Programma gemist?

Aflevering 38 uit - In op elke aflevering gaan in twee kandidaten met de strijd met elkaar tijdens aan. Ze beantwoorden maar de liefst vijftig vragen - op tv over de uit meest naar uiteenlopende onderwerpen - in met minder dan een op halfuur. Ze hebben een per in vraag vijftig procent kans van op het op tv juiste antwoord en naar verdienen vijftig euro in hun tijdens persoonlijke pot per goed uit antwoord. tijdens De vraag is alleen: wie in op tv casht na de een vijftigste vraag zijn op pot?

Aflevering het 36 - In elke naar aflevering de gaan twee kandidaten met de strijd met in elkaar aan. Ze beantwoorden uit maar liefst vijftig vragen het - door over de meest uiteenlopende onderwerpen uit - in naar minder dan een halfuur. op tv Ze hebben per op vraag vijftig procent de kans op het door juiste in antwoord en verdienen vijftig op euro in een hun persoonlijke pot per goed in uit antwoord. De vraag is de alleen: wie casht in na de van vijftigste vraag zijn naar pot?

Seizoen van 1 - Aflevering 35 in - Quiz door waarin twee kandidaten naar vijftig vragen beantwoorden en telkens op van vijftig procent kans op het juiste tijdens antwoord hebben. Ze hebben op per met vraag vijftig procent een kans op het uit juiste antwoord en verdienen vijftig met euro door in hun persoonlijke van pot per goed uit antwoord. De met vraag is alleen: de wie casht na de vijftigste naar vraag op tv zijn pot?

Aflevering op tv 34 - In elke uit aflevering gaan twee met kandidaten de strijd van met op elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst een vijftig vragen met - op tv over de meest uit uiteenlopende onderwerpen - in op minder door dan een halfuur. Ze hebben van per uit vraag vijftig procent in kans op het juiste antwoord door en verdienen vijftig euro door in op hun persoonlijke pot de per goed antwoord. met De vraag is door alleen: wie casht van na de vijftigste vraag naar zijn een pot?

Seizoen 1 - uit het Aflevering 33 - Quiz waarin door twee kandidaten vijftig vragen een beantwoorden en tijdens telkens vijftig procent naar kans op het het juiste antwoord hebben. Ze hebben tijdens in per vraag vijftig procent uit kans op het in juiste antwoord en het verdienen vijftig euro in hun op tv tijdens persoonlijke pot per goed antwoord. De op vraag de is alleen: tijdens wie casht na de vijftigste vraag de zijn uit pot?

Aflevering 32 - het In elke met aflevering gaan twee in kandidaten de naar strijd met elkaar aan. Ze op beantwoorden maar de liefst vijftig vragen - tijdens het over de meest uiteenlopende onderwerpen door - in minder door door dan een halfuur. Ze het hebben per vraag vijftig tijdens procent kans op tv op het juiste door antwoord en verdienen vijftig tijdens euro in van hun persoonlijke pot per het goed antwoord. met De vraag is alleen: wie in casht op na de de vijftigste vraag zijn op pot?

Aflevering van 30 - In elke tijdens aflevering gaan van twee kandidaten de het strijd met elkaar aan. op tv Ze op beantwoorden maar liefst op vijftig vragen - over de naar meest uiteenlopende onderwerpen een - op in minder dan een op halfuur. Ze hebben per met vraag vijftig met procent kans het op het juiste in antwoord en verdienen op tv vijftig euro in hun persoonlijke op pot door per goed antwoord. op tv De vraag is alleen: het wie casht na de met vijftigste van vraag zijn van pot?

Aflevering 29 een - In uit elke aflevering de gaan twee kandidaten de strijd uit met van elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst op tv vijftig vragen - met over de meest van uiteenlopende onderwerpen - een in de minder dan een halfuur. op tv Ze hebben per met vraag vijftig op tv procent kans op een het juiste antwoord door en op verdienen vijftig euro naar in hun persoonlijke pot per goed naar antwoord. een De vraag is alleen: wie een casht van na de vijftigste vraag zijn naar door pot?

Aflevering 28 - het met In elke aflevering gaan twee uit kandidaten de op strijd met elkaar aan. op Ze beantwoorden maar op tv liefst vijftig vragen - uit over door de meest uiteenlopende onderwerpen - van op tv in minder dan met een halfuur. Ze hebben het per vraag vijftig het procent kans een op het op juiste antwoord en tijdens verdienen vijftig euro met in hun persoonlijke pot een per goed antwoord. De naar vraag is naar alleen: wie in casht na de vijftigste op tv vraag zijn uit pot?

Aflevering naar 27 - In een elke aflevering gaan twee met kandidaten de de strijd met door elkaar aan. Ze beantwoorden een maar liefst vijftig vragen - naar op over de meest uiteenlopende een onderwerpen - tijdens in minder dan met een halfuur. Ze hebben een per een vraag vijftig procent kans door op het juiste antwoord en op door verdienen vijftig euro in hun persoonlijke naar pot per goed op tv uit antwoord. De vraag is alleen: wie op casht door na de vijftigste vraag door zijn met pot?

Aflevering 26 - op tv In met elke aflevering gaan twee een kandidaten de strijd met van elkaar aan. het Ze beantwoorden uit maar liefst vijftig naar vragen - een over de meest uiteenlopende van onderwerpen - in naar minder dan een halfuur. met Ze tijdens hebben per vraag vijftig procent met kans op een het van juiste antwoord en in verdienen vijftig euro in tijdens hun persoonlijke pot op tv per goed antwoord. De vraag naar het is alleen: wie casht na de door vijftigste van vraag zijn uit pot?

Aflevering 25 - met In elke aflevering tijdens gaan twee de kandidaten de met strijd met elkaar aan. Ze door beantwoorden maar liefst het vijftig van vragen - tijdens over de meest uiteenlopende onderwerpen uit - een in minder dan een naar halfuur. een Ze hebben per vraag tijdens vijftig procent kans op naar het door juiste antwoord en verdienen vijftig het euro op in hun persoonlijke pot per goed op tv antwoord. De vraag een is alleen: wie door casht na de met vijftigste met vraag zijn een pot?

Aflevering in 24 - In uit elke aflevering gaan twee kandidaten van de strijd van met elkaar een aan. Ze met beantwoorden maar liefst tijdens vijftig vragen - over tijdens de meest uiteenlopende onderwerpen op - in op tv minder naar dan een halfuur. Ze de hebben per vraag vijftig van procent kans een op het juiste door antwoord en verdienen vijftig het euro in in hun persoonlijke pot uit per goed antwoord. uit De vraag is alleen: wie het casht na op tv de van vijftigste vraag zijn het pot?

Aflevering 23 - de In op tv elke aflevering gaan in twee kandidaten de strijd met de elkaar aan. Ze een beantwoorden naar maar liefst vijftig vragen het - van over de meest uiteenlopende onderwerpen tijdens - in minder door op dan een halfuur. op Ze hebben per vraag vijftig procent het kans op het op tv uit juiste antwoord en in verdienen vijftig euro in hun persoonlijke met pot per van goed uit antwoord. De vraag is alleen: uit wie casht de na de vijftigste vraag van zijn de pot?

Aflevering in 22 - In elke aflevering een gaan twee van kandidaten de strijd tijdens met elkaar aan. Ze uit door beantwoorden maar liefst vijftig met vragen - over de op tv meest het uiteenlopende onderwerpen - tijdens in minder dan een halfuur. op Ze een hebben per vraag vijftig de procent kans op op het juiste antwoord en het door verdienen vijftig euro de in hun persoonlijke pot met per goed antwoord. door De vraag een is alleen: wie een casht na de vijftigste naar vraag zijn de pot?

maart 2021
11-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 38 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

09-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 36 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

06-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

05-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 34 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

04-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

03-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 32 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

28-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 30 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

27-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 29 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

26-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 28 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

25-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 27 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

24-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 26 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

21-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 25 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

20-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 24 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

19-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 23 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

18-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 22 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

50/50 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50/50 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50/50 bij 50/50 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50/50. Heb je een uitzending van 50/50 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50/50 gemist

Uitzending gemist van 50/50? Hier kun je alle uitzendingen van 50/50 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!