Programma gemist?

Compilatie van de een van drie uur durende concerten die Marco door Borsato in mei met en juni 2019 een gaf in De met op tv Kuip in Rotterdam. Hits Na van 15 jaar stond Marco Borsato op tv dit tijdens jaar weer in De Kuip. met In deze komt een op groot aantal naar van zijn hits voorbij van komt. de Met gastoptredens in van onder anderen Davina Michelle, Armin op tv van tijdens Buuren, André een Hazes, Maan en Lil Kleine. Spektakel Het door indrukwekkende decor met met het grootste naar LED scherm ooit zorgt met voor visueel door spektakel van internationale allure, naar waarin de kijker zowel tijdens voor als van achter de schermen meegenomen met op tv wordt in deze indrukwekkende het productie. Met in totaal veertien een op keer te spelen in De Kuip op tv verbreekt in Marco het record op tv van de Rolling een Stones.

maart 2020
31-12-2019 20:00

Concert: Marco Borsato Live in De Kuip

Marco Borsato Live in De Kuip - Concert: Marco Borsato Live in De Kuip

Compilatie van de drie uur durende concerten die Marco Borsato in mei en juni 2019 gaf in De Kuip in Rotterdam. Hits Na 15 jaar stond Marco Borsato dit jaar weer in De Kuip. In deze komt een groot aantal van zijn hits voorbij komt. Met ...

Marco Borsato Live in De Kuip gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marco Borsato Live in De Kuip de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marco Borsato Live in De Kuip bij Marco Borsato Live in De Kuip liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marco Borsato Live in De Kuip. Heb je een uitzending van Marco Borsato Live in De Kuip gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marco Borsato Live in De Kuip gemist

Uitzending gemist van Marco Borsato Live in De Kuip? Hier kun je alle uitzendingen van Marco Borsato Live in De Kuip kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!