Programma gemist?

Compilatie een van de drie uur durende tijdens met concerten die Marco Borsato in op tv mei en juni 2019 door naar gaf in De Kuip in op tv Rotterdam. Hits Na 15 jaar stond een Marco op tv Borsato dit jaar weer in van uit De Kuip. In deze door komt een groot aantal van in zijn hits voorbij tijdens komt. op tv Met gastoptredens van onder anderen met Davina in Michelle, Armin van de Buuren, André Hazes, Maan het en Lil Kleine. Spektakel Het indrukwekkende naar van decor met het een grootste LED scherm ooit in zorgt voor visueel uit spektakel van internationale allure, waarin een door de kijker zowel voor met als achter de schermen door meegenomen wordt met in deze indrukwekkende het productie. Met uit in totaal veertien keer te spelen op tv in De Kuip tijdens op tv verbreekt Marco het de record van de naar Rolling Stones.

juli 2021
31-12-2019 20:00

Concert: Marco Borsato Live in De Kuip

Marco Borsato Live in De Kuip - Concert: Marco Borsato Live in De Kuip

Compilatie van de drie uur durende concerten die Marco Borsato in mei en juni 2019 gaf in De Kuip in Rotterdam. Hits Na 15 jaar stond Marco Borsato dit jaar weer in De Kuip. In deze komt een groot aantal van zijn hits voorbij komt. Met ...

Marco Borsato Live in De Kuip gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marco Borsato Live in De Kuip de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marco Borsato Live in De Kuip bij Marco Borsato Live in De Kuip liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marco Borsato Live in De Kuip. Heb je een uitzending van Marco Borsato Live in De Kuip gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marco Borsato Live in De Kuip gemist

Uitzending gemist van Marco Borsato Live in De Kuip? Hier kun je alle uitzendingen van Marco Borsato Live in De Kuip kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!