Programma gemist?

Aflevering door 6 - tijdens Dennis Weening duikt tijdens in de wereld van op ADHD. In het programma een onderzoekt Weening de of zijn innerlijke onrust daadwerkelijk op tv voortkomt uit een ADHD en uit ondergaat hij behandelingen om tijdens meer in rust te vinden. Het naar moment van de waarheid het is de aangebroken: Dennis Weening hoort of hij door ADHD heeft. Zijn van in moeder en zijn vrouw moeten mee een naar door de psychiater door om te vertellen hoe ernstig op het met Dennis uit gesteld is. De naar situatie blijkt heftiger door dan van tevoren tijdens wordt de gedacht. Maar is die situatie veroorzaakt de door op ADHD of is er iets het anders aan op tv de hand met Dennis? in Hij door gaat onder een op hersenscan om een te horen of in daar iets afwijkends op op kan worden gezien en op hij bezoekt Boer Geert tijdens van met Boer zoekt het vrouw. Mocht Dennis inderdaad ADHD het blijken te tijdens hebben, dan de kan Boer Geert hem vast vertellen van naar hoe Dennis daar zo soepel tijdens mogelijk met oud mee kan worden, want Boer uit naar Geert is met zijn tijdens ADHD onlangs zeventig de geworden.

Aflevering op tv 5 - In ADHDennis tijdens duikt met voormalig Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening in een van de wereld van ADHD. het Hoewel hij volgens zijn de omgeving voldoet aan uit de tijdens beschrijving, heeft hij een zich nooit laten diagnosticeren. In het door het programma onderzoekt Weening of zijn innerlijke van onrust van daadwerkelijk voortkomt uit uit ADHD en ondergaat de hij behandelingen om het meer rust te vinden. de Dennis uit Weening weet het op zeker: hij wil zich laten een diagnosticeren. Er door is slechts één vraag die de hem parten blijft tijdens een spelen: gaat hij daadwerkelijk uit medicatie gebruiken als het hij ADHD blijkt te de hebben? door ADHD-pillen worden namelijk een vergeleken met harddrugs en in daar heeft Dennis uit niet zo'n met zin in. Hij ondergaat daarom op verschillende op activiteiten om erachter te komen een of die ook een voor rust op in zijn hoofd en lijf met een kunnen zorgen. Samen tijdens met zijn chaotische de cameraploeg gaat hij langs uit onder andere langs een tijdens zenmeester, een van paardenknuffelaar en een in voetbalcoach.

Aflevering 4 - met In ADHDennis op tv duikt op tv Dennis Weening in de wereld het van ADHD. Hoewel op hij naar volgens zijn omgeving voldoet tijdens aan de beschrijving, het heeft hij zich nooit laten de diagnosticeren. de In het de programma onderzoekt Weening of in zijn innerlijke onrust daadwerkelijk voortkomt naar uit ADHD en door ondergaat hij met behandelingen om van meer rust te de vinden. Waar in Amerika ruim op tien procent op van de kinderen de ADHD heeft, lijkt het het in Frankrijk helemaal het niet te door bestaan: door slechts een half procent door van de kinderen krijgt er op de diagnose. Dennis op tv vertrekt naar naar La France en een stuit al in snel op een in taboe. Hij door ontmoet een Française die over de haar ADHD het moet zwijgen en een met kinderpsychiater die niet op in ADHD lijkt te van geloven. Demotiveert het naar Dennis om door zich te laten op tv onderzoeken of maakt met het hem extra strijdvaardig? het door Tijdens zijn reis stuit Dennis op door een ADHD-drama een waarbij een jongen jarenlang een door zijn ouders in het is opgesloten.

Aflevering van 2 - tijdens In ADHDennis duikt voormalig Expeditie Robinson-presentator met Dennis in Weening in een de wereld van ADHD. Hoewel hij het volgens in zijn omgeving voldoet aan de de beschrijving, op heeft hij zich nooit laten met diagnosticeren. het In het programma door onderzoekt Weening of zijn naar innerlijke onrust daadwerkelijk voortkomt met uit ADHD en het ondergaat tijdens hij behandelingen om meer rust op tv te vinden. Ook de vliegt naar hij de wereld over om met te zien met hoe tijdens er op verschillende continenten tegen ADHD met met wordt aangekeken. Om uit erachter te komen in of hij inderdaad ADHD naar heeft, bezoekt televisiepresentator Dennis Weening een bekende op tv en minder bekende naar mensen die met zich wel durfden te laten diagnosticeren. op tv naar Wat ging er zoal een mis in hun leven in en naar wat heb je eraan op om te het weten dat dat het door ADHD komt? Dennis uit gaat langs bij op radio-deejay Patrick op Kicken, NEC-voetballer Joey van den de Berg en cabaretier tijdens Jochem naar Myjer. Is hun tijdens leven verbeterd sinds de diagnose tijdens en op tv slikken zij de ADHD-medicatie die met net zo heftig een schijnt naar te zijn als op harddrugs?

In tijdens het nieuwe programma ADHDennis uit verdiept presentator uit Dennis Weening zich in de in door wereld van ADHD. Vanaf van vanavond elke in woensdag om 21:30 uur op met SBS6. Onrust Hoewel Dennis volgens een zijn omgeving voldoet aan naar de beschrijving, heeft door het hij zich nooit laten met diagnosticeren. In van het programma onderzoekt Weening of zijn op tv het innerlijke onrust daadwerkelijk de voortkomt uit ADHD van en ondergaat hij behandelingen om meer uit rust te in vinden. Jochem Myjer Dennis bezoekt onder uit anderen bekende tijdens lotgenoten zoals Jochem in Myjer, uit om te achterhalen hoe van zij omgaan met de drukte het van in hun hoofd. Ook van vliegt hij de wereld over met om met te zien hoe er op tv op verschillende continenten van tegen door ADHD wordt aangekeken. Regilio Tuur Tijdens een tijdens van deze in reizen ontmoet Weening voormalig naar bokskampioen Regilio door Tuur in tijdens New York om meer te in weten door te komen over met zijn ervaringen met de tijdens diagnose ADHD.

november 2020
12-02-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 6 - Dennis Weening duikt in de wereld van ADHD. In het programma onderzoekt Weening of zijn innerlijke onrust daadwerkelijk voortkomt uit ADHD en ondergaat hij behandelingen om meer rust te vinden. Het moment van de waarheid is a...

05-02-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 5 - In ADHDennis duikt voormalig Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening in de wereld van ADHD. Hoewel hij volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich nooit laten diagnosticeren. In het programma onder...

29-01-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 4 - In ADHDennis duikt Dennis Weening in de wereld van ADHD. Hoewel hij volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich nooit laten diagnosticeren. In het programma onderzoekt Weening of zijn innerlijke onrust d...

15-01-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 2 - In ADHDennis duikt voormalig Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening in de wereld van ADHD. Hoewel hij volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich nooit laten diagnosticeren. In het programma onder...

08-01-2020 21:30

Nieuw: ADHDennis

ADHDennis - Nieuw: ADHDennis

In het nieuwe programma ADHDennis verdiept presentator Dennis Weening zich in de wereld van ADHD. Vanaf vanavond elke woensdag om 21:30 uur op SBS6. Onrust Hoewel Dennis volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich ...

ADHDennis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ADHDennis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ADHDennis bij ADHDennis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ADHDennis. Heb je een uitzending van ADHDennis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ADHDennis gemist

Uitzending gemist van ADHDennis? Hier kun je alle uitzendingen van ADHDennis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!