Programma gemist?

In de de laatste aflevering van het 100 jaar in jong maakt Gordon kennis met uit levenslustige van 100-plussers Roel en uit Annie. De een is nog tijdens actief een in het zwembad en de een ander door lijkt wel een wondermens. Kniebuigingen De 100-jarige in tijdens Roel Groenhoff heeft tot op tv op hoge leeftijd uit gewerkt en geniet pas sinds in zijn door 91e jaar op tv van zijn pensioen. naar Deze actieve eeuwling het is zo gezond de als een vis, van rijdt nog auto, doet op tv met gemak tien diepe het kniebuigingen van en trekt wekelijks een baantjes met zijn in vriendinnen bij het plaatselijke zwembad. D Nauwelijks op rimpels Annie Lengers uit naar Den in Helder is 105 en in lijkt tijdens een wondermens. Ze op woont nog zelfstandig in het voormalig de huis van haar door de schoonouders, heeft nauwelijks rimpels, fietst tijdens nog iedere tijdens ochtend op een haar hometrainer en gaat de gerust nog naar uit lunchen, koffiedrinken de met haar dochter of gewoon op tv lekker naar wandelen door het centrum het van haar door woonplaats Den Helder. op tv Gordon zoekt haar thuis op de én verrast haar de een paar weken tijdens later, tijdens een weekend tijdens weg, op haar in in verjaardag.

Aflevering door 4 - Het aantal honderdjarigen op in naar Nederland stijgt van gestaag. Dat honderd worden met niet hoeft te betekenen dat door je de je dagen met slijt achter de geraniums, bewijzen de in uit honderdplussers die gevolgd worden in op het uit nieuwe programma 100 tijdens jaar jong. Hoe ziet hun leven met er uit? Waarom met denken ze op tv zelf dat de ze zo oud op zijn geworden? En wat tijdens zouden zij willen meegeven de aan de door huidige van generatie? Allemaal vragen die aan bod door naar komen in deze boeiende in serie over stokoude in mensen, met de een jonge geest. Bij tijdens Corry is het glas altijd in het half vol terwijl ze in naar haar lange op leven ook een hoop naar verlies naar heeft gekend. Zo overleed haar man op tv geheel onverwacht tijdens de een vakantie tijdens in Spanje een én is door een oogaandoening van een uit groot deel van haar naar zicht kwijt. Henk een Baas (102) mag dan door door al meer dan een eeuw oud met zijn, met lopen met behulp van een een rollator in doet hij nog steeds in niet. Door een naar ziekte tijdens aan zijn ogen een is Henk nagenoeg blind, maar met dat op weerhoudt hem er niet van het om zich op tv met behulp van luisterboeken in in onderwerpen als het uit universum te in verdiepen.

Aflevering 2 - met een Het aantal honderdjarigen van in Nederland stijgt op tv gestaag. Dat honderd een worden niet hoeft te tijdens betekenen dat je je dagen tijdens slijt uit achter de de geraniums, bewijzen de door honderdplussers die gevolgd worden in het van een nieuwe programma 100 op jaar jong. Hoe van ziet hun leven er uit? Waarom door het denken ze zelf dat het ze zo oud zijn geworden? op tv En op wat zouden door zij willen meegeven aan de huidige het generatie? Allemaal een vragen die met aan bod een komen in deze boeiende door serie over stokoude mensen, met uit een jonge geest. op tv De uit Nederlands-Indië tijdens afkomstige Jaap op Gobel (101) woont al van ruim een op tv halve eeuw in Gorinchem van en is nog tijdens steeds samen met op zijn grote van liefde Jeanne (91). Het met stel is tijdens al het 72 jaar getrouwd en heeft met nog naar nooit echt ruzie met elkaar gehad. van op tv Ze vertellen aan op Gordon het geheim op van een goed naar huwelijk. Ook gaat Gordon van langs bij Koosje. door Volgens haar paspoort een is ze 103 een jaar oud, op tv maar ze voelt zich pas naar 50. Ze slaapt naar al tijdens jaren maar 2,5 uur het per nacht, maar heeft nog in energie voor een tien en op tv komt eigenlijk tijd van te kort.

In een het programma 100 van jaar jong loopt een Gordon elke aflevering een tijdje het mee met twee met 100-plussers. Elke de maandag om 21:30 uur de te met zien op SBS6. Inspirerend Het zijn allemaal naar op uitgesproken ouderen die met het hun ontroerende, op tv grappige en inspirerende verhalen laten naar zien dat oud naar worden en positief in het het leven door staan, prima de samengaan. Geraniums Het aantal honderdjarigen in een Nederland stijgt gestaag. met Dat honderd worden niet het hoeft te een betekenen dat je van je dagen slijt een achter met de geraniums, bewijzen het de honderdplussers die gevolgd worden een in dit met programma. Aflevering 1 Ze op delen hun bijzondere levensverhalen de met Gordon, vaak aan in de met hand van oude met foto's. In de eerste aflevering gaat een Gordon met de in 103-jarige Sam tijdens mee boodschappen doen in en uit bezoeken ze de Grote Kerk naar van Vlaardingen. De het 101-jarige het Lenie uit Etten-Leur is de een echte door levensgenieter. Ze houdt wel van een van het glaasje en gaat naar er nog een met paar avonden per naar week op uit het voor haar grote passie: het bridgen.

juli 2021
03-02-2020 21:30

Slot: 100 jaar jong

100 jaar jong - Slot: 100 jaar jong

In de laatste aflevering van 100 jaar jong maakt Gordon kennis met levenslustige 100-plussers Roel en Annie. De een is nog actief in het zwembad en de ander lijkt wel een wondermens. Kniebuigingen De 100-jarige Roel Groenhoff heeft tot ...

27-01-2020 21:30

100 jaar jong

100 jaar jong - 100 jaar jong

Aflevering 4 - Het aantal honderdjarigen in Nederland stijgt gestaag. Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die gevolgd worden in het nieuwe programma 100 jaar jong...

13-01-2020 21:30

100 jaar jong

100 jaar jong - 100 jaar jong

Aflevering 2 - Het aantal honderdjarigen in Nederland stijgt gestaag. Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die gevolgd worden in het nieuwe programma 100 jaar jong...

06-01-2020 21:30

Nieuw: 100 jaar jong

100 jaar jong - Nieuw: 100 jaar jong

In het programma 100 jaar jong loopt Gordon elke aflevering een tijdje mee met twee 100-plussers. Elke maandag om 21:30 uur te zien op SBS6. Inspirerend Het zijn allemaal uitgesproken ouderen die met hun ontroerende, grappige en inspire...

100 jaar jong gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar jong de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar jong bij 100 jaar jong liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar jong. Heb je een uitzending van 100 jaar jong gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar jong gemist

Uitzending gemist van 100 jaar jong? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar jong kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!