Programma gemist?

In de een laatste aflevering van 100 een jaar jong maakt naar Gordon kennis in met levenslustige het 100-plussers Roel een en Annie. De op tv een is nog actief in van het zwembad en in de ander met lijkt wel een wondermens. Kniebuigingen De 100-jarige tijdens Roel tijdens Groenhoff heeft een tot op hoge leeftijd gewerkt uit en geniet uit pas sinds zijn 91e jaar op tv de van zijn pensioen. Deze actieve eeuwling door is het zo gezond naar als een vis, rijdt een nog auto, de doet met gemak tien diepe kniebuigingen een en van trekt wekelijks baantjes met op zijn vriendinnen bij de het uit plaatselijke zwembad. D Nauwelijks rimpels Annie Lengers uit naar Den Helder uit is 105 en lijkt in een wondermens. Ze op het woont nog zelfstandig in het voormalig op huis van haar met schoonouders, heeft nauwelijks naar rimpels, in fietst nog iedere ochtend tijdens op in haar hometrainer en gaat gerust het nog van uit lunchen, koffiedrinken naar met haar dochter of gewoon op lekker uit wandelen door het centrum van met haar met woonplaats Den Helder. Gordon zoekt het haar het thuis op én verrast haar een op paar in weken later, tijdens een een weekend weg, het op haar uit verjaardag.

Aflevering naar 4 - Het aantal met honderdjarigen in Nederland stijgt het gestaag. Dat honderd uit worden uit niet hoeft te betekenen naar dat je je dagen in uit slijt achter de geraniums, het bewijzen de in honderdplussers die gevolgd de worden in het nieuwe programma in 100 jaar de jong. Hoe ziet in hun leven in er uit? Waarom denken ze zelf tijdens door dat ze zo oud zijn uit geworden? En wat zouden op met zij willen meegeven door aan de huidige generatie? Allemaal uit vragen de die aan bod in komen in deze boeiende serie over uit in stokoude mensen, met op tv een jonge geest. Bij naar Corry is het van glas altijd half vol terwijl uit ze in tijdens haar lange leven ook op tv een hoop naar verlies tijdens heeft gekend. Zo overleed van haar man geheel naar onverwacht tijdens een tijdens vakantie in een Spanje én is door tijdens een oogaandoening door een groot deel naar van haar zicht kwijt. met Henk Baas (102) van mag dan al met meer dan op tv een eeuw oud zijn, lopen uit met behulp van in een rollator het doet hij een nog steeds niet. Door een ziekte door aan zijn de ogen is met Henk nagenoeg blind, van maar dat weerhoudt op tv hem er niet van om door zich met met behulp uit van luisterboeken in een onderwerpen als het universum te op verdiepen.

Aflevering 2 uit - Het aantal honderdjarigen met in Nederland het stijgt gestaag. Dat in honderd worden niet hoeft op een te betekenen dat je je dagen uit slijt achter de uit geraniums, bewijzen de van honderdplussers op tv die gevolgd worden in tijdens het een nieuwe programma 100 in jaar jong. Hoe ziet hun in leven er tijdens uit? Waarom denken ze zelf tijdens dat uit ze zo oud zijn in geworden? En wat naar zouden de zij willen meegeven aan de huidige de generatie? Allemaal vragen uit die aan het bod komen in deze de van boeiende serie over stokoude mensen, een met een jonge op geest. De uit van Nederlands-Indië afkomstige tijdens Jaap Gobel (101) woont al naar uit ruim een halve eeuw in in Gorinchem en in is nog op tv steeds samen met tijdens zijn grote liefde op Jeanne (91). Het stel is al met de 72 jaar getrouwd met en heeft nog nooit echt ruzie op tv met door elkaar gehad. naar Ze vertellen aan Gordon het geheim tijdens van een van goed huwelijk. Ook gaat op tv Gordon in langs bij Koosje. Volgens op tv haar de paspoort is ze op tv 103 jaar oud, in maar ze voelt de zich pas 50. Ze het slaapt al jaren door maar 2,5 uur naar per nacht, met maar heeft nog energie voor naar tien en komt de eigenlijk met tijd te kort.

In door het programma 100 jaar uit jong loopt Gordon elke het aflevering een tijdje tijdens mee tijdens met twee 100-plussers. op Elke maandag om tijdens 21:30 uur te zien op tijdens het SBS6. Inspirerend Het zijn allemaal uitgesproken door ouderen die met hun ontroerende, met grappige en inspirerende een door verhalen laten zien van dat oud worden en positief met in het naar leven staan, prima samengaan. Geraniums Het naar aantal honderdjarigen in Nederland op tv stijgt gestaag. op Dat het honderd worden niet een hoeft te betekenen met dat je je dagen slijt achter van de geraniums, met bewijzen de honderdplussers die met gevolgd worden op in dit programma. Aflevering een 1 Ze delen hun uit bijzondere met levensverhalen met Gordon, een vaak aan de hand van oude van foto's. In de tijdens op tv eerste aflevering gaat Gordon met de een 103-jarige Sam mee de boodschappen uit doen en bezoeken ze tijdens de Grote Kerk van van Vlaardingen. De een 101-jarige Lenie uit Etten-Leur door is een naar echte levensgenieter. Ze houdt in wel een van een glaasje en naar gaat er nog tijdens een in paar avonden per week op op uit voor haar grote een passie: tijdens bridgen.

november 2020
03-02-2020 21:30

Slot: 100 jaar jong

100 jaar jong - Slot: 100 jaar jong

In de laatste aflevering van 100 jaar jong maakt Gordon kennis met levenslustige 100-plussers Roel en Annie. De een is nog actief in het zwembad en de ander lijkt wel een wondermens. Kniebuigingen De 100-jarige Roel Groenhoff heeft tot ...

27-01-2020 21:30

100 jaar jong

100 jaar jong - 100 jaar jong

Aflevering 4 - Het aantal honderdjarigen in Nederland stijgt gestaag. Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die gevolgd worden in het nieuwe programma 100 jaar jong...

13-01-2020 21:30

100 jaar jong

100 jaar jong - 100 jaar jong

Aflevering 2 - Het aantal honderdjarigen in Nederland stijgt gestaag. Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die gevolgd worden in het nieuwe programma 100 jaar jong...

06-01-2020 21:30

Nieuw: 100 jaar jong

100 jaar jong - Nieuw: 100 jaar jong

In het programma 100 jaar jong loopt Gordon elke aflevering een tijdje mee met twee 100-plussers. Elke maandag om 21:30 uur te zien op SBS6. Inspirerend Het zijn allemaal uitgesproken ouderen die met hun ontroerende, grappige en inspire...

100 jaar jong gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar jong de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar jong bij 100 jaar jong liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar jong. Heb je een uitzending van 100 jaar jong gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar jong gemist

Uitzending gemist van 100 jaar jong? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar jong kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!