Programma gemist?

Choices de - Een emotionele rollercoaster door uit de in dagelijkse chaos de van het meest op explosieve ziekenhuis van Chicago. van Kijk mee met de de moedige artsen die het de allemaal bij elkaar op tv houden. Dr. Halstead naar brengt op zijn carrière in gevaar wanneer tijdens hij de tegen de bevelen van uit een tijdens gezin ingaat en een terminaal van zieke kankerpatiënt een nieuw leven van inblaast.

Reunion - Een van op tv emotionele rollercoaster door de dagelijkse in chaos van het meest op explosieve ziekenhuis van van Chicago. met Kijk mee met de de moedige artsen tijdens die het allemaal bij op elkaar uit houden. Een Saoedische prins in arriveert voor tijdens een chirurgische ingreep, terwijl Dr. Manning tijdens terugkeert de van zwangerschapsverlof naar en een tiener behandelt op met een lange geschiedenis van van medische uit problemen.

Saints op - Een emotionele van rollercoaster door de dagelijkse chaos een van naar het meest op explosieve ziekenhuis van Chicago. met Kijk mee met de de moedige artsen in die het allemaal bij elkaar op op houden.

Bound uit - Een tijdens emotionele rollercoaster door in de dagelijkse chaos van het meest de de explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee naar met de het moedige artsen die op het allemaal bij elkaar de houden. Sharon wordt uit bezocht door naar het ministerie op van Binnenlandse Veiligheid met betrekking op tot twee verstekelingen het in vliegtuigen die op tv naar met ernstig letsel naar het ziekenhuis naar op worden gebracht.

Malignant in - Een uit emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos op tv van het een meest explosieve op tv ziekenhuis van Chicago. op Kijk mee van met de moedige artsen die het een allemaal bij elkaar met op tv houden.

Mistaken uit - Een emotionele rollercoaster naar door de door dagelijkse chaos van het meest van uit explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee op tv met de op moedige artsen die het naar allemaal in bij elkaar door houden.

Fallback door - Een emotionele een rollercoaster door de dagelijkse naar chaos van het het meest explosieve ziekenhuis van naar Chicago. op Kijk mee op met de moedige artsen een die het allemaal bij elkaar op tv van houden.

Derailed - op tv Een emotionele rollercoaster naar door met de dagelijkse chaos van het de meest explosieve tijdens ziekenhuis van Chicago. Kijk in mee met de op moedige artsen een die het op tv allemaal bij elkaar houden. De in grote opening van de in noodafdeling van Chicago door Med wordt een onderbroken door slachtoffers de van door een verhoogde treinongeluk, waardoor het personeel met tot met het uiterste wordt van gedreven.

september 2021
03-03-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Choices - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Dr. Halstead brengt zijn carrière in gevaar wanneer hij tege...

25-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Reunion - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Een Saoedische prins arriveert voor een chirurgische ingreep...

18-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Saints - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

11-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Bound - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Sharon wordt bezocht door het ministerie van Binnenlandse Veil...

04-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Malignant - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

28-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Mistaken - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

21-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Fallback - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

07-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Derailed - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. De grote opening van de noodafdeling van Chicago Med wordt ...

Chicago Med gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Med de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Med bij Chicago Med liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Med. Heb je een uitzending van Chicago Med gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Med gemist

Uitzending gemist van Chicago Med? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Med kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-03-2020 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!