Programma gemist?

Aflevering in 6 - Dennis Weening duikt van in de een wereld met van ADHD. In het programma in onderzoekt in Weening of zijn innerlijke onrust op daadwerkelijk op tv voortkomt uit ADHD door en ondergaat hij het behandelingen om meer de rust te vinden. Het moment van van de waarheid tijdens is in aangebroken: Dennis Weening hoort of uit hij ADHD door heeft. Zijn naar moeder en zijn het vrouw moeten mee naar de psychiater van om te vertellen in hoe ernstig een het met met Dennis gesteld de is. De situatie uit blijkt heftiger dan door van tevoren wordt uit gedacht. Maar is die situatie veroorzaakt tijdens door in ADHD of is er door iets anders het aan de hand van met Dennis? Hij tijdens gaat onder een hersenscan de om tijdens te horen of daar iets afwijkends uit in op kan worden gezien en hij op tv bezoekt Boer Geert naar van Boer zoekt naar vrouw. tijdens Mocht Dennis in inderdaad ADHD blijken te tijdens hebben, dan tijdens kan Boer Geert hem vast door vertellen hoe Dennis daar naar zo soepel in mogelijk oud mee kan tijdens worden, op want Boer Geert is een met zijn een ADHD onlangs zeventig door geworden.

Aflevering 5 door - In ADHDennis een duikt tijdens voormalig Expeditie Robinson-presentator de Dennis Weening in de wereld tijdens van het ADHD. Hoewel hij volgens met zijn omgeving in voldoet aan de beschrijving, heeft op hij zich nooit naar laten diagnosticeren. In tijdens het programma onderzoekt Weening door van of zijn innerlijke onrust door daadwerkelijk voortkomt naar uit ADHD en een ondergaat hij behandelingen om meer het rust te vinden. Dennis door Weening tijdens weet het met zeker: hij wil zich laten uit diagnosticeren. met Er is slechts één vraag uit die hem parten blijft met op tv spelen: gaat hij daadwerkelijk naar medicatie gebruiken als hij de ADHD blijkt te door hebben? ADHD-pillen worden een namelijk met vergeleken met harddrugs naar en daar heeft Dennis niet zo'n in zin in. Hij van ondergaat op tv daarom verschillende activiteiten om door erachter te met komen of die ook een voor rust door in zijn hoofd en op tv lijf kunnen door zorgen. Samen met het zijn chaotische van cameraploeg gaat hij langs door onder andere langs het een zenmeester, een paardenknuffelaar naar en een op tv voetbalcoach.

Aflevering 4 - met In ADHDennis duikt met tijdens Dennis Weening in de wereld een van ADHD. van Hoewel hij volgens zijn omgeving naar voldoet op tv aan de beschrijving, naar heeft hij zich nooit uit laten diagnosticeren. In de het door programma onderzoekt Weening of zijn innerlijke door de onrust daadwerkelijk voortkomt uit uit ADHD en ondergaat hij door behandelingen om meer naar rust te vinden. op tv Waar in Amerika ruim een tien de procent van de kinderen ADHD van een heeft, lijkt het in Frankrijk helemaal op tv op tv niet te bestaan: slechts een een half procent op van de in kinderen krijgt er een de diagnose. Dennis het vertrekt naar La France en stuit het van al snel op een van taboe. Hij de ontmoet een Française die door over haar ADHD door moet zwijgen en een het kinderpsychiater van die niet in ADHD van lijkt te geloven. van Demotiveert het met Dennis om zich door te laten onderzoeken of maakt het door hem het extra strijdvaardig? Tijdens zijn reis op stuit uit Dennis op een ADHD-drama tijdens waarbij een jongen jarenlang een door zijn met ouders is op opgesloten.

Aflevering 2 de - In ADHDennis door duikt tijdens voormalig Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening in in de wereld van op ADHD. op tv Hoewel hij volgens uit zijn omgeving voldoet uit aan de uit beschrijving, heeft hij zich in nooit laten diagnosticeren. In de het programma onderzoekt het Weening naar of zijn innerlijke onrust daadwerkelijk naar voortkomt uit ADHD en een ondergaat op tv hij behandelingen om meer de rust te van vinden. Ook vliegt hij van de wereld over om in het te zien hoe er de op verschillende op tv continenten tegen ADHD in wordt aangekeken. Om erachter te komen op of hij inderdaad een ADHD heeft, bezoekt met televisiepresentator uit Dennis Weening bekende en de minder bekende uit mensen die zich naar wel durfden te laten diagnosticeren. uit op Wat ging er zoal mis in in hun leven en een wat heb het je eraan tijdens om te weten dat op dat op tv door ADHD komt? in Dennis gaat langs bij radio-deejay het Patrick Kicken, NEC-voetballer Joey tijdens van door den Berg en cabaretier Jochem een Myjer. Is tijdens hun leven verbeterd sinds van de diagnose en het een slikken zij de ADHD-medicatie uit die net zo heftig de schijnt in te zijn als het harddrugs?

In uit het nieuwe op programma ADHDennis verdiept presentator het Dennis Weening zich in van de wereld van ADHD. naar Vanaf vanavond met elke woensdag een om 21:30 uur tijdens op SBS6. Onrust Hoewel Dennis in volgens zijn omgeving uit voldoet aan de op beschrijving, heeft in hij zich nooit laten diagnosticeren. een In het programma onderzoekt op tv Weening of op tv zijn in innerlijke onrust daadwerkelijk voortkomt uit ADHD in en uit ondergaat hij behandelingen tijdens om meer rust te vinden. Jochem van met Myjer Dennis bezoekt onder anderen bekende lotgenoten uit zoals Jochem Myjer, naar naar om te achterhalen tijdens hoe zij omgaan met van de drukte in hun een hoofd. Ook vliegt op hij op tv de wereld over om te naar zien hoe op er op verschillende continenten tegen de ADHD wordt aangekeken. Regilio op tv door Tuur Tijdens een van deze op tv reizen ontmoet van Weening voormalig bokskampioen het Regilio Tuur in het New York om meer het te weten te met komen over zijn ervaringen uit met de de diagnose ADHD.

augustus 2020
12-02-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 6 - Dennis Weening duikt in de wereld van ADHD. In het programma onderzoekt Weening of zijn innerlijke onrust daadwerkelijk voortkomt uit ADHD en ondergaat hij behandelingen om meer rust te vinden. Het moment van de waarheid is a...

05-02-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 5 - In ADHDennis duikt voormalig Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening in de wereld van ADHD. Hoewel hij volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich nooit laten diagnosticeren. In het programma onder...

29-01-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 4 - In ADHDennis duikt Dennis Weening in de wereld van ADHD. Hoewel hij volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich nooit laten diagnosticeren. In het programma onderzoekt Weening of zijn innerlijke onrust d...

15-01-2020 21:30

ADHDennis

ADHDennis - ADHDennis

Aflevering 2 - In ADHDennis duikt voormalig Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening in de wereld van ADHD. Hoewel hij volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich nooit laten diagnosticeren. In het programma onder...

08-01-2020 21:30

Nieuw: ADHDennis

ADHDennis - Nieuw: ADHDennis

In het nieuwe programma ADHDennis verdiept presentator Dennis Weening zich in de wereld van ADHD. Vanaf vanavond elke woensdag om 21:30 uur op SBS6. Onrust Hoewel Dennis volgens zijn omgeving voldoet aan de beschrijving, heeft hij zich ...

ADHDennis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ADHDennis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ADHDennis bij ADHDennis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ADHDennis. Heb je een uitzending van ADHDennis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ADHDennis gemist

Uitzending gemist van ADHDennis? Hier kun je alle uitzendingen van ADHDennis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!