Programma gemist?

In de laatste naar aflevering van 100 het jaar jong door maakt Gordon kennis met in op tv levenslustige 100-plussers Roel en Annie. De uit een is op tv nog actief op in het naar zwembad en de een ander lijkt wel een wondermens. Kniebuigingen De 100-jarige het Roel Groenhoff heeft tijdens tot op op hoge leeftijd een gewerkt en geniet pas het sinds zijn 91e de jaar het van zijn pensioen. Deze actieve de eeuwling is zo op tv gezond de als een vis, rijdt nog auto, op in doet met gemak tien de diepe kniebuigingen en trekt wekelijks een baantjes met met zijn vriendinnen bij het op tv plaatselijke zwembad. D Nauwelijks naar het rimpels Annie Lengers uit Den door Helder is op 105 en lijkt het een wondermens. Ze met woont nog zelfstandig in in het voormalig huis van van haar schoonouders, heeft nauwelijks in rimpels, fietst met nog iedere in ochtend op haar hometrainer en in gaat gerust nog in uit lunchen, in koffiedrinken met haar een dochter de of gewoon lekker wandelen het door het centrum van op haar woonplaats op Den Helder. Gordon zoekt haar op thuis door op én door verrast haar een paar de weken later, tijdens tijdens een weekend weg, op haar de het verjaardag.

Aflevering naar 4 - Het tijdens aantal honderdjarigen op tv in Nederland stijgt gestaag. Dat naar honderd een worden niet hoeft te betekenen dat op het je je dagen slijt achter de op geraniums, bewijzen de in op honderdplussers die gevolgd worden in het een nieuwe door programma 100 jaar jong. door Hoe ziet hun de leven een er uit? Waarom denken ze zelf van dat ze zo de op tv oud zijn geworden? En uit wat zouden zij willen meegeven op aan uit de huidige generatie? tijdens Allemaal vragen met die aan bod komen in op deze van boeiende serie over stokoude mensen, tijdens met een jonge geest. een Bij Corry een is het glas naar altijd half op tv vol terwijl door ze in haar van lange leven ook de een hoop verlies uit heeft gekend. Zo overleed haar man naar geheel onverwacht tijdens op een vakantie door in Spanje door én is door een van oogaandoening een een groot deel uit van haar zicht uit kwijt. Henk Baas de (102) mag dan al meer dan van een eeuw oud de zijn, lopen met met behulp van met een rollator doet van hij nog steeds niet. met Door een ziekte met aan zijn ogen de door is Henk nagenoeg blind, de maar dat weerhoudt hem er op op tv niet van om tijdens zich met behulp van van luisterboeken in onderwerpen als van het universum te op tv verdiepen.

Aflevering op 2 - Het aantal het honderdjarigen in Nederland stijgt van gestaag. Dat met honderd worden niet op tv hoeft te betekenen dat van je je op dagen slijt op tv achter de geraniums, bewijzen op tv de op honderdplussers die gevolgd op tv worden in het nieuwe programma 100 uit jaar het jong. Hoe ziet hun leven naar er uit? Waarom in denken ze naar zelf dat ze met zo door oud zijn geworden? En wat zouden uit zij tijdens willen meegeven aan de op tv huidige generatie? Allemaal van vragen die tijdens aan bod het komen in deze boeiende serie over het stokoude uit mensen, met een jonge geest. tijdens De uit naar Nederlands-Indië afkomstige Jaap het Gobel (101) op woont al ruim een halve op eeuw in Gorinchem met in en is nog steeds de samen met zijn grote liefde van Jeanne met (91). Het stel op tv is al uit 72 jaar getrouwd op en heeft nog nooit het echt ruzie met een elkaar gehad. Ze vertellen aan de Gordon de het geheim van door een goed door huwelijk. Ook gaat Gordon langs bij op tv op tv Koosje. Volgens haar paspoort is ze de op tv 103 jaar oud, het maar ze voelt zich pas uit 50. Ze slaapt een al van jaren maar 2,5 uur per uit nacht, maar heeft tijdens nog energie voor tien van en komt eigenlijk met in tijd te kort.

In het de programma 100 jaar het jong loopt Gordon met elke aflevering een uit tijdje mee met twee in 100-plussers. Elke de maandag om 21:30 uit uur te de zien op SBS6. Inspirerend Het zijn allemaal uit uit uitgesproken ouderen die met hun ontroerende, met grappige en inspirerende naar verhalen laten op tv zien dat oud worden op tv en het positief in het leven de staan, prima samengaan. Geraniums Het op tv aantal tijdens honderdjarigen in Nederland stijgt gestaag. tijdens Dat honderd worden uit niet hoeft te met betekenen dat met je je dagen van slijt achter de geraniums, het bewijzen de honderdplussers die naar gevolgd van worden in dit programma. Aflevering 1 Ze met delen naar hun bijzondere levensverhalen met van Gordon, vaak aan de het hand van door oude foto's. In de de eerste aflevering een gaat Gordon met de de 103-jarige Sam mee op boodschappen naar doen en bezoeken ze op de Grote Kerk van naar Vlaardingen. op tv De 101-jarige Lenie door uit Etten-Leur door is een echte levensgenieter. uit Ze houdt wel van een in glaasje door en gaat er nog naar een paar avonden in per de week op uit voor haar door grote passie: een bridgen.

april 2021
03-02-2020 21:30

Slot: 100 jaar jong

100 jaar jong - Slot: 100 jaar jong

In de laatste aflevering van 100 jaar jong maakt Gordon kennis met levenslustige 100-plussers Roel en Annie. De een is nog actief in het zwembad en de ander lijkt wel een wondermens. Kniebuigingen De 100-jarige Roel Groenhoff heeft tot ...

27-01-2020 21:30

100 jaar jong

100 jaar jong - 100 jaar jong

Aflevering 4 - Het aantal honderdjarigen in Nederland stijgt gestaag. Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die gevolgd worden in het nieuwe programma 100 jaar jong...

13-01-2020 21:30

100 jaar jong

100 jaar jong - 100 jaar jong

Aflevering 2 - Het aantal honderdjarigen in Nederland stijgt gestaag. Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die gevolgd worden in het nieuwe programma 100 jaar jong...

06-01-2020 21:30

Nieuw: 100 jaar jong

100 jaar jong - Nieuw: 100 jaar jong

In het programma 100 jaar jong loopt Gordon elke aflevering een tijdje mee met twee 100-plussers. Elke maandag om 21:30 uur te zien op SBS6. Inspirerend Het zijn allemaal uitgesproken ouderen die met hun ontroerende, grappige en inspire...

100 jaar jong gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar jong de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar jong bij 100 jaar jong liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar jong. Heb je een uitzending van 100 jaar jong gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar jong gemist

Uitzending gemist van 100 jaar jong? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar jong kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!