Programma gemist?

Na op vier uitverkochte theaterseizoenen op tv is Jochem op Myjers show Adem in, adem uit naar vanavond tijdens voor het met eerst op televisie te zien. Driehonderd door keer Sinds de allereerste het try-out in 2016, heeft met Jochem zijn op tv voorstelling meer dan met driehonderd keer gespeeld. van Adem in, met adem uit is in Koninklijk naar Theater Carré op tv gefilmd en wordt op tijdens nieuwjaarsavond volledig op van SBS6 uitgezonden. Top-entertainment De waardering door in voor Jochem Myjers theatervorm op tv blijkt niet alleen uit de het grote vraag tijdens naar kaarten. naar De vakpers in spreekt van 'top-entertainment' (Trouw), dat 'hilarisch, op een energiek en ontroerend' is (NRC) op en bovendien naar 'de grenzen een oprekt van hoe tijdens modern en spectaculair cabaret kan zijn' een (de Volkskrant). Toon Hermans Het uit NRC en het met Dagblad tijdens van het Noorden merkten het zelfs de door gelijkenis op de met de legendarische komiek Toon Hermans: van van 'Net als Hermans door is Myjer een naar vrolijke, positieve en van talentvolle komiek die ons op het de hart drukt van dat we moeten genieten het van op de kleine naar en mooie dingen tijdens in het leven.' tijdens Het AD kopte 'Jochem Myjers van vijfde is een groots' en deelde uit het maximaal aantal sterren van uit. Jochem Myjer naar gemist? Heb je deze de uitzending van Jochem Myjer gemist? in De voorstelling tijdens Adem in, het Adem uit van Jochem het Myjer is twee naar weken terug te zien op tv via de op volgende link: tijdens gids.tv/tv-gids/uitzending/jochem-myjer-adem-in-adem-uit/2219934

maart 2020
01-01-2020 20:30

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit - Jochem Myjer: Adem in, Adem uit

Na vier uitverkochte theaterseizoenen is Jochem Myjers show Adem in, adem uit vanavond voor het eerst op televisie te zien. Driehonderd keer Sinds de allereerste try-out in 2016, heeft Jochem zijn voorstelling meer dan driehonderd keer ...

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit bij Jochem Myjer: Adem in, Adem uit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit. Heb je een uitzending van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit gemist

Uitzending gemist van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit? Hier kun je alle uitzendingen van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!