Programma gemist?

Choices naar - Een emotionele op rollercoaster door de dagelijkse chaos tijdens van het meest uit explosieve ziekenhuis de van Chicago. Kijk mee op tv met de van moedige artsen die het door allemaal bij elkaar uit op tv houden. Dr. Halstead een brengt zijn carrière in gevaar wanneer met hij tegen de tijdens met bevelen van een op tv gezin ingaat en een op tv terminaal zieke kankerpatiënt van nieuw leven een inblaast.

Reunion het - Een emotionele van rollercoaster door de het dagelijkse chaos van uit het meest door explosieve ziekenhuis van Chicago. tijdens Kijk mee tijdens met de moedige door artsen die het de allemaal bij elkaar houden. Een van Saoedische door prins arriveert voor de een chirurgische ingreep, terwijl van Dr. Manning terugkeert uit van zwangerschapsverlof het en een tiener de behandelt met een tijdens lange geschiedenis van medische door problemen.

Saints - uit Een op emotionele rollercoaster door de op dagelijkse chaos van een het meest explosieve ziekenhuis met van op tv Chicago. Kijk mee met tijdens de moedige artsen van die het allemaal bij door elkaar een houden.

Bound de - Een een emotionele rollercoaster door in de dagelijkse chaos van het met meest explosieve ziekenhuis tijdens van Chicago. Kijk een mee op tv met de moedige in artsen die het in allemaal bij elkaar houden. door Sharon wordt door bezocht door het in ministerie van Binnenlandse Veiligheid met betrekking een tot met twee verstekelingen uit in vliegtuigen die tijdens met ernstig letsel een naar het ziekenhuis worden een gebracht.

Malignant - tijdens Een emotionele uit rollercoaster door de dagelijkse chaos tijdens van een het meest door explosieve ziekenhuis van de Chicago. Kijk mee met op tv de moedige artsen die het het allemaal een bij elkaar het houden.

Mistaken - een Een emotionele uit rollercoaster door van de dagelijkse chaos van op het meest explosieve ziekenhuis in van Chicago. Kijk mee tijdens op met de moedige artsen die het in de allemaal bij elkaar op houden.

Fallback op - Een emotionele een rollercoaster door de van dagelijkse chaos van het uit meest explosieve ziekenhuis van een Chicago. een Kijk mee naar met de moedige uit artsen die het een allemaal bij elkaar in houden.

Derailed - Een met emotionele rollercoaster door een door de dagelijkse chaos van het meest tijdens explosieve ziekenhuis van met Chicago. Kijk de mee met naar de moedige artsen die het een allemaal op bij elkaar houden. De grote uit de opening van de noodafdeling van Chicago in Med naar wordt onderbroken door naar slachtoffers van een verhoogde uit treinongeluk, waardoor tijdens het personeel tot het uit uiterste wordt met gedreven.

januari 2021
03-03-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Choices - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Dr. Halstead brengt zijn carrière in gevaar wanneer hij tege...

25-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Reunion - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Een Saoedische prins arriveert voor een chirurgische ingreep...

18-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Saints - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

11-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Bound - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. Sharon wordt bezocht door het ministerie van Binnenlandse Veil...

04-02-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Malignant - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

28-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Mistaken - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

21-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Fallback - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden.

07-01-2020 23:10

Chicago Med

Chicago Med - Chicago Med

Derailed - Een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van Chicago. Kijk mee met de moedige artsen die het allemaal bij elkaar houden. De grote opening van de noodafdeling van Chicago Med wordt ...

Chicago Med gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Med de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Med bij Chicago Med liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Med. Heb je een uitzending van Chicago Med gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Med gemist

Uitzending gemist van Chicago Med? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Med kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-03-2020 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!