Programma gemist?

In de documentaire op tv 'De weg op naar De Kuip' in wordt op tv zanger Marco Borsato gevolgd tijdens in de aanloop naar op tv zijn concert in De uit Kuip. Op Op naar oudejaarsavond om 20:00 de uur is op tv het concert te zien op op SBS6. Persoonlijk Na 15 een jaar besluit op tv Marco Borsato dat het op tijd is om door in weer terug te gaan van naar De Kuip. op In 'de weg naar naar de op Kuip' vertelt Marco op een op persoonlijke manier door hoe hij deze weg door heeft ervaren. Hij is uit betrokken bij tijdens vele door aspecten die de organisatie van in een uit concert met zich uit meebrengen. Achter de schermen Van het inlichten het van de pers en van het plaatsnemen in in het telefoonpanel de als de kaartverkoop uit losbarst, tot in een akoestische mini het tour door de een stad en een een unieke kijk achter de met schermen waar een de spanning langzaam oploopt in bij het naderen tijdens van het eerste concert. Gastoptredens Lil de Kleine, Armin met van Buren, Maan, het André Hazes, van Di-rect; ze zijn allemaal naar trots als ze naar door op tv Marco gevraagd worden een om een gastoptreden te doen. We door zijn ook tijdens getuige hoe de op samenwerking Marco, Armin, van Davina Michelle en John op Ewbank leidt op tv tot op de mega-hit 'Hoe het met danst'.

augustus 2020
30-12-2019 21:30

Docu: Marco Borsato - De weg naar De Kuip

Marco Borsato: De weg naar De Kuip - Docu: Marco Borsato - De weg naar De Kuip

In de documentaire 'De weg naar De Kuip' wordt zanger Marco Borsato gevolgd in de aanloop naar zijn concert in De Kuip. Op Op oudejaarsavond om 20:00 uur is het concert te zien op SBS6. Persoonlijk Na 15 jaar besluit Marco Borsato dat h...

Marco Borsato: De weg naar De Kuip gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marco Borsato: De weg naar De Kuip de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marco Borsato: De weg naar De Kuip bij Marco Borsato: De weg naar De Kuip liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marco Borsato: De weg naar De Kuip. Heb je een uitzending van Marco Borsato: De weg naar De Kuip gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marco Borsato: De weg naar De Kuip gemist

Uitzending gemist van Marco Borsato: De weg naar De Kuip? Hier kun je alle uitzendingen van Marco Borsato: De weg naar De Kuip kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!