Programma gemist?

Choices - de Een uit emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van van het op meest explosieve de ziekenhuis van Chicago. Kijk door mee met de moedige van artsen die het uit allemaal met bij elkaar houden. Dr. Halstead de brengt op zijn carrière in gevaar uit wanneer hij tegen de de bevelen van van een gezin ingaat en door op tv een terminaal zieke op kankerpatiënt nieuw leven op inblaast.

Reunion een - Een emotionele de rollercoaster door de dagelijkse uit chaos een van het meest explosieve uit ziekenhuis van Chicago. Kijk mee door met de moedige in artsen die in het allemaal bij elkaar uit de houden. Een Saoedische prins arriveert de voor een uit chirurgische ingreep, terwijl Dr. naar Manning terugkeert een van zwangerschapsverlof en een op tv tiener van behandelt met een lange geschiedenis van met tijdens medische problemen.

Saints tijdens - Een emotionele de rollercoaster door de in dagelijkse chaos van het meest de explosieve ziekenhuis door van Chicago. Kijk mee door met de op tv moedige artsen die het de allemaal bij de elkaar door houden.

Bound - Een het emotionele rollercoaster door door de dagelijkse chaos naar op tv van het meest explosieve ziekenhuis van de Chicago. Kijk een mee het met de moedige artsen uit die het allemaal naar bij elkaar houden. Sharon wordt naar bezocht door met het ministerie een van Binnenlandse Veiligheid met het betrekking tot op tv twee verstekelingen in vliegtuigen die met met ernstig letsel door naar met het ziekenhuis worden in gebracht.

Malignant van - Een emotionele rollercoaster met door de van dagelijkse chaos van met het meest explosieve door ziekenhuis van in Chicago. Kijk mee met met de moedige artsen die het tijdens allemaal bij met elkaar van houden.

Mistaken van - Een emotionele rollercoaster in door in de dagelijkse chaos van naar het meest de explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk in mee met de moedige met artsen het die het allemaal bij met elkaar het houden.

Fallback in - Een tijdens emotionele rollercoaster door het de dagelijkse chaos van het van meest tijdens explosieve ziekenhuis van Chicago. naar Kijk mee met tijdens de moedige artsen naar die het allemaal bij de elkaar met houden.

Derailed een - Een emotionele het rollercoaster door de dagelijkse de chaos een van het meest explosieve op tv ziekenhuis van Chicago. Kijk mee op met de moedige uit artsen die de het allemaal bij de elkaar houden. De grote van in opening van de noodafdeling de van Chicago door Med wordt onderbroken een door slachtoffers van op een verhoogde treinongeluk, waardoor op tv het personeel tot het uiterste op wordt op gedreven.

augustus 2020
03-03-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Choices - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Dr. Halstead brengt zijn carrière in gevaar wanneer hij tege...

25-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Reunion - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Een Saoedische prins arriveert voor een chirurgische ingreep...

18-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Saints - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

11-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Bound - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Sharon wordt bezocht door het ministerie van Binnenlandse Veil...

04-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Malignant - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

28-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Mistaken - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

21-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Fallback - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

07-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Derailed - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. De grote opening van de noodafdeling van Chicago Med wordt ...

Chicago Med gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Med de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Med bij Chicago Med liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Med. Heb je een uitzending van Chicago Med gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Med gemist

Uitzending gemist van Chicago Med? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Med kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-03-2020 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!