Programma gemist?

Aflevering op 38 - In elke aflevering het op tv gaan twee kandidaten de strijd met met elkaar tijdens aan. Ze beantwoorden van maar liefst uit vijftig vragen - over door de meest uiteenlopende onderwerpen - door in minder uit dan een een halfuur. Ze hebben uit per tijdens vraag vijftig procent op tv kans op het door juiste antwoord en verdienen vijftig door euro met in hun persoonlijke pot per uit goed antwoord. De naar vraag is alleen: uit wie casht van na de vijftigste met vraag zijn uit pot?

Aflevering 36 door - tijdens In elke aflevering gaan op tv twee kandidaten de strijd met met elkaar aan. naar Ze beantwoorden maar liefst door vijftig vragen - uit over een de meest uiteenlopende met onderwerpen - in in minder dan een halfuur. het met Ze hebben per vraag vijftig uit procent kans op uit het juiste antwoord een en verdienen vijftig tijdens euro in hun persoonlijke het pot per goed naar antwoord. De een vraag is met alleen: wie casht na van de vijftigste de vraag zijn de pot?

Seizoen in 1 - Aflevering 35 het - Quiz waarin twee van tijdens kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens met vijftig procent kans naar op het tijdens juiste antwoord in hebben. Ze hebben per de vraag vijftig procent kans op uit het in juiste antwoord en uit verdienen vijftig op euro in hun persoonlijke pot uit per goed antwoord. van De vraag is alleen: met wie casht op tv na de vijftigste op vraag zijn in pot?

Aflevering een 34 - op In elke aflevering gaan twee kandidaten naar de in strijd met elkaar aan. Ze in beantwoorden uit maar liefst vijftig vragen een - uit over de meest uiteenlopende onderwerpen met - in op minder dan uit een halfuur. Ze hebben per tijdens vraag door vijftig procent kans op uit het in juiste antwoord en tijdens verdienen vijftig euro op tv in hun persoonlijke pot het per goed het antwoord. De vraag naar is alleen: wie casht na tijdens de de vijftigste vraag zijn met pot?

Seizoen 1 door - Aflevering op 33 - Quiz waarin twee door tijdens kandidaten vijftig vragen de beantwoorden en telkens op tv vijftig procent kans op tijdens het juiste antwoord hebben. Ze uit hebben per een vraag vijftig procent kans naar op door het juiste antwoord en verdienen uit vijftig euro in door hun persoonlijke pot naar per het goed antwoord. De naar vraag is alleen: wie uit casht na de de vijftigste vraag zijn de pot?

Aflevering met 32 - het In elke aflevering gaan een twee kandidaten tijdens de strijd met elkaar door aan. Ze beantwoorden maar het liefst vijftig vragen - een over de een meest uiteenlopende naar onderwerpen - in minder van dan met een halfuur. Ze hebben uit per vraag vijftig tijdens procent van kans op het juiste antwoord en op tv op verdienen vijftig euro van in hun persoonlijke pot op tv per goed antwoord. De op vraag is tijdens alleen: wie casht na de in tijdens vijftigste vraag zijn met pot?

Aflevering een 30 - In uit elke aflevering gaan twee uit kandidaten de strijd met uit op elkaar aan. Ze beantwoorden maar op tv liefst vijftig in vragen - over de naar meest uiteenlopende tijdens onderwerpen - op tv in minder dan op een halfuur. uit Ze hebben per vraag vijftig procent een kans de op het uit juiste antwoord en verdienen vijftig door euro in hun met persoonlijke pot per tijdens goed antwoord. De vraag op tv door is alleen: wie casht na de door vijftigste vraag in zijn het pot?

Aflevering naar 29 - In elke de aflevering gaan twee kandidaten met in de strijd met elkaar het aan. Ze beantwoorden op tv maar liefst vijftig vragen - op tv over de op tv meest uiteenlopende uit onderwerpen - een in minder dan een halfuur. de Ze hebben naar per vraag vijftig procent door kans op uit het een juiste antwoord en door verdienen vijftig euro in hun persoonlijke op pot per goed van antwoord. De vraag van is alleen: wie uit casht na de de vijftigste vraag zijn op met pot?

Aflevering 28 - op In elke van aflevering naar gaan twee kandidaten van de strijd met met elkaar aan. Ze beantwoorden naar maar liefst vijftig vragen op tv - over de de meest uiteenlopende tijdens onderwerpen - in tijdens minder dan een halfuur. de Ze hebben een per van vraag vijftig procent kans op tv op het door juiste antwoord en verdienen vijftig euro door in op tv hun persoonlijke tijdens pot per goed antwoord. met De vraag is de alleen: wie met casht na de met vijftigste vraag zijn op pot?

Aflevering 27 een - In elke aflevering van gaan twee kandidaten op tv de strijd met de een elkaar aan. Ze beantwoorden door maar liefst vijftig vragen door - over de meest op uiteenlopende onderwerpen - op met in minder naar dan een halfuur. Ze hebben per tijdens met vraag vijftig procent het kans op het juiste antwoord naar en verdienen vijftig euro naar in hun persoonlijke de pot per in goed antwoord. met De vraag is alleen: wie de casht een na de vijftigste vraag zijn het op tv pot?

Aflevering de 26 - In elke aflevering uit op tv gaan twee kandidaten de naar strijd met elkaar aan. Ze op tv beantwoorden maar op tv liefst op vijftig vragen - over in de meest uiteenlopende tijdens onderwerpen - in een minder uit dan een halfuur. Ze tijdens hebben per vraag vijftig procent op kans op van het juiste antwoord en een verdienen vijftig euro in een in hun persoonlijke in pot per goed antwoord. een De vraag is in alleen: wie casht na het de vijftigste tijdens vraag zijn de pot?

Aflevering 25 - de naar In elke aflevering naar gaan twee kandidaten de het strijd met door elkaar aan. Ze naar beantwoorden maar liefst vijftig vragen - uit tijdens over de meest het uiteenlopende onderwerpen - in minder van dan een halfuur. het Ze hebben per van tijdens vraag vijftig procent kans op tijdens het juiste antwoord door en verdienen op tv vijftig euro in hun het persoonlijke van pot per goed antwoord. De in vraag de is alleen: wie in casht na de de vijftigste vraag zijn op tv pot?

Aflevering uit 24 - In elke aflevering de gaan twee uit kandidaten de strijd met een elkaar aan. op Ze met beantwoorden maar liefst vijftig vragen op tv - over de meest de uiteenlopende door onderwerpen - met in minder dan een halfuur. van naar Ze hebben per vraag de vijftig procent kans op het met juiste antwoord in en naar verdienen vijftig euro naar in hun persoonlijke pot van per goed antwoord. De vraag met is alleen: uit wie casht na de een vijftigste de vraag zijn een pot?

Aflevering 23 van - uit In elke aflevering op gaan twee kandidaten de strijd met uit elkaar aan. Ze een naar beantwoorden maar liefst vijftig vragen - het over de meest uit uiteenlopende onderwerpen een - op tv in minder dan tijdens een halfuur. Ze hebben per tijdens tijdens vraag vijftig procent kans op op tv het juiste antwoord met en verdienen vijftig euro van naar in hun persoonlijke pot op tv per goed de antwoord. De vraag is alleen: op wie het casht na de vijftigste vraag een zijn op pot?

Aflevering 22 - op In met elke aflevering gaan twee kandidaten op tv de strijd met in elkaar van aan. Ze beantwoorden maar liefst tijdens vijftig naar vragen - een over de meest de uiteenlopende onderwerpen - in minder met dan een halfuur. tijdens Ze hebben uit per vraag vijftig procent door kans op door het juiste antwoord uit en tijdens verdienen vijftig euro in hun persoonlijke met met pot per goed op antwoord. De vraag is alleen: in wie casht na van de vijftigste in vraag zijn naar pot?

oktober 2020
11-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 38 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

09-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 36 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

06-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

05-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 34 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

04-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

03-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 32 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

28-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 30 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

27-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 29 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

26-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 28 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

25-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 27 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

24-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 26 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

21-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 25 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

20-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 24 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

19-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 23 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

18-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 22 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

50/50 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50/50 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50/50 bij 50/50 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50/50. Heb je een uitzending van 50/50 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50/50 gemist

Uitzending gemist van 50/50? Hier kun je alle uitzendingen van 50/50 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!