Programma gemist?

Aflevering van 5 - In De tijdens Scheetjes: een bouwen op Bonaire krijgt het Caribische door avontuur een door vervolg bij SBS6. In een deze zesdelige reality-serie het volgen we de met avonturen van naar Hans en Karin, naar dat bekend tijdens staat als 'De Scheetjes', de de dagelijkse rompslomp naar én de uitbreiding van met hun een bedrijf. Ruim drie jaar geleden de vertrokken Hans en op tv Karin naar Bonaire de om daar een op tv mini-adventure golfbaan te tijdens tijdens beginnen. Nu heeft uit dit veelbesproken 'Ik Vertrek'-stel dat op bekend staat als het 'De Scheetjes', uitbreidingsplannen. Hans het en Karin op tv willen naast uit hun bestaande mini-adventure golfbaan een de resort op bouwen, geheel in op tv Country & op tv Western-stijl. Hans werkt hard een door om het het huisje op tijd af te naar krijgen voor naar de geplande een open dag, ondertussen tijdens treffen Hans en Karin voorbereidingen het voor deze speciale naar dag. Er moet het op een band komen, westernaankleding het en natuurlijk uit een hoop mensen. op Karin schrijft speciaal voor deze het gelegenheid met een lied en krijgt hierbij hulp met uit onverwachte van hoek.

Aflevering 3 uit - In uit De Scheetjes: bouwen op op Bonaire krijgt het Caribische in tijdens avontuur een vervolg bij SBS6. In in deze zesdelige een reality-serie volgen uit we de avonturen van Hans met op en Karin, dat naar bekend staat als 'De Scheetjes', met de in dagelijkse rompslomp én de de uitbreiding van hun bedrijf. Ruim een drie jaar geleden op tv vertrokken Hans op tv en Karin het naar Bonaire om daar een op mini-adventure met golfbaan te beginnen. Nu een heeft dit in veelbesproken 'Ik Vertrek'-stel dat bekend een naar staat als 'De Scheetjes', uitbreidingsplannen. Hans van op en Karin willen naast de hun bestaande de mini-adventure golfbaan een resort bouwen, op geheel van in Country & Western-stijl. Ruud van en Elza, tijdens fans van in het eerste uur, komen over uit tijdens Nederland. door Zij zien in door Hans en Karin een enorme de inspiratiebron. op Door het uit avontuur van Hans en Karin willen van ze met zelf ook emigreren naar Bonaire. het naar Maar dat niet een alleen: ze willen straks ook het werken in het toekomstige een resort en werpen een zich een op als op beheerders. Samen maken ze plannen tijdens voor de het resort.

Aflevering in 2 - op tv In De Scheetjes: bouwen in op Bonaire krijgt het met Caribische door avontuur een vervolg bij de SBS6. In deze zesdelige op tv reality-serie volgen we de met avonturen van Hans de en Karin, dat op bekend staat uit als 'De Scheetjes', naar de dagelijkse tijdens rompslomp én de door uitbreiding van tijdens hun bedrijf. Hans en Karin willen een naast met hun bestaande een mini-adventure golfbaan een resort met bouwen, geheel in met Country & Western-stijl. Ze een hebben uit inmiddels veel verstand tijdens van het runnen van van een golfbaan, maar van op het runnen op van een resort hebben ze op geen door kaas gegeten. Dus gaan ze op tv stagelopen in naar een luxueus hotel de en leren ze op hoe ze met een ontbijt klaar van moeten maken.

Na uit het succes van Chateau een Meiland volgt SBS6 naar de komende weken in de avonturen door van een ander bekend naar Ik Vertrek-stel: in Hans en Karin op Bonaire. door in Ook wel bekend als 'De Scheetjes'. de Ze op willen een Country & Western-resort de bouwen. Hoe dat op op gaat is elke uit maandag om 20:30 van uur te zien. Frituurpan Ruim tijdens drie jaar geleden vertrokken tijdens Hans en Karin naar Bonaire een om een daar een mini-adventure golfbaan op te beginnen. Ze hebben op naar inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd. de Overdag en van in de avond de maakt de frituurpan overuren en van moet Karin op tv alle hongerige van magen snel zien te met vullen. Stress De drukte tijdens op de golfbaan leidt op tv tot door stressvolle situaties en Hannie, de moeder naar van Hans, maakt de zich grote uit zorgen of op Hans en Karin op de drukte wel met aankunnen. Gelukkig de krijgen De Scheetjes veel in steun van met vrienden en familie. Geduld Voor De Scheetjes in is van het tempo op door Bonaire nog steeds iets een waar ze erg aan moeten in de wennen. Hun geduld in wordt dan ook op tv regelmatig op de door proef gesteld. Naast de dagelijkse naar beslommeringen op de de baan, het is er veel regel-en uitzoekwerk om op een het resort van de op grond te naar krijgen.

augustus 2020
08-02-2020 23:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 5 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

20-01-2020 20:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 3 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

13-01-2020 20:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 2 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

06-01-2020 20:30

Nieuw: De Scheetjes, bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - Nieuw: De Scheetjes, bouwen op Bonaire

Na het succes van Chateau Meiland volgt SBS6 de komende weken de avonturen van een ander bekend Ik Vertrek-stel: Hans en Karin op Bonaire. Ook wel bekend als 'De Scheetjes'. Ze willen een Country & Western-resort bouwen. Hoe dat gaat is...

De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Scheetjes: bouwen op Bonaire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Scheetjes: bouwen op Bonaire bij De Scheetjes: bouwen op Bonaire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Scheetjes: bouwen op Bonaire. Heb je een uitzending van De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist

Uitzending gemist van De Scheetjes: bouwen op Bonaire? Hier kun je alle uitzendingen van De Scheetjes: bouwen op Bonaire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-02-2020 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!