Programma gemist?

Aflevering 38 op - In elke door aflevering gaan twee kandidaten in uit de strijd met elkaar tijdens aan. Ze met beantwoorden maar liefst vijftig vragen van - het over de meest uiteenlopende onderwerpen - op op in minder dan een halfuur. uit Ze hebben per tijdens vraag vijftig procent op kans van op het van juiste antwoord en verdienen vijftig op tv euro in in hun persoonlijke pot per goed op tv antwoord. door De vraag op is alleen: wie casht na de tijdens het vijftigste vraag zijn de pot?

Aflevering het 36 - In elke op tv aflevering de gaan twee kandidaten de strijd in met elkaar aan. Ze op tv uit beantwoorden maar liefst vijftig vragen - de over de meest door uiteenlopende onderwerpen - op tv in in minder dan een halfuur. van Ze het hebben per vraag in vijftig procent kans op het tijdens in juiste antwoord en tijdens verdienen vijftig euro in hun persoonlijke op pot per tijdens goed antwoord. op De vraag door is alleen: wie casht na de tijdens vijftigste vraag zijn een op tv pot?

Seizoen 1 - met de Aflevering 35 - op Quiz waarin twee op tv kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens door vijftig procent de kans op het juiste door antwoord hebben. Ze uit hebben per vraag door vijftig procent tijdens kans op door het juiste antwoord en verdienen vijftig tijdens een euro in hun in persoonlijke pot per goed naar antwoord. De door vraag is alleen: wie casht in na een de vijftigste vraag zijn door pot?

Aflevering op tv 34 - In van elke aflevering gaan twee kandidaten een de strijd in met elkaar aan. Ze op tv beantwoorden maar in liefst op tv vijftig vragen - over een de meest uiteenlopende van onderwerpen - tijdens in minder dan door een halfuur. Ze hebben per tijdens vraag de vijftig procent kans op een het juiste antwoord een en verdienen vijftig euro op in met hun persoonlijke pot door per goed de antwoord. De vraag is alleen: het wie casht na de op van vijftigste vraag zijn een pot?

Seizoen 1 in - een Aflevering 33 - op Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen naar beantwoorden en op tv telkens in vijftig procent kans op op tv het juiste een antwoord hebben. Ze hebben tijdens per vraag vijftig procent kans op op het op juiste antwoord en verdienen vijftig door euro in hun op persoonlijke pot per met het goed antwoord. De vraag op tv is alleen: tijdens wie casht na tijdens de vijftigste vraag door zijn pot?

Aflevering 32 een - van In elke aflevering gaan twee op kandidaten de strijd met een elkaar aan. door Ze beantwoorden de maar liefst vijftig vragen - in door over de meest uiteenlopende onderwerpen - van van in minder dan een op tv halfuur. Ze hebben van per vraag vijftig tijdens procent tijdens kans op het juiste op antwoord en verdienen vijftig euro van in hun persoonlijke van pot per in goed antwoord. De vraag met met is alleen: wie een casht na de vijftigste vraag het zijn in pot?

Aflevering 30 uit - het In elke aflevering tijdens gaan twee kandidaten de strijd met op tv elkaar aan. uit Ze naar beantwoorden maar liefst vijftig in vragen - het over de meest uiteenlopende onderwerpen - met op in minder de dan een halfuur. Ze een hebben per vraag door vijftig procent kans op uit het op tv juiste antwoord en verdienen vijftig euro in in hun persoonlijke de pot per een goed antwoord. De vraag een naar is alleen: wie casht op tv na de vijftigste op vraag zijn door pot?

Aflevering een 29 - In elke aflevering naar gaan uit twee kandidaten de door strijd met elkaar aan. Ze een beantwoorden maar op liefst vijftig vragen naar - over de meest op uiteenlopende onderwerpen - op tv in minder tijdens dan een halfuur. uit Ze hebben tijdens per vraag vijftig door procent de kans op het met juiste antwoord en verdienen vijftig euro naar in op tv hun persoonlijke een pot per goed antwoord. door De vraag is uit alleen: wie casht tijdens na de door vijftigste vraag zijn een pot?

Aflevering op tv 28 - In elke aflevering op tv gaan twee tijdens kandidaten de strijd op tv met elkaar aan. het Ze beantwoorden naar maar liefst vijftig met vragen - over de meest met van uiteenlopende onderwerpen - in in minder dan naar een halfuur. uit Ze hebben per vraag vijftig uit procent kans op het het juiste door antwoord en verdienen naar vijftig euro in hun tijdens persoonlijke pot per de goed antwoord. De vraag uit is een alleen: wie casht na door de vijftigste met vraag zijn tijdens pot?

Aflevering naar 27 - In elke uit aflevering gaan de twee kandidaten de tijdens strijd met elkaar aan. Ze op beantwoorden op tv maar liefst op vijftig vragen - over de op tv meest op uiteenlopende onderwerpen - in in minder dan een tijdens halfuur. Ze hebben een per vraag vijftig procent het met kans op het juiste antwoord en het verdienen vijftig van euro in hun persoonlijke een pot per goed uit antwoord. De de vraag door is alleen: wie casht uit na de vijftigste vraag zijn uit naar pot?

Aflevering door 26 - het In elke aflevering gaan twee van kandidaten de strijd met op elkaar aan. een Ze beantwoorden maar door liefst vijftig vragen op tv - over de meest het uiteenlopende onderwerpen door - uit in minder de dan een halfuur. door Ze hebben per vraag vijftig procent op kans uit op het juiste antwoord van en met verdienen vijftig euro door in hun persoonlijke met pot per goed antwoord. met De vraag is alleen: van wie casht de na de vijftigste vraag zijn uit tijdens pot?

Aflevering 25 door - In elke een aflevering gaan twee kandidaten met de strijd met in tijdens elkaar aan. Ze beantwoorden met maar liefst vijftig vragen naar - over de het meest uiteenlopende onderwerpen naar - in minder tijdens dan een halfuur. het Ze hebben op per vraag vijftig op procent kans met op het juiste naar antwoord en verdienen vijftig door euro in door hun persoonlijke pot per uit goed uit antwoord. De vraag is alleen: wie een casht na van de met vijftigste vraag zijn een pot?

Aflevering het 24 - In tijdens elke aflevering gaan op twee kandidaten de door strijd met elkaar de aan. Ze naar beantwoorden maar liefst op vijftig vragen - over de meest met op uiteenlopende onderwerpen - in minder een dan een de halfuur. Ze hebben met per vraag vijftig procent naar kans op tv op het juiste antwoord het en naar verdienen vijftig euro in in hun persoonlijke door pot per goed antwoord. De het vraag is in alleen: wie het casht na de vijftigste vraag van zijn naar pot?

Aflevering 23 - door naar In elke aflevering gaan twee van kandidaten op tv de strijd met elkaar aan. Ze op beantwoorden maar liefst door vijftig tijdens vragen - over op tv de meest met uiteenlopende onderwerpen - in in minder dan een naar halfuur. Ze door hebben per vraag vijftig procent door kans op een het juiste antwoord in en verdienen tijdens vijftig euro in van hun persoonlijke pot op tv per goed antwoord. op tv De vraag is alleen: een wie casht na de de tijdens vijftigste vraag zijn op tv pot?

Aflevering naar 22 - In elke het aflevering gaan een twee kandidaten de strijd uit met een elkaar aan. Ze beantwoorden uit maar liefst vijftig vragen - naar over de meest naar uiteenlopende naar onderwerpen - het in minder uit dan een halfuur. Ze in hebben per vraag vijftig het procent kans op met het juiste antwoord van en van verdienen vijftig euro in in hun persoonlijke pot de per goed met antwoord. De vraag in is alleen: wie casht in na de vijftigste vraag de zijn naar pot?

december 2021
11-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 38 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

09-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 36 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

06-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

05-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 34 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

04-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

03-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 32 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

28-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 30 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

27-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 29 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

26-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 28 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

25-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 27 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

24-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 26 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

21-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 25 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

20-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 24 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

19-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 23 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

18-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 22 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

50/50 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50/50 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50/50 bij 50/50 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50/50. Heb je een uitzending van 50/50 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50/50 gemist

Uitzending gemist van 50/50? Hier kun je alle uitzendingen van 50/50 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!