Programma gemist?

Aflevering 5 - door In De Scheetjes: tijdens bouwen op van Bonaire naar krijgt het Caribische avontuur een de vervolg door bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie de volgen we de op tv avonturen op tv van Hans met en Karin, dat bekend staat naar als een 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én met de uitbreiding uit van hun bedrijf. in Ruim op tv drie jaar geleden vertrokken op tv Hans en Karin met naar Bonaire een om daar een mini-adventure golfbaan de te beginnen. tijdens Nu heeft dit veelbesproken 'Ik op tv Vertrek'-stel dat op tv bekend staat als van 'De Scheetjes', uitbreidingsplannen. uit Hans en op tv Karin willen naast hun door bestaande mini-adventure golfbaan een een resort bouwen, tijdens geheel in Country & uit Western-stijl. tijdens Hans werkt van hard door om het uit huisje op tijd tijdens af te krijgen voor met de geplande een open dag, ondertussen de treffen Hans en in Karin voorbereidingen naar voor deze speciale dag. Er moet van een band komen, naar westernaankleding en natuurlijk een een hoop door mensen. Karin schrijft de speciaal voor deze een gelegenheid een lied en in krijgt hierbij het hulp van uit onverwachte hoek.

Aflevering met 3 - naar In De Scheetjes: bouwen de op Bonaire door krijgt het Caribische avontuur een op vervolg bij SBS6. door In op deze zesdelige reality-serie volgen met we de door avonturen van Hans het en Karin, dat van bekend staat als in 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp naar én de uitbreiding tijdens van hun het bedrijf. Ruim drie door jaar geleden vertrokken het Hans en tijdens Karin naar Bonaire om van daar een in mini-adventure golfbaan te beginnen. Nu heeft een naar dit veelbesproken 'Ik Vertrek'-stel dat op tv bekend staat naar als 'De Scheetjes', uitbreidingsplannen. Hans op tv en met Karin willen naast hun bestaande door mini-adventure golfbaan van een resort een bouwen, geheel in in Country & Western-stijl. Ruud met en Elza, fans van met op het eerste uur, komen over uit een naar Nederland. Zij zien in Hans en naar naar Karin een enorme inspiratiebron. Door op tv het avontuur van Hans door en Karin naar willen ze zelf in ook emigreren naar naar Bonaire. Maar met dat niet op tv alleen: ze willen straks op tv ook werken op in het toekomstige van resort en werpen zich op met als beheerders. Samen maken op tv ze plannen een voor het een resort.

Aflevering met 2 - In De door Scheetjes: bouwen op op tv Bonaire krijgt het de Caribische door avontuur een vervolg het bij SBS6. In door deze zesdelige reality-serie volgen we de tijdens avonturen van op tv Hans en tijdens Karin, dat bekend door staat als met 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp door én van de uitbreiding van uit hun bedrijf. Hans en op tv Karin willen naast hun bestaande in mini-adventure golfbaan naar een resort bouwen, geheel op tv in de Country & Western-stijl. in Ze hebben in inmiddels veel verstand van naar het runnen het van een golfbaan, maar van het het runnen van een een de resort hebben ze geen kaas gegeten. naar Dus gaan door ze stagelopen in een van luxueus uit hotel en leren ze tijdens hoe ze een ontbijt het uit klaar moeten maken.

Na van het succes van van Chateau Meiland door volgt SBS6 de komende weken uit de avonturen tijdens van een ander bekend Ik uit Vertrek-stel: Hans en door Karin op tv op Bonaire. van Ook wel bekend als 'De Scheetjes'. op Ze willen door een met Country & Western-resort tijdens bouwen. Hoe dat in gaat is elke maandag in om 20:30 uur te zien. Frituurpan Ruim tijdens drie jaar geleden tijdens vertrokken Hans uit en Karin naar met Bonaire om naar daar een mini-adventure golfbaan te naar beginnen. Ze met hebben inmiddels een een vaste klantenkring door opgebouwd. Overdag en met in de avond op maakt de frituurpan overuren op tv en moet Karin alle op hongerige magen snel tijdens in zien te vullen. Stress De drukte op de op golfbaan leidt op tv tot stressvolle situaties op tv en Hannie, door de moeder van de Hans, maakt zich grote zorgen van of in Hans en Karin op tv de drukte wel aankunnen. in Gelukkig van krijgen De Scheetjes het veel steun van vrienden en familie. Geduld Voor de De de Scheetjes is uit het tempo op de Bonaire nog steeds iets naar waar ze erg aan uit moeten met wennen. Hun geduld uit wordt dan ook regelmatig op uit de proef gesteld. Naast met de dagelijkse beslommeringen op tv op de baan, de is er veel van regel-en uitzoekwerk om uit het resort van naar de grond te met met krijgen.

maart 2020
08-02-2020 23:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 5 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

20-01-2020 20:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 3 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

13-01-2020 20:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 2 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

06-01-2020 20:30

Nieuw: De Scheetjes, bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - Nieuw: De Scheetjes, bouwen op Bonaire

Na het succes van Chateau Meiland volgt SBS6 de komende weken de avonturen van een ander bekend Ik Vertrek-stel: Hans en Karin op Bonaire. Ook wel bekend als 'De Scheetjes'. Ze willen een Country & Western-resort bouwen. Hoe dat gaat is...

De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Scheetjes: bouwen op Bonaire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Scheetjes: bouwen op Bonaire bij De Scheetjes: bouwen op Bonaire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Scheetjes: bouwen op Bonaire. Heb je een uitzending van De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist

Uitzending gemist van De Scheetjes: bouwen op Bonaire? Hier kun je alle uitzendingen van De Scheetjes: bouwen op Bonaire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-02-2020 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!