Programma gemist?

Choices een - Een emotionele rollercoaster door naar de dagelijkse tijdens chaos op van het meest explosieve ziekenhuis een van op tv Chicago. Kijk mee met door de moedige artsen van die het allemaal bij elkaar van houden. het Dr. Halstead uit brengt zijn carrière in gevaar naar wanneer op hij tegen de bevelen van een een gezin op ingaat en op een terminaal zieke kankerpatiënt naar nieuw leven van inblaast.

Reunion uit - Een emotionele rollercoaster door door op de dagelijkse chaos een van het meest explosieve ziekenhuis van het Chicago. op Kijk mee door met de moedige artsen die het tijdens allemaal bij elkaar op tv houden. met Een Saoedische tijdens prins arriveert voor een door chirurgische ingreep, terwijl Dr. in Manning terugkeert van op tv zwangerschapsverlof en een van tiener behandelt met uit een lange van geschiedenis van medische van problemen.

Saints een - Een op emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos met van het op meest explosieve ziekenhuis van naar Chicago. Kijk op tv mee met de moedige in artsen die het de allemaal bij naar elkaar de houden.

Bound een - Een emotionele rollercoaster in door door de dagelijkse chaos van het meest op explosieve ziekenhuis van in Chicago. Kijk door mee met de uit moedige artsen naar die het allemaal bij elkaar uit houden. Sharon wordt het het bezocht door het met ministerie van Binnenlandse Veiligheid op tv met betrekking tot een twee verstekelingen in vliegtuigen naar die met met ernstig letsel naar het op tv ziekenhuis worden op tv gebracht.

Malignant - Een een emotionele rollercoaster uit door de dagelijkse chaos het op van het meest explosieve ziekenhuis van met Chicago. het Kijk mee met de een moedige met artsen die het allemaal bij elkaar in tijdens houden.

Mistaken van - Een emotionele rollercoaster door met de dagelijkse chaos met van het meest het explosieve ziekenhuis van tijdens Chicago. Kijk mee de met de in moedige artsen met die het allemaal bij door elkaar met houden.

Fallback de - Een emotionele rollercoaster van door de door dagelijkse chaos van het het meest tijdens explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee op met de in moedige door artsen die het allemaal de bij elkaar in houden.

Derailed in - Een emotionele rollercoaster door het van de dagelijkse chaos met van het meest explosieve ziekenhuis van een uit Chicago. Kijk mee met van de moedige artsen die het een allemaal bij het elkaar uit houden. De grote opening van uit de noodafdeling van van Chicago Med wordt onderbroken een door op slachtoffers van een verhoogde met treinongeluk, naar waardoor het personeel tot het naar uiterste tijdens wordt gedreven.

april 2021
03-03-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Choices - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Dr. Halstead brengt zijn carrière in gevaar wanneer hij tege...

25-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Reunion - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Een Saoedische prins arriveert voor een chirurgische ingreep...

18-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Saints - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

11-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Bound - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Sharon wordt bezocht door het ministerie van Binnenlandse Veil...

04-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Malignant - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

28-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Mistaken - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

21-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Fallback - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

07-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Derailed - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. De grote opening van de noodafdeling van Chicago Med wordt ...

Chicago Med gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Med de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Med bij Chicago Med liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Med. Heb je een uitzending van Chicago Med gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Med gemist

Uitzending gemist van Chicago Med? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Med kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-03-2020 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!