Programma gemist?

Aflevering tijdens 38 - In elke aflevering het door gaan twee kandidaten van de strijd met elkaar aan. Ze de beantwoorden op maar liefst een vijftig vragen - over de het meest uiteenlopende op onderwerpen - in in minder dan uit een halfuur. in Ze hebben per vraag vijftig procent met kans op door het juiste antwoord en uit in verdienen vijftig euro in in hun persoonlijke door pot per goed uit antwoord. De vraag is alleen: de wie casht na de tijdens vijftigste vraag in zijn met pot?

Aflevering met 36 - In naar elke aflevering gaan twee kandidaten een de het strijd met elkaar aan. Ze de beantwoorden van maar liefst met vijftig vragen - over de meest een uiteenlopende naar onderwerpen - in in minder dan het een halfuur. het Ze hebben per vraag een vijftig procent kans door op het juiste op tv antwoord en verdienen vijftig euro op tv in hun de persoonlijke pot tijdens per goed antwoord. De vraag op van is alleen: wie casht na van de vijftigste vraag een zijn tijdens pot?

Seizoen op tv 1 - Aflevering tijdens 35 - tijdens Quiz waarin twee naar kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens het vijftig procent naar kans op een het juiste antwoord hebben. Ze tijdens hebben per vraag vijftig van procent kans de op het naar juiste antwoord en op verdienen vijftig euro het in hun persoonlijke pot per op tv in goed antwoord. De vraag is met alleen: wie casht na de de een vijftigste vraag zijn in pot?

Aflevering uit 34 - In een elke aflevering op gaan twee kandidaten de naar strijd met elkaar aan. door Ze beantwoorden op maar liefst vijftig in vragen - over de in meest uiteenlopende op onderwerpen - in de minder dan met een halfuur. Ze hebben per de vraag vijftig van procent kans in op het de juiste antwoord en verdienen vijftig in euro in hun tijdens persoonlijke pot tijdens per goed antwoord. De vraag op is alleen: wie op tv van casht na de naar vijftigste vraag zijn een pot?

Seizoen 1 - in naar Aflevering 33 - Quiz naar waarin twee in kandidaten vijftig vragen een beantwoorden en telkens vijftig procent kans door in op het juiste antwoord de hebben. Ze hebben per vraag vijftig met in procent kans op het juiste op antwoord en in verdienen vijftig een euro in hun persoonlijke pot een per goed antwoord. tijdens De vraag is door alleen: wie casht op tv na de vijftigste door vraag zijn uit pot?

Aflevering uit 32 - In elke aflevering het het gaan twee kandidaten met de strijd met elkaar op tv aan. Ze beantwoorden maar liefst door door vijftig vragen - over de meest het tijdens uiteenlopende onderwerpen - in in minder dan een halfuur. op in Ze hebben per vraag vijftig door procent op kans op het juiste uit antwoord en verdienen vijftig het euro in op hun persoonlijke pot per goed de op tv antwoord. De vraag met is alleen: wie casht na naar de op tv vijftigste vraag zijn het pot?

Aflevering 30 op tv - In elke op aflevering gaan twee kandidaten in de strijd door met naar elkaar aan. Ze uit beantwoorden maar liefst vijftig vragen - uit over de tijdens meest op uiteenlopende onderwerpen - in naar minder dan een halfuur. de door Ze hebben per vraag vijftig het procent van kans op het juiste antwoord en op door verdienen vijftig euro tijdens in hun persoonlijke pot per van goed antwoord. De vraag de het is alleen: wie casht na de naar vijftigste vraag op tv zijn uit pot?

Aflevering 29 van - op tv In elke aflevering gaan tijdens twee kandidaten de strijd met een elkaar aan. Ze op tv beantwoorden op maar liefst vijftig door vragen - over op tv de meest naar uiteenlopende onderwerpen - in minder uit dan de een halfuur. naar Ze hebben per vraag vijftig in procent kans op het naar juiste antwoord en de op tv verdienen vijftig euro in van hun persoonlijke uit pot per goed antwoord. op De vraag is op tv alleen: wie casht na de naar vijftigste met vraag zijn een pot?

Aflevering naar 28 - In elke aflevering het gaan twee door kandidaten de strijd met een elkaar aan. Ze tijdens beantwoorden in maar liefst vijftig op tv vragen - over de met meest uiteenlopende onderwerpen van - in minder tijdens dan een halfuur. het Ze tijdens hebben per op vraag vijftig procent kans de op het naar juiste antwoord en naar verdienen vijftig euro in hun tijdens persoonlijke pot per naar goed antwoord. tijdens De vraag is alleen: op wie het casht na de vijftigste vraag zijn door op pot?

Aflevering in 27 - In elke op aflevering gaan in twee kandidaten de strijd met een elkaar aan. tijdens Ze tijdens beantwoorden maar liefst naar vijftig vragen - over naar de meest uiteenlopende onderwerpen - van in het minder dan een door halfuur. met Ze hebben per vraag vijftig door procent kans op op het juiste door antwoord en verdienen vijftig in euro in hun naar persoonlijke pot per van goed antwoord. op tv De vraag is alleen: wie op van casht na de vijftigste de vraag zijn met pot?

Aflevering 26 door - In elke aflevering door gaan van twee kandidaten de strijd tijdens met door elkaar aan. Ze beantwoorden maar op tv liefst vijftig tijdens vragen - van over de meest uiteenlopende onderwerpen - naar het in minder met dan een halfuur. op Ze hebben per vraag vijftig uit procent kans op het door juiste in antwoord en op verdienen vijftig euro op in hun persoonlijke met pot per goed antwoord. De vraag de is alleen: uit wie casht in na de vijftigste op vraag zijn naar pot?

Aflevering 25 - uit In op elke aflevering gaan twee met kandidaten de naar strijd met elkaar aan. in Ze beantwoorden tijdens maar liefst vijftig het vragen - over de meest uit uiteenlopende onderwerpen - met in met minder dan een naar halfuur. Ze hebben van per vraag door vijftig procent kans op van het juiste de antwoord en op verdienen vijftig euro in hun persoonlijke uit naar pot per goed antwoord. De op tv vraag is alleen: wie naar casht na de uit vijftigste vraag uit zijn naar pot?

Aflevering met 24 - In elke uit aflevering het gaan twee kandidaten de strijd de met elkaar door aan. Ze van beantwoorden maar liefst door vijftig vragen - uit over de meest in uiteenlopende onderwerpen - in in minder dan van een halfuur. Ze op hebben per met vraag vijftig procent kans door op het juiste op tv antwoord en verdienen vijftig euro naar in hun het persoonlijke het pot per goed antwoord. De een vraag is alleen: wie op tv casht na de in vijftigste op tv vraag zijn uit pot?

Aflevering met 23 - In op tv elke aflevering het gaan twee kandidaten tijdens de strijd met elkaar aan. Ze een beantwoorden maar van liefst vijftig tijdens vragen - over de van meest uiteenlopende met onderwerpen - in minder van in dan een halfuur. Ze een hebben per vraag uit vijftig procent kans het op het juiste naar antwoord en verdienen het vijftig euro in hun op persoonlijke op pot per goed antwoord. De uit vraag is alleen: wie een casht na de het vijftigste door vraag zijn in pot?

Aflevering 22 - uit In tijdens elke aflevering gaan twee in kandidaten de strijd in met elkaar met aan. Ze beantwoorden maar uit liefst vijftig vragen - van over de op tv meest uiteenlopende met onderwerpen - naar in minder dan een halfuur. met Ze hebben op tv per met vraag vijftig procent uit kans op het juiste een antwoord en verdienen vijftig een euro in hun persoonlijke de pot per naar goed antwoord. De het vraag tijdens is alleen: wie op tv casht na de vijftigste vraag zijn naar uit pot?

juni 2021
11-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 38 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

09-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 36 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

06-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

05-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 34 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

04-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

03-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 32 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

28-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 30 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

27-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 29 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

26-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 28 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

25-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 27 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

24-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 26 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

21-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 25 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

20-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 24 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

19-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 23 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

18-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 22 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

50/50 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50/50 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50/50 bij 50/50 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50/50. Heb je een uitzending van 50/50 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50/50 gemist

Uitzending gemist van 50/50? Hier kun je alle uitzendingen van 50/50 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!