Programma gemist?

In met de documentaire naar 'De weg naar uit De Kuip' wordt zanger Marco Borsato tijdens een gevolgd in de aanloop tijdens naar zijn concert met in De Kuip. Op Op op oudejaarsavond om van 20:00 uur is het door een concert te zien op SBS6. Persoonlijk Na 15 in jaar besluit het Marco Borsato dat het met de tijd is om weer tijdens terug te gaan naar De op Kuip. door In 'de weg naar het de Kuip' vertelt op tv Marco op een met persoonlijke manier hoe hij tijdens deze weg heeft op tv ervaren. Hij is met tijdens betrokken bij vele aspecten die een de van organisatie van een concert met zich van meebrengen. Achter de schermen Van uit het inlichten het van de pers met en het plaatsnemen het in het het telefoonpanel als naar de kaartverkoop losbarst, tot een naar akoestische mini tour uit door de stad een en een unieke op kijk een achter de schermen waar in de spanning langzaam in oploopt bij het naderen naar van het uit eerste concert. Gastoptredens Lil Kleine, Armin door van van Buren, Maan, André Hazes, het Di-rect; ze zijn allemaal trots het als tijdens ze door op tv Marco gevraagd worden om een door gastoptreden te doen. een We uit zijn ook getuige naar hoe de samenwerking Marco, Armin, uit Davina tijdens Michelle en John Ewbank leidt het tot naar de mega-hit 'Hoe het van danst'.

juli 2021
30-12-2019 21:30

Docu: Marco Borsato - De weg naar De Kuip

Marco Borsato: De weg naar De Kuip - Docu: Marco Borsato - De weg naar De Kuip

In de documentaire 'De weg naar De Kuip' wordt zanger Marco Borsato gevolgd in de aanloop naar zijn concert in De Kuip. Op Op oudejaarsavond om 20:00 uur is het concert te zien op SBS6. Persoonlijk Na 15 jaar besluit Marco Borsato dat h...

Marco Borsato: De weg naar De Kuip gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marco Borsato: De weg naar De Kuip de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marco Borsato: De weg naar De Kuip bij Marco Borsato: De weg naar De Kuip liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marco Borsato: De weg naar De Kuip. Heb je een uitzending van Marco Borsato: De weg naar De Kuip gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marco Borsato: De weg naar De Kuip gemist

Uitzending gemist van Marco Borsato: De weg naar De Kuip? Hier kun je alle uitzendingen van Marco Borsato: De weg naar De Kuip kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!