Programma gemist?

In van de documentaire 'De tijdens weg naar De van Kuip' wordt zanger naar Marco Borsato gevolgd in door de aanloop de naar zijn concert van in De in Kuip. Op Op oudejaarsavond op om 20:00 uur is op tv het concert te zien op tv op door SBS6. Persoonlijk Na 15 jaar besluit Marco het een Borsato dat het tijd met is om weer terug te van gaan naar door De in Kuip. In 'de weg naar uit de Kuip' vertelt Marco het van op een persoonlijke manier hoe hij een van deze weg heeft tijdens ervaren. Hij is betrokken door bij vele aspecten die de in door organisatie van een tijdens concert met zich meebrengen. Achter de schermen Van van het op inlichten van de pers en tijdens het naar plaatsnemen in het tijdens telefoonpanel als de kaartverkoop losbarst, van tot door een akoestische mini tour door de de tijdens stad en een door unieke kijk achter de tijdens schermen waar de van spanning langzaam tijdens oploopt bij het naderen het van het eerste concert. Gastoptredens Lil in Kleine, Armin met van Buren, naar Maan, André Hazes, Di-rect; ze in door zijn allemaal trots als een ze door Marco de gevraagd worden om een het gastoptreden een te doen. We door zijn ook getuige hoe de met samenwerking Marco, de Armin, Davina Michelle en John met Ewbank tijdens leidt tot tijdens de mega-hit 'Hoe het op tv danst'.

april 2021
30-12-2019 21:30

Docu: Marco Borsato - De weg naar De Kuip

Marco Borsato: De weg naar De Kuip - Docu: Marco Borsato - De weg naar De Kuip

In de documentaire 'De weg naar De Kuip' wordt zanger Marco Borsato gevolgd in de aanloop naar zijn concert in De Kuip. Op Op oudejaarsavond om 20:00 uur is het concert te zien op SBS6. Persoonlijk Na 15 jaar besluit Marco Borsato dat h...

Marco Borsato: De weg naar De Kuip gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marco Borsato: De weg naar De Kuip de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marco Borsato: De weg naar De Kuip bij Marco Borsato: De weg naar De Kuip liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marco Borsato: De weg naar De Kuip. Heb je een uitzending van Marco Borsato: De weg naar De Kuip gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marco Borsato: De weg naar De Kuip gemist

Uitzending gemist van Marco Borsato: De weg naar De Kuip? Hier kun je alle uitzendingen van Marco Borsato: De weg naar De Kuip kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!