Programma gemist?

Choices op - Een emotionele rollercoaster een door de de dagelijkse chaos van het een meest een explosieve ziekenhuis van Chicago. een Kijk mee met uit de moedige met artsen die het de allemaal bij elkaar houden. op Dr. Halstead brengt zijn van carrière in op tv gevaar wanneer met hij tegen de bevelen van tijdens een gezin uit ingaat en uit een terminaal zieke kankerpatiënt nieuw van leven tijdens inblaast.

Reunion op - Een emotionele naar rollercoaster door een de dagelijkse chaos van het een meest explosieve naar ziekenhuis van Chicago. naar Kijk mee met de op moedige artsen die het een naar allemaal bij elkaar houden. een Een Saoedische uit prins arriveert voor een chirurgische naar ingreep, in terwijl Dr. Manning terugkeert van het zwangerschapsverlof en een tiener door behandelt door met een lange een geschiedenis van medische met problemen.

Saints - Een door in emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos de van het meest op tv explosieve ziekenhuis van de Chicago. Kijk mee tijdens met de een moedige artsen de die het allemaal van bij elkaar in houden.

Bound - Een van emotionele het rollercoaster door de dagelijkse chaos door van het meest met explosieve ziekenhuis in van Chicago. in Kijk mee met met de moedige de artsen die het allemaal bij elkaar uit houden. Sharon van wordt bezocht door het naar ministerie van uit Binnenlandse Veiligheid met in betrekking met tot twee verstekelingen in vliegtuigen die in met naar ernstig letsel naar het tijdens ziekenhuis worden op gebracht.

Malignant uit - Een een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van van het uit meest explosieve een ziekenhuis van het Chicago. Kijk mee uit met de moedige naar artsen die het allemaal bij met elkaar in houden.

Mistaken uit - Een op tv emotionele rollercoaster door de een dagelijkse chaos van met het meest explosieve ziekenhuis door van naar Chicago. Kijk mee met de in moedige met artsen die het naar allemaal bij elkaar met houden.

Fallback naar - Een emotionele rollercoaster door met de dagelijkse een chaos de van het meest explosieve ziekenhuis naar van Chicago. Kijk het mee met de in moedige artsen een die het in allemaal bij elkaar het houden.

Derailed - Een op emotionele rollercoaster met door van de dagelijkse chaos van het het meest naar explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk in mee met de moedige op artsen een die het allemaal tijdens bij elkaar houden. een De grote opening van een de door noodafdeling van Chicago Med wordt onderbroken van door slachtoffers uit van een verhoogde een treinongeluk, waardoor een het personeel tot het uiterste in wordt van gedreven.

maart 2020
03-03-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Choices - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Dr. Halstead brengt zijn carrière in gevaar wanneer hij tege...

25-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Reunion - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Een Saoedische prins arriveert voor een chirurgische ingreep...

18-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Saints - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

11-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Bound - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Sharon wordt bezocht door het ministerie van Binnenlandse Veil...

04-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Malignant - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

28-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Mistaken - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

21-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Fallback - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

07-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Derailed - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. De grote opening van de noodafdeling van Chicago Med wordt ...

Chicago Med gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Med de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Med bij Chicago Med liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Med. Heb je een uitzending van Chicago Med gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Med gemist

Uitzending gemist van Chicago Med? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Med kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-03-2020 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!