Programma gemist?

Seizoen 2 een - een Aflevering 7 - Amerikaanse het actieserie. The Taxicab Wars. Lonestar Cap van Company moet zijn op tv boeken op neerleggen nadat de wagens van met de firma tijdens systematisch worden verwoest en de op chauffeurs op één voor één op tv met de dood worden bedreigd. tijdens De tijdens daders achter deze door gewelddadige acties zijn de met medewerkers van Love Cap naar Company, die op geen concurrentie dulden. het Het door A-Team koopt Lonestar over en in bindt de strijd met aan tegen van Love.

Het met leger heeft het tijdens A-Team opgespoord in in Los Angeles, dus moeten de tijdens mannen daar halsoverkop de een vertrekken. Met wat met hulp reizen ze af naar de het wilde westen, de waar ze een lastige van van klus te klaren uit hebben.

B.A. tijdens vindt een verdwaald meisje op in Los Angeles in en besluit op tv haar te helpen. Hannibal gaat op in undercover als buitenaards wezen in een op door zaak waarin het naar team een zieke vrouw tijdens moet opsporen.

Face door krijgt zijn speld van het in broederschap uit Ecuador door toegestuurd. het De speld komt van een de vrouw die hij een al vijftien jaar de een niet heeft gezien.

Face komt een op tv oude vriend door tegen. Die vriend het is de kok in die de mannen ooit op heeft geholpen te in van vluchten.

Het A-team op tv wordt ingehuurd uit door de dochter van naar een vermoorde diamantmijneigenaar. Ze de krijgen met de opdracht om explosieven de te vervoeren naar door Zimbabwe.

Het door A-team gaan naar de begrafenis van van een op voormalige Vietnam-maat. een Maar als ze in van het stadje aankomen, blijkt door dat met de bewoners een worden geterroriseerd door een misdadige tijdens familie. Het uit is de hoogste tijd voor met het A-Team om de in actie te van met komen.

Het een A-Team wordt ingezet om een tijdens gekaapte Boeing op 747 uit te redden. Als het vliegtuig plotseling op tv opstijgt, realiseert in B.A. zich dat tijdens hij met in een vliegtuig op tv zit. Uit angst raakt hij in naar een catatonische uit toestand. Hannibal en op Face worden gevangengenomen van en Murdock moet op tv hen bevrijden. De het grote vraag is hoe op in ze het vliegtuig weer uit aan de uit grond krijgen.

De het jonge Jackie naar moet tegen haar naar zin in trouwen met de zakenpartner van van haar door overleden vader. Ze tijdens vermoedt naar dat hij haar vader heeft door vermoord. Om Jackie te het het kunnen redden, moet één van de op van mannen van het naar A-team met haar naar trouwen.

Het van lukt kolonel Lynch eindelijk uit het van A-Team op te pakken. Maar tijdens dan vragen de een autoriteiten de vier mannen van om een generaal een en zijn dochter naar te redden uit naar de handen van het een stel naar ontvoerders.

Het A-Team het helpt een aantal op tv winkeliers uit New York naar dat uit wordt geterroriseerd door buurtwachters. tijdens Het lijkt een door klusje van niets, maar van dat valt op tv vies met tegen.

B.A.'s door vliegangst wordt met aangewakkerd als het vliegtuig tijdens van het A-Team met neerstort. Na de naar crash gaan ze in op zoek naar het uit dichtstbijzijnde dorp. naar Ondertussen redden van ze een man van een de wisse een dood.

Het van A-Team moet de in oogst van een in boer afleveren op de markt. met De op tv boer wordt geleidelijk aan van in zijn de land verdreven op tv door een man die in hoog de tempo boerenbedrijven opkoopt. naar Het het team moet opschieten, want naar het voedsel op tv bederft snel.

Het het A-Team helpt de een aantal winkeliers uit met New York dat naar wordt geterroriseerd door buurtwachters. met Het lijkt een klusje van van niets, op maar dat valt vies naar het tegen.

B.A.'s vliegangst in wordt in aangewakkerd als het vliegtuig van het door A-Team neerstort. met Na naar de crash gaan ze het op zoek naar op tv het dichtstbijzijnde dorp. Ondertussen op tv redden ze op een man van naar een wisse op tv dood.

februari 2020
17-02-2020 18:34

The A-Team

The A Team - The A-Team

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse actieserie. The Taxicab Wars. Lonestar Cap Company moet zijn boeken neerleggen nadat de wagens van de firma systematisch worden verwoest en de chauffeurs één voor één met de dood worden bedreigd. De ...

13-02-2020 18:33

When You Coming Back, Range Rider? (Part 1)

The A Team - When You Coming Back, Range Rider? (Part 1)

Het leger heeft het A-Team opgespoord in Los Angeles, dus moeten de mannen daar halsoverkop vertrekken. Met wat hulp reizen ze af naar het wilde westen, waar ze een lastige klus te klaren hebben.

12-02-2020 18:35

Bad Time On The Borger

The A Team - Bad Time On The Borger

B.A. vindt een verdwaald meisje in Los Angeles en besluit haar te helpen. Hannibal gaat undercover als buitenaards wezen in een zaak waarin het team een zieke vrouw moet opsporen.

11-02-2020 18:34

The Only Church In Town

The A Team - The Only Church In Town

Face krijgt zijn speld van het broederschap uit Ecuador toegestuurd. De speld komt van een vrouw die hij al vijftien jaar niet heeft gezien.

10-02-2020 18:32

Recipe For Heavy Bread

The A Team - Recipe For Heavy Bread

Face komt een oude vriend tegen. Die vriend is de kok die de mannen ooit heeft geholpen te vluchten.

07-02-2020 18:32

Diamonds And Dust

The A Team - Diamonds And Dust

Het A-team wordt ingehuurd door de dochter van een vermoorde diamantmijneigenaar. Ze krijgen de opdracht om explosieven te vervoeren naar Zimbabwe.

06-02-2020 18:31

A Nice Place To Visit

The A Team - A Nice Place To Visit

Het A-team gaan naar de begrafenis van een voormalige Vietnam-maat. Maar als ze in het stadje aankomen, blijkt dat de bewoners worden geterroriseerd door een misdadige familie. Het is de hoogste tijd voor het A-Team om in actie te komen.

05-02-2020 18:30

The Beast From The Belly Of The Boeing

The A Team - The Beast From The Belly Of The Boeing

Het A-Team wordt ingezet om een gekaapte Boeing 747 te redden. Als het vliegtuig plotseling opstijgt, realiseert B.A. zich dat hij in een vliegtuig zit. Uit angst raakt hij in een catatonische toestand. Hannibal en Face worden gevangengenom...

04-02-2020 18:32

Till Death Do Us Part

The A Team - Till Death Do Us Part

De jonge Jackie moet tegen haar zin in trouwen met de zakenpartner van haar overleden vader. Ze vermoedt dat hij haar vader heeft vermoord. Om Jackie te kunnen redden, moet één van de mannen van het A-team met haar trouwen.

03-02-2020 18:34

One More Time

The A Team - One More Time

Het lukt kolonel Lynch eindelijk het A-Team op te pakken. Maar dan vragen de autoriteiten de vier mannen om een generaal en zijn dochter te redden uit de handen van een stel ontvoerders.

02-02-2020 00:05

The Out-Of-Towners

The A Team - The Out-Of-Towners

Het A-Team helpt een aantal winkeliers uit New York dat wordt geterroriseerd door buurtwachters. Het lijkt een klusje van niets, maar dat valt vies tegen.

31-01-2020 23:47

Holiday In The Hills

The A Team - Holiday In The Hills

B.A.'s vliegangst wordt aangewakkerd als het vliegtuig van het A-Team neerstort. Na de crash gaan ze op zoek naar het dichtstbijzijnde dorp. Ondertussen redden ze een man van een wisse dood.

31-01-2020 18:35

West Coast Turnaround

The A Team - West Coast Turnaround

Het A-Team moet de oogst van een boer afleveren op de markt. De boer wordt geleidelijk aan van zijn land verdreven door een man die in hoog tempo boerenbedrijven opkoopt. Het team moet opschieten, want het voedsel bederft snel.

30-01-2020 18:32

The Out-Of-Towners

The A Team - The Out-Of-Towners

Het A-Team helpt een aantal winkeliers uit New York dat wordt geterroriseerd door buurtwachters. Het lijkt een klusje van niets, maar dat valt vies tegen.

29-01-2020 18:30

Holiday In The Hills

The A Team - Holiday In The Hills

B.A.'s vliegangst wordt aangewakkerd als het vliegtuig van het A-Team neerstort. Na de crash gaan ze op zoek naar het dichtstbijzijnde dorp. Ondertussen redden ze een man van een wisse dood.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The A Team gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The A Team de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The A Team bij The A Team liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The A Team. Heb je een uitzending van The A Team gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The A Team gemist

Uitzending gemist van The A Team? Hier kun je alle uitzendingen van The A Team kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 17-02-2020 om 18:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!