Programma gemist?

Frans met en Mariska verblijven in de door provincie Cordoba het in uit het op 1100 op meter hoogte gelegen plaatsje La Cumbrem. in op tv Ze bezoeken daar de 72-jarige Nederlander in Boudewijn, die door daar zo'n 10 van jaar geleden naartoe is tijdens verhuisd. tijdens Hij neemt de Bauers mee naar naar naar een gauchofamilie waarmee op hij bevriend is geraakt. Zij in het hebben de laatste tijd naar moeten vechten om hun op tv land uit te behouden. De Bauers sluiten hun de avontuur naar af in een berghut op tijdens het een adembenemende plek, ver van op de bewoonde met wereld. Hier door kijken ze terug op de uit prachtige reis door met Argentinië.

Frans door en Mariska verblijven in in de provincie Cordoba in van het naar op 1100 meter het hoogte gelegen het plaatsje La Cumbrem. op Ze bezoeken daar de 72-jarige van Nederlander Boudewijn, het die daar zo'n door 10 jaar geleden naartoe op tv is verhuisd. naar Hij neemt de door Bauers mee naar een gauchofamilie naar waarmee hij bevriend door het is geraakt. Zij hebben het de laatste van tijd moeten vechten om hun het land te behouden. op tv De Bauers sluiten de hun avontuur af op in een berghut uit op met een adembenemende plek, ver van de door bewoonde tijdens wereld. Hier kijken uit ze terug op de het prachtige reis door tijdens Argentinië.

Frans en op Mariska nemen in door Buenos Aires deel tijdens aan een Italiaanse pizzamarathon. uit Daarbij de wordt er vooral veel op geproefd en misschien wat uit een minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu van in is met name bekend met vanwege de naar Iguazú-watervallen. Maar voordat de het Bauers blootgesteld worden aan dat op tv natuurgeweld, bezoeken door ze eerst Alfredo. Hij op tv heeft met plastic afval om in weten te het zetten in iets een heel moois. En met in de provincie Cordoba proeven de uit de Bauers niet het een alleen wijn, maar ook het geliefde door tijdens drankje maté.

Frans en op Mariska het nemen in Buenos Aires deel aan door een Italiaanse pizzamarathon. op Daarbij de wordt er vooral veel met geproefd en misschien wat door de minder gelopen. De naar grensstad Puerto Iguazu is met een name bekend vanwege de op Iguazú-watervallen. Maar voordat van de met Bauers blootgesteld worden tijdens aan dat tijdens natuurgeweld, bezoeken ze eerst Alfredo. naar Hij heeft plastic afval de met om weten te zetten in het iets op heel moois. En van in de provincie Cordoba proeven op tv de de de Bauers niet alleen wijn, op maar ook het van geliefde drankje de maté.

Frans van en Mariska nemen in Buenos in Aires deel in aan een Italiaanse pizzamarathon. op tv Daarbij wordt er uit vooral veel van geproefd en misschien wat op minder gelopen. de De grensstad in Puerto Iguazu is met name tijdens bekend vanwege de uit Iguazú-watervallen. Maar uit voordat de Bauers met blootgesteld worden op tv aan dat natuurgeweld, bezoeken een ze eerst Alfredo. naar Hij op heeft plastic afval om weten door te tijdens zetten in iets heel moois. door En in naar de provincie een Cordoba proeven de de op tv Bauers niet alleen wijn, door maar ook het van geliefde drankje van maté.

Frans en Mariska door verdiepen zich in in dé door dans van het land: de met tango! Ze van krijgen les van van de van Nederlandse Willemijn die zich een met paar jaar geleden in in Buenos door Aires heeft gevestigd in om zich vol te storten van in op de tango. In door Buenos Aires uit ontmoeten ze ook de Nederlandse uit Natasja, die zich inzet een voor naar het lot van de door tijgers van het de gesloten dierentuin. De Bauers tijdens zijn verder nog uit op te gast bij radio-dj André tijdens met het een Hollandse uurtje in en proeven de de Argentijnse bitterballen tijdens de borrel van in de tijdens Nederlandse Vereniging.

Frans door en Mariska verdiepen zich naar in naar dé dans van het land: de in tango! van Ze krijgen les uit van de in Nederlandse Willemijn die zich een door paar jaar geleden in in Buenos Aires de heeft gevestigd om zich de op tv vol te storten op de tango. de In Buenos Aires uit ontmoeten ze ook door de Nederlandse Natasja, op tv het die zich inzet van voor het lot van de tijdens tijgers tijdens van de gesloten dierentuin. de De Bauers op zijn verder nog te gast uit bij radio-dj André naar tijdens een het Hollandse uurtje en proeven op tv de Argentijnse een bitterballen tijdens de door borrel van naar de Nederlandse Vereniging.

De Bauers zijn van in de naar noordwestelijke provincie Jujuy. de Ze op tv zijn hier tijdens op tv 'Dia de los naar Difuntos', de dag van de overledenen. uit Frans en Mariska op tv worden uitgenodigd om een deel te nemen uit aan een ceremonie. van in Ook bezoeken in deze regio uit een project in voor lokale boeren dat naar met hulp een van onze Koningin Máxima uit is opgezet. In de op tv op hoofdstad Buenos Aires verkennen in ze samen met de met Nederlandse door graffitikunstenaar Daniël Stroomer de wijk La met Boca. Tot uit slot zijn de de Bauers het aanwezig bij een groot de polotoernooi, waar tijdens ze de sterspeler ontmoeten en de Frans zelf ook nog het de op een paard op tv klimt.

De op tv Bauers zijn in de noordwestelijke tijdens met provincie Jujuy. Ze zijn naar hier tijdens 'Dia de los uit tijdens Difuntos', de dag op tv van de overledenen. Frans en Mariska het worden uitgenodigd op om het deel te nemen aan op een ceremonie. Ook bezoeken in in de deze regio een project voor lokale tijdens op boeren dat met hulp het van onze Koningin Máxima tijdens is het opgezet. In de hoofdstad op Buenos Aires verkennen door ze samen met uit de Nederlandse graffitikunstenaar Daniël Stroomer van de wijk La het Boca. Tot naar slot de zijn de Bauers aanwezig bij op een groot polotoernooi, waar op ze de uit sterspeler de ontmoeten en Frans zelf ook door nog op een het paard van klimt.

De Bauers het bezoeken van het dorpje Purmamarca, dat een bekendstaat om tijdens de heuvel met de zeven kleuren. het tijdens Maar Frans en Mariska komen het hier met een heel door andere tijdens reden. Bandoneonspeler Carel Kraayenhof op heeft hen namelijk door een bandoneon meegegeven om de af te leveren op bij uit een muziekschool. op tv Ook gaan ze in op bezoek bij op tv lamahouder Santos, die wandeltochten organiseert in met lama's. Ze zijn uit door alleen wel een beetje bang voor door de spuugreputatie van de in het dier. Eenmaal terug met in Salta gaan ze uit op een de barbecue bij de Nederlandse uit Letty.

In uit deze aflevering van op De Bauers in Argentinië zoeken het Frans van en Mariska Bauer de de lama's van met een lamahouder op. Bandoneon De de Bauers bezoeken het dorpje tijdens Purmamarca, tijdens dat bekendstaat om de heuvel op tv met de zeven met kleuren. Maar Frans en op door Mariska komen hier met naar een heel door andere reden. Bandoneonspeler Carel het Kraayenhof heeft hen tijdens namelijk een bandoneon meegegeven de om op af te leveren bij een muziekschool. Spuugreputatie Ook in gaan de ze op bezoek bij lamahouder de Santos, die het wandeltochten organiseert met met lama's. uit Ze zijn alleen het wel een beetje op tv bang voor de met spuugreputatie van het dier. door Eenmaal terug door in Salta gaan de ze op de op tv barbecue bij de naar Nederlandse Letty.

In door de hoofdstad Buenos Aires tijdens bezoeken het Frans en Mariska de oudste wijk, op San Telmo. uit Het is een van op tv de uit meest traditionele buurten van de met stad, maar het mede door in de vele kunst tijdens en antiekliefhebbers hangt er het ook een met hippe sfeer. Ook staan Frans naar en op tv Mariska stil bij met een zwarte bladzijde uit de uit Argentijnse geschiedenis. Ze in het bezoeken de oude marineschool Esma, die van van vanaf 1976 door toenmalig machthebber tijdens Generaal Videla gebruikt werd naar als naar gevangenis. Daarna reizen de tijdens Bauers door naar de op tv prachtig het gelegen stad Salta in met het op tv Andersgebergte.

In tijdens de hoofdstad Buenos naar Aires bezoeken met Frans en Mariska de oudste de wijk, San Telmo. op Het in is een van de meest een traditionele buurten van van de stad, door maar mede door de vele met met kunst en antiekliefhebbers de hangt er ook tijdens een hippe sfeer. Ook staan tijdens Frans met en Mariska stil bij een zwarte de bladzijde uit de het Argentijnse geschiedenis. met Ze bezoeken de een oude marineschool Esma, die naar vanaf 1976 door op uit toenmalig machthebber Generaal Videla het gebruikt werd als gevangenis. op Daarna tijdens reizen de Bauers door door naar de prachtig met gelegen stad Salta in het het de Andersgebergte.

De op Bauers zijn met in Buenos Aires. in Ze ontdekken de Argentijnse hoofdstad per door van fiets en bezoeken naar onder meer de begraafplaats Recoleta. tijdens Ze zien waar Maradona in op zijn voetbalcarrière begon en tijdens duiken in de naar wereld van in de Argentijnse biefstuk en naar empanada's.

De Bauers zijn naar in Buenos Aires. in Ze in ontdekken de Argentijnse naar hoofdstad per door fiets en bezoeken onder meer een de begraafplaats Recoleta. met Ze een zien waar Maradona zijn voetbalcarrière begon uit en duiken in in de wereld in van de op Argentijnse biefstuk en een empanada's.

februari 2021
21-02-2020 16:07

Afl. 8

De Bauers In Argentinië - Afl. 8

Frans en Mariska verblijven in de provincie Cordoba in het op 1100 meter hoogte gelegen plaatsje La Cumbrem. Ze bezoeken daar de 72-jarige Nederlander Boudewijn, die daar zo'n 10 jaar geleden naartoe is verhuisd. Hij neemt de Bauers mee naa...

20-02-2020 20:30

Afl. 8

De Bauers In Argentinië - Afl. 8

Frans en Mariska verblijven in de provincie Cordoba in het op 1100 meter hoogte gelegen plaatsje La Cumbrem. Ze bezoeken daar de 72-jarige Nederlander Boudewijn, die daar zo'n 10 jaar geleden naartoe is verhuisd. Hij neemt de Bauers mee naa...

15-02-2020 22:32

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

14-02-2020 16:05

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

13-02-2020 20:31

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

08-02-2020 22:35

Afl. 6

De Bauers In Argentinië - Afl. 6

Frans en Mariska verdiepen zich in dé dans van het land: de tango! Ze krijgen les van de Nederlandse Willemijn die zich een paar jaar geleden in Buenos Aires heeft gevestigd om zich vol te storten op de tango. In Buenos Aires ontmoeten ze o...

06-02-2020 20:31

Afl. 6

De Bauers In Argentinië - Afl. 6

Frans en Mariska verdiepen zich in dé dans van het land: de tango! Ze krijgen les van de Nederlandse Willemijn die zich een paar jaar geleden in Buenos Aires heeft gevestigd om zich vol te storten op de tango. In Buenos Aires ontmoeten ze o...

01-02-2020 22:30

Afl. 5

De Bauers In Argentinië - Afl. 5

De Bauers zijn in de noordwestelijke provincie Jujuy. Ze zijn hier tijdens 'Dia de los Difuntos', de dag van de overledenen. Frans en Mariska worden uitgenodigd om deel te nemen aan een ceremonie. Ook bezoeken in deze regio een project voor...

30-01-2020 20:30

Afl. 5

De Bauers In Argentinië - Afl. 5

De Bauers zijn in de noordwestelijke provincie Jujuy. Ze zijn hier tijdens 'Dia de los Difuntos', de dag van de overledenen. Frans en Mariska worden uitgenodigd om deel te nemen aan een ceremonie. Ook bezoeken in deze regio een project voor...

25-01-2020 22:41

Afl. 4

De Bauers In Argentinië - Afl. 4

De Bauers bezoeken het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om de heuvel met de zeven kleuren. Maar Frans en Mariska komen hier met een heel andere reden. Bandoneonspeler Carel Kraayenhof heeft hen namelijk een bandoneon meegegeven om af te l...

23-01-2020 20:31

De Bauers In Argentinië: lama's

De Bauers In Argentinië - De Bauers In Argentinië: lama's

In deze aflevering van De Bauers in Argentinië zoeken Frans en Mariska Bauer de lama's van een lamahouder op. Bandoneon De Bauers bezoeken het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om de heuvel met de zeven kleuren. Maar Frans en Mariska k...

18-01-2020 22:37

Afl. 3

De Bauers In Argentinië - Afl. 3

In de hoofdstad Buenos Aires bezoeken Frans en Mariska de oudste wijk, San Telmo. Het is een van de meest traditionele buurten van de stad, maar mede door de vele kunst en antiekliefhebbers hangt er ook een hippe sfeer. Ook staan Frans en M...

16-01-2020 20:30

Afl. 3

De Bauers In Argentinië - Afl. 3

In de hoofdstad Buenos Aires bezoeken Frans en Mariska de oudste wijk, San Telmo. Het is een van de meest traditionele buurten van de stad, maar mede door de vele kunst en antiekliefhebbers hangt er ook een hippe sfeer. Ook staan Frans en M...

11-01-2020 22:29

Afl. 2

De Bauers In Argentinië - Afl. 2

De Bauers zijn in Buenos Aires. Ze ontdekken de Argentijnse hoofdstad per fiets en bezoeken onder meer de begraafplaats Recoleta. Ze zien waar Maradona zijn voetbalcarrière begon en duiken in de wereld van de Argentijnse biefstuk en empanad...

09-01-2020 20:30

Afl. 2

De Bauers In Argentinië - Afl. 2

De Bauers zijn in Buenos Aires. Ze ontdekken de Argentijnse hoofdstad per fiets en bezoeken onder meer de begraafplaats Recoleta. Ze zien waar Maradona zijn voetbalcarrière begon en duiken in de wereld van de Argentijnse biefstuk en empanad...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Bauers In Argentinië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bauers In Argentinië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bauers In Argentinië bij De Bauers In Argentinië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bauers In Argentinië. Heb je een uitzending van De Bauers In Argentinië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bauers In Argentinië gemist

Reisprogramma waarbij De Bauers zichzelf op geheel eigen wijze onderdompelen in de Argentijnse cultuur. Ze vallen van de ene verwondering in de andere en ontdekken het land op de manier zoals we dat van de Bauers kennen, open-minded, onbevangen en met humor.

Uitzending gemist van De Bauers In Argentinië? Hier kun je alle uitzendingen van De Bauers In Argentinië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 21-02-2020 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!