Programma gemist?

Choices - Een naar emotionele rollercoaster door de de dagelijkse chaos van van het naar meest de explosieve ziekenhuis van Chicago. uit Kijk mee met de moedige de artsen die uit het allemaal bij elkaar uit in houden. Dr. Halstead brengt zijn van carrière in gevaar wanneer de hij tegen de de bevelen van een met gezin ingaat in en door een terminaal zieke naar kankerpatiënt nieuw leven in inblaast.

Reunion - Een uit emotionele rollercoaster van door de op dagelijkse chaos van het meest met explosieve ziekenhuis in van Chicago. Kijk mee op met tijdens de moedige op tv artsen die het allemaal bij elkaar het houden. Een Saoedische op tv prins arriveert voor naar een in chirurgische ingreep, terwijl Dr. naar Manning terugkeert een van zwangerschapsverlof op tv en een tiener behandelt met de een lange geschiedenis van op medische uit problemen.

Saints in - Een emotionele rollercoaster van door het de dagelijkse chaos naar van het meest op explosieve ziekenhuis van met Chicago. Kijk mee met de moedige van artsen die door het het allemaal bij elkaar uit houden.

Bound de - Een emotionele rollercoaster het door de dagelijkse chaos de van door het meest door explosieve ziekenhuis van Chicago. door Kijk mee met de moedige van artsen het die het allemaal bij het elkaar houden. met Sharon wordt bezocht door het op ministerie een van Binnenlandse Veiligheid met betrekking een tot met twee verstekelingen in vliegtuigen van die met ernstig letsel met naar het een ziekenhuis worden in gebracht.

Malignant door - Een emotionele rollercoaster door met op de dagelijkse chaos van het meest op explosieve ziekenhuis van van het Chicago. Kijk mee met tijdens de moedige artsen die uit het allemaal bij naar elkaar met houden.

Mistaken het - Een emotionele rollercoaster door een met de dagelijkse chaos tijdens van het meest explosieve ziekenhuis het van het Chicago. Kijk mee in met de moedige van artsen die het met allemaal bij elkaar op tv houden.

Fallback - Een van emotionele rollercoaster door uit de van dagelijkse chaos van een het meest op explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee van met de moedige van artsen die het het allemaal op tv bij elkaar met houden.

Derailed op - Een emotionele uit rollercoaster door de met dagelijkse chaos van het meest naar explosieve naar ziekenhuis van Chicago. naar Kijk mee naar met de moedige artsen die het het allemaal bij elkaar op tv houden. De grote het opening van uit de noodafdeling van in Chicago Med de wordt onderbroken door naar slachtoffers van een verhoogde door treinongeluk, waardoor door het personeel tot door het uiterste wordt op tv gedreven.

oktober 2021
03-03-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Choices - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Dr. Halstead brengt zijn carrière in gevaar wanneer hij tege...

25-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Reunion - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Een Saoedische prins arriveert voor een chirurgische ingreep...

18-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Saints - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

11-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Bound - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Sharon wordt bezocht door het ministerie van Binnenlandse Veil...

04-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Malignant - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

28-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Mistaken - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

21-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Fallback - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

07-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Derailed - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. De grote opening van de noodafdeling van Chicago Med wordt ...

Chicago Med gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Med de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Med bij Chicago Med liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Med. Heb je een uitzending van Chicago Med gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Med gemist

Uitzending gemist van Chicago Med? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Med kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-03-2020 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!