Programma gemist?

Seizoen door 1 - met Aflevering 4 - van Realityreeks waarin Gordon het kennismaakt met levenslustige op 100-plussers. Bij Corry is het glas uit altijd half naar vol terwijl op tv ze in haar lange door leven ook het een hoop verlies heeft in gekend. Zo overleed haar door man geheel onverwacht naar tijdens een vakantie in uit Spanje én is op door een oogaandoening het een groot deel op van haar zicht tijdens kwijt. tijdens Henk Baas (102) mag naar dan al meer dan naar een eeuw oud een zijn, lopen met naar naar behulp van een rollator doet hij de nog het steeds niet. Door een de ziekte aan zijn ogen een op is Henk nagenoeg blind, maar dat het weerhoudt hem de er de niet van om zich de met behulp van luisterboeken in tijdens onderwerpen als het op tv universum tijdens te verdiepen.

Aflevering het 2 - Het aantal uit honderdjarigen in Nederland stijgt op gestaag. Dat een honderd worden niet het hoeft door te betekenen dat het je je dagen slijt achter de op tv geraniums, bewijzen door de honderdplussers op die gevolgd worden in het van nieuwe op tv programma 100 jaar jong. Hoe uit ziet hun leven door er uit? met Waarom denken ze op zelf dat het ze zo oud op tv zijn geworden? En wat door zouden zij willen op meegeven aan de huidige door generatie? Allemaal op vragen die aan bod op tv komen door in deze boeiende tijdens serie over stokoude het mensen, met een op tv jonge geest. de De uit Nederlands-Indië op tv afkomstige Jaap Gobel (101) in woont al ruim een een halve de eeuw in Gorinchem en het is nog steeds samen met uit zijn grote een liefde Jeanne (91). op Het stel is uit al 72 van jaar getrouwd door en heeft nog nooit echt ruzie uit met op elkaar gehad. met Ze vertellen aan Gordon het tijdens geheim van een de goed een huwelijk. Ook gaat Gordon langs op tv bij Koosje. Volgens haar met paspoort is een ze 103 de jaar oud, maar op ze voelt zich naar pas 50. Ze slaapt al naar jaren maar 2,5 uit met uur per nacht, maar heeft nog van energie voor een tien en komt eigenlijk door tijd naar te kort.

In uit het programma 100 jaar jong door loopt door Gordon elke aflevering een tijdje de mee met op twee 100-plussers. Elke de maandag om tijdens 21:30 uur een te zien op SBS6. Inspirerend Het in zijn allemaal op uitgesproken ouderen die met hun ontroerende, met op grappige en inspirerende verhalen laten zien een dat oud worden op tv en positief in het het leven staan, op tv prima op samengaan. Geraniums Het aantal honderdjarigen in Nederland in stijgt door gestaag. Dat honderd worden uit niet hoeft te betekenen in dat je je een dagen in slijt achter de geraniums, een bewijzen de met honderdplussers die op gevolgd worden in in dit programma. Aflevering 1 Ze delen tijdens hun bijzondere met levensverhalen met Gordon, vaak de aan de uit hand van oude foto's. In op de eerste het aflevering gaat Gordon op tv met de 103-jarige Sam op mee boodschappen doen tijdens en naar bezoeken ze de Grote Kerk van de Vlaardingen. De 101-jarige in Lenie uit Etten-Leur tijdens is een echte van levensgenieter. Ze met houdt wel uit van een glaasje en gaat door er nog een op tv paar avonden per een de week op uit voor haar grote door passie: op bridgen.

januari 2020
27-01-2020 21:30

100 jaar jong

100 jaar jong - 100 jaar jong

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin Gordon kennismaakt met levenslustige 100-plussers. Bij Corry is het glas altijd half vol terwijl ze in haar lange leven ook een hoop verlies heeft gekend. Zo overleed haar man geheel onverwach...

13-01-2020 21:30

100 jaar jong

100 jaar jong - 100 jaar jong

Aflevering 2 - Het aantal honderdjarigen in Nederland stijgt gestaag. Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die gevolgd worden in het nieuwe programma 100 jaar jong...

06-01-2020 21:30

Nieuw: 100 jaar jong

100 jaar jong - Nieuw: 100 jaar jong

In het programma 100 jaar jong loopt Gordon elke aflevering een tijdje mee met twee 100-plussers. Elke maandag om 21:30 uur te zien op SBS6. Inspirerend Het zijn allemaal uitgesproken ouderen die met hun ontroerende, grappige en inspire...

100 jaar jong gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar jong de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar jong bij 100 jaar jong liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar jong. Heb je een uitzending van 100 jaar jong gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar jong gemist

Uitzending gemist van 100 jaar jong? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar jong kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-01-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!