Programma gemist?

Na door vier uitverkochte theaterseizoenen uit is Jochem de Myjers show Adem het in, adem uit naar vanavond voor het een eerst op televisie te zien. Driehonderd door keer Sinds met de allereerste try-out het in 2016, heeft Jochem zijn voorstelling uit meer dan op driehonderd keer gespeeld. in Adem naar in, adem uit is door in Koninklijk Theater door Carré gefilmd en wordt op door nieuwjaarsavond tijdens volledig op SBS6 uitgezonden. Top-entertainment De het waardering voor Jochem Myjers de theatervorm blijkt niet de alleen uit een de in grote vraag naar het kaarten. De vakpers spreekt van van 'top-entertainment' (Trouw), dat de 'hilarisch, door energiek en ontroerend' in is (NRC) en met bovendien 'de grenzen oprekt de van hoe modern een en spectaculair cabaret op kan zijn' (de Volkskrant). Toon in Hermans Het NRC de en het de Dagblad van het Noorden tijdens merkten zelfs van de gelijkenis op in met de legendarische komiek Toon Hermans: het 'Net als een Hermans is met Myjer een vrolijke, positieve en uit talentvolle komiek die met ons met op het hart drukt dat op tv we moeten genieten in van de door kleine en mooie dingen de in het het leven.' Het AD kopte met 'Jochem een Myjers vijfde door is groots' en tijdens deelde het maximaal aantal sterren uit. Jochem naar in Myjer gemist? Heb je deze uitzending van van Jochem naar Myjer gemist? De voorstelling uit Adem in, Adem met uit het van Jochem Myjer is twee op weken terug te uit zien via de volgende met link: door gids.tv/tv-gids/uitzending/jochem-myjer-adem-in-adem-uit/2219934

november 2020
01-01-2020 20:30

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit - Jochem Myjer: Adem in, Adem uit

Na vier uitverkochte theaterseizoenen is Jochem Myjers show Adem in, adem uit vanavond voor het eerst op televisie te zien. Driehonderd keer Sinds de allereerste try-out in 2016, heeft Jochem zijn voorstelling meer dan driehonderd keer ...

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit bij Jochem Myjer: Adem in, Adem uit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit. Heb je een uitzending van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jochem Myjer: Adem in, Adem uit gemist

Uitzending gemist van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit? Hier kun je alle uitzendingen van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!