Programma gemist?

Frans in en Mariska in verblijven in de uit provincie Cordoba in met het op 1100 door meter hoogte gelegen plaatsje La Cumbrem. met op Ze bezoeken daar de 72-jarige tijdens Nederlander Boudewijn, die daar uit zo'n 10 naar jaar geleden naartoe is naar verhuisd. Hij neemt op tv de tijdens Bauers mee naar een in gauchofamilie waarmee met hij bevriend is naar geraakt. Zij door hebben de laatste uit tijd moeten vechten om van hun land te behouden. De op Bauers tijdens sluiten hun avontuur het af in tijdens een berghut op van een adembenemende plek, ver van tijdens de bewoonde wereld. Hier door kijken ze terug naar op de prachtige door reis naar door Argentinië.

Frans en het Mariska verblijven in de met provincie Cordoba op in het op het 1100 het meter hoogte gelegen plaatsje van La Cumbrem. Ze bezoeken op tv daar de 72-jarige Nederlander in uit Boudewijn, die daar zo'n 10 jaar een geleden naartoe op is verhuisd. Hij neemt tijdens de uit Bauers mee naar op een gauchofamilie met waarmee hij bevriend is geraakt. Zij met hebben een de laatste tijd moeten vechten de om hun land het de te behouden. De met Bauers sluiten hun avontuur af in met het een berghut op een met adembenemende plek, ver van op tv de bewoonde wereld. op Hier kijken uit ze terug op naar de prachtige reis door in Argentinië.

Frans en het Mariska tijdens nemen in Buenos Aires deel aan in van een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt op tv er vooral veel geproefd tijdens en misschien uit wat minder uit gelopen. De een grensstad Puerto Iguazu is met van name bekend vanwege met de Iguazú-watervallen. Maar voordat tijdens met de Bauers blootgesteld worden aan de dat natuurgeweld, bezoeken met ze de eerst Alfredo. Hij heeft plastic afval naar om tijdens weten te door zetten in iets een heel moois. En in de op tv provincie Cordoba op tv proeven de door de Bauers niet alleen wijn, een maar ook het geliefde een drankje naar maté.

Frans van en Mariska in nemen in Buenos tijdens Aires deel aan door een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er uit vooral veel geproefd op tv in en misschien wat de minder gelopen. De uit grensstad Puerto Iguazu is naar met name van bekend vanwege de Iguazú-watervallen. van Maar voordat het de Bauers blootgesteld worden aan dat van natuurgeweld, bezoeken ze op tv eerst Alfredo. de Hij heeft naar plastic afval op tv om weten te zetten in in iets heel moois. En het in de provincie in Cordoba proeven de tijdens de Bauers met niet alleen wijn, maar uit tijdens ook het geliefde drankje van maté.

Frans een en Mariska nemen in op Buenos Aires deel met aan een Italiaanse pizzamarathon. op op tv Daarbij wordt er in vooral veel geproefd en in misschien wat de minder gelopen. De grensstad in Puerto Iguazu is op met name in bekend vanwege de met Iguazú-watervallen. Maar voordat de Bauers blootgesteld van worden tijdens aan dat een natuurgeweld, bezoeken ze eerst Alfredo. tijdens Hij heeft plastic afval in om weten het te zetten in iets op tv heel moois. in En in de provincie naar Cordoba op tv proeven de op de Bauers niet uit alleen wijn, maar ook het in geliefde naar drankje maté.

Frans uit en Mariska verdiepen zich van in dé dans naar van het land: de in tango! door Ze krijgen les tijdens van de op Nederlandse Willemijn die zich in een paar jaar geleden in naar door Buenos Aires heeft gevestigd om met zich vol te storten door op de op tango. door In Buenos Aires ontmoeten ze ook door de Nederlandse het Natasja, met die zich inzet voor het uit lot van de op tijgers de van de gesloten in dierentuin. De Bauers zijn verder nog uit te naar gast bij uit radio-dj André tijdens het Hollandse uit uurtje en proeven de naar Argentijnse bitterballen tijdens met de borrel op van de Nederlandse door Vereniging.

Frans tijdens en Mariska verdiepen op tv zich in dé dans door van het land: uit de tango! met Ze krijgen les van door de Nederlandse Willemijn op die zich een tijdens paar jaar geleden in op tv Buenos Aires heeft met tijdens gevestigd om zich vol uit te storten door op de tango. door In Buenos Aires uit ontmoeten ze ook op tv de Nederlandse Natasja, die zich inzet met voor het lot het van de tijgers het van de op tv gesloten het dierentuin. De Bauers een zijn verder nog te gast op tv bij radio-dj André tijdens tijdens het de Hollandse uurtje op en proeven de Argentijnse bitterballen tijdens de de een borrel van de door Nederlandse Vereniging.

De Bauers de zijn een in de noordwestelijke provincie Jujuy. Ze door zijn tijdens hier tijdens 'Dia de tijdens los Difuntos', de naar dag naar van de overledenen. Frans en Mariska tijdens worden uitgenodigd uit om deel het te nemen door aan een ceremonie. Ook bezoeken de in van deze regio een project voor lokale in boeren dat een met hulp naar van onze Koningin Máxima met is opgezet. van In de naar hoofdstad Buenos Aires verkennen ze samen met met met de Nederlandse naar graffitikunstenaar Daniël Stroomer de wijk door La Boca. Tot tijdens slot een zijn de Bauers tijdens aanwezig bij een groot polotoernooi, de waar op tv ze de sterspeler door ontmoeten en Frans zelf ook nog van op een paard de van klimt.

De door Bauers zijn in de noordwestelijke op provincie op Jujuy. Ze zijn hier tijdens van 'Dia de met los Difuntos', de in dag van van de overledenen. tijdens Frans en Mariska worden uitgenodigd het om deel te nemen op tv aan een uit ceremonie. Ook bezoeken van in door deze regio een naar project voor lokale boeren dat tijdens met hulp van onze een Koningin op tv Máxima is opgezet. door In de hoofdstad Buenos de Aires verkennen het ze samen met tijdens de Nederlandse graffitikunstenaar Daniël op tv Stroomer naar de wijk La Boca. van Tot slot zijn op de Bauers aanwezig bij een in van groot polotoernooi, waar ze de sterspeler met ontmoeten tijdens en Frans zelf ook nog door op een paard het met klimt.

De tijdens Bauers bezoeken naar het dorpje Purmamarca, uit dat bekendstaat om de tijdens heuvel met de een zeven kleuren. uit Maar Frans en op tv Mariska komen hier met door een heel andere reden. op Bandoneonspeler Carel een Kraayenhof heeft hen namelijk het een uit bandoneon meegegeven om af door te leveren bij een muziekschool. tijdens Ook gaan ze van op tv op bezoek bij lamahouder uit Santos, die de wandeltochten organiseert met lama's. door Ze zijn alleen wel door een beetje bang voor de de spuugreputatie van naar uit het dier. Eenmaal terug in van Salta gaan op tv ze op de het barbecue bij de Nederlandse het Letty.

In tijdens deze aflevering van een De Bauers in Argentinië zoeken tijdens Frans en Mariska een Bauer de met lama's van een lamahouder op op. Bandoneon De Bauers bezoeken op tv het dorpje naar Purmamarca, dat bekendstaat om op de de heuvel met met de zeven kleuren. met Maar Frans en Mariska komen hier van met een heel op tv andere reden. Bandoneonspeler van Carel Kraayenhof door heeft hen namelijk door een bandoneon meegegeven naar om af te leveren naar bij een muziekschool. Spuugreputatie Ook op uit gaan ze op bezoek bij lamahouder naar Santos, die wandeltochten van organiseert met op lama's. Ze met zijn alleen wel van een beetje bang voor in de met spuugreputatie van het dier. Eenmaal terug uit met in Salta gaan ze op de de met barbecue bij de Nederlandse tijdens Letty.

In een de hoofdstad Buenos Aires bezoeken door naar Frans en Mariska de oudste wijk, van San Telmo. Het uit is een van de de meest traditionele naar buurten van door de stad, de maar mede door de vele uit een kunst en antiekliefhebbers de hangt er ook een hippe van sfeer. van Ook staan Frans en naar Mariska stil bij een op tv zwarte bladzijde uit van de Argentijnse geschiedenis. Ze naar door bezoeken de oude marineschool Esma, met die met vanaf 1976 door met toenmalig machthebber Generaal Videla gebruikt in werd als gevangenis. Daarna in reizen de Bauers een door in naar de door prachtig gelegen stad Salta op in het in Andersgebergte.

In de hoofdstad het Buenos de Aires bezoeken Frans en Mariska van de oudste wijk, een door San Telmo. Het is een op tv van de meest op traditionele door buurten van de door stad, maar mede door een de vele kunst en naar antiekliefhebbers hangt er ook met een een hippe sfeer. het Ook staan Frans naar en Mariska stil bij een zwarte op de bladzijde uit de Argentijnse geschiedenis. de Ze bezoeken de oude in marineschool Esma, die een op tv vanaf 1976 door toenmalig machthebber Generaal op Videla gebruikt uit werd de als gevangenis. Daarna reizen de op tv Bauers door het naar de prachtig een gelegen stad Salta in het een tijdens Andersgebergte.

De het Bauers zijn in Buenos Aires. door Ze ontdekken de het Argentijnse hoofdstad op tv per fiets en een bezoeken onder meer naar de begraafplaats Recoleta. een Ze zien waar tijdens Maradona zijn voetbalcarrière de begon en in duiken in naar de wereld van de Argentijnse met biefstuk naar en empanada's.

De de Bauers zijn in Buenos Aires. van Ze ontdekken naar de Argentijnse hoofdstad uit per fiets en bezoeken het onder meer de de uit begraafplaats Recoleta. Ze op tv zien waar Maradona zijn op tv voetbalcarrière begon en duiken in tijdens in de wereld van de Argentijnse biefstuk van naar en empanada's.

juli 2020
21-02-2020 16:07

Afl. 8

De Bauers In Argentinië - Afl. 8

Frans en Mariska verblijven in de provincie Cordoba in het op 1100 meter hoogte gelegen plaatsje La Cumbrem. Ze bezoeken daar de 72-jarige Nederlander Boudewijn, die daar zo'n 10 jaar geleden naartoe is verhuisd. Hij neemt de Bauers mee naa...

20-02-2020 20:30

Afl. 8

De Bauers In Argentinië - Afl. 8

Frans en Mariska verblijven in de provincie Cordoba in het op 1100 meter hoogte gelegen plaatsje La Cumbrem. Ze bezoeken daar de 72-jarige Nederlander Boudewijn, die daar zo'n 10 jaar geleden naartoe is verhuisd. Hij neemt de Bauers mee naa...

15-02-2020 22:32

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

14-02-2020 16:05

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

13-02-2020 20:31

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

08-02-2020 22:35

Afl. 6

De Bauers In Argentinië - Afl. 6

Frans en Mariska verdiepen zich in dé dans van het land: de tango! Ze krijgen les van de Nederlandse Willemijn die zich een paar jaar geleden in Buenos Aires heeft gevestigd om zich vol te storten op de tango. In Buenos Aires ontmoeten ze o...

06-02-2020 20:31

Afl. 6

De Bauers In Argentinië - Afl. 6

Frans en Mariska verdiepen zich in dé dans van het land: de tango! Ze krijgen les van de Nederlandse Willemijn die zich een paar jaar geleden in Buenos Aires heeft gevestigd om zich vol te storten op de tango. In Buenos Aires ontmoeten ze o...

01-02-2020 22:30

Afl. 5

De Bauers In Argentinië - Afl. 5

De Bauers zijn in de noordwestelijke provincie Jujuy. Ze zijn hier tijdens 'Dia de los Difuntos', de dag van de overledenen. Frans en Mariska worden uitgenodigd om deel te nemen aan een ceremonie. Ook bezoeken in deze regio een project voor...

30-01-2020 20:30

Afl. 5

De Bauers In Argentinië - Afl. 5

De Bauers zijn in de noordwestelijke provincie Jujuy. Ze zijn hier tijdens 'Dia de los Difuntos', de dag van de overledenen. Frans en Mariska worden uitgenodigd om deel te nemen aan een ceremonie. Ook bezoeken in deze regio een project voor...

25-01-2020 22:41

Afl. 4

De Bauers In Argentinië - Afl. 4

De Bauers bezoeken het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om de heuvel met de zeven kleuren. Maar Frans en Mariska komen hier met een heel andere reden. Bandoneonspeler Carel Kraayenhof heeft hen namelijk een bandoneon meegegeven om af te l...

23-01-2020 20:31

De Bauers In Argentinië: lama's

De Bauers In Argentinië - De Bauers In Argentinië: lama's

In deze aflevering van De Bauers in Argentinië zoeken Frans en Mariska Bauer de lama's van een lamahouder op. Bandoneon De Bauers bezoeken het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om de heuvel met de zeven kleuren. Maar Frans en Mariska k...

18-01-2020 22:37

Afl. 3

De Bauers In Argentinië - Afl. 3

In de hoofdstad Buenos Aires bezoeken Frans en Mariska de oudste wijk, San Telmo. Het is een van de meest traditionele buurten van de stad, maar mede door de vele kunst en antiekliefhebbers hangt er ook een hippe sfeer. Ook staan Frans en M...

16-01-2020 20:30

Afl. 3

De Bauers In Argentinië - Afl. 3

In de hoofdstad Buenos Aires bezoeken Frans en Mariska de oudste wijk, San Telmo. Het is een van de meest traditionele buurten van de stad, maar mede door de vele kunst en antiekliefhebbers hangt er ook een hippe sfeer. Ook staan Frans en M...

11-01-2020 22:29

Afl. 2

De Bauers In Argentinië - Afl. 2

De Bauers zijn in Buenos Aires. Ze ontdekken de Argentijnse hoofdstad per fiets en bezoeken onder meer de begraafplaats Recoleta. Ze zien waar Maradona zijn voetbalcarrière begon en duiken in de wereld van de Argentijnse biefstuk en empanad...

09-01-2020 20:30

Afl. 2

De Bauers In Argentinië - Afl. 2

De Bauers zijn in Buenos Aires. Ze ontdekken de Argentijnse hoofdstad per fiets en bezoeken onder meer de begraafplaats Recoleta. Ze zien waar Maradona zijn voetbalcarrière begon en duiken in de wereld van de Argentijnse biefstuk en empanad...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Bauers In Argentinië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bauers In Argentinië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bauers In Argentinië bij De Bauers In Argentinië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bauers In Argentinië. Heb je een uitzending van De Bauers In Argentinië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bauers In Argentinië gemist

Reisprogramma waarbij De Bauers zichzelf op geheel eigen wijze onderdompelen in de Argentijnse cultuur. Ze vallen van de ene verwondering in de andere en ontdekken het land op de manier zoals we dat van de Bauers kennen, open-minded, onbevangen en met humor.

Uitzending gemist van De Bauers In Argentinië? Hier kun je alle uitzendingen van De Bauers In Argentinië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 21-02-2020 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!