Programma gemist?

Compilatie van van de drie uur durende het concerten die naar Marco uit Borsato in mei en een juni 2019 gaf tijdens in De Kuip in een Rotterdam. Hits Na 15 jaar stond op tv uit Marco Borsato dit jaar weer in in De tijdens Kuip. In deze komt op tv een groot met aantal van in zijn hits voorbij komt. Met gastoptredens met met van onder anderen op tv Davina Michelle, Armin van in Buuren, André Hazes, Maan op en Lil Kleine. Spektakel Het indrukwekkende van decor met het door met grootste LED scherm ooit zorgt voor van visueel spektakel op van internationale allure, een waarin de kijker zowel tijdens voor als achter van de schermen van meegenomen wordt het in deze uit indrukwekkende productie. Met in op tv totaal veertien keer te spelen met in De Kuip op tv verbreekt tijdens Marco het in record van de Rolling met Stones.

mei 2021
31-12-2019 20:00

Concert: Marco Borsato Live in De Kuip

Marco Borsato Live in De Kuip - Concert: Marco Borsato Live in De Kuip

Compilatie van de drie uur durende concerten die Marco Borsato in mei en juni 2019 gaf in De Kuip in Rotterdam. Hits Na 15 jaar stond Marco Borsato dit jaar weer in De Kuip. In deze komt een groot aantal van zijn hits voorbij komt. Met ...

Marco Borsato Live in De Kuip gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marco Borsato Live in De Kuip de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marco Borsato Live in De Kuip bij Marco Borsato Live in De Kuip liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marco Borsato Live in De Kuip. Heb je een uitzending van Marco Borsato Live in De Kuip gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marco Borsato Live in De Kuip gemist

Uitzending gemist van Marco Borsato Live in De Kuip? Hier kun je alle uitzendingen van Marco Borsato Live in De Kuip kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!