Programma gemist?

Aflevering van 6 - Dennis Weening duikt uit in op de wereld van ADHD. In op het het programma onderzoekt Weening een of zijn naar innerlijke onrust daadwerkelijk in voortkomt uit ADHD en ondergaat op tv hij op behandelingen om meer rust in te vinden. Het een moment van uit de waarheid is aangebroken: tijdens Dennis Weening hoort tijdens of hij ADHD heeft. uit Zijn op tv moeder en zijn naar vrouw moeten mee tijdens naar de psychiater in om te vertellen op tv hoe ernstig het met Dennis gesteld naar is. De met situatie van blijkt heftiger dan van het tevoren wordt gedacht. Maar uit is die situatie met veroorzaakt door met ADHD of is er iets op tv anders op tv aan de hand met met Dennis? van Hij gaat onder een hersenscan tijdens om te horen van of in daar iets afwijkends op kan in worden gezien in en hij door bezoekt Boer Geert een van Boer zoekt door vrouw. Mocht Dennis inderdaad ADHD van blijken te tijdens hebben, dan kan Boer Geert door tijdens hem vast vertellen hoe naar Dennis daar zo op tv soepel mogelijk oud mee een kan worden, want naar Boer Geert een is met zijn door ADHD onlangs door zeventig geworden.

Aflevering 5 - op tv In ADHDennis duikt met in voormalig Expeditie Robinson-presentator Dennis de Weening in het de wereld van ADHD. tijdens Hoewel hij volgens door zijn omgeving voldoet aan op de de beschrijving, heeft hij zich nooit laten op tv het diagnosticeren. In het een programma onderzoekt Weening op tv of zijn innerlijke onrust op tv daadwerkelijk voortkomt uit op tv ADHD en ondergaat hij op behandelingen op om meer rust op tv te vinden. Dennis Weening tijdens weet het zeker: hij naar wil zich door laten diagnosticeren. Er is uit slechts naar één vraag die op tv hem parten blijft op tv spelen: gaat hij daadwerkelijk medicatie gebruiken het als een hij ADHD blijkt te uit hebben? in ADHD-pillen worden namelijk vergeleken met harddrugs in en daar een heeft Dennis de niet zo'n zin in. Hij uit ondergaat naar daarom verschillende van activiteiten om erachter te komen uit of die in ook voor op rust in zijn hoofd en lijf naar kunnen zorgen. Samen van met zijn chaotische naar cameraploeg gaat hij op langs onder met andere langs een zenmeester, een een paardenknuffelaar een en een naar voetbalcoach.

Aflevering naar 4 - in In ADHDennis duikt Dennis op tv Weening in de wereld van het de ADHD. Hoewel hij volgens zijn omgeving naar op tv voldoet aan de beschrijving, op heeft hij het zich nooit laten diagnosticeren. In tijdens het programma uit onderzoekt Weening of zijn innerlijke de onrust daadwerkelijk voortkomt naar uit ADHD op en ondergaat hij van behandelingen uit om meer rust tijdens te vinden. Waar in de Amerika ruim tien procent van op tv de kinderen naar ADHD heeft, van lijkt het in Frankrijk helemaal op niet door te bestaan: slechts de een half procent van de van tijdens kinderen krijgt er in de diagnose. Dennis vertrekt naar La met France en stuit het al snel op op door een taboe. Hij ontmoet een naar Française die over met haar ADHD moet door zwijgen in en een kinderpsychiater die niet in de ADHD met lijkt te geloven. Demotiveert uit het Dennis om het zich naar te laten onderzoeken of maakt het naar hem extra uit strijdvaardig? Tijdens zijn op reis op tv stuit Dennis op een uit ADHD-drama waarbij op tv een jongen jarenlang een door zijn ouders is van opgesloten.

Aflevering uit 2 - In ADHDennis duikt uit voormalig naar Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening in op de wereld naar van door ADHD. Hoewel hij volgens in zijn omgeving voldoet tijdens aan de beschrijving, heeft met hij zich nooit met laten diagnosticeren. op In het de programma onderzoekt Weening of op zijn innerlijke op tv onrust daadwerkelijk voortkomt uit uit ADHD en ondergaat hij behandelingen uit om meer rust op te vinden. Ook op tv vliegt van hij de wereld over tijdens om te zien de hoe er op een verschillende continenten tegen ADHD in wordt aangekeken. het Om erachter door te komen of op hij inderdaad tijdens ADHD heeft, bezoekt televisiepresentator Dennis Weening van bekende en minder van bekende mensen die uit een zich wel durfden te laten diagnosticeren. in Wat een ging er zoal mis een in hun op tv leven en wat heb je een op tv eraan om te weten uit dat dat door ADHD door komt? door Dennis gaat langs bij radio-deejay op tv Patrick Kicken, NEC-voetballer de Joey van door den Berg en in cabaretier Jochem het Myjer. Is hun leven verbeterd sinds met de het diagnose en slikken zij de in in ADHD-medicatie die net zo heftig de schijnt naar te zijn als uit harddrugs?

In het op nieuwe naar programma ADHDennis verdiept presentator naar Dennis Weening de zich in de de wereld van ADHD. Vanaf tijdens vanavond elke woensdag op tv om 21:30 uur uit op SBS6. Onrust Hoewel tijdens Dennis volgens zijn uit omgeving voldoet aan de beschrijving, naar heeft tijdens hij zich nooit laten diagnosticeren. In van het het programma onderzoekt Weening door of zijn innerlijke onrust daadwerkelijk tijdens voortkomt uit tijdens ADHD en met ondergaat hij behandelingen om in meer met rust te vinden. Jochem de Myjer Dennis bezoekt onder anderen een bekende lotgenoten zoals Jochem het Myjer, om te van achterhalen hoe zij op omgaan de met de drukte in hun door hoofd. Ook vliegt hij uit met de wereld over om te op tv zien hoe er op de tijdens verschillende continenten tegen met ADHD wordt aangekeken. Regilio Tuur Tijdens een van van deze door reizen ontmoet Weening met voormalig bokskampioen Regilio Tuur in in New de York om meer te weten uit tijdens te komen over zijn ervaringen met in de op tv diagnose ADHD.

juli 2021
12-02-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 6 - Dennis Weening duikt in de wereld van ADHD. In het programma onderzoekt Weening of zijn innerlijke onrust daadwerkelijk voortkomt uit ADHD en ondergaat hij behandelingen om meer rust te vinden. Het moment van de waarheid is a...

05-02-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 5 - In ADHDennis duikt voormalig Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening in de wereld van ADHD. Hoewel hij volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich nooit laten diagnosticeren. In het programma onder...

29-01-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 4 - In ADHDennis duikt Dennis Weening in de wereld van ADHD. Hoewel hij volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich nooit laten diagnosticeren. In het programma onderzoekt Weening of zijn innerlijke onrust d...

15-01-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 2 - In ADHDennis duikt voormalig Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening in de wereld van ADHD. Hoewel hij volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich nooit laten diagnosticeren. In het programma onder...

08-01-2020 21:30

Nieuw: ADHDennis

ADHDennis - Nieuw: ADHDennis

In het nieuwe programma ADHDennis verdiept presentator Dennis Weening zich in de wereld van ADHD. Vanaf vanavond elke woensdag om 21:30 uur op SBS6. Onrust Hoewel Dennis volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich ...

ADHDennis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ADHDennis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ADHDennis bij ADHDennis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ADHDennis. Heb je een uitzending van ADHDennis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ADHDennis gemist

Uitzending gemist van ADHDennis? Hier kun je alle uitzendingen van ADHDennis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!