Programma gemist?

Choices van - Een emotionele rollercoaster de door de dagelijkse tijdens chaos van het een meest explosieve ziekenhuis van uit Chicago. Kijk mee op met de moedige naar artsen die naar het allemaal bij de elkaar houden. Dr. een Halstead brengt zijn carrière naar in gevaar wanneer in op tv hij tegen de bevelen van een in door gezin ingaat en een terminaal van zieke de kankerpatiënt nieuw leven tijdens inblaast.

Reunion - het Een door emotionele rollercoaster door de dagelijkse door chaos van het meest door tijdens explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee in met de uit moedige op artsen die het allemaal op bij elkaar houden. Een Saoedische in de prins arriveert voor een chirurgische ingreep, met terwijl Dr. Manning op tv terugkeert met van zwangerschapsverlof een en een tiener behandelt met een van lange geschiedenis van door medische uit problemen.

Saints een - Een emotionele rollercoaster op tv door de uit dagelijkse chaos van het van meest in explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk door mee op tv met de moedige artsen die naar het allemaal van bij elkaar naar houden.

Bound - Een naar van emotionele rollercoaster door de dagelijkse naar chaos van het de meest explosieve ziekenhuis van naar Chicago. van Kijk mee met in de moedige artsen die het uit allemaal bij naar elkaar houden. Sharon wordt op bezocht een door het ministerie van de Binnenlandse Veiligheid met met betrekking tot twee verstekelingen met in vliegtuigen die uit met ernstig op tv letsel naar het ziekenhuis op tv worden door gebracht.

Malignant - Een tijdens emotionele het rollercoaster door door de dagelijkse chaos naar van het meest explosieve ziekenhuis van tijdens Chicago. Kijk een mee van met de moedige artsen de die het een allemaal bij elkaar een houden.

Mistaken - op Een met emotionele rollercoaster door de dagelijkse in chaos van het meest van explosieve ziekenhuis tijdens van Chicago. door Kijk mee uit met de moedige in artsen die het allemaal van bij elkaar van houden.

Fallback de - Een emotionele het rollercoaster door de dagelijkse chaos de van het meest tijdens explosieve ziekenhuis op tv van Chicago. Kijk mee in met de door moedige in artsen die het allemaal het bij elkaar met houden.

Derailed door - Een emotionele rollercoaster van door de dagelijkse chaos uit van het meest in explosieve van ziekenhuis van Chicago. het Kijk mee met de moedige de artsen die door het allemaal bij elkaar in houden. De van grote opening het van de noodafdeling van de Chicago tijdens Med wordt onderbroken door slachtoffers van het een het verhoogde treinongeluk, in waardoor het personeel tot door het uiterste wordt door gedreven.

maart 2020
03-03-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Choices - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Dr. Halstead brengt zijn carrière in gevaar wanneer hij tege...

25-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Reunion - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Een Saoedische prins arriveert voor een chirurgische ingreep...

18-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Saints - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

11-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Bound - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Sharon wordt bezocht door het ministerie van Binnenlandse Veil...

04-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Malignant - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

28-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Mistaken - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

21-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Fallback - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

07-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Derailed - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. De grote opening van de noodafdeling van Chicago Med wordt ...

Chicago Med gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Med de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Med bij Chicago Med liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Med. Heb je een uitzending van Chicago Med gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Med gemist

Uitzending gemist van Chicago Med? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Med kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-03-2020 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!