Programma gemist?

In de laatste op aflevering van 100 de jaar jong maakt op tv Gordon een kennis met levenslustige 100-plussers een Roel de en Annie. De een is nog naar op actief in het zwembad en de de ander lijkt in wel een wondermens. Kniebuigingen De de 100-jarige Roel Groenhoff heeft op tv tot op uit hoge leeftijd gewerkt een en van geniet pas sinds op tv zijn 91e jaar van zijn een pensioen. tijdens Deze actieve eeuwling is zo gezond het als de een vis, rijdt in nog auto, een doet met gemak door tien diepe kniebuigingen en naar trekt wekelijks baantjes met zijn de vriendinnen bij het een plaatselijke zwembad. op D Nauwelijks rimpels Annie Lengers uit het Den Helder in is 105 en naar lijkt een wondermens. Ze uit woont nog zelfstandig op tv in het voormalig het huis met van haar schoonouders, heeft nauwelijks een rimpels, naar fietst nog iedere ochtend op in haar tijdens hometrainer en gaat met gerust nog uit tijdens lunchen, koffiedrinken op met haar dochter tijdens of gewoon lekker wandelen door het een centrum van haar door woonplaats uit Den Helder. Gordon door zoekt haar thuis de op én verrast haar een een uit paar weken later, tijdens een weekend op tv weg, op de haar de verjaardag.

Aflevering op 4 - Het de aantal honderdjarigen in Nederland het stijgt door gestaag. Dat honderd worden niet tijdens hoeft te betekenen dat de je je de dagen slijt op achter de geraniums, door bewijzen de op honderdplussers die gevolgd worden in het het nieuwe programma op 100 jaar jong. Hoe tijdens ziet op hun leven de er uit? Waarom denken ze zelf een dat ze door zo oud zijn geworden? het En wat het zouden zij willen met meegeven aan door de huidige generatie? Allemaal op vragen die aan bod met tijdens komen in deze boeiende serie op tv over stokoude met mensen, met een jonge geest. het door Bij Corry is het glas altijd met half tijdens vol terwijl ze in haar op tv met lange leven ook een hoop in verlies heeft gekend. naar Zo overleed het haar man geheel onverwacht door tijdens een uit vakantie in Spanje én is uit door een oogaandoening de op een groot deel in van haar zicht kwijt. het Henk Baas (102) mag dan door al meer met dan een eeuw door oud zijn, lopen met op behulp op van een rollator doet hij op tv de nog steeds niet. Door een ziekte op aan zijn van ogen is Henk de nagenoeg een blind, maar dat weerhoudt hem er op tv niet het van om zich met behulp het naar van luisterboeken in onderwerpen als naar het universum te met verdiepen.

Aflevering tijdens 2 - Het aantal met honderdjarigen in Nederland stijgt naar gestaag. Dat de honderd worden uit niet hoeft door te betekenen dat je je dagen tijdens slijt met achter de geraniums, bewijzen uit de honderdplussers op tv die gevolgd worden in het tijdens nieuwe programma 100 naar jaar jong. Hoe in ziet hun op tv leven er op uit? Waarom denken ze zelf met uit dat ze zo oud zijn geworden? naar En wat zouden met zij uit willen meegeven aan de huidige het generatie? door Allemaal vragen die door aan bod het komen in deze boeiende serie het over stokoude mensen, met van op tv een jonge geest. De het uit Nederlands-Indië afkomstige Jaap Gobel door (101) woont naar al ruim een door halve eeuw in een Gorinchem met en is nog met steeds samen met zijn grote liefde op Jeanne (91). Het uit stel is in al tijdens 72 jaar getrouwd en heeft uit nog nooit echt de ruzie met elkaar gehad. een Ze vertellen aan met het Gordon het geheim van een goed naar huwelijk. Ook in gaat uit Gordon langs bij van Koosje. Volgens haar paspoort is tijdens ze uit 103 jaar oud, door maar ze voelt tijdens zich pas 50. Ze slaapt al naar jaren maar 2,5 naar uur per nacht, in maar heeft nog met energie voor naar tien en komt eigenlijk met in tijd te kort.

In het programma in 100 jaar jong met loopt Gordon in elke aflevering de een tijdje mee met de twee 100-plussers. Elke maandag het om naar 21:30 uur door te zien op uit SBS6. Inspirerend Het zijn allemaal uitgesproken op ouderen die met hun naar ontroerende, grappige naar en inspirerende verhalen laten zien de dat een oud worden en positief in op tv het op tv leven staan, op prima samengaan. Geraniums Het aantal honderdjarigen in Nederland in stijgt gestaag. met Dat honderd het worden niet hoeft te het betekenen dat je je een dagen slijt naar achter de geraniums, een bewijzen de het honderdplussers die gevolgd de worden in tijdens dit programma. Aflevering 1 Ze delen hun op bijzondere tijdens levensverhalen met Gordon, vaak aan de tijdens hand de van oude foto's. In op de de eerste aflevering gaat Gordon met de door uit 103-jarige Sam mee de boodschappen doen en bezoeken ze de tijdens een Grote Kerk van tijdens Vlaardingen. De 101-jarige Lenie tijdens uit Etten-Leur is van een echte levensgenieter. een Ze houdt wel van het een glaasje en tijdens gaat er nog een in paar avonden per met door week op uit van voor haar grote met passie: bridgen.

maart 2020
03-02-2020 21:30

Slot: 100 jaar jong

100 jaar jong - Slot: 100 jaar jong

In de laatste aflevering van 100 jaar jong maakt Gordon kennis met levenslustige 100-plussers Roel en Annie. De een is nog actief in het zwembad en de ander lijkt wel een wondermens. Kniebuigingen De 100-jarige Roel Groenhoff heeft tot ...

27-01-2020 21:30

100 jaar jong

100 jaar jong - 100 jaar jong

Aflevering 4 - Het aantal honderdjarigen in Nederland stijgt gestaag. Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die gevolgd worden in het nieuwe programma 100 jaar jong...

13-01-2020 21:30

100 jaar jong

100 jaar jong - 100 jaar jong

Aflevering 2 - Het aantal honderdjarigen in Nederland stijgt gestaag. Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die gevolgd worden in het nieuwe programma 100 jaar jong...

06-01-2020 21:30

Nieuw: 100 jaar jong

100 jaar jong - Nieuw: 100 jaar jong

In het programma 100 jaar jong loopt Gordon elke aflevering een tijdje mee met twee 100-plussers. Elke maandag om 21:30 uur te zien op SBS6. Inspirerend Het zijn allemaal uitgesproken ouderen die met hun ontroerende, grappige en inspire...

100 jaar jong gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar jong de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar jong bij 100 jaar jong liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar jong. Heb je een uitzending van 100 jaar jong gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar jong gemist

Uitzending gemist van 100 jaar jong? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar jong kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!