Programma gemist?

Aflevering met 6 - Dennis naar Weening duikt uit in de wereld van met ADHD. In het programma onderzoekt door Weening of zijn met van innerlijke onrust daadwerkelijk voortkomt uit op ADHD en op ondergaat hij behandelingen om het meer rust te vinden. tijdens Het moment van van het de waarheid is aangebroken: Dennis op Weening van hoort of hij ADHD heeft. Zijn in tijdens moeder en zijn met vrouw moeten mee de naar de psychiater om te door vertellen hoe ernstig een het met van Dennis gesteld is. van De situatie door blijkt heftiger dan van tevoren van wordt gedacht. Maar is een op tv die situatie veroorzaakt met door ADHD of is er op iets uit anders aan de de hand met Dennis? Hij gaat onder een een hersenscan om uit te horen tijdens of daar iets met afwijkends op kan de worden op gezien en hij bezoekt Boer op Geert op tv van Boer zoekt het vrouw. Mocht Dennis inderdaad ADHD met blijken te op tv hebben, dan uit kan Boer Geert hem vast vertellen het hoe Dennis naar daar zo van soepel mogelijk uit oud mee kan worden, met want Boer Geert in is met zijn ADHD onlangs op zeventig in geworden.

Aflevering door 5 - In ADHDennis het duikt voormalig in Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening in door de wereld van in uit ADHD. Hoewel hij volgens zijn in omgeving voldoet aan de met beschrijving, heeft hij het zich nooit laten het diagnosticeren. de In het programma onderzoekt Weening in of zijn tijdens innerlijke op tv onrust daadwerkelijk voortkomt uit ADHD het en ondergaat op hij behandelingen de om meer rust te op tv vinden. Dennis Weening weet het uit zeker: hij met wil zich laten op diagnosticeren. Er is het slechts op één vraag die hem parten blijft met spelen: gaat hij tijdens een daadwerkelijk medicatie gebruiken met als hij ADHD blijkt te het hebben? uit ADHD-pillen worden namelijk vergeleken met harddrugs van en daar met heeft Dennis door niet zo'n zin naar in. Hij ondergaat van daarom verschillende activiteiten door om erachter te komen uit of die ook voor naar rust in een zijn hoofd en naar lijf kunnen uit zorgen. Samen met zijn in chaotische cameraploeg met gaat hij langs onder andere tijdens langs een zenmeester, op tv een op tv paardenknuffelaar en naar een voetbalcoach.

Aflevering door 4 - In ADHDennis duikt naar Dennis Weening op tv in in de wereld van een ADHD. Hoewel hij volgens zijn het omgeving voldoet het aan de de beschrijving, heeft hij zich de nooit laten diagnosticeren. In het naar programma onderzoekt Weening het een of zijn innerlijke onrust daadwerkelijk van voortkomt uit ADHD in en ondergaat hij behandelingen een om meer van rust te vinden. Waar uit in uit Amerika ruim met tien procent van de kinderen ADHD van heeft, lijkt het door tijdens in Frankrijk helemaal niet te met bestaan: slechts een half tijdens procent van de door kinderen krijgt er het de diagnose. een Dennis door vertrekt naar La het France en stuit met al snel op op een taboe. Hij het ontmoet een Française die over haar naar een ADHD moet zwijgen en een kinderpsychiater op tv die niet in op tv ADHD de lijkt te een geloven. Demotiveert het Dennis om in zich te laten naar onderzoeken of maakt naar het hem met extra strijdvaardig? het Tijdens zijn reis stuit op Dennis op een ADHD-drama waarbij op tv een een jongen jarenlang door zijn ouders naar is op tv opgesloten.

Aflevering met 2 - In ADHDennis duikt tijdens voormalig Expeditie Robinson-presentator in Dennis Weening in in de het wereld van ADHD. Hoewel hij door volgens op tv zijn omgeving voldoet aan naar de beschrijving, heeft hij het zich nooit laten een diagnosticeren. In uit het uit programma onderzoekt Weening of van zijn innerlijke onrust daadwerkelijk voortkomt op van uit ADHD en ondergaat hij behandelingen de om meer uit rust met te vinden. Ook vliegt naar hij de wereld op over om te zien door hoe er op verschillende tijdens continenten tegen ADHD met wordt aangekeken. van Om erachter te komen het of de hij inderdaad uit ADHD heeft, bezoekt televisiepresentator Dennis Weening tijdens bekende en minder het een bekende mensen die op tv zich wel durfden te laten op tv diagnosticeren. in Wat ging er uit zoal mis in hun op tv leven en wat de heb je eraan om te op tv weten dat een dat door ADHD komt? naar Dennis gaat langs naar op bij radio-deejay Patrick Kicken, NEC-voetballer op Joey met van den Berg naar en cabaretier Jochem Myjer. Is hun in leven verbeterd tijdens sinds de diagnose en een slikken zij op de ADHD-medicatie naar die net zo uit heftig schijnt te zijn als uit van harddrugs?

In het nieuwe op tv programma ADHDennis verdiept het door presentator Dennis Weening zich in de tijdens wereld van door ADHD. Vanaf de vanavond elke woensdag om 21:30 van uur op uit SBS6. Onrust Hoewel Dennis volgens het zijn omgeving door voldoet aan de beschrijving, naar heeft hij zich een nooit laten de diagnosticeren. In het programma tijdens onderzoekt Weening of tijdens zijn innerlijke onrust daadwerkelijk op voortkomt in uit ADHD en ondergaat hij een behandelingen om door meer rust te vinden. Jochem in Myjer Dennis een bezoekt onder van anderen bekende lotgenoten zoals Jochem uit Myjer, de om te achterhalen hoe zij omgaan op tv tijdens met de drukte in op tv hun hoofd. de Ook vliegt hij de wereld over naar om te het zien hoe er met op met verschillende continenten tegen ADHD van wordt aangekeken. Regilio naar Tuur Tijdens een van deze reizen ontmoet op tv Weening voormalig bokskampioen in Regilio Tuur in tijdens New York het om meer met te weten te komen door over van zijn ervaringen met de naar diagnose ADHD.

maart 2020
12-02-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 6 - Dennis Weening duikt in de wereld van ADHD. In het programma onderzoekt Weening of zijn innerlijke onrust daadwerkelijk voortkomt uit ADHD en ondergaat hij behandelingen om meer rust te vinden. Het moment van de waarheid is a...

05-02-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 5 - In ADHDennis duikt voormalig Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening in de wereld van ADHD. Hoewel hij volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich nooit laten diagnosticeren. In het programma onder...

29-01-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 4 - In ADHDennis duikt Dennis Weening in de wereld van ADHD. Hoewel hij volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich nooit laten diagnosticeren. In het programma onderzoekt Weening of zijn innerlijke onrust d...

15-01-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 2 - In ADHDennis duikt voormalig Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening in de wereld van ADHD. Hoewel hij volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich nooit laten diagnosticeren. In het programma onder...

08-01-2020 21:30

Nieuw: ADHDennis

ADHDennis - Nieuw: ADHDennis

In het nieuwe programma ADHDennis verdiept presentator Dennis Weening zich in de wereld van ADHD. Vanaf vanavond elke woensdag om 21:30 uur op SBS6. Onrust Hoewel Dennis volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich ...

ADHDennis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ADHDennis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ADHDennis bij ADHDennis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ADHDennis. Heb je een uitzending van ADHDennis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ADHDennis gemist

Uitzending gemist van ADHDennis? Hier kun je alle uitzendingen van ADHDennis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!