Programma gemist?

Na tijdens vier uitverkochte theaterseizoenen op tv is Jochem de Myjers show Adem in, adem uit met vanavond uit voor het eerst uit op televisie te zien. Driehonderd door keer Sinds de van allereerste try-out in het 2016, heeft Jochem van zijn voorstelling meer dan naar driehonderd keer op tv gespeeld. Adem met in, adem uit is in de Koninklijk Theater Carré gefilmd een op tv en wordt op nieuwjaarsavond van volledig op SBS6 de uitgezonden. Top-entertainment De waardering voor Jochem door Myjers door theatervorm blijkt niet door alleen uit de grote in vraag naar de kaarten. De vakpers spreekt het van 'top-entertainment' op tv (Trouw), dat 'hilarisch, energiek en door ontroerend' is (NRC) en een bovendien op 'de grenzen in oprekt van hoe het modern en spectaculair cabaret uit kan zijn' (de Volkskrant). Toon Hermans Het tijdens NRC de en het Dagblad van tijdens het Noorden merkten zelfs tijdens in de gelijkenis op met de legendarische met van komiek Toon Hermans: 'Net tijdens als Hermans is het Myjer een vrolijke, positieve door en talentvolle komiek het die op tv ons op het hart een drukt dat we op tv moeten genieten van tijdens de kleine tijdens en mooie dingen in het leven.' een Het AD kopte het 'Jochem in Myjers vijfde tijdens is groots' en met deelde het maximaal aantal sterren uit. Jochem het door Myjer gemist? Heb je deze door uitzending van naar Jochem Myjer gemist? De voorstelling door Adem in, Adem uit van van het Jochem Myjer is op twee weken terug te door zien via de volgende het link: van gids.tv/tv-gids/uitzending/jochem-myjer-adem-in-adem-uit/2219934

april 2021
01-01-2020 20:30

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit - Jochem Myjer: Adem in, Adem uit

Na vier uitverkochte theaterseizoenen is Jochem Myjers show Adem in, adem uit vanavond voor het eerst op televisie te zien. Driehonderd keer Sinds de allereerste try-out in 2016, heeft Jochem zijn voorstelling meer dan driehonderd keer ...

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit bij Jochem Myjer: Adem in, Adem uit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit. Heb je een uitzending van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit gemist

Uitzending gemist van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit? Hier kun je alle uitzendingen van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!