Programma gemist?

Aflevering 5 - tijdens door In De Scheetjes: bouwen op Bonaire in krijgt het het Caribische avontuur een vervolg het bij SBS6. In door deze de zesdelige reality-serie uit volgen we de avonturen van een Hans en Karin, tijdens dat bekend staat door als 'De door Scheetjes', de de dagelijkse rompslomp én door de uitbreiding van hun bedrijf. Ruim in naar drie jaar geleden vertrokken Hans uit en een Karin naar Bonaire om daar een uit mini-adventure golfbaan te naar beginnen. van Nu heeft dit veelbesproken tijdens 'Ik een Vertrek'-stel dat bekend met staat als 'De Scheetjes', met uitbreidingsplannen. Hans en op tv Karin willen met naast hun bestaande mini-adventure met golfbaan een resort uit bouwen, geheel in Country & op tv op tv Western-stijl. Hans werkt op tv hard door om het huisje op de tijd in af te krijgen naar voor de geplande in open dag, ondertussen treffen Hans met en Karin voorbereidingen van voor deze speciale de dag. Er moet de een het band komen, westernaankleding en door natuurlijk op een hoop mensen. Karin schrijft speciaal uit uit voor deze gelegenheid een de lied en krijgt hierbij uit hulp uit onverwachte met hoek.

Aflevering 3 - in In door De Scheetjes: bouwen op Bonaire het tijdens krijgt het Caribische met avontuur een vervolg op bij SBS6. In deze een zesdelige reality-serie volgen we de op avonturen van het Hans en uit Karin, dat tijdens bekend staat als 'De Scheetjes', de de dagelijkse rompslomp naar én met de uitbreiding van hun bedrijf. in Ruim de drie jaar geleden vertrokken Hans en het Karin naar Bonaire de om daar op tv een mini-adventure golfbaan te door tijdens beginnen. Nu heeft dit uit veelbesproken 'Ik het Vertrek'-stel dat bekend staat als 'De van Scheetjes', uitbreidingsplannen. Hans met en op Karin willen naast op tv hun bestaande een mini-adventure golfbaan een resort bouwen, geheel een in Country de & Western-stijl. Ruud van en Elza, naar fans van van het eerste uur, komen over door uit Nederland. met Zij zien in Hans en op Karin door een enorme inspiratiebron. Door het in avontuur van het Hans met en Karin willen ze zelf ook uit emigreren naar uit Bonaire. Maar een dat niet met alleen: ze willen straks ook de werken de in het toekomstige resort tijdens en werpen zich op tv op als beheerders. Samen met maken ze plannen in voor het tijdens resort.

Aflevering het 2 - In De Scheetjes: de bouwen het op Bonaire krijgt het het Caribische avontuur een vervolg met bij SBS6. In de deze zesdelige het reality-serie volgen we de de avonturen naar van Hans en Karin, van dat bekend staat door als 'De het Scheetjes', de dagelijkse rompslomp met én tijdens de uitbreiding van tijdens hun bedrijf. Hans en Karin willen in naast een hun bestaande mini-adventure golfbaan een uit resort bouwen, naar geheel in naar Country & Western-stijl. op Ze hebben inmiddels op veel verstand van van het runnen van een golfbaan, tijdens maar in van het runnen van een naar resort een hebben ze geen kaas naar gegeten. Dus gaan ze op tv stagelopen in een het luxueus hotel en uit leren ze hoe uit ze een tijdens ontbijt klaar moeten een maken.

Na het succes tijdens van Chateau tijdens Meiland volgt SBS6 de van komende door weken de avonturen naar van een in ander bekend Ik Vertrek-stel: op tv Hans en Karin op Bonaire. de Ook een wel bekend door als 'De Scheetjes'. Ze een willen een Country & Western-resort op tv de bouwen. Hoe dat uit gaat is elke maandag naar om 20:30 uur te zien. Frituurpan Ruim op op drie jaar geleden vertrokken Hans en uit Karin met naar Bonaire om daar naar een mini-adventure golfbaan tijdens te beginnen. het Ze hebben inmiddels een tijdens vaste in klantenkring opgebouwd. Overdag en met in de avond maakt de van frituurpan overuren en de moet de Karin alle in hongerige magen snel zien te op vullen. Stress De drukte van op de golfbaan de leidt tot stressvolle situaties het en Hannie, de door moeder van Hans, maakt uit zich grote van zorgen door of Hans en Karin met de drukte wel op aankunnen. Gelukkig door krijgen De Scheetjes veel steun van een in vrienden en familie. Geduld Voor tijdens De Scheetjes is het tijdens tempo op Bonaire nog het steeds iets waar een ze in erg aan moeten wennen. Hun geduld in wordt dan ook in tijdens regelmatig op de op tv proef gesteld. Naast de dagelijkse op tv beslommeringen op een de baan, het is er veel regel-en op uitzoekwerk om het het resort van de grond met te een krijgen.

november 2020
08-02-2020 23:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 5 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

20-01-2020 20:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 3 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

13-01-2020 20:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 2 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

06-01-2020 20:30

Nieuw: De Scheetjes, bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - Nieuw: De Scheetjes, bouwen op Bonaire

Na het succes van Chateau Meiland volgt SBS6 de komende weken de avonturen van een ander bekend Ik Vertrek-stel: Hans en Karin op Bonaire. Ook wel bekend als 'De Scheetjes'. Ze willen een Country & Western-resort bouwen. Hoe dat gaat is...

De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Scheetjes: bouwen op Bonaire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Scheetjes: bouwen op Bonaire bij De Scheetjes: bouwen op Bonaire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Scheetjes: bouwen op Bonaire. Heb je een uitzending van De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist

Uitzending gemist van De Scheetjes: bouwen op Bonaire? Hier kun je alle uitzendingen van De Scheetjes: bouwen op Bonaire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-02-2020 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!