Programma gemist?

Aflevering 6 - uit Dennis door Weening duikt in het de wereld van ADHD. In op tv het programma de onderzoekt Weening of zijn in innerlijke onrust tijdens daadwerkelijk voortkomt uit in ADHD en een ondergaat hij behandelingen om meer naar rust te een vinden. Het moment door van op de waarheid is aangebroken: met Dennis Weening hoort of hij op tv ADHD op heeft. Zijn moeder en van zijn vrouw tijdens moeten mee naar de van psychiater om van te vertellen hoe ernstig door het op met Dennis gesteld een is. De situatie blijkt heftiger in dan van tijdens tevoren wordt op tv gedacht. Maar is een die situatie veroorzaakt van door ADHD of is er iets met door anders aan de met hand met Dennis? de Hij gaat onder op een hersenscan om te van horen of daar iets afwijkends op tv op kan een worden tijdens gezien en hij bezoekt Boer uit Geert van de Boer zoekt vrouw. de Mocht Dennis in inderdaad ADHD blijken te op tv hebben, dan kan Boer Geert uit hem vast op tv vertellen van hoe Dennis daar zo soepel mogelijk in oud mee kan op tv naar worden, want Boer Geert op tv is met uit zijn ADHD onlangs tijdens zeventig geworden.

Aflevering naar 5 - In ADHDennis naar duikt voormalig Expeditie met Robinson-presentator Dennis van Weening in de wereld het van ADHD. Hoewel hij het volgens op zijn omgeving van voldoet aan de beschrijving, naar heeft hij zich door nooit laten diagnosticeren. naar In het programma onderzoekt Weening van of zijn naar innerlijke onrust daadwerkelijk voortkomt het uit ADHD en in ondergaat hij behandelingen een om het meer rust te vinden. door Dennis Weening in weet het zeker: een hij wil zich laten tijdens diagnosticeren. de Er is slechts één vraag in die tijdens hem parten blijft spelen: gaat de hij daadwerkelijk medicatie gebruiken uit als uit hij ADHD blijkt te hebben? op tv ADHD-pillen de worden namelijk vergeleken door met harddrugs en daar heeft op tv uit Dennis niet zo'n door zin in. Hij van ondergaat daarom verschillende activiteiten om erachter naar in te komen of met die ook voor rust in zijn tijdens hoofd en tijdens lijf kunnen door zorgen. Samen met tijdens zijn chaotische cameraploeg de gaat hij langs onder het andere langs een het zenmeester, door een paardenknuffelaar en een een voetbalcoach.

Aflevering 4 - van In ADHDennis duikt van Dennis Weening op in de op tv wereld van op tv ADHD. Hoewel hij tijdens volgens zijn omgeving voldoet aan de de van beschrijving, heeft hij zich nooit uit laten diagnosticeren. In het door programma met onderzoekt Weening uit of zijn innerlijke onrust daadwerkelijk voortkomt op tv op uit ADHD en ondergaat hij van behandelingen om meer rust tijdens te met vinden. Waar in Amerika ruim in tien procent van naar de kinderen tijdens ADHD heeft, lijkt het op in Frankrijk helemaal met niet te met bestaan: slechts tijdens een half procent uit van de op kinderen krijgt er de diagnose. door Dennis tijdens vertrekt naar La op tv France en stuit van al snel op een taboe. Hij het ontmoet een het Française die over haar met door ADHD moet zwijgen tijdens en een kinderpsychiater die op niet in een ADHD lijkt te op tv geloven. Demotiveert het Dennis om op zich te laten tijdens onderzoeken of op maakt het hem extra uit strijdvaardig? Tijdens zijn van reis stuit Dennis het op een uit ADHD-drama waarbij een jongen een jarenlang in door zijn ouders is naar opgesloten.

Aflevering tijdens 2 - met In ADHDennis duikt voormalig een Expeditie Robinson-presentator Dennis op tv Weening in het de wereld van ADHD. Hoewel hij op tv volgens uit zijn omgeving voldoet een aan de beschrijving, heeft in hij zich nooit naar laten door diagnosticeren. In het programma in onderzoekt Weening of op zijn innerlijke onrust daadwerkelijk naar voortkomt de uit ADHD en ondergaat het hij behandelingen om op meer rust door te vinden. Ook vliegt naar hij de wereld over om van te op zien hoe er uit op verschillende continenten tegen ADHD tijdens wordt aangekeken. Om op tv erachter op tv te komen of tijdens hij inderdaad het ADHD heeft, bezoekt televisiepresentator met Dennis Weening bekende en minder tijdens het bekende mensen die zich wel durfden van te laten diagnosticeren. door met Wat ging er zoal mis in door hun leven de en wat heb de je eraan om te tijdens weten de dat dat door ADHD de komt? Dennis gaat langs op op bij radio-deejay Patrick naar Kicken, NEC-voetballer Joey een van den Berg en door cabaretier Jochem op tv Myjer. Is hun leven verbeterd sinds van de diagnose tijdens en slikken zij op tv de ADHD-medicatie die met net zo uit heftig schijnt te zijn als in door harddrugs?

In naar het nieuwe programma door ADHDennis verdiept presentator met Dennis Weening zich tijdens in de wereld van ADHD. in Vanaf vanavond elke een woensdag om 21:30 in uur op SBS6. Onrust Hoewel tijdens tijdens Dennis volgens zijn omgeving voldoet aan uit een de beschrijving, heeft tijdens hij zich nooit van laten diagnosticeren. In het programma tijdens onderzoekt Weening uit of zijn innerlijke onrust daadwerkelijk een voortkomt uit ADHD van en ondergaat het hij in behandelingen om meer uit rust te vinden. Jochem Myjer Dennis bezoekt naar onder anderen bekende lotgenoten de zoals uit Jochem Myjer, om naar te achterhalen hoe een zij omgaan met de met drukte de in hun hoofd. Ook vliegt hij het de een wereld over om de te zien hoe er op tijdens uit verschillende continenten tegen ADHD wordt aangekeken. Regilio door op Tuur Tijdens een van deze met reizen ontmoet Weening voormalig bokskampioen op tv Regilio in Tuur in New de York om meer te weten tijdens te komen over met zijn ervaringen met van de het diagnose ADHD.

april 2021
12-02-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 6 - Dennis Weening duikt in de wereld van ADHD. In het programma onderzoekt Weening of zijn innerlijke onrust daadwerkelijk voortkomt uit ADHD en ondergaat hij behandelingen om meer rust te vinden. Het moment van de waarheid is a...

05-02-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 5 - In ADHDennis duikt voormalig Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening in de wereld van ADHD. Hoewel hij volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich nooit laten diagnosticeren. In het programma onder...

29-01-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 4 - In ADHDennis duikt Dennis Weening in de wereld van ADHD. Hoewel hij volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich nooit laten diagnosticeren. In het programma onderzoekt Weening of zijn innerlijke onrust d...

15-01-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 2 - In ADHDennis duikt voormalig Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening in de wereld van ADHD. Hoewel hij volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich nooit laten diagnosticeren. In het programma onder...

08-01-2020 21:30

Nieuw: ADHDennis

ADHDennis - Nieuw: ADHDennis

In het nieuwe programma ADHDennis verdiept presentator Dennis Weening zich in de wereld van ADHD. Vanaf vanavond elke woensdag om 21:30 uur op SBS6. Onrust Hoewel Dennis volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich ...

ADHDennis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ADHDennis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ADHDennis bij ADHDennis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ADHDennis. Heb je een uitzending van ADHDennis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ADHDennis gemist

Uitzending gemist van ADHDennis? Hier kun je alle uitzendingen van ADHDennis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!