Programma gemist?

Compilatie het van de drie uur uit durende tijdens concerten die Marco Borsato in mei het en juni op tv 2019 op gaf in De op tv Kuip in Rotterdam. Hits Na 15 jaar stond naar tijdens Marco Borsato dit tijdens jaar weer in De Kuip. In het deze komt in een een groot aantal van zijn hits voorbij een komt. Met gastoptredens van van onder door anderen Davina Michelle, met Armin van Buuren, André naar met Hazes, Maan en Lil Kleine. Spektakel Het indrukwekkende uit decor op met het grootste op tv LED scherm op tv ooit zorgt voor visueel spektakel van het internationale allure, van waarin de kijker een zowel voor het als achter de schermen meegenomen door wordt in deze in door indrukwekkende productie. Met in totaal veertien in keer te spelen de in van De Kuip verbreekt Marco door het record naar van de van Rolling Stones.

augustus 2020
31-12-2019 20:00

Concert: Marco Borsato Live in De Kuip

Marco Borsato Live in De Kuip - Concert: Marco Borsato Live in De Kuip

Compilatie van de drie uur durende concerten die Marco Borsato in mei en juni 2019 gaf in De Kuip in Rotterdam. Hits Na 15 jaar stond Marco Borsato dit jaar weer in De Kuip. In deze komt een groot aantal van zijn hits voorbij komt. Met ...

Marco Borsato Live in De Kuip gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marco Borsato Live in De Kuip de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marco Borsato Live in De Kuip bij Marco Borsato Live in De Kuip liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marco Borsato Live in De Kuip. Heb je een uitzending van Marco Borsato Live in De Kuip gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marco Borsato Live in De Kuip gemist

Uitzending gemist van Marco Borsato Live in De Kuip? Hier kun je alle uitzendingen van Marco Borsato Live in De Kuip kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!