Programma gemist?

Aflevering door 38 - met In elke aflevering gaan op tv twee kandidaten de strijd met op elkaar aan. van Ze beantwoorden maar door liefst vijftig het vragen - in over de meest uiteenlopende in onderwerpen - naar in minder tijdens dan een halfuur. Ze van hebben per vraag vijftig procent op kans het op het juiste antwoord het en verdienen naar vijftig euro met in hun persoonlijke pot per goed het antwoord. tijdens De vraag uit is alleen: wie uit casht na de door vijftigste vraag zijn van pot?

Aflevering 36 het - In elke aflevering in gaan twee uit kandidaten de strijd uit met naar elkaar aan. Ze beantwoorden op maar liefst vijftig met vragen - over de meest door uiteenlopende onderwerpen - naar naar in minder op tv dan een halfuur. Ze hebben per het vraag vijftig procent op tv in kans op het tijdens juiste antwoord en verdienen vijftig euro uit in hun een persoonlijke pot per het goed antwoord. De tijdens vraag is alleen: in wie met casht na de vijftigste naar vraag zijn een pot?

Seizoen van 1 - Aflevering 35 het - Quiz waarin op tv twee kandidaten vijftig vragen uit beantwoorden en de telkens van vijftig procent kans op van het juiste antwoord hebben. Ze hebben in per vraag vijftig door procent kans van op van het juiste antwoord en verdienen uit vijftig naar euro in hun persoonlijke de pot per een goed antwoord. De vraag is op tv alleen: wie door casht na de naar vijftigste vraag naar zijn pot?

Aflevering tijdens 34 - met In elke aflevering gaan in twee kandidaten de strijd met naar elkaar aan. de Ze beantwoorden met maar liefst vijftig vragen - een over de van meest uiteenlopende onderwerpen - in in minder naar dan op tv een halfuur. van Ze hebben per met vraag vijftig procent uit kans op het juiste in antwoord en verdienen vijftig de euro in in hun persoonlijke pot per van goed antwoord. De vraag door is alleen: door wie casht na door de een vijftigste vraag zijn de pot?

Seizoen in 1 - Aflevering met 33 - door Quiz waarin twee kandidaten vijftig met vragen beantwoorden uit en telkens vijftig procent in kans het op het juiste antwoord hebben. Ze naar hebben op per vraag vijftig procent kans op op tv het juiste antwoord in en het verdienen vijftig euro de in hun persoonlijke pot per in goed antwoord. De van vraag is alleen: uit wie door casht na de vijftigste door vraag met zijn pot?

Aflevering op tv 32 - In elke aflevering op uit gaan twee kandidaten in de strijd met elkaar aan. Ze met beantwoorden maar naar liefst vijftig vragen - in over op tv de meest uiteenlopende door onderwerpen - in een minder dan een halfuur. naar Ze hebben van per het vraag vijftig procent kans op uit het in juiste antwoord en verdienen op vijftig euro in hun met persoonlijke pot per naar goed antwoord. naar De vraag is de alleen: wie casht na de op tv vijftigste vraag zijn in door pot?

Aflevering 30 - het In elke naar aflevering gaan naar twee kandidaten de strijd in met elkaar aan. Ze van beantwoorden maar liefst met tijdens vijftig vragen - de over de meest uiteenlopende onderwerpen van - in op minder dan op tv een halfuur. Ze hebben met per vraag vijftig een procent het kans op het juiste antwoord en van een verdienen vijftig euro in hun persoonlijke een pot per van goed antwoord. De het vraag is alleen: van wie de casht na de vijftigste tijdens vraag zijn van pot?

Aflevering in 29 - naar In elke aflevering gaan twee uit kandidaten de uit strijd met elkaar aan. van Ze beantwoorden maar op tv liefst vijftig vragen - met van over de meest in uiteenlopende onderwerpen - in naar minder dan een halfuur. de Ze hebben per door op vraag vijftig procent kans op op tv het van juiste antwoord en verdienen op tv vijftig euro in hun op persoonlijke pot per goed het antwoord. naar De vraag is op alleen: wie casht na door de vijftigste vraag tijdens zijn op tv pot?

Aflevering 28 uit - van In elke aflevering gaan twee kandidaten de de strijd met tijdens de elkaar aan. Ze beantwoorden in maar liefst de vijftig vragen - met over de meest uiteenlopende onderwerpen - op tv in minder op door dan een halfuur. in Ze hebben per op vraag vijftig procent door kans op het juiste antwoord met en verdienen op tv vijftig euro in hun een persoonlijke pot van per goed antwoord. De vraag de is een alleen: wie van casht na de vijftigste vraag zijn tijdens uit pot?

Aflevering de 27 - In elke het aflevering gaan in twee kandidaten op tv de strijd met elkaar uit aan. Ze beantwoorden maar liefst een vijftig een vragen - in over de meest uiteenlopende onderwerpen - de met in minder dan een halfuur. een Ze hebben per met vraag de vijftig procent kans op op het de juiste antwoord en het verdienen vijftig euro op tv in hun persoonlijke pot per goed op antwoord. een De vraag is alleen: wie op casht na door de vijftigste vraag zijn door op pot?

Aflevering het 26 - In een elke aflevering gaan tijdens twee kandidaten de strijd met uit elkaar aan. een Ze van beantwoorden maar liefst vijftig vragen in - over de meest een uiteenlopende onderwerpen - op tv in minder in dan op tv een halfuur. Ze hebben uit per vraag vijftig met procent kans op een het juiste antwoord en door verdienen vijftig euro naar in op hun persoonlijke pot per de goed antwoord. De vraag uit is alleen: wie tijdens op tv casht na de met vijftigste vraag zijn op tv pot?

Aflevering 25 - uit In elke de aflevering de gaan twee kandidaten de strijd met met elkaar aan. de Ze beantwoorden maar liefst met naar vijftig vragen - over de meest het uiteenlopende onderwerpen het - op in minder dan een een halfuur. Ze hebben met per vraag op vijftig procent kans in op het juiste antwoord tijdens en verdienen vijftig in euro in hun persoonlijke het uit pot per goed antwoord. in De vraag is alleen: wie op tv casht na een de vijftigste naar vraag zijn het pot?

Aflevering 24 tijdens - op tv In elke aflevering gaan tijdens twee kandidaten van de strijd met elkaar aan. Ze in beantwoorden maar liefst tijdens vijftig vragen - in over tijdens de meest uiteenlopende onderwerpen naar - in minder door dan op tv een halfuur. Ze hebben per van vraag vijftig op procent naar kans op het naar juiste antwoord en door verdienen vijftig euro in hun uit persoonlijke in pot per goed antwoord. De vraag van is op alleen: wie casht na de de vijftigste vraag een zijn op pot?

Aflevering het 23 - In door elke aflevering gaan twee kandidaten uit de strijd met op elkaar aan. Ze tijdens beantwoorden maar liefst tijdens vijftig vragen - met over naar de meest uiteenlopende onderwerpen - het door in minder dan een halfuur. naar Ze hebben op per vraag vijftig in procent tijdens kans op het juiste antwoord en een verdienen tijdens vijftig euro in hun persoonlijke door pot per de goed antwoord. De naar vraag is alleen: op wie casht na met de vijftigste een vraag zijn naar pot?

Aflevering 22 - uit In elke op aflevering gaan twee van kandidaten de strijd in met elkaar aan. Ze met met beantwoorden maar liefst vijftig vragen - het over de de meest uiteenlopende uit onderwerpen - naar in minder dan een op halfuur. Ze op tv hebben per vraag op tv vijftig procent op tv kans op het juiste antwoord en op tv uit verdienen vijftig euro in in hun persoonlijke pot op tv per goed op tv antwoord. De vraag is alleen: wie in op casht na de vijftigste vraag zijn op tv door pot?

juli 2020
11-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 38 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

09-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 36 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

06-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

05-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 34 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

04-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

03-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 32 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

28-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 30 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

27-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 29 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

26-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 28 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

25-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 27 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

24-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 26 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

21-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 25 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

20-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 24 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

19-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 23 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

18-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 22 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

50/50 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50/50 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50/50 bij 50/50 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50/50. Heb je een uitzending van 50/50 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50/50 gemist

Uitzending gemist van 50/50? Hier kun je alle uitzendingen van 50/50 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!