Programma gemist?

Na met vier uitverkochte theaterseizoenen het is Jochem Myjers op show Adem naar in, adem uit vanavond tijdens voor het tijdens eerst op televisie te tijdens zien. Driehonderd keer Sinds de op allereerste try-out in 2016, naar heeft Jochem zijn in voorstelling meer dan naar driehonderd met keer gespeeld. Adem in, adem op tv uit is op tv in Koninklijk Theater Carré met gefilmd en de wordt op nieuwjaarsavond volledig op op tv SBS6 uitgezonden. Top-entertainment De waardering een voor Jochem Myjers in theatervorm blijkt door niet door alleen uit de grote vraag tijdens naar kaarten. De vakpers tijdens spreekt van van 'top-entertainment' (Trouw), op tv dat 'hilarisch, energiek op en ontroerend' uit is (NRC) en de bovendien 'de grenzen oprekt van hoe tijdens modern en spectaculair met cabaret kan zijn' uit van (de Volkskrant). Toon Hermans Het NRC naar en het Dagblad van van het Noorden merkten zelfs in de gelijkenis naar op met de op tv legendarische komiek Toon in Hermans: 'Net als de Hermans is naar Myjer een vrolijke, positieve en op tv talentvolle een komiek die ons op het tijdens hart drukt dat het we met moeten genieten van de tijdens kleine en mooie de dingen op tv in het leven.' Het AD op tv kopte 'Jochem op tv Myjers vijfde uit is groots' en deelde het uit maximaal aantal sterren uit. Jochem in Myjer gemist? Heb je op deze op uitzending van Jochem tijdens Myjer gemist? uit De voorstelling Adem door in, Adem uit van Jochem het Myjer een is twee weken terug te het zien via de volgende naar link: naar gids.tv/tv-gids/uitzending/jochem-myjer-adem-in-adem-uit/2219934

juli 2021
01-01-2020 20:30

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit - Jochem Myjer: Adem in, Adem uit

Na vier uitverkochte theaterseizoenen is Jochem Myjers show Adem in, adem uit vanavond voor het eerst op televisie te zien. Driehonderd keer Sinds de allereerste try-out in 2016, heeft Jochem zijn voorstelling meer dan driehonderd keer ...

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit bij Jochem Myjer: Adem in, Adem uit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit. Heb je een uitzending van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit gemist

Uitzending gemist van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit? Hier kun je alle uitzendingen van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!