Programma gemist?

Aflevering 3 - op In een De Scheetjes: bouwen op van Bonaire krijgt met het Caribische avontuur een op tv vervolg bij SBS6. op In deze het zesdelige reality-serie volgen we naar de avonturen van Hans in en naar Karin, dat bekend uit staat als 'De Scheetjes', op tv de dagelijkse een rompslomp én de naar uitbreiding van hun bedrijf. met Ruim drie op jaar geleden tijdens vertrokken Hans en Karin naar een Bonaire om daar de een mini-adventure golfbaan te op beginnen. in Nu heeft dit veelbesproken 'Ik het Vertrek'-stel dat op bekend staat als 'De in Scheetjes', uitbreidingsplannen. tijdens Hans en Karin willen op tv door naast hun bestaande in mini-adventure golfbaan een resort een bouwen, geheel in Country uit & uit Western-stijl. Ruud en uit Elza, fans van het tijdens eerste uur, komen over tijdens uit Nederland. van Zij zien in naar Hans en Karin een enorme de inspiratiebron. naar Door het avontuur van Hans in en het Karin willen de ze zelf ook emigreren de naar Bonaire. een Maar dat niet tijdens alleen: ze willen straks van ook werken in op tv het toekomstige van resort en werpen zich op van als beheerders. met Samen maken ze plannen voor tijdens het tijdens resort.

Aflevering in 2 - In uit De Scheetjes: op tv bouwen op Bonaire krijgt het door Caribische de avontuur een vervolg bij tijdens SBS6. In deze uit zesdelige reality-serie volgen we op de op tv avonturen van Hans en Karin, dat op een bekend staat als 'De Scheetjes', de op tv dagelijkse rompslomp én van de het uitbreiding van hun bedrijf. met Hans en in Karin willen naast hun bestaande van mini-adventure golfbaan de een uit resort bouwen, geheel met in Country & Western-stijl. Ze de hebben inmiddels van veel verstand op van het runnen op tv van een golfbaan, maar van het een runnen van door een resort hebben ze op tv geen kaas met gegeten. Dus gaan de ze stagelopen in een het luxueus hotel met en leren ze hoe uit ze een ontbijt met tijdens klaar moeten maken.

Na met het succes van naar Chateau Meiland de volgt SBS6 de komende weken de van avonturen van een het ander bekend Ik door Vertrek-stel: Hans en in Karin op in Bonaire. Ook wel de bekend als 'De door Scheetjes'. op Ze willen een Country met & Western-resort het bouwen. Hoe dat gaat de is elke maandag om 20:30 op tv uur van te zien. Frituurpan Ruim drie jaar geleden op tv vertrokken Hans en in Karin naar in Bonaire om daar op een de mini-adventure golfbaan te op tv beginnen. Ze hebben inmiddels van een vaste klantenkring opgebouwd. Overdag de naar en in de avond maakt van de frituurpan in overuren en op tv moet Karin alle hongerige magen snel met van zien te vullen. Stress De drukte van op de golfbaan in leidt tot stressvolle situaties en in Hannie, de moeder de een van Hans, maakt zich met grote zorgen of een Hans en op Karin de drukte wel aankunnen. Gelukkig op tv op krijgen De Scheetjes veel het steun van vrienden door en familie. Geduld Voor De Scheetjes de is het uit tempo op Bonaire nog steeds de iets waar ze met erg aan moeten het wennen. op Hun geduld wordt dan op tv ook regelmatig op met de proef uit gesteld. Naast met de dagelijkse beslommeringen op de baan, van is naar er veel regel-en uitzoekwerk naar om het met resort van de het grond te van krijgen.

januari 2020
20-01-2020 20:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 3 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

13-01-2020 20:30

De Scheetjes: bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Aflevering 2 - In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van Hans en Karin, dat bekend staat als 'De Scheetjes', de dagelijkse rompslomp én...

06-01-2020 20:30

Nieuw: De Scheetjes, bouwen op Bonaire

De Scheetjes: bouwen op Bonaire - Nieuw: De Scheetjes, bouwen op Bonaire

Na het succes van Chateau Meiland volgt SBS6 de komende weken de avonturen van een ander bekend Ik Vertrek-stel: Hans en Karin op Bonaire. Ook wel bekend als 'De Scheetjes'. Ze willen een Country & Western-resort bouwen. Hoe dat gaat is...

De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Scheetjes: bouwen op Bonaire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Scheetjes: bouwen op Bonaire bij De Scheetjes: bouwen op Bonaire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Scheetjes: bouwen op Bonaire. Heb je een uitzending van De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Scheetjes: bouwen op Bonaire gemist

Uitzending gemist van De Scheetjes: bouwen op Bonaire? Hier kun je alle uitzendingen van De Scheetjes: bouwen op Bonaire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!