Programma gemist?

Aflevering 5 van - tijdens In De Scheetjes: bouwen op door Bonaire krijgt het Caribische op avontuur een vervolg in bij SBS6. In een op tv deze zesdelige reality-serie volgen met we de avonturen van Hans met en de Karin, dat bekend naar staat als 'De op tv Scheetjes', de de dagelijkse rompslomp én de uitbreiding tijdens van hun bedrijf. uit Ruim drie jaar geleden op tv vertrokken Hans uit en Karin door naar Bonaire om daar de een mini-adventure van golfbaan te beginnen. Nu heeft op dit veelbesproken 'Ik een op Vertrek'-stel dat bekend staat als 'De een Scheetjes', uitbreidingsplannen. een Hans en naar Karin willen uit naast hun bestaande door mini-adventure golfbaan een resort met bouwen, geheel in met Country & Western-stijl. Hans werkt het hard door door om het huisje op op tijd af van te krijgen op voor de geplande met open dag, naar ondertussen treffen Hans en tijdens Karin voorbereidingen voor deze speciale in dag. Er op moet een band komen, met met westernaankleding en natuurlijk een tijdens hoop mensen. Karin schrijft speciaal naar voor op deze gelegenheid een lied en op met krijgt hierbij hulp uit onverwachte met hoek.

Aflevering 3 - met In op De Scheetjes: bouwen op Bonaire uit krijgt het Caribische uit avontuur een vervolg op het bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie een volgen met we de met avonturen van Hans en Karin, dat met bekend op staat als 'De de Scheetjes', de dagelijkse rompslomp naar én op de uitbreiding van van hun bedrijf. Ruim drie jaar geleden tijdens vertrokken in Hans en Karin van naar Bonaire om daar door een mini-adventure golfbaan naar te op tv beginnen. Nu heeft dit veelbesproken 'Ik in Vertrek'-stel dat bekend van staat als 'De op tv Scheetjes', uitbreidingsplannen. tijdens Hans en Karin willen op tv naast hun de bestaande mini-adventure golfbaan de een resort naar bouwen, geheel in tijdens Country & naar Western-stijl. Ruud en Elza, fans van uit in het eerste uur, komen over uit de Nederland. op tv Zij zien met in Hans en in Karin een enorme naar inspiratiebron. Door het avontuur van van Hans tijdens en Karin willen tijdens ze zelf ook emigreren naar door Bonaire. tijdens Maar dat niet alleen: naar ze willen straks ook werken in in door het toekomstige resort met en werpen van zich op als beheerders. Samen tijdens maken ze plannen voor uit het het resort.

Aflevering het 2 - In op tv De Scheetjes: bouwen op naar Bonaire het krijgt het Caribische avontuur een op vervolg bij naar SBS6. In het deze zesdelige reality-serie volgen we de de avonturen een van Hans en de Karin, dat bekend staat naar als 'De Scheetjes', door de dagelijkse op tv rompslomp én door de uitbreiding van in hun bedrijf. Hans en Karin uit willen met naast hun bestaande mini-adventure golfbaan een het resort bouwen, een geheel in Country & op tv tijdens Western-stijl. Ze hebben inmiddels een veel verstand van naar het runnen van een het golfbaan, maar door van het runnen van een een resort hebben de ze geen kaas de gegeten. Dus gaan het ze stagelopen naar in een luxueus hotel door en leren een ze hoe ze een ontbijt op klaar naar moeten maken.

Na van het succes van Chateau uit Meiland volgt met SBS6 de van komende weken de avonturen van een tijdens ander bekend het Ik Vertrek-stel: van Hans en Karin op tijdens Bonaire. Ook de wel bekend als de 'De Scheetjes'. Ze willen een van Country & van Western-resort bouwen. Hoe met dat de gaat is elke maandag om 20:30 een uur tijdens te zien. Frituurpan Ruim drie de jaar geleden vertrokken Hans op tv en Karin in naar Bonaire om daar een van mini-adventure golfbaan te op tv beginnen. op tv Ze hebben uit inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd. met Overdag een en in de avond maakt de door frituurpan tijdens overuren en moet Karin een alle hongerige magen snel tijdens zien op te vullen. Stress De drukte tijdens op de de golfbaan leidt tot stressvolle situaties en op tv op Hannie, de moeder van Hans, met maakt naar zich grote zorgen of Hans en op tv Karin de een drukte wel aankunnen. Gelukkig uit tijdens krijgen De Scheetjes een veel steun van uit vrienden en familie. Geduld Voor De Scheetjes op is het tempo op naar Bonaire nog steeds tijdens van iets waar ze erg op tv aan moeten wennen. met Hun geduld wordt dan met ook regelmatig op de op tv in proef gesteld. Naast op de dagelijkse beslommeringen op de de baan, is er naar veel regel-en de uitzoekwerk om het resort door van de een grond te naar krijgen.

april 2021
08-02-2020 23:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 5 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

20-01-2020 20:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 3 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

13-01-2020 20:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 2 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

06-01-2020 20:30

Nieuw: De Scheetjes, bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - Nieuw: De Scheetjes, bouwen op Bonaire

Na het succes van Chateau Meiland volgt SBS6 de komende weken de avonturen van een ander bekend Ik Vertrek-stel: Hans en Karin op Bonaire. Ook wel bekend als 'De Scheetjes'. Ze willen een Country & Western-resort bouwen. Hoe dat gaat is...

De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Scheetjes: bouwen op Bonaire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Scheetjes: bouwen op Bonaire bij De Scheetjes: bouwen op Bonaire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Scheetjes: bouwen op Bonaire. Heb je een uitzending van De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist

Uitzending gemist van De Scheetjes: bouwen op Bonaire? Hier kun je alle uitzendingen van De Scheetjes: bouwen op Bonaire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-02-2020 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!