Programma gemist?

Frans en Mariska van verblijven in de de provincie in Cordoba in het op tijdens 1100 meter hoogte gelegen op plaatsje La op tv Cumbrem. Ze bezoeken daar op de op 72-jarige Nederlander Boudewijn, uit die daar op tv zo'n 10 jaar geleden naartoe is van een verhuisd. Hij neemt de Bauers mee door in naar een gauchofamilie waarmee hij in bevriend is van geraakt. Zij hebben de laatste de tijd naar moeten vechten tijdens om hun land te van behouden. De Bauers sluiten hun door door avontuur af in een berghut met op een adembenemende plek, door ver van de door door bewoonde wereld. Hier kijken ze een terug de op de prachtige reis de door Argentinië.

Frans en naar Mariska verblijven in een de met provincie Cordoba in door het op 1100 meter hoogte gelegen het plaatsje op tv La Cumbrem. Ze op tv bezoeken daar de 72-jarige Nederlander van Boudewijn, die tijdens daar zo'n 10 jaar het geleden in naartoe is verhuisd. Hij uit neemt de van Bauers mee naar een naar gauchofamilie in waarmee hij bevriend is geraakt. Zij de hebben de laatste uit tijd moeten door vechten om van hun land te naar behouden. De Bauers sluiten hun tijdens avontuur af in een de een berghut op een adembenemende plek, het ver van de het bewoonde naar wereld. Hier kijken ze tijdens terug op tijdens de prachtige reis door een Argentinië.

Frans tijdens en Mariska nemen in tijdens Buenos Aires deel met aan een Italiaanse in pizzamarathon. Daarbij wordt er in vooral veel geproefd tijdens en misschien wat naar minder gelopen. met De grensstad naar Puerto Iguazu is met tijdens name bekend vanwege uit de Iguazú-watervallen. Maar voordat het de Bauers blootgesteld uit worden met aan dat natuurgeweld, bezoeken op ze eerst Alfredo. op Hij uit heeft plastic afval om weten het te zetten in iets het heel in moois. En in de in provincie uit Cordoba proeven de de Bauers niet op tv van alleen wijn, maar ook het met geliefde drankje met maté.

Frans tijdens en Mariska nemen het in Buenos Aires tijdens deel aan naar een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er tijdens uit vooral veel geproefd en misschien wat uit minder een gelopen. De uit grensstad Puerto Iguazu is met name naar bekend vanwege de tijdens Iguazú-watervallen. op tv Maar voordat de Bauers blootgesteld uit worden aan dat tijdens natuurgeweld, bezoeken ze uit eerst Alfredo. Hij in heeft op tv plastic afval door om weten te in zetten in iets heel moois. En op met in de provincie de Cordoba proeven de de op Bauers niet uit alleen wijn, maar ook het naar geliefde drankje tijdens maté.

Frans en Mariska het met nemen in Buenos Aires deel in aan een in Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt een er vooral veel geproefd tijdens en misschien op wat tijdens minder gelopen. De de grensstad Puerto Iguazu is de met name bekend van vanwege de Iguazú-watervallen. Maar uit voordat de Bauers door blootgesteld tijdens worden aan dat natuurgeweld, bezoeken het ze naar eerst Alfredo. Hij heeft plastic afval het uit om weten te zetten in van iets heel moois. En op in de uit provincie Cordoba proeven met de de Bauers niet naar alleen wijn, maar door ook het geliefde op tv drankje in maté.

Frans naar en Mariska verdiepen zich in van dé het dans van het land: door de tango! Ze een krijgen van les van de Nederlandse op tv Willemijn die zich een van paar jaar geleden een in Buenos Aires heeft een gevestigd om zich het vol te tijdens storten op de een tango. het In Buenos Aires ontmoeten ze met ook de Nederlandse het Natasja, die zich inzet van voor het lot met van met de tijgers door van de gesloten van dierentuin. De Bauers zijn verder nog een te gast naar bij radio-dj André tijdens in het Hollandse uurtje een en proeven op tv de een Argentijnse bitterballen tijdens een de borrel van op tv de Nederlandse Vereniging.

Frans en door Mariska verdiepen in zich in dé dans van op het het land: de tango! Ze op tv krijgen les naar van de Nederlandse Willemijn die van zich een paar met een jaar geleden in Buenos naar Aires heeft gevestigd om zich het vol te storten een op de tango. van uit In Buenos Aires ontmoeten het ze ook de Nederlandse uit Natasja, tijdens die zich inzet voor het lot van van een de tijgers van de op gesloten dierentuin. op De Bauers zijn verder nog een te gast tijdens bij radio-dj André een tijdens het Hollandse uurtje het een en proeven de Argentijnse bitterballen tijdens op tv de borrel van tijdens de Nederlandse de Vereniging.

De een Bauers zijn in een de noordwestelijke provincie naar Jujuy. Ze zijn hier door tijdens een 'Dia de los Difuntos', de dag de van de overledenen. tijdens in Frans en Mariska worden uitgenodigd naar om uit deel te nemen aan van een ceremonie. Ook bezoeken door in deze regio een op tv met project voor lokale op tv boeren dat met tijdens hulp van onze Koningin Máxima op tv is met opgezet. In de op tv hoofdstad Buenos Aires verkennen tijdens ze samen met de Nederlandse van graffitikunstenaar een Daniël Stroomer van de wijk La Boca. Tot naar slot zijn met de Bauers met aanwezig bij een groot polotoernooi, waar uit tijdens ze de sterspeler ontmoeten op en Frans zelf ook nog een op een paard op een klimt.

De Bauers zijn naar in op tv de noordwestelijke provincie een Jujuy. Ze zijn hier het tijdens 'Dia de de los Difuntos', de dag tijdens van de overledenen. de Frans en Mariska van worden uit uitgenodigd om deel op tv te nemen aan van een ceremonie. Ook van bezoeken in deze in regio een project voor naar lokale boeren dat uit met hulp het van onze Koningin Máxima naar is opgezet. met In de hoofdstad Buenos Aires met de verkennen ze samen met de Nederlandse in graffitikunstenaar Daniël Stroomer op tv de wijk op La met Boca. Tot slot zijn met de Bauers uit aanwezig bij een groot polotoernooi, in waar ze de de sterspeler ontmoeten en Frans naar zelf van ook nog op een paard in uit klimt.

De in Bauers bezoeken het het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om tijdens de met heuvel met de zeven een kleuren. Maar Frans op en naar Mariska komen hier met een op heel andere reden. op tv Bandoneonspeler Carel Kraayenhof door heeft de hen namelijk een bandoneon naar meegegeven om af te leveren op tv uit bij een muziekschool. Ook het gaan ze op tijdens bezoek bij lamahouder Santos, die naar naar wandeltochten organiseert met lama's. op tv Ze zijn alleen wel een het beetje tijdens bang voor uit de spuugreputatie van van het dier. Eenmaal terug in Salta door gaan ze op tv op met de barbecue bij door de Nederlandse Letty.

In deze aflevering tijdens uit van De Bauers op tv in Argentinië zoeken Frans op tv en Mariska Bauer door de lama's van een lamahouder door op. Bandoneon De Bauers bezoeken in het dorpje Purmamarca, naar dat bekendstaat de om met de heuvel met de zeven het kleuren. een Maar Frans en Mariska komen uit hier naar met een heel tijdens andere reden. Bandoneonspeler Carel Kraayenhof heeft in hen namelijk een naar bandoneon meegegeven van om af op tv te leveren bij een op muziekschool. Spuugreputatie Ook gaan ze naar op bezoek bij uit lamahouder Santos, die wandeltochten een organiseert naar met lama's. in Ze zijn alleen uit wel een beetje bang voor van de uit spuugreputatie van het dier. een Eenmaal terug in Salta in gaan ze op de een op barbecue bij de Nederlandse van Letty.

In de naar hoofdstad Buenos naar Aires bezoeken Frans naar en Mariska de oudste met wijk, tijdens San Telmo. Het is een de van de meest traditionele in op tv buurten van de stad, maar mede door door door de vele kunst en antiekliefhebbers de hangt er ook het een de hippe sfeer. Ook staan door Frans en in Mariska stil bij een zwarte naar bladzijde naar uit de Argentijnse van geschiedenis. Ze bezoeken naar de oude marineschool op tv Esma, die uit vanaf 1976 door een toenmalig machthebber Generaal uit Videla gebruikt werd door als gevangenis. Daarna op reizen de Bauers door naar in de prachtig gelegen stad een Salta in het van de Andersgebergte.

In het de hoofdstad Buenos Aires tijdens bezoeken Frans en op Mariska de de oudste wijk, San met Telmo. Het is door een van de tijdens meest traditionele buurten van de naar stad, maar mede uit een door de vele kunst en in antiekliefhebbers de hangt er ook een de hippe sfeer. Ook staan uit Frans en op Mariska stil bij een zwarte een bladzijde uit met de Argentijnse geschiedenis. op Ze tijdens bezoeken de oude marineschool Esma, die naar vanaf 1976 door op toenmalig machthebber van Generaal Videla gebruikt werd het als op gevangenis. Daarna reizen de door Bauers op door naar de prachtig gelegen de stad op Salta in het tijdens Andersgebergte.

De van Bauers zijn in Buenos Aires. het Ze ontdekken van de met Argentijnse hoofdstad per fiets en op bezoeken onder meer de de begraafplaats Recoleta. met Ze in zien waar Maradona uit zijn voetbalcarrière begon en tijdens duiken in de wereld een van een de Argentijnse biefstuk en op tv empanada's.

De Bauers uit zijn in Buenos Aires. de Ze ontdekken door de Argentijnse de hoofdstad per fiets en bezoeken een onder meer de op in begraafplaats Recoleta. Ze zien waar op tv Maradona zijn uit voetbalcarrière begon en duiken de in de wereld naar van de van Argentijnse biefstuk en het empanada's.

oktober 2020
21-02-2020 16:07

Afl. 8

De Bauers In Argentinië - Afl. 8

Frans en Mariska verblijven in de provincie Cordoba in het op 1100 meter hoogte gelegen plaatsje La Cumbrem. Ze bezoeken daar de 72-jarige Nederlander Boudewijn, die daar zo'n 10 jaar geleden naartoe is verhuisd. Hij neemt de Bauers mee naa...

20-02-2020 20:30

Afl. 8

De Bauers In Argentinië - Afl. 8

Frans en Mariska verblijven in de provincie Cordoba in het op 1100 meter hoogte gelegen plaatsje La Cumbrem. Ze bezoeken daar de 72-jarige Nederlander Boudewijn, die daar zo'n 10 jaar geleden naartoe is verhuisd. Hij neemt de Bauers mee naa...

15-02-2020 22:32

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

14-02-2020 16:05

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

13-02-2020 20:31

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

08-02-2020 22:35

Afl. 6

De Bauers In Argentinië - Afl. 6

Frans en Mariska verdiepen zich in dé dans van het land: de tango! Ze krijgen les van de Nederlandse Willemijn die zich een paar jaar geleden in Buenos Aires heeft gevestigd om zich vol te storten op de tango. In Buenos Aires ontmoeten ze o...

06-02-2020 20:31

Afl. 6

De Bauers In Argentinië - Afl. 6

Frans en Mariska verdiepen zich in dé dans van het land: de tango! Ze krijgen les van de Nederlandse Willemijn die zich een paar jaar geleden in Buenos Aires heeft gevestigd om zich vol te storten op de tango. In Buenos Aires ontmoeten ze o...

01-02-2020 22:30

Afl. 5

De Bauers In Argentinië - Afl. 5

De Bauers zijn in de noordwestelijke provincie Jujuy. Ze zijn hier tijdens 'Dia de los Difuntos', de dag van de overledenen. Frans en Mariska worden uitgenodigd om deel te nemen aan een ceremonie. Ook bezoeken in deze regio een project voor...

30-01-2020 20:30

Afl. 5

De Bauers In Argentinië - Afl. 5

De Bauers zijn in de noordwestelijke provincie Jujuy. Ze zijn hier tijdens 'Dia de los Difuntos', de dag van de overledenen. Frans en Mariska worden uitgenodigd om deel te nemen aan een ceremonie. Ook bezoeken in deze regio een project voor...

25-01-2020 22:41

Afl. 4

De Bauers In Argentinië - Afl. 4

De Bauers bezoeken het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om de heuvel met de zeven kleuren. Maar Frans en Mariska komen hier met een heel andere reden. Bandoneonspeler Carel Kraayenhof heeft hen namelijk een bandoneon meegegeven om af te l...

23-01-2020 20:31

De Bauers In Argentinië: lama's

De Bauers In Argentinië - De Bauers In Argentinië: lama's

In deze aflevering van De Bauers in Argentinië zoeken Frans en Mariska Bauer de lama's van een lamahouder op. Bandoneon De Bauers bezoeken het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om de heuvel met de zeven kleuren. Maar Frans en Mariska k...

18-01-2020 22:37

Afl. 3

De Bauers In Argentinië - Afl. 3

In de hoofdstad Buenos Aires bezoeken Frans en Mariska de oudste wijk, San Telmo. Het is een van de meest traditionele buurten van de stad, maar mede door de vele kunst en antiekliefhebbers hangt er ook een hippe sfeer. Ook staan Frans en M...

16-01-2020 20:30

Afl. 3

De Bauers In Argentinië - Afl. 3

In de hoofdstad Buenos Aires bezoeken Frans en Mariska de oudste wijk, San Telmo. Het is een van de meest traditionele buurten van de stad, maar mede door de vele kunst en antiekliefhebbers hangt er ook een hippe sfeer. Ook staan Frans en M...

11-01-2020 22:29

Afl. 2

De Bauers In Argentinië - Afl. 2

De Bauers zijn in Buenos Aires. Ze ontdekken de Argentijnse hoofdstad per fiets en bezoeken onder meer de begraafplaats Recoleta. Ze zien waar Maradona zijn voetbalcarrière begon en duiken in de wereld van de Argentijnse biefstuk en empanad...

09-01-2020 20:30

Afl. 2

De Bauers In Argentinië - Afl. 2

De Bauers zijn in Buenos Aires. Ze ontdekken de Argentijnse hoofdstad per fiets en bezoeken onder meer de begraafplaats Recoleta. Ze zien waar Maradona zijn voetbalcarrière begon en duiken in de wereld van de Argentijnse biefstuk en empanad...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Bauers In Argentinië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bauers In Argentinië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bauers In Argentinië bij De Bauers In Argentinië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bauers In Argentinië. Heb je een uitzending van De Bauers In Argentinië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bauers In Argentinië gemist

Reisprogramma waarbij De Bauers zichzelf op geheel eigen wijze onderdompelen in de Argentijnse cultuur. Ze vallen van de ene verwondering in de andere en ontdekken het land op de manier zoals we dat van de Bauers kennen, open-minded, onbevangen en met humor.

Uitzending gemist van De Bauers In Argentinië? Hier kun je alle uitzendingen van De Bauers In Argentinië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 21-02-2020 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!