Programma gemist?

Registratie van het van concert van tijdens Trijntje Oosterhuis met van het Metropole Orkest in het tijdens Ziggo Dome. Met gastoptredens van onder op tv anderen Marco Bostato, uit Paskal Jakobsen, door Davina Michelle, Tino Martin op en Alain van Clark.

december 2021
01-01-2020 13:02

Afl. 1

Trijntje Oosterhuis - Live Met Metropole Orkest - 25 Jaar Hits - Afl. 1

Registratie van het concert van Trijntje Oosterhuis met het Metropole Orkest in Ziggo Dome. Met gastoptredens van onder anderen Marco Bostato, Paskal Jakobsen, Davina Michelle, Tino Martin en Alain Clark.

Trijntje Oosterhuis - Live Met Metropole Orkest - 25 Jaar Hits gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trijntje Oosterhuis - Live Met Metropole Orkest - 25 Jaar Hits de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trijntje Oosterhuis - Live Met Metropole Orkest - 25 Jaar Hits bij Trijntje Oosterhuis - Live Met Metropole Orkest - 25 Jaar Hits liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trijntje Oosterhuis - Live Met Metropole Orkest - 25 Jaar Hits. Heb je een uitzending van Trijntje Oosterhuis - Live Met Metropole Orkest - 25 Jaar Hits gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trijntje Oosterhuis - Live Met Metropole Orkest - 25 Jaar Hits gemist

Registratie van het concert van Trijntje Oosterhuis met het Metropole Orkest in Ziggo Dome. Tijdens dit jubileumconcert neemt Trijntje je me op reis door haar muzikale carrière. Met gastoptredens van onder anderen Marco Bostato, Paskal Jakobsen, Davina Michelle, Tino Martin, Alain Clark, Maria Fisselier en Glen Faria.

Uitzending gemist van Trijntje Oosterhuis - Live Met Metropole Orkest - 25 Jaar Hits? Hier kun je alle uitzendingen van Trijntje Oosterhuis - Live Met Metropole Orkest - 25 Jaar Hits kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2020 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!