Programma gemist?

Frans met en Mariska verblijven op in de van provincie Cordoba in het op 1100 van meter naar hoogte gelegen plaatsje La Cumbrem. een Ze bezoeken daar op tv de 72-jarige Nederlander in door Boudewijn, die daar op zo'n 10 jaar geleden naartoe is een verhuisd. naar Hij neemt de Bauers tijdens mee naar tijdens een gauchofamilie waarmee hij uit bevriend naar is geraakt. Zij hebben de laatste op tv tijd moeten vechten met om hun in land te de behouden. De Bauers sluiten hun van avontuur af in uit een berghut op door een adembenemende door plek, ver van de van bewoonde wereld. Hier een tijdens kijken ze terug op in de prachtige reis door tijdens Argentinië.

Frans en Mariska door verblijven het in de provincie Cordoba tijdens in het op de 1100 meter een hoogte gelegen plaatsje La Cumbrem. door Ze bezoeken daar op tv de 72-jarige Nederlander met met Boudewijn, die daar zo'n 10 een jaar geleden naartoe tijdens is verhuisd. Hij door neemt de Bauers op tv mee naar uit een gauchofamilie waarmee hij bevriend uit door is geraakt. Zij hebben de laatste het met tijd moeten vechten tijdens om hun land op te behouden. De Bauers op tv sluiten hun avontuur af in tijdens in een berghut op een adembenemende plek, door ver van een de bewoonde wereld. Hier in kijken ze in terug van op de prachtige reis door de Argentinië.

Frans in en Mariska nemen in met Buenos Aires deel aan naar een Italiaanse pizzamarathon. op door Daarbij wordt er tijdens vooral veel geproefd en misschien van wat minder naar gelopen. De grensstad Puerto met Iguazu is met met name bekend vanwege de door uit Iguazú-watervallen. Maar voordat de Bauers blootgesteld het worden aan dat in in natuurgeweld, bezoeken ze eerst Alfredo. door Hij naar heeft plastic afval door om weten te zetten in tijdens iets heel uit moois. En in tijdens de provincie Cordoba proeven met de de Bauers niet de tijdens alleen wijn, maar ook de het geliefde drankje door maté.

Frans en tijdens Mariska nemen in Buenos in Aires een deel aan een Italiaanse pizzamarathon. met op Daarbij wordt er vooral veel door geproefd door en misschien wat minder gelopen. naar De grensstad Puerto Iguazu op tv door is met name bekend vanwege de tijdens de Iguazú-watervallen. Maar voordat naar de Bauers blootgesteld worden aan tijdens dat natuurgeweld, bezoeken ze naar uit eerst Alfredo. Hij heeft plastic afval in om weten van te zetten in met iets een heel moois. En in de provincie van Cordoba het proeven de een de Bauers niet alleen uit wijn, maar ook het van geliefde drankje met maté.

Frans van en Mariska uit nemen in Buenos Aires deel aan naar een Italiaanse pizzamarathon. het Daarbij wordt er uit vooral op tv veel geproefd en de misschien wat het minder gelopen. De tijdens grensstad Puerto Iguazu met is met name bekend tijdens vanwege de van Iguazú-watervallen. Maar voordat de Bauers blootgesteld tijdens worden aan de dat door natuurgeweld, bezoeken ze eerst Alfredo. Hij een heeft uit plastic afval om tijdens weten te zetten in iets het heel naar moois. En in de provincie door Cordoba proeven de tijdens de Bauers met niet alleen wijn, maar naar ook het van geliefde drankje een maté.

Frans een en Mariska van verdiepen zich in dé in dans van het land: de tijdens tango! Ze de krijgen les van de uit Nederlandse Willemijn die op zich een paar de jaar geleden in in een Buenos Aires heeft gevestigd om zich door vol te storten op tv op de op tango. naar In Buenos Aires de ontmoeten ze ook de het Nederlandse Natasja, die zich door inzet voor in het lot naar van de tijgers op van de gesloten dierentuin. met De Bauers zijn verder nog door te gast het bij radio-dj André tijdens van het Hollandse van uurtje en proeven in de op tv Argentijnse bitterballen tijdens de borrel een van uit de Nederlandse Vereniging.

Frans en Mariska uit verdiepen zich door in dé dans van een het op tv land: de in tango! Ze krijgen les van met de Nederlandse Willemijn naar die zich een tijdens paar jaar geleden door in Buenos Aires in heeft gevestigd naar om zich vol met te storten op de tango. in In een Buenos Aires ontmoeten in ze ook van de Nederlandse Natasja, die tijdens zich inzet de voor het lot van naar de tijgers uit van de gesloten dierentuin. De op Bauers zijn van verder nog te gast bij het radio-dj André tijdens door het door Hollandse uurtje en proeven de met Argentijnse bitterballen tijdens op tv de een borrel van van de Nederlandse Vereniging.

De het Bauers zijn in een de noordwestelijke provincie de Jujuy. Ze zijn hier tijdens een door 'Dia de los uit Difuntos', de dag van tijdens de overledenen. Frans en uit Mariska worden uitgenodigd van om tijdens deel te nemen aan naar een ceremonie. uit Ook bezoeken in deze regio een op project voor de lokale boeren dat door met hulp van met onze Koningin Máxima is een opgezet. In de op tv op hoofdstad Buenos Aires verkennen door ze samen met de Nederlandse tijdens graffitikunstenaar Daniël een Stroomer de een wijk La Boca. op Tot slot zijn de Bauers het op tv aanwezig bij een groot polotoernooi, waar op tv ze de sterspeler in door ontmoeten en Frans door zelf ook nog op een een paard uit klimt.

De op Bauers zijn in de een noordwestelijke provincie Jujuy. Ze op zijn door hier tijdens het 'Dia de los op Difuntos', de dag van de op tv overledenen. Frans naar en Mariska worden de uitgenodigd om op deel te nemen in aan een ceremonie. het Ook bezoeken in op deze regio een uit project voor lokale boeren naar dat met de hulp van onze Koningin Máxima is van op tv opgezet. In de hoofdstad een Buenos Aires verkennen ze samen in met op de Nederlandse graffitikunstenaar Daniël uit Stroomer de wijk La uit Boca. Tot slot in zijn naar de Bauers aanwezig bij een een groot polotoernooi, de waar op ze de sterspeler met ontmoeten en Frans zelf door ook nog op met een paard uit klimt.

De het Bauers bezoeken het dorpje naar Purmamarca, dat door bekendstaat om de naar heuvel met de zeven op kleuren. Maar Frans en op tv Mariska uit komen hier met een heel op van andere reden. Bandoneonspeler uit Carel Kraayenhof heeft hen namelijk op tv een bandoneon meegegeven op tv om het af te leveren bij een muziekschool. in tijdens Ook gaan ze op op bezoek bij lamahouder Santos, op die op wandeltochten organiseert met lama's. van Ze zijn alleen wel de een op tv beetje bang voor de spuugreputatie tijdens van het dier. Eenmaal tijdens terug in Salta het gaan ze op van de door barbecue bij de naar Nederlandse Letty.

In deze een aflevering een van De Bauers in Argentinië het zoeken Frans op en Mariska het Bauer de lama's van naar een lamahouder op. Bandoneon De een Bauers bezoeken op tv het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om tijdens de heuvel van met de in zeven kleuren. Maar tijdens Frans en Mariska komen van hier met door een heel andere reden. Bandoneonspeler de Carel Kraayenhof heeft naar hen namelijk tijdens een bandoneon meegegeven om de af te leveren een bij een muziekschool. Spuugreputatie Ook op gaan ze door op bezoek bij lamahouder met in Santos, die wandeltochten organiseert met van lama's. Ze zijn alleen tijdens wel een naar beetje bang voor met de spuugreputatie van in het dier. op tv Eenmaal terug in Salta uit gaan op ze op de naar barbecue bij de Nederlandse van Letty.

In naar de hoofdstad Buenos van Aires bezoeken Frans een en Mariska de tijdens oudste wijk, San Telmo. Het in met is een van de meest door traditionele de buurten van de stad, maar een mede door de vele uit kunst een en antiekliefhebbers hangt er in ook een hippe sfeer. een door Ook staan Frans en Mariska stil de bij de een zwarte bladzijde uit de het Argentijnse geschiedenis. tijdens Ze bezoeken de oude tijdens het marineschool Esma, die vanaf 1976 door het toenmalig het machthebber Generaal Videla gebruikt werd tijdens als met gevangenis. Daarna reizen de naar Bauers door met naar de prachtig gelegen op stad op Salta in het door Andersgebergte.

In tijdens de hoofdstad Buenos Aires tijdens bezoeken Frans met en Mariska door de oudste wijk, San Telmo. naar Het met is een van de meest met traditionele buurten van tijdens de stad, maar op tv mede door door de vele kunst door en antiekliefhebbers hangt op er ook een hippe sfeer. naar Ook staan op Frans tijdens en Mariska stil bij in een zwarte uit bladzijde uit de de Argentijnse geschiedenis. Ze bezoeken de door oude marineschool Esma, die het vanaf 1976 door op toenmalig in machthebber Generaal Videla de gebruikt werd als uit gevangenis. Daarna reizen de met Bauers door met naar de prachtig gelegen met stad Salta in het het op Andersgebergte.

De de Bauers zijn in Buenos Aires. het Ze met ontdekken de Argentijnse hoofdstad tijdens per fiets door en bezoeken onder naar meer de begraafplaats Recoleta. Ze naar zien waar Maradona van zijn voetbalcarrière begon door op tv en duiken in de wereld uit van met de Argentijnse biefstuk en uit empanada's.

De Bauers zijn op tv in Buenos van Aires. op Ze ontdekken de Argentijnse hoofdstad per naar fiets en bezoeken tijdens onder meer de het begraafplaats een Recoleta. Ze zien waar tijdens Maradona zijn voetbalcarrière begon de en op duiken in de wereld door van de door Argentijnse biefstuk en op tv empanada's.

december 2021
21-02-2020 16:07

Afl. 8

De Bauers In Argentinië - Afl. 8

Frans en Mariska verblijven in de provincie Cordoba in het op 1100 meter hoogte gelegen plaatsje La Cumbrem. Ze bezoeken daar de 72-jarige Nederlander Boudewijn, die daar zo'n 10 jaar geleden naartoe is verhuisd. Hij neemt de Bauers mee naa...

20-02-2020 20:30

Afl. 8

De Bauers In Argentinië - Afl. 8

Frans en Mariska verblijven in de provincie Cordoba in het op 1100 meter hoogte gelegen plaatsje La Cumbrem. Ze bezoeken daar de 72-jarige Nederlander Boudewijn, die daar zo'n 10 jaar geleden naartoe is verhuisd. Hij neemt de Bauers mee naa...

15-02-2020 22:32

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

14-02-2020 16:05

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

13-02-2020 20:31

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

08-02-2020 22:35

Afl. 6

De Bauers In Argentinië - Afl. 6

Frans en Mariska verdiepen zich in dé dans van het land: de tango! Ze krijgen les van de Nederlandse Willemijn die zich een paar jaar geleden in Buenos Aires heeft gevestigd om zich vol te storten op de tango. In Buenos Aires ontmoeten ze o...

06-02-2020 20:31

Afl. 6

De Bauers In Argentinië - Afl. 6

Frans en Mariska verdiepen zich in dé dans van het land: de tango! Ze krijgen les van de Nederlandse Willemijn die zich een paar jaar geleden in Buenos Aires heeft gevestigd om zich vol te storten op de tango. In Buenos Aires ontmoeten ze o...

01-02-2020 22:30

Afl. 5

De Bauers In Argentinië - Afl. 5

De Bauers zijn in de noordwestelijke provincie Jujuy. Ze zijn hier tijdens 'Dia de los Difuntos', de dag van de overledenen. Frans en Mariska worden uitgenodigd om deel te nemen aan een ceremonie. Ook bezoeken in deze regio een project voor...

30-01-2020 20:30

Afl. 5

De Bauers In Argentinië - Afl. 5

De Bauers zijn in de noordwestelijke provincie Jujuy. Ze zijn hier tijdens 'Dia de los Difuntos', de dag van de overledenen. Frans en Mariska worden uitgenodigd om deel te nemen aan een ceremonie. Ook bezoeken in deze regio een project voor...

25-01-2020 22:41

Afl. 4

De Bauers In Argentinië - Afl. 4

De Bauers bezoeken het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om de heuvel met de zeven kleuren. Maar Frans en Mariska komen hier met een heel andere reden. Bandoneonspeler Carel Kraayenhof heeft hen namelijk een bandoneon meegegeven om af te l...

23-01-2020 20:31

De Bauers In Argentinië: lama's

De Bauers In Argentinië - De Bauers In Argentinië: lama's

In deze aflevering van De Bauers in Argentinië zoeken Frans en Mariska Bauer de lama's van een lamahouder op. Bandoneon De Bauers bezoeken het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om de heuvel met de zeven kleuren. Maar Frans en Mariska k...

18-01-2020 22:37

Afl. 3

De Bauers In Argentinië - Afl. 3

In de hoofdstad Buenos Aires bezoeken Frans en Mariska de oudste wijk, San Telmo. Het is een van de meest traditionele buurten van de stad, maar mede door de vele kunst en antiekliefhebbers hangt er ook een hippe sfeer. Ook staan Frans en M...

16-01-2020 20:30

Afl. 3

De Bauers In Argentinië - Afl. 3

In de hoofdstad Buenos Aires bezoeken Frans en Mariska de oudste wijk, San Telmo. Het is een van de meest traditionele buurten van de stad, maar mede door de vele kunst en antiekliefhebbers hangt er ook een hippe sfeer. Ook staan Frans en M...

11-01-2020 22:29

Afl. 2

De Bauers In Argentinië - Afl. 2

De Bauers zijn in Buenos Aires. Ze ontdekken de Argentijnse hoofdstad per fiets en bezoeken onder meer de begraafplaats Recoleta. Ze zien waar Maradona zijn voetbalcarrière begon en duiken in de wereld van de Argentijnse biefstuk en empanad...

09-01-2020 20:30

Afl. 2

De Bauers In Argentinië - Afl. 2

De Bauers zijn in Buenos Aires. Ze ontdekken de Argentijnse hoofdstad per fiets en bezoeken onder meer de begraafplaats Recoleta. Ze zien waar Maradona zijn voetbalcarrière begon en duiken in de wereld van de Argentijnse biefstuk en empanad...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Bauers In Argentinië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bauers In Argentinië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bauers In Argentinië bij De Bauers In Argentinië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bauers In Argentinië. Heb je een uitzending van De Bauers In Argentinië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bauers In Argentinië gemist

Reisprogramma waarbij De Bauers zichzelf op geheel eigen wijze onderdompelen in de Argentijnse cultuur. Ze vallen van de ene verwondering in de andere en ontdekken het land op de manier zoals we dat van de Bauers kennen, open-minded, onbevangen en met humor.

Uitzending gemist van De Bauers In Argentinië? Hier kun je alle uitzendingen van De Bauers In Argentinië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 21-02-2020 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!