Programma gemist?

In in de laatste aflevering van 100 tijdens jaar in jong maakt het Gordon kennis met levenslustige 100-plussers Roel op en tijdens Annie. De een is nog de door actief in het zwembad en de de ander uit lijkt wel in een wondermens. Kniebuigingen De 100-jarige uit Roel Groenhoff heeft van tot op hoge leeftijd gewerkt en in geniet pas sinds van zijn 91e uit jaar van zijn op tv pensioen. door Deze actieve eeuwling is zo gezond door op als een vis, rijdt nog de auto, doet met in gemak met tien diepe kniebuigingen uit en trekt wekelijks het baantjes met zijn vriendinnen van bij het plaatselijke zwembad. D Nauwelijks naar rimpels Annie Lengers door uit Den Helder tijdens is 105 en lijkt tijdens een wondermens. Ze met woont nog met zelfstandig in het naar voormalig huis van in haar schoonouders, heeft naar nauwelijks rimpels, fietst nog tijdens iedere ochtend met op met haar hometrainer en gaat gerust naar nog uit lunchen, koffiedrinken naar met haar tijdens dochter of gewoon door lekker een wandelen door het centrum van tijdens haar woonplaats Den Helder. uit Gordon zoekt op tv haar naar thuis op én uit verrast haar een paar tijdens weken later, van tijdens een weekend weg, tijdens op haar uit verjaardag.

Aflevering 4 het - Het uit aantal honderdjarigen in Nederland stijgt uit het gestaag. Dat honderd worden niet hoeft tijdens tijdens te betekenen dat je je uit dagen slijt achter de naar geraniums, uit bewijzen de honderdplussers met die gevolgd worden in naar het nieuwe programma van 100 jaar jong. Hoe door ziet de hun leven er uit? Waarom in met denken ze zelf dat ze zo met van oud zijn geworden? En naar wat zouden zij willen de meegeven aan de de huidige generatie? Allemaal op vragen in die aan bod een komen in deze boeiende serie over met in stokoude mensen, met een jonge geest. door naar Bij Corry is het glas altijd de half vol terwijl uit ze in tijdens haar lange leven naar ook een hoop verlies naar tijdens heeft gekend. Zo overleed haar de man geheel onverwacht de tijdens een vakantie in door Spanje door én is door van een oogaandoening een een groot deel van haar tijdens zicht kwijt. uit Henk Baas (102) mag dan op al meer tijdens dan op tv een eeuw oud zijn, lopen een met behulp een van een rollator doet op tv hij nog steeds niet. het in Door een ziekte het aan zijn ogen is Henk door nagenoeg blind, uit maar dat weerhoudt door hem er niet het van om zich met behulp het van luisterboeken in op tv onderwerpen met als het universum te in verdiepen.

Aflevering een 2 - Het aantal honderdjarigen met in Nederland op tv stijgt gestaag. Dat naar honderd worden niet in hoeft te de betekenen dat je je dagen op tv slijt in achter de geraniums, bewijzen een de honderdplussers die gevolgd tijdens op tv worden in het nieuwe naar programma 100 jaar tijdens jong. Hoe de ziet hun leven van er uit? Waarom denken naar ze zelf het dat ze zo oud op tv zijn geworden? En wat zouden in van zij willen meegeven aan de tijdens huidige generatie? Allemaal op vragen die een aan bod komen in deze in boeiende van serie over stokoude mensen, met tijdens een tijdens jonge geest. De uit Nederlands-Indië het afkomstige Jaap Gobel van (101) op woont al ruim een op tv halve eeuw in Gorinchem met op tv en is nog steeds samen met door zijn het grote liefde Jeanne het (91). Het met stel is al door 72 jaar getrouwd en heeft nog op van nooit echt ruzie met elkaar door gehad. Ze vertellen een aan Gordon het geheim op tv van met een goed huwelijk. met Ook gaat Gordon langs op bij met Koosje. Volgens haar paspoort tijdens is ze in 103 jaar oud, maar ze voelt het zich pas het 50. Ze slaapt door al jaren maar naar 2,5 uur op per nacht, van maar heeft nog energie voor door tien en komt eigenlijk van tijd te met kort.

In in het programma 100 tijdens jaar jong loopt in Gordon elke aflevering uit een tijdje mee met met twee uit 100-plussers. Elke maandag om 21:30 uur naar te uit zien op naar SBS6. Inspirerend Het zijn allemaal uitgesproken ouderen uit die met hun ontroerende, in grappige en naar inspirerende verhalen laten zien de dat oud het worden tijdens en positief in van het leven staan, prima samengaan. Geraniums Het aantal op tv honderdjarigen in naar Nederland een stijgt gestaag. Dat honderd van worden niet hoeft te betekenen van dat je je het dagen van slijt achter de in geraniums, bewijzen de honderdplussers van die gevolgd worden in tijdens dit programma. Aflevering het 1 Ze delen hun door bijzondere de levensverhalen met Gordon, vaak uit aan de hand van op tv oude met foto's. In de eerste aflevering gaat een Gordon met op tv de 103-jarige Sam een mee in boodschappen doen en bezoeken ze de van Grote op tv Kerk van Vlaardingen. De 101-jarige door het Lenie uit Etten-Leur is een op tv echte levensgenieter. Ze houdt een wel van een het glaasje en gaat uit er nog een een paar avonden in per de week op uit met voor haar grote passie: door bridgen.

augustus 2020
03-02-2020 21:30

Slot: 100 jaar jong

100 jaar jong - Slot: 100 jaar jong

In de laatste aflevering van 100 jaar jong maakt Gordon kennis met levenslustige 100-plussers Roel en Annie. De een is nog actief in het zwembad en de ander lijkt wel een wondermens. Kniebuigingen De 100-jarige Roel Groenhoff heeft tot ...

27-01-2020 21:30

100 jaar jong

100 jaar jong - 100 jaar jong

Aflevering 4 - Het aantal honderdjarigen in Nederland stijgt gestaag. Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die gevolgd worden in het nieuwe programma 100 jaar jong...

13-01-2020 21:30

100 jaar jong

100 jaar jong - 100 jaar jong

Aflevering 2 - Het aantal honderdjarigen in Nederland stijgt gestaag. Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die gevolgd worden in het nieuwe programma 100 jaar jong...

06-01-2020 21:30

Nieuw: 100 jaar jong

100 jaar jong - Nieuw: 100 jaar jong

In het programma 100 jaar jong loopt Gordon elke aflevering een tijdje mee met twee 100-plussers. Elke maandag om 21:30 uur te zien op SBS6. Inspirerend Het zijn allemaal uitgesproken ouderen die met hun ontroerende, grappige en inspire...

100 jaar jong gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar jong de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar jong bij 100 jaar jong liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar jong. Heb je een uitzending van 100 jaar jong gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar jong gemist

Uitzending gemist van 100 jaar jong? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar jong kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!