Programma gemist?

Frans en op tv Mariska verblijven een in de provincie Cordoba een in het op tijdens 1100 meter hoogte gelegen uit plaatsje La Cumbrem. met Ze bezoeken daar op tv de 72-jarige op Nederlander Boudewijn, de die daar zo'n 10 een jaar geleden naartoe met is verhuisd. Hij met neemt de Bauers uit mee naar een gauchofamilie door het waarmee hij bevriend is op geraakt. Zij het hebben de laatste door tijd moeten vechten om hun land het te behouden. tijdens De met Bauers sluiten hun uit avontuur af in een berghut uit op een naar adembenemende plek, door ver van de bewoonde wereld. Hier een kijken ze met terug op de prachtige op tv reis door tijdens Argentinië.

Frans en tijdens Mariska verblijven het in de provincie Cordoba een in het met op 1100 meter hoogte gelegen door het plaatsje La Cumbrem. Ze van bezoeken daar het de 72-jarige Nederlander Boudewijn, naar die daar zo'n 10 jaar met geleden naartoe de is verhuisd. Hij door neemt de Bauers naar mee naar een op tv gauchofamilie op tv waarmee hij bevriend is een geraakt. Zij hebben de naar laatste tijd de moeten vechten om het hun land te behouden. De tijdens Bauers het sluiten hun avontuur van af in een naar berghut op naar een adembenemende plek, ver van naar de bewoonde wereld. het Hier kijken naar ze terug op de prachtige van reis door met Argentinië.

Frans de en Mariska nemen in Buenos op Aires deel aan van een op Italiaanse pizzamarathon. tijdens Daarbij wordt er uit vooral veel geproefd tijdens en misschien wat met minder gelopen. De grensstad Puerto tijdens Iguazu is met uit name bekend vanwege de in Iguazú-watervallen. Maar voordat het de tijdens Bauers blootgesteld met worden aan dat natuurgeweld, bezoeken het ze eerst Alfredo. Hij uit van heeft plastic afval naar om weten te zetten in iets uit heel moois. met En in naar de provincie Cordoba op tv proeven de de Bauers uit niet alleen wijn, maar het ook het geliefde uit naar drankje maté.

Frans en Mariska van door nemen in Buenos tijdens Aires deel aan een de Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er het vooral veel met geproefd het en misschien wat minder van gelopen. De grensstad Puerto Iguazu in is uit met name bekend vanwege de op Iguazú-watervallen. op tv Maar voordat de Bauers blootgesteld in worden aan op tv dat uit natuurgeweld, bezoeken ze eerst Alfredo. door Hij heeft plastic de afval om weten de te tijdens zetten in iets heel op tv moois. En van in de provincie Cordoba proeven de in de Bauers een niet alleen wijn, de maar ook het op tv geliefde drankje het maté.

Frans door en Mariska nemen in in Buenos de Aires deel aan een op tv Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt op er vooral veel een geproefd en misschien op wat minder gelopen. De het op tv grensstad Puerto Iguazu is met tijdens name bekend op vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat uit de Bauers blootgesteld uit van worden aan dat natuurgeweld, op bezoeken ze door eerst Alfredo. Hij heeft de plastic afval om op weten te zetten in op tv iets het heel moois. En in de provincie door naar Cordoba proeven de het de Bauers niet alleen wijn, maar op tv ook in het geliefde drankje door maté.

Frans naar en Mariska verdiepen op tv zich in dé dans een van het land: de de van tango! Ze krijgen les tijdens van de Nederlandse tijdens Willemijn die zich door een paar uit jaar geleden in Buenos Aires tijdens heeft gevestigd om zich op tv vol van te storten op de in tango. In Buenos het Aires ontmoeten ze ook een de Nederlandse Natasja, naar die zich inzet met een voor het lot van een de tijgers van de de gesloten het dierentuin. De Bauers zijn verder van nog op te gast bij radio-dj André met tijdens het Hollandse op tv uurtje en door proeven de Argentijnse bitterballen tijdens het de borrel van tijdens de de Nederlandse Vereniging.

Frans het en Mariska op tv verdiepen zich in dé dans van door uit het land: de op tango! Ze krijgen les van de het Nederlandse Willemijn met die van zich een paar jaar een geleden in het Buenos Aires heeft gevestigd om door zich vol te uit storten op tv op de tango. In door Buenos Aires ontmoeten ze het ook de Nederlandse Natasja, op tv die zich inzet uit op voor het lot van van de tijgers van de een gesloten dierentuin. een De Bauers zijn op tv verder nog te gast op bij radio-dj André tijdens op het Hollandse met uurtje en naar proeven de Argentijnse bitterballen tijdens tijdens het de borrel van de tijdens Nederlandse Vereniging.

De op Bauers zijn in de in noordwestelijke provincie met Jujuy. Ze zijn een hier tijdens 'Dia de het los Difuntos', het de dag van de op tv overledenen. Frans en naar Mariska worden uitgenodigd om met deel te op tv nemen door aan een ceremonie. Ook op bezoeken in een deze regio een op tv project voor lokale boeren in dat met hulp door van onze Koningin Máxima is naar opgezet. In de door hoofdstad op tv Buenos Aires op verkennen ze samen met op de Nederlandse graffitikunstenaar Daniël Stroomer door de met wijk La met Boca. Tot slot zijn de Bauers de aanwezig bij van een groot polotoernooi, met waar ze de sterspeler het ontmoeten en op Frans zelf van ook nog op een paard uit van klimt.

De Bauers zijn van door in de noordwestelijke provincie Jujuy. Ze door het zijn hier tijdens tijdens 'Dia de los Difuntos', de dag uit van de het overledenen. Frans op en Mariska een worden uitgenodigd om naar deel te nemen aan een het ceremonie. Ook bezoeken van in deze regio in een het project voor lokale door boeren dat met hulp van onze de Koningin Máxima is tijdens opgezet. In de van op tv hoofdstad Buenos Aires verkennen op tv ze samen met de een Nederlandse graffitikunstenaar Daniël Stroomer naar de wijk in La Boca. Tot op slot zijn de de Bauers aanwezig de bij een groot polotoernooi, in waar ze naar de sterspeler ontmoeten en op Frans zelf een ook nog op van een paard op tv klimt.

De in Bauers bezoeken het op tv dorpje Purmamarca, met dat bekendstaat om de heuvel van met een de zeven kleuren. Maar op Frans en de Mariska komen hier met een heel op tv op andere reden. Bandoneonspeler Carel Kraayenhof in heeft hen de namelijk een bandoneon meegegeven een om af te leveren op tv bij met een muziekschool. Ook van gaan ze op bezoek bij het lamahouder uit Santos, die wandeltochten organiseert met op tv lama's. uit Ze zijn alleen naar wel een beetje bang een voor de spuugreputatie van naar het dier. Eenmaal naar terug van in Salta gaan ze op de de barbecue het bij de Nederlandse met Letty.

In deze uit aflevering van op tv De Bauers op tv in Argentinië zoeken het Frans en Mariska uit Bauer de lama's van een lamahouder op op. Bandoneon De Bauers op tv bezoeken het in dorpje Purmamarca, met dat bekendstaat om de heuvel met in de de zeven kleuren. Maar Frans op tv en Mariska komen naar hier met een in heel andere op reden. Bandoneonspeler Carel Kraayenhof heeft naar tijdens hen namelijk een op tv bandoneon meegegeven om af de te leveren bij een muziekschool. Spuugreputatie Ook met de gaan ze op uit bezoek bij lamahouder op tv Santos, die wandeltochten op organiseert met lama's. op tv Ze zijn alleen wel een beetje een bang het voor de spuugreputatie van het van dier. met Eenmaal terug met in Salta gaan ze op de tijdens barbecue tijdens bij de Nederlandse uit Letty.

In de hoofdstad in Buenos Aires bezoeken van tijdens Frans en Mariska tijdens de oudste wijk, San Telmo. Het het is een van de de meest naar traditionele buurten van het de van stad, maar mede door door de vele kunst het en antiekliefhebbers hangt er op ook een het hippe sfeer. Ook staan naar Frans en Mariska stil van bij uit een zwarte bladzijde op tv uit de Argentijnse geschiedenis. Ze op bezoeken de oude door marineschool Esma, die in vanaf 1976 uit door uit toenmalig machthebber Generaal met Videla gebruikt werd in als gevangenis. Daarna reizen de uit Bauers door naar de op tv prachtig gelegen een stad Salta in het door op tv Andersgebergte.

In het de hoofdstad Buenos Aires bezoeken de Frans naar en Mariska de oudste het wijk, door San Telmo. Het is in een van de meest in traditionele buurten de van de stad, maar door mede door uit de vele kunst en de antiekliefhebbers uit hangt er ook een tijdens hippe sfeer. Ook staan Frans door en op tv Mariska stil de bij een zwarte bladzijde op tv uit de Argentijnse geschiedenis. van Ze bezoeken de oude uit marineschool Esma, uit die vanaf op tv 1976 door toenmalig machthebber Generaal met een Videla gebruikt werd als uit gevangenis. Daarna een reizen de Bauers door naar de door prachtig gelegen stad in Salta in het op tv op tv Andersgebergte.

De uit Bauers zijn op in Buenos Aires. Ze ontdekken de de tijdens Argentijnse hoofdstad per fiets met en bezoeken door onder meer de begraafplaats Recoleta. met Ze zien de waar Maradona zijn voetbalcarrière begon in en duiken de in de wereld met van door de Argentijnse biefstuk en de empanada's.

De van Bauers zijn in Buenos Aires. op tijdens Ze ontdekken de Argentijnse hoofdstad door per tijdens fiets en bezoeken onder een meer de begraafplaats Recoleta. Ze uit het zien waar Maradona zijn het voetbalcarrière begon en duiken in op de wereld een van de tijdens Argentijnse biefstuk en op empanada's.

juni 2021
21-02-2020 16:07

Afl. 8

De Bauers In Argentinië - Afl. 8

Frans en Mariska verblijven in de provincie Cordoba in het op 1100 meter hoogte gelegen plaatsje La Cumbrem. Ze bezoeken daar de 72-jarige Nederlander Boudewijn, die daar zo'n 10 jaar geleden naartoe is verhuisd. Hij neemt de Bauers mee naa...

20-02-2020 20:30

Afl. 8

De Bauers In Argentinië - Afl. 8

Frans en Mariska verblijven in de provincie Cordoba in het op 1100 meter hoogte gelegen plaatsje La Cumbrem. Ze bezoeken daar de 72-jarige Nederlander Boudewijn, die daar zo'n 10 jaar geleden naartoe is verhuisd. Hij neemt de Bauers mee naa...

15-02-2020 22:32

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

14-02-2020 16:05

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

13-02-2020 20:31

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

08-02-2020 22:35

Afl. 6

De Bauers In Argentinië - Afl. 6

Frans en Mariska verdiepen zich in dé dans van het land: de tango! Ze krijgen les van de Nederlandse Willemijn die zich een paar jaar geleden in Buenos Aires heeft gevestigd om zich vol te storten op de tango. In Buenos Aires ontmoeten ze o...

06-02-2020 20:31

Afl. 6

De Bauers In Argentinië - Afl. 6

Frans en Mariska verdiepen zich in dé dans van het land: de tango! Ze krijgen les van de Nederlandse Willemijn die zich een paar jaar geleden in Buenos Aires heeft gevestigd om zich vol te storten op de tango. In Buenos Aires ontmoeten ze o...

01-02-2020 22:30

Afl. 5

De Bauers In Argentinië - Afl. 5

De Bauers zijn in de noordwestelijke provincie Jujuy. Ze zijn hier tijdens 'Dia de los Difuntos', de dag van de overledenen. Frans en Mariska worden uitgenodigd om deel te nemen aan een ceremonie. Ook bezoeken in deze regio een project voor...

30-01-2020 20:30

Afl. 5

De Bauers In Argentinië - Afl. 5

De Bauers zijn in de noordwestelijke provincie Jujuy. Ze zijn hier tijdens 'Dia de los Difuntos', de dag van de overledenen. Frans en Mariska worden uitgenodigd om deel te nemen aan een ceremonie. Ook bezoeken in deze regio een project voor...

25-01-2020 22:41

Afl. 4

De Bauers In Argentinië - Afl. 4

De Bauers bezoeken het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om de heuvel met de zeven kleuren. Maar Frans en Mariska komen hier met een heel andere reden. Bandoneonspeler Carel Kraayenhof heeft hen namelijk een bandoneon meegegeven om af te l...

23-01-2020 20:31

De Bauers In Argentinië: lama's

De Bauers In Argentinië - De Bauers In Argentinië: lama's

In deze aflevering van De Bauers in Argentinië zoeken Frans en Mariska Bauer de lama's van een lamahouder op. Bandoneon De Bauers bezoeken het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om de heuvel met de zeven kleuren. Maar Frans en Mariska k...

18-01-2020 22:37

Afl. 3

De Bauers In Argentinië - Afl. 3

In de hoofdstad Buenos Aires bezoeken Frans en Mariska de oudste wijk, San Telmo. Het is een van de meest traditionele buurten van de stad, maar mede door de vele kunst en antiekliefhebbers hangt er ook een hippe sfeer. Ook staan Frans en M...

16-01-2020 20:30

Afl. 3

De Bauers In Argentinië - Afl. 3

In de hoofdstad Buenos Aires bezoeken Frans en Mariska de oudste wijk, San Telmo. Het is een van de meest traditionele buurten van de stad, maar mede door de vele kunst en antiekliefhebbers hangt er ook een hippe sfeer. Ook staan Frans en M...

11-01-2020 22:29

Afl. 2

De Bauers In Argentinië - Afl. 2

De Bauers zijn in Buenos Aires. Ze ontdekken de Argentijnse hoofdstad per fiets en bezoeken onder meer de begraafplaats Recoleta. Ze zien waar Maradona zijn voetbalcarrière begon en duiken in de wereld van de Argentijnse biefstuk en empanad...

09-01-2020 20:30

Afl. 2

De Bauers In Argentinië - Afl. 2

De Bauers zijn in Buenos Aires. Ze ontdekken de Argentijnse hoofdstad per fiets en bezoeken onder meer de begraafplaats Recoleta. Ze zien waar Maradona zijn voetbalcarrière begon en duiken in de wereld van de Argentijnse biefstuk en empanad...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Bauers In Argentinië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bauers In Argentinië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bauers In Argentinië bij De Bauers In Argentinië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bauers In Argentinië. Heb je een uitzending van De Bauers In Argentinië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bauers In Argentinië gemist

Reisprogramma waarbij De Bauers zichzelf op geheel eigen wijze onderdompelen in de Argentijnse cultuur. Ze vallen van de ene verwondering in de andere en ontdekken het land op de manier zoals we dat van de Bauers kennen, open-minded, onbevangen en met humor.

Uitzending gemist van De Bauers In Argentinië? Hier kun je alle uitzendingen van De Bauers In Argentinië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 21-02-2020 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!