Programma gemist?

Choices op - Een emotionele rollercoaster door een de naar dagelijkse chaos van het meest tijdens explosieve ziekenhuis het van Chicago. Kijk met mee met tijdens de moedige tijdens artsen die het allemaal bij van elkaar op houden. Dr. Halstead brengt zijn met carrière naar in gevaar wanneer op tv hij tegen de uit bevelen van een gezin ingaat en het een een terminaal zieke kankerpatiënt nieuw leven de naar inblaast.

Reunion uit - Een met emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos uit naar van het meest explosieve op ziekenhuis van met Chicago. Kijk mee met op tv de moedige artsen die tijdens het allemaal bij elkaar in houden. Een Saoedische het prins op tv arriveert voor een het chirurgische ingreep, terwijl uit Dr. Manning terugkeert van zwangerschapsverlof met uit en een tiener naar behandelt met een lange geschiedenis naar van van medische problemen.

Saints tijdens - Een emotionele rollercoaster door op tv de dagelijkse een chaos door van het meest explosieve op tv ziekenhuis van met Chicago. Kijk mee met de moedige op tv artsen die een het allemaal bij elkaar een van houden.

Bound naar - Een van emotionele rollercoaster door de dagelijkse uit chaos uit van het meest explosieve ziekenhuis in van Chicago. Kijk mee naar in met de moedige naar artsen die het allemaal bij uit elkaar in houden. Sharon wordt bezocht door naar het ministerie van Binnenlandse tijdens Veiligheid met betrekking van tot twee verstekelingen op tv in van vliegtuigen die uit met ernstig letsel naar het ziekenhuis door worden door gebracht.

Malignant - een Een emotionele rollercoaster door op de naar dagelijkse chaos van het meest uit explosieve de ziekenhuis van het Chicago. Kijk mee een met de moedige in artsen die het allemaal bij met elkaar naar houden.

Mistaken - Een het emotionele in rollercoaster door de dagelijkse chaos uit van in het meest explosieve ziekenhuis in van Chicago. Kijk mee uit naar met de moedige artsen met die het door allemaal bij elkaar op tv houden.

Fallback - de Een emotionele uit rollercoaster door de dagelijkse chaos met van met het meest explosieve ziekenhuis van met tijdens Chicago. Kijk mee met de moedige door artsen die het een allemaal uit bij elkaar in houden.

Derailed - de Een emotionele uit rollercoaster door het de dagelijkse chaos van het een meest explosieve ziekenhuis van op Chicago. Kijk naar mee met de in moedige artsen met die het uit allemaal bij elkaar houden. De met grote opening van de de noodafdeling de van Chicago een Med wordt onderbroken door slachtoffers van op tv een door verhoogde treinongeluk, waardoor het een personeel door tot het uiterste wordt van gedreven.

november 2020
03-03-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Choices - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Dr. Halstead brengt zijn carrière in gevaar wanneer hij tege...

25-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Reunion - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Een Saoedische prins arriveert voor een chirurgische ingreep...

18-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Saints - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

11-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Bound - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Sharon wordt bezocht door het ministerie van Binnenlandse Veil...

04-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Malignant - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

28-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Mistaken - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

21-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Fallback - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

07-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Derailed - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. De grote opening van de noodafdeling van Chicago Med wordt ...

Chicago Med gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Med de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Med bij Chicago Med liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Med. Heb je een uitzending van Chicago Med gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Med gemist

Uitzending gemist van Chicago Med? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Med kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-03-2020 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!