Programma gemist?

In de documentaire naar 'De met weg naar De Kuip' wordt door zanger Marco een Borsato gevolgd in naar de aanloop naar zijn van concert in De een Kuip. een Op Op oudejaarsavond tijdens om 20:00 uur op tv is het concert met te zien op met SBS6. Persoonlijk Na 15 jaar besluit Marco tijdens door Borsato dat het tijd is tijdens om naar weer terug te een gaan naar De in Kuip. In 'de weg in naar de een Kuip' vertelt Marco op een persoonlijke tijdens manier hoe de hij het deze weg heeft ervaren. Hij uit is betrokken van bij vele aspecten die van de organisatie van van een concert met zich een meebrengen. Achter in de schermen Van het de inlichten van door de pers en het de plaatsnemen in het in telefoonpanel als de kaartverkoop losbarst, door tot een akoestische van mini tour door het de stad en naar een unieke met kijk achter de schermen door waar uit de spanning langzaam door oploopt bij het op tv naderen van het het eerste concert. Gastoptredens Lil op tv Kleine, Armin van Buren, Maan, André de Hazes, Di-rect; het ze zijn allemaal op trots als ze door van Marco het gevraagd worden om in een gastoptreden te tijdens doen. We zijn ook het getuige hoe de samenwerking de Marco, Armin, Davina het Michelle en John op Ewbank leidt op tv tot de op mega-hit 'Hoe het het danst'.

maart 2020
30-12-2019 21:30

Docu: Marco Borsato - De weg naar De Kuip

Marco Borsato: De weg naar De Kuip - Docu: Marco Borsato - De weg naar De Kuip

In de documentaire 'De weg naar De Kuip' wordt zanger Marco Borsato gevolgd in de aanloop naar zijn concert in De Kuip. Op Op oudejaarsavond om 20:00 uur is het concert te zien op SBS6. Persoonlijk Na 15 jaar besluit Marco Borsato dat h...

Marco Borsato: De weg naar De Kuip gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marco Borsato: De weg naar De Kuip de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marco Borsato: De weg naar De Kuip bij Marco Borsato: De weg naar De Kuip liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marco Borsato: De weg naar De Kuip. Heb je een uitzending van Marco Borsato: De weg naar De Kuip gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marco Borsato: De weg naar De Kuip gemist

Uitzending gemist van Marco Borsato: De weg naar De Kuip? Hier kun je alle uitzendingen van Marco Borsato: De weg naar De Kuip kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!