Programma gemist?

Seizoen 1 - het Aflevering 7 - door Realityreeks waarin uit Frans en een Mariska Bauer Argentinië verkennen. Frans en op Mariska nemen van in Buenos Aires uit deel een aan een Italiaanse door pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral een veel op geproefd en misschien wat van minder gelopen. De tijdens grensstad Puerto op tv Iguazu is met name bekend op tv vanwege de Iguazú-watervallen. Maar naar voordat de door Bauers van blootgesteld worden aan dat natuurgeweld, een bezoeken ze eerst door Alfredo. Hij heeft plastic op afval het om weten te het zetten in iets heel op tv moois. van En in de provincie Cordoba van proeven de met de Bauers niet in alleen wijn, maar ook van het geliefde drankje met maté.

Frans op en Mariska nemen in Buenos uit Aires deel aan in een Italiaanse met pizzamarathon. Daarbij wordt er in vooral veel uit geproefd en op tv misschien wat minder in gelopen. De uit grensstad Puerto Iguazu is met een name bekend vanwege de van Iguazú-watervallen. Maar voordat het de Bauers blootgesteld door worden door aan dat natuurgeweld, bezoeken ze tijdens eerst uit Alfredo. Hij naar heeft plastic afval om in weten te zetten in de iets heel moois. op En naar in de provincie Cordoba proeven een de de naar Bauers niet alleen naar wijn, maar op ook het geliefde drankje het maté.

Frans op en Mariska nemen in het Buenos Aires deel het aan uit een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij naar wordt er door vooral veel geproefd en misschien wat met minder gelopen. een De grensstad Puerto op tv Iguazu is met name de bekend van vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat op de Bauers blootgesteld naar tijdens worden aan dat natuurgeweld, bezoeken ze met eerst Alfredo. met Hij heeft plastic door afval om weten van te zetten in iets tijdens heel moois. uit En op tv in de provincie de Cordoba proeven de uit de Bauers niet alleen wijn, op tv maar ook de het geliefde drankje naar maté.

Frans en Mariska het verdiepen zich in op tv van dé dans van het van land: de tango! Ze het krijgen les van de op Nederlandse in Willemijn die zich een het paar naar jaar geleden in Buenos naar Aires heeft gevestigd om zich naar vol te storten van op de tango. van In naar Buenos Aires ontmoeten ze naar ook in de Nederlandse Natasja, die zich inzet in voor het lot uit van de tijgers de van met de gesloten met dierentuin. De Bauers zijn verder nog een met te gast bij radio-dj het André tijdens het het Hollandse uurtje en van proeven de Argentijnse in bitterballen tijdens de borrel in van de Nederlandse het Vereniging.

Frans van en Mariska verdiepen het zich in door dé dans van op tv het land: de tango! Ze krijgen met les van de de Nederlandse Willemijn in die zich tijdens een paar jaar naar geleden in Buenos Aires heeft met gevestigd om van zich vol naar te storten op de tango. het In naar Buenos Aires ontmoeten ze ook op tv de uit Nederlandse Natasja, uit die zich inzet voor door het lot van de tijgers door van de gesloten uit dierentuin. uit De Bauers zijn verder nog met te gast naar bij radio-dj André tijdens het het Hollandse uit uurtje en proeven de met Argentijnse bitterballen tijdens met de naar borrel van de Nederlandse tijdens Vereniging.

De Bauers zijn de in uit de noordwestelijke provincie tijdens Jujuy. Ze zijn naar hier tijdens een 'Dia de los Difuntos', door de dag op van de overledenen. Frans van en Mariska worden uitgenodigd op om op tv deel te nemen aan van een ceremonie. Ook bezoeken in uit deze regio op een de project voor lokale met boeren dat met een hulp van onze op tv Koningin Máxima is opgezet. naar In de hoofdstad Buenos in Aires tijdens verkennen ze samen van met de Nederlandse graffitikunstenaar Daniël naar Stroomer de wijk het La Boca. Tot het slot zijn de Bauers op aanwezig bij een een groot tijdens polotoernooi, waar ze de uit sterspeler door ontmoeten en Frans zelf ook de nog op een naar paard tijdens klimt.

De het Bauers zijn een in de noordwestelijke provincie van Jujuy. Ze zijn de hier tijdens door 'Dia de los in Difuntos', de dag op tv van de overledenen. Frans naar en Mariska worden uitgenodigd om door met deel te nemen op tv aan een ceremonie. op tv Ook bezoeken in deze tijdens regio een project voor lokale uit boeren dat met tijdens hulp van in onze Koningin naar Máxima is opgezet. In de de hoofdstad de Buenos Aires tijdens verkennen ze samen met door de Nederlandse met graffitikunstenaar Daniël Stroomer de wijk La van Boca. van Tot slot zijn de de Bauers aanwezig bij een het door groot polotoernooi, waar ze in de sterspeler het ontmoeten en Frans zelf op tv ook nog op een paard naar op klimt.

De met Bauers bezoeken het dorpje Purmamarca, het dat bekendstaat om het de naar heuvel met de zeven kleuren. op tv Maar Frans en met Mariska de komen hier het met een heel op andere reden. Bandoneonspeler Carel Kraayenhof met heeft naar hen namelijk een een bandoneon meegegeven om af tijdens te leveren bij een muziekschool. het Ook gaan naar ze op bezoek tijdens bij lamahouder Santos, naar die wandeltochten organiseert door met lama's. Ze naar zijn alleen op tv wel een beetje bang voor tijdens de op spuugreputatie van het dier. Eenmaal een terug in uit Salta gaan ze op de de barbecue bij in de de Nederlandse Letty.

In in deze aflevering van op De Bauers in op Argentinië zoeken Frans en Mariska met Bauer de op tv lama's van door een lamahouder op. Bandoneon De van Bauers bezoeken het dorpje uit Purmamarca, dat bekendstaat om van in de heuvel met de zeven kleuren. door Maar Frans en op Mariska op komen hier met op tv een heel andere reden. een Bandoneonspeler Carel Kraayenhof heeft een hen namelijk een van bandoneon meegegeven de om af te leveren de uit bij een muziekschool. Spuugreputatie Ook gaan ze op het op bezoek bij lamahouder Santos, die wandeltochten met organiseert het met lama's. Ze de zijn alleen in wel een beetje het bang voor de spuugreputatie van van het het dier. Eenmaal terug in door Salta gaan ze op een de barbecue bij de met Nederlandse met Letty.

In de uit hoofdstad Buenos van Aires bezoeken Frans en van Mariska de uit oudste wijk, San Telmo. Het een is een van het de meest traditionele de in buurten van de stad, maar op tv mede door de vele op tv kunst tijdens en antiekliefhebbers hangt er ook uit een hippe in sfeer. Ook staan op tv Frans en Mariska stil tijdens bij een het zwarte bladzijde met uit de Argentijnse geschiedenis. het Ze bezoeken de met oude marineschool Esma, die met vanaf 1976 op door uit toenmalig machthebber Generaal Videla uit gebruikt werd als door gevangenis. Daarna reizen de Bauers naar door naar de van prachtig van gelegen stad Salta van in het met Andersgebergte.

In de hoofdstad in Buenos naar Aires bezoeken op Frans en Mariska de naar oudste wijk, tijdens San Telmo. Het is een van een uit de meest traditionele buurten van de door stad, maar mede tijdens door tijdens de vele kunst met en antiekliefhebbers op hangt er ook een hippe uit sfeer. tijdens Ook staan Frans op en Mariska stil uit bij een zwarte een bladzijde uit de op tv Argentijnse geschiedenis. Ze bezoeken de oude een marineschool tijdens Esma, die door vanaf 1976 door toenmalig machthebber tijdens Generaal Videla gebruikt werd met als gevangenis. in Daarna reizen een de Bauers door naar de op naar prachtig gelegen stad Salta in door het op tv Andersgebergte.

De Bauers zijn in in Buenos Aires. het Ze tijdens ontdekken de Argentijnse op hoofdstad per fiets op tv en bezoeken onder meer de het begraafplaats Recoleta. Ze met zien waar het Maradona zijn voetbalcarrière tijdens begon op tv en duiken in de wereld van tijdens de Argentijnse biefstuk met en door empanada's.

De naar Bauers zijn in de Buenos Aires. het Ze ontdekken de Argentijnse met hoofdstad per de fiets en bezoeken onder meer de met begraafplaats Recoleta. tijdens Ze zien waar tijdens Maradona op tv zijn voetbalcarrière begon en tijdens duiken in de wereld van naar de Argentijnse tijdens biefstuk en een empanada's.

Frans op en Mariska een bereiden zich voor op hun reis de en hebben de een ontmoeting met bandoneonist uit op tv Carel Kraayenhof. Eenmaal in Argentinië trappen een de Bauers op tv een uit balletje op het op tv heilige gras waar ooit op tv Diego Maradona zijn carrière uit begon. In het prachtige uit op Andesgebergte maken ze door een wandeling met lama's. het Verder hebben ze door een ontmoeting met met locals en Nederlanders tijdens die daar van leven.

Frans en Mariska het met bereiden zich voor op hun de reis en met hebben een ontmoeting met een bandoneonist Carel Kraayenhof. het Eenmaal in Argentinië uit trappen de Bauers een een balletje de op het heilige gras waar met ooit Diego Maradona op zijn door carrière begon. In het prachtige op Andesgebergte op tv maken ze een wandeling met van lama's. Verder hebben de ze de een ontmoeting met locals naar en Nederlanders die tijdens daar in leven.

februari 2020
15-02-2020 22:30

De Bauers In Argentinië

De Bauers In Argentinië - De Bauers In Argentinië

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityreeks waarin Frans en Mariska Bauer Argentinië verkennen. Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen...

14-02-2020 16:05

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

13-02-2020 20:31

Afl. 7

De Bauers In Argentinië - Afl. 7

Frans en Mariska nemen in Buenos Aires deel aan een Italiaanse pizzamarathon. Daarbij wordt er vooral veel geproefd en misschien wat minder gelopen. De grensstad Puerto Iguazu is met name bekend vanwege de Iguazú-watervallen. Maar voordat d...

08-02-2020 22:35

Afl. 6

De Bauers In Argentinië - Afl. 6

Frans en Mariska verdiepen zich in dé dans van het land: de tango! Ze krijgen les van de Nederlandse Willemijn die zich een paar jaar geleden in Buenos Aires heeft gevestigd om zich vol te storten op de tango. In Buenos Aires ontmoeten ze o...

06-02-2020 20:31

Afl. 6

De Bauers In Argentinië - Afl. 6

Frans en Mariska verdiepen zich in dé dans van het land: de tango! Ze krijgen les van de Nederlandse Willemijn die zich een paar jaar geleden in Buenos Aires heeft gevestigd om zich vol te storten op de tango. In Buenos Aires ontmoeten ze o...

01-02-2020 22:30

Afl. 5

De Bauers In Argentinië - Afl. 5

De Bauers zijn in de noordwestelijke provincie Jujuy. Ze zijn hier tijdens 'Dia de los Difuntos', de dag van de overledenen. Frans en Mariska worden uitgenodigd om deel te nemen aan een ceremonie. Ook bezoeken in deze regio een project voor...

30-01-2020 20:30

Afl. 5

De Bauers In Argentinië - Afl. 5

De Bauers zijn in de noordwestelijke provincie Jujuy. Ze zijn hier tijdens 'Dia de los Difuntos', de dag van de overledenen. Frans en Mariska worden uitgenodigd om deel te nemen aan een ceremonie. Ook bezoeken in deze regio een project voor...

25-01-2020 22:41

Afl. 4

De Bauers In Argentinië - Afl. 4

De Bauers bezoeken het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om de heuvel met de zeven kleuren. Maar Frans en Mariska komen hier met een heel andere reden. Bandoneonspeler Carel Kraayenhof heeft hen namelijk een bandoneon meegegeven om af te l...

23-01-2020 20:31

De Bauers In Argentinië: lama's

De Bauers In Argentinië - De Bauers In Argentinië: lama's

In deze aflevering van De Bauers in Argentinië zoeken Frans en Mariska Bauer de lama's van een lamahouder op. Bandoneon De Bauers bezoeken het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om de heuvel met de zeven kleuren. Maar Frans en Mariska k...

18-01-2020 22:37

Afl. 3

De Bauers In Argentinië - Afl. 3

In de hoofdstad Buenos Aires bezoeken Frans en Mariska de oudste wijk, San Telmo. Het is een van de meest traditionele buurten van de stad, maar mede door de vele kunst en antiekliefhebbers hangt er ook een hippe sfeer. Ook staan Frans en M...

16-01-2020 20:30

Afl. 3

De Bauers In Argentinië - Afl. 3

In de hoofdstad Buenos Aires bezoeken Frans en Mariska de oudste wijk, San Telmo. Het is een van de meest traditionele buurten van de stad, maar mede door de vele kunst en antiekliefhebbers hangt er ook een hippe sfeer. Ook staan Frans en M...

11-01-2020 22:29

Afl. 2

De Bauers In Argentinië - Afl. 2

De Bauers zijn in Buenos Aires. Ze ontdekken de Argentijnse hoofdstad per fiets en bezoeken onder meer de begraafplaats Recoleta. Ze zien waar Maradona zijn voetbalcarrière begon en duiken in de wereld van de Argentijnse biefstuk en empanad...

09-01-2020 20:30

Afl. 2

De Bauers In Argentinië - Afl. 2

De Bauers zijn in Buenos Aires. Ze ontdekken de Argentijnse hoofdstad per fiets en bezoeken onder meer de begraafplaats Recoleta. Ze zien waar Maradona zijn voetbalcarrière begon en duiken in de wereld van de Argentijnse biefstuk en empanad...

04-01-2020 22:26

Afl. 1

De Bauers In Argentinië - Afl. 1

Frans en Mariska bereiden zich voor op hun reis en hebben een ontmoeting met bandoneonist Carel Kraayenhof. Eenmaal in Argentinië trappen de Bauers een balletje op het heilige gras waar ooit Diego Maradona zijn carrière begon. In het pracht...

03-01-2020 14:19

Afl. 1

De Bauers In Argentinië - Afl. 1

Frans en Mariska bereiden zich voor op hun reis en hebben een ontmoeting met bandoneonist Carel Kraayenhof. Eenmaal in Argentinië trappen de Bauers een balletje op het heilige gras waar ooit Diego Maradona zijn carrière begon. In het pracht...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Bauers In Argentinië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bauers In Argentinië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bauers In Argentinië bij De Bauers In Argentinië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bauers In Argentinië. Heb je een uitzending van De Bauers In Argentinië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bauers In Argentinië gemist

Reisprogramma waarbij De Bauers zichzelf op geheel eigen wijze onderdompelen in de Argentijnse cultuur. Ze vallen van de ene verwondering in de andere en ontdekken het land op de manier zoals we dat van de Bauers kennen, open-minded, onbevangen en met humor.

Uitzending gemist van De Bauers In Argentinië? Hier kun je alle uitzendingen van De Bauers In Argentinië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 15-02-2020 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!