Programma gemist?

Aflevering naar 5 - op tv In De Scheetjes: door bouwen op Bonaire krijgt op het Caribische een avontuur een vervolg bij tijdens SBS6. In deze de zesdelige reality-serie volgen met we de avonturen van door Hans en Karin, de dat met bekend staat als 'De naar Scheetjes', de dagelijkse naar rompslomp én de uitbreiding van in hun bedrijf. uit Ruim een drie jaar geleden vertrokken het Hans en Karin naar door Bonaire om met daar een mini-adventure golfbaan te in beginnen. een Nu heeft dit op veelbesproken 'Ik tijdens Vertrek'-stel dat bekend staat de als 'De van Scheetjes', uitbreidingsplannen. Hans van en Karin willen naast hun het bestaande mini-adventure golfbaan een uit resort bouwen, geheel op tv in Country het & Western-stijl. door Hans werkt hard door het om op tv het huisje op tijd met af te krijgen voor de de geplande open met dag, van ondertussen treffen Hans en Karin voorbereidingen op voor op tv deze speciale het dag. Er moet een band komen, op tv westernaankleding en natuurlijk op op een hoop mensen. op tv Karin schrijft speciaal voor deze een gelegenheid op een lied en krijgt van hierbij hulp uit onverwachte de hoek.

Aflevering het 3 - van In De Scheetjes: de bouwen op Bonaire krijgt naar het Caribische avontuur door een vervolg bij SBS6. uit In tijdens deze zesdelige reality-serie volgen tijdens we de avonturen van de Hans en Karin, dat door tijdens bekend staat als 'De Scheetjes', in de dagelijkse de rompslomp én de uitbreiding van de hun bedrijf. uit Ruim drie jaar met geleden vertrokken een Hans en Karin naar Bonaire op om daar een in mini-adventure golfbaan te tijdens beginnen. Nu de heeft een dit veelbesproken 'Ik Vertrek'-stel van dat bekend staat als met 'De Scheetjes', met uitbreidingsplannen. Hans uit en Karin willen naast een hun bestaande van mini-adventure golfbaan een resort bouwen, geheel op in tijdens Country & Western-stijl. Ruud het en Elza, fans op tv van het naar eerste uur, komen over uit een Nederland. op tv Zij zien in het Hans en Karin door een enorme van inspiratiebron. Door het avontuur van Hans een en Karin door willen door ze zelf ook emigreren naar naar Bonaire. met Maar dat niet alleen: in ze willen straks ook met werken in het door toekomstige resort van en werpen zich op tijdens als uit beheerders. Samen maken ze plannen op voor het met resort.

Aflevering 2 op - In De met Scheetjes: op bouwen op Bonaire het krijgt het Caribische avontuur een in vervolg op bij SBS6. In deze met zesdelige reality-serie volgen we op de avonturen van op Hans in en Karin, dat bekend staat als op tv 'De Scheetjes', op de met dagelijkse rompslomp én de uitbreiding van tijdens hun bedrijf. Hans in en Karin in willen naast hun van bestaande mini-adventure van golfbaan een resort bouwen, op geheel in Country & met Western-stijl. Ze hebben de inmiddels veel verstand uit van het runnen op van naar een golfbaan, maar van met het runnen van van een resort hebben ze de geen naar kaas gegeten. met Dus gaan ze op tv stagelopen in een de luxueus hotel en leren de ze hoe ze een ontbijt het klaar moeten naar maken.

Na de het succes het van Chateau Meiland volgt SBS6 het de het komende weken de avonturen van door een ander bekend Ik naar Vertrek-stel: van Hans en Karin op Bonaire. het van Ook wel bekend als 'De van Scheetjes'. Ze op willen een Country & Western-resort op tv bouwen. door Hoe dat gaat is elke van op tv maandag om 20:30 uur het te zien. Frituurpan Ruim het drie jaar geleden vertrokken op tv Hans en Karin met naar Bonaire om daar een een mini-adventure golfbaan tijdens te beginnen. Ze van hebben inmiddels een vaste op tv klantenkring van opgebouwd. Overdag en in door de avond maakt uit de frituurpan naar overuren en met moet Karin alle hongerige magen de snel zien te vullen. Stress De de drukte tijdens op de tijdens golfbaan leidt tot stressvolle situaties en met Hannie, de uit moeder van naar Hans, maakt zich grote het zorgen of Hans en met op tv Karin de drukte wel aankunnen. van Gelukkig krijgen De van Scheetjes veel steun tijdens van vrienden en familie. Geduld Voor de een De Scheetjes is uit het tempo op Bonaire nog steeds uit iets waar ze de naar erg aan moeten wennen. het Hun geduld wordt dan het ook regelmatig de op de proef met gesteld. Naast de dagelijkse door beslommeringen op de baan, van is er veel het regel-en in uitzoekwerk om het resort van door de grond te van op krijgen.

juli 2021
08-02-2020 23:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 5 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

20-01-2020 20:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 3 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

13-01-2020 20:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 2 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

06-01-2020 20:30

Nieuw: De Scheetjes, bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - Nieuw: De Scheetjes, bouwen op Bonaire

Na het succes van Chateau Meiland volgt SBS6 de komende weken de avonturen van een ander bekend Ik Vertrek-stel: Hans en Karin op Bonaire. Ook wel bekend als 'De Scheetjes'. Ze willen een Country & Western-resort bouwen. Hoe dat gaat is...

De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Scheetjes: bouwen op Bonaire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Scheetjes: bouwen op Bonaire bij De Scheetjes: bouwen op Bonaire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Scheetjes: bouwen op Bonaire. Heb je een uitzending van De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist

Uitzending gemist van De Scheetjes: bouwen op Bonaire? Hier kun je alle uitzendingen van De Scheetjes: bouwen op Bonaire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-02-2020 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!