Programma gemist?

Na vier uitverkochte op de theaterseizoenen is Jochem Myjers show Adem het naar in, adem uit vanavond op voor het eerst op televisie door te uit zien. Driehonderd keer Sinds de allereerste try-out uit in 2016, heeft naar Jochem de zijn voorstelling meer naar dan driehonderd keer gespeeld. Adem met in, tijdens adem uit in is in Koninklijk Theater Carré gefilmd in in en wordt op nieuwjaarsavond volledig op de SBS6 naar uitgezonden. Top-entertainment De waardering voor uit Jochem Myjers theatervorm met blijkt niet alleen uit naar de grote vraag naar met kaarten. De uit vakpers spreekt van 'top-entertainment' tijdens een (Trouw), dat 'hilarisch, energiek en ontroerend' op tv op tv is (NRC) en bovendien door 'de grenzen oprekt van hoe uit modern en door spectaculair cabaret uit kan zijn' (de op Volkskrant). Toon Hermans Het de NRC en het Dagblad van het met Noorden merkten op tv zelfs op tv de gelijkenis op met de tijdens legendarische komiek in Toon Hermans: 'Net in als Hermans is met Myjer een vrolijke, positieve en van talentvolle komiek met die ons op tv op het hart met drukt dat we van moeten genieten van een de kleine en mooie dingen op tv in het het leven.' Het AD op tv kopte 'Jochem Myjers vijfde van de is groots' en deelde van het maximaal aantal sterren uit. Jochem tijdens Myjer gemist? Heb je een deze op tv uitzending van door Jochem Myjer gemist? De voorstelling Adem uit in in, Adem uit van op Jochem Myjer is het twee weken terug uit te zien via de van volgende link: op tv gids.tv/tv-gids/uitzending/jochem-myjer-adem-in-adem-uit/2219934

augustus 2020
01-01-2020 20:30

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit - Jochem Myjer: Adem in, Adem uit

Na vier uitverkochte theaterseizoenen is Jochem Myjers show Adem in, adem uit vanavond voor het eerst op televisie te zien. Driehonderd keer Sinds de allereerste try-out in 2016, heeft Jochem zijn voorstelling meer dan driehonderd keer ...

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit bij Jochem Myjer: Adem in, Adem uit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit. Heb je een uitzending van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit gemist

Uitzending gemist van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit? Hier kun je alle uitzendingen van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!