Programma gemist?

Compilatie naar van de drie uur durende het concerten die het Marco Borsato in door mei naar en juni 2019 gaf in De naar Kuip de in Rotterdam. Hits Na 15 jaar stond in Marco Borsato dit uit jaar het weer in op De Kuip. In tijdens deze komt een groot aantal naar van zijn hits voorbij met komt. Met gastoptredens tijdens van onder op tv anderen Davina Michelle, het Armin van Buuren, op André Hazes, Maan en met Lil Kleine. Spektakel Het indrukwekkende tijdens decor met de het grootste LED van scherm door ooit zorgt voor het visueel spektakel van internationale allure, waarin naar een de kijker zowel door voor als achter de uit schermen meegenomen wordt in deze naar indrukwekkende productie. uit Met een in totaal veertien keer te op spelen een in De Kuip het verbreekt Marco het een record van de Rolling een Stones.

april 2021
31-12-2019 20:00

Concert: Marco Borsato Live in De Kuip

Marco Borsato Live in De Kuip - Concert: Marco Borsato Live in De Kuip

Compilatie van de drie uur durende concerten die Marco Borsato in mei en juni 2019 gaf in De Kuip in Rotterdam. Hits Na 15 jaar stond Marco Borsato dit jaar weer in De Kuip. In deze komt een groot aantal van zijn hits voorbij komt. Met ...

Marco Borsato Live in De Kuip gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marco Borsato Live in De Kuip de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marco Borsato Live in De Kuip bij Marco Borsato Live in De Kuip liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marco Borsato Live in De Kuip. Heb je een uitzending van Marco Borsato Live in De Kuip gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marco Borsato Live in De Kuip gemist

Uitzending gemist van Marco Borsato Live in De Kuip? Hier kun je alle uitzendingen van Marco Borsato Live in De Kuip kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!