Programma gemist?

In in de documentaire tijdens 'De weg naar De Kuip' wordt door zanger Marco Borsato een gevolgd uit in de de aanloop naar zijn uit concert in De Kuip. Op met Op oudejaarsavond om van 20:00 uit uur is het concert door te zien op SBS6. Persoonlijk Na 15 van tijdens jaar besluit Marco Borsato dat uit het tijd is op tv om weer met terug te gaan naar tijdens De Kuip. In op 'de weg naar de uit door Kuip' vertelt Marco op een persoonlijke op tv manier in hoe hij deze weg op tv heeft ervaren. Hij is op betrokken door bij vele aspecten die de het een organisatie van een de concert met zich meebrengen. Achter tijdens de schermen Van het op inlichten van de pers uit en het plaatsnemen in naar het de telefoonpanel als de kaartverkoop met losbarst, uit tot een akoestische mini tour door door de door stad en een unieke kijk naar achter de schermen het uit waar de spanning langzaam uit oploopt bij met het naderen van het een eerste concert. Gastoptredens Lil Kleine, Armin tijdens van Buren, op tv Maan, André Hazes, Di-rect; het ze zijn allemaal trots van als de ze door Marco de gevraagd worden op om een gastoptreden van te doen. We van zijn ook getuige een hoe de samenwerking Marco, Armin, Davina met de Michelle en John Ewbank leidt tot op tv de mega-hit in 'Hoe het van danst'.

november 2020
30-12-2019 21:30

Docu: Marco Borsato - De weg naar De Kuip

Marco Borsato: De weg naar De Kuip - Docu: Marco Borsato - De weg naar De Kuip

In de documentaire 'De weg naar De Kuip' wordt zanger Marco Borsato gevolgd in de aanloop naar zijn concert in De Kuip. Op Op oudejaarsavond om 20:00 uur is het concert te zien op SBS6. Persoonlijk Na 15 jaar besluit Marco Borsato dat h...

Marco Borsato: De weg naar De Kuip gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marco Borsato: De weg naar De Kuip de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marco Borsato: De weg naar De Kuip bij Marco Borsato: De weg naar De Kuip liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marco Borsato: De weg naar De Kuip. Heb je een uitzending van Marco Borsato: De weg naar De Kuip gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marco Borsato: De weg naar De Kuip gemist

Uitzending gemist van Marco Borsato: De weg naar De Kuip? Hier kun je alle uitzendingen van Marco Borsato: De weg naar De Kuip kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!