Programma gemist?

Seizoen 2 uit - Aflevering 7 - door Amerikaanse actieserie. The in Taxicab Wars. Lonestar door Cap Company moet zijn boeken van neerleggen op tv nadat de een wagens van de firma het systematisch worden verwoest en met de in chauffeurs één voor één met de het door dood worden bedreigd. De daders uit achter deze gewelddadige op tv acties van zijn de medewerkers in van Love Cap Company, op die geen concurrentie het dulden. Het A-Team met koopt Lonestar tijdens over en bindt de strijd uit aan tegen door Love.

Het een leger heeft het A-Team met opgespoord in Los de Angeles, dus op moeten de mannen daar halsoverkop naar vertrekken. Met door wat hulp op reizen ze af tijdens naar het op tv wilde westen, waar ze de een lastige klus te een klaren door hebben.

B.A. het vindt een verdwaald op tv meisje in Los naar Angeles en met besluit haar te helpen. op tv Hannibal gaat undercover als op tv buitenaards wezen door in een zaak waarin het van op tv team een zieke vrouw moet met opsporen.

Face op krijgt zijn speld van het door broederschap uit Ecuador tijdens toegestuurd. De het speld komt van naar een vrouw die uit hij al vijftien jaar op niet heeft uit gezien.

Face uit komt een van oude vriend tegen. Die vriend is het de kok op tv die de de mannen ooit heeft uit geholpen te van vluchten.

Het A-team naar wordt door ingehuurd door de dochter van een op tv vermoorde op diamantmijneigenaar. Ze krijgen de opdracht een om explosieven naar te de vervoeren naar Zimbabwe.

Het A-team gaan de naar de begrafenis het van een op tv voormalige de Vietnam-maat. Maar als ze in het op tijdens stadje aankomen, blijkt in dat de bewoners worden geterroriseerd in door een misdadige familie. door het Het is de hoogste op tijd voor het A-Team door om in actie te van op komen.

Het met A-Team wordt ingezet met om een gekaapte Boeing van 747 tijdens te redden. Als het vliegtuig plotseling op tv tijdens opstijgt, realiseert B.A. van zich dat hij in in een vliegtuig zit. Uit het angst raakt hij uit in een in catatonische toestand. Hannibal en op tv Face worden gevangengenomen en met door Murdock moet hen bevrijden. De grote naar vraag is hoe op tv met ze het vliegtuig weer aan op de grond door krijgen.

De met jonge Jackie de moet tegen haar zin in op tv trouwen met het de zakenpartner op van haar overleden tijdens vader. Ze vermoedt naar dat hij haar vader het heeft vermoord. Om Jackie naar te een kunnen redden, moet één van van de mannen van het een A-team uit met haar uit trouwen.

Het een lukt kolonel Lynch uit eindelijk het A-Team op op tv te pakken. Maar dan op tv uit vragen de autoriteiten de op vier mannen om een met generaal uit en zijn dochter te met redden uit de op handen van een stel naar ontvoerders.

Het de A-Team helpt een aantal winkeliers de uit New York met dat wordt geterroriseerd door door buurtwachters. in Het lijkt op tv een klusje door van niets, maar dat op tv valt vies uit tegen.

B.A.'s van vliegangst wordt aangewakkerd van als het vliegtuig van het door A-Team van neerstort. Na de crash met gaan ze op het zoek naar het in dichtstbijzijnde dorp. Ondertussen in redden ze een door man van een het wisse uit dood.

Het op tv A-Team moet de oogst van op tv een boer het afleveren op de markt. een De met boer wordt geleidelijk aan van door met zijn land verdreven de door een man naar die in hoog van tempo boerenbedrijven opkoopt. Het team moet de met opschieten, want het voedsel tijdens bederft snel.

Het A-Team uit helpt een aantal winkeliers uit uit tijdens New York dat wordt geterroriseerd het door buurtwachters. Het van lijkt een met klusje van niets, maar door uit dat valt vies in tegen.

B.A.'s vliegangst wordt door tijdens aangewakkerd als het vliegtuig van een het door A-Team neerstort. Na de met crash gaan ze het op zoek naar het dichtstbijzijnde op tv tijdens dorp. Ondertussen redden ze een op man een van een wisse op dood.

februari 2020
17-02-2020 18:34

The A-Team

The A Team - The A-Team

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse actieserie. The Taxicab Wars. Lonestar Cap Company moet zijn boeken neerleggen nadat de wagens van de firma systematisch worden verwoest en de chauffeurs één voor één met de dood worden bedreigd. De ...

13-02-2020 18:33

When You Coming Back, Range Rider? (Part 1)

The A Team - When You Coming Back, Range Rider? (Part 1)

Het leger heeft het A-Team opgespoord in Los Angeles, dus moeten de mannen daar halsoverkop vertrekken. Met wat hulp reizen ze af naar het wilde westen, waar ze een lastige klus te klaren hebben.

12-02-2020 18:35

Bad Time On The Borger

The A Team - Bad Time On The Borger

B.A. vindt een verdwaald meisje in Los Angeles en besluit haar te helpen. Hannibal gaat undercover als buitenaards wezen in een zaak waarin het team een zieke vrouw moet opsporen.

11-02-2020 18:34

The Only Church In Town

The A Team - The Only Church In Town

Face krijgt zijn speld van het broederschap uit Ecuador toegestuurd. De speld komt van een vrouw die hij al vijftien jaar niet heeft gezien.

10-02-2020 18:32

Recipe For Heavy Bread

The A Team - Recipe For Heavy Bread

Face komt een oude vriend tegen. Die vriend is de kok die de mannen ooit heeft geholpen te vluchten.

07-02-2020 18:32

Diamonds And Dust

The A Team - Diamonds And Dust

Het A-team wordt ingehuurd door de dochter van een vermoorde diamantmijneigenaar. Ze krijgen de opdracht om explosieven te vervoeren naar Zimbabwe.

06-02-2020 18:31

A Nice Place To Visit

The A Team - A Nice Place To Visit

Het A-team gaan naar de begrafenis van een voormalige Vietnam-maat. Maar als ze in het stadje aankomen, blijkt dat de bewoners worden geterroriseerd door een misdadige familie. Het is de hoogste tijd voor het A-Team om in actie te komen.

05-02-2020 18:30

The Beast From The Belly Of The Boeing

The A Team - The Beast From The Belly Of The Boeing

Het A-Team wordt ingezet om een gekaapte Boeing 747 te redden. Als het vliegtuig plotseling opstijgt, realiseert B.A. zich dat hij in een vliegtuig zit. Uit angst raakt hij in een catatonische toestand. Hannibal en Face worden gevangengenom...

04-02-2020 18:32

Till Death Do Us Part

The A Team - Till Death Do Us Part

De jonge Jackie moet tegen haar zin in trouwen met de zakenpartner van haar overleden vader. Ze vermoedt dat hij haar vader heeft vermoord. Om Jackie te kunnen redden, moet één van de mannen van het A-team met haar trouwen.

03-02-2020 18:34

One More Time

The A Team - One More Time

Het lukt kolonel Lynch eindelijk het A-Team op te pakken. Maar dan vragen de autoriteiten de vier mannen om een generaal en zijn dochter te redden uit de handen van een stel ontvoerders.

02-02-2020 00:05

The Out-Of-Towners

The A Team - The Out-Of-Towners

Het A-Team helpt een aantal winkeliers uit New York dat wordt geterroriseerd door buurtwachters. Het lijkt een klusje van niets, maar dat valt vies tegen.

31-01-2020 23:47

Holiday In The Hills

The A Team - Holiday In The Hills

B.A.'s vliegangst wordt aangewakkerd als het vliegtuig van het A-Team neerstort. Na de crash gaan ze op zoek naar het dichtstbijzijnde dorp. Ondertussen redden ze een man van een wisse dood.

31-01-2020 18:35

West Coast Turnaround

The A Team - West Coast Turnaround

Het A-Team moet de oogst van een boer afleveren op de markt. De boer wordt geleidelijk aan van zijn land verdreven door een man die in hoog tempo boerenbedrijven opkoopt. Het team moet opschieten, want het voedsel bederft snel.

30-01-2020 18:32

The Out-Of-Towners

The A Team - The Out-Of-Towners

Het A-Team helpt een aantal winkeliers uit New York dat wordt geterroriseerd door buurtwachters. Het lijkt een klusje van niets, maar dat valt vies tegen.

29-01-2020 18:30

Holiday In The Hills

The A Team - Holiday In The Hills

B.A.'s vliegangst wordt aangewakkerd als het vliegtuig van het A-Team neerstort. Na de crash gaan ze op zoek naar het dichtstbijzijnde dorp. Ondertussen redden ze een man van een wisse dood.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The A Team gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The A Team de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The A Team bij The A Team liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The A Team. Heb je een uitzending van The A Team gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The A Team gemist

Uitzending gemist van The A Team? Hier kun je alle uitzendingen van The A Team kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-02-2020 om 18:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!