Programma gemist?

Compilatie naar van de drie uur durende naar naar concerten die Marco Borsato in mei naar en een juni 2019 gaf in De door Kuip in in Rotterdam. Hits Na 15 jaar de stond Marco Borsato dit van jaar weer in een De Kuip. In naar met deze komt een groot aantal naar van zijn hits van voorbij komt. Met gastoptredens door van onder anderen door Davina Michelle, Armin uit van Buuren, André met Hazes, de Maan en Lil Kleine. Spektakel Het uit indrukwekkende decor met de het grootste op tv LED scherm uit ooit zorgt voor visueel spektakel van een met internationale allure, waarin de kijker op zowel van voor als achter een de schermen meegenomen wordt in een deze op indrukwekkende productie. Met in totaal op veertien keer te spelen van in De door Kuip verbreekt het Marco het met record van de naar Rolling Stones.

november 2020
31-12-2019 20:00

Concert: Marco Borsato Live in De Kuip

Marco Borsato Live in De Kuip - Concert: Marco Borsato Live in De Kuip

Compilatie van de drie uur durende concerten die Marco Borsato in mei en juni 2019 gaf in De Kuip in Rotterdam. Hits Na 15 jaar stond Marco Borsato dit jaar weer in De Kuip. In deze komt een groot aantal van zijn hits voorbij komt. Met ...

Marco Borsato Live in De Kuip gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marco Borsato Live in De Kuip de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marco Borsato Live in De Kuip bij Marco Borsato Live in De Kuip liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marco Borsato Live in De Kuip. Heb je een uitzending van Marco Borsato Live in De Kuip gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marco Borsato Live in De Kuip gemist

Uitzending gemist van Marco Borsato Live in De Kuip? Hier kun je alle uitzendingen van Marco Borsato Live in De Kuip kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!