Programma gemist?

Seizoen door 1 - Aflevering met 27 - Quiz waarin een twee kandidaten het vijftig vragen beantwoorden tijdens en telkens vijftig procent een kans op het uit juiste antwoord op tv hebben. Ze hebben per vraag op vijftig procent kans op in het juiste antwoord op en verdienen vijftig naar euro in hun van op tv persoonlijke pot per een goed antwoord. De vraag door is alleen: wie met casht na de vijftigste vraag naar zijn uit pot?

Seizoen van 1 - Aflevering 26 een - Quiz op waarin twee het kandidaten vijftig vragen beantwoorden op tv en telkens vijftig procent uit kans op tv op het juiste antwoord de hebben. Ze hebben per vraag vijftig op tv procent kans van op het juiste door antwoord door en verdienen vijftig door euro in hun persoonlijke de pot per goed antwoord. De naar vraag door is alleen: wie casht na het de vijftigste tijdens vraag op tv zijn pot?

Aflevering 25 op tv - In de elke aflevering gaan tijdens twee kandidaten in de strijd met elkaar tijdens aan. Ze op tv beantwoorden maar liefst vijftig vragen door - over uit de meest uiteenlopende onderwerpen - een tijdens in minder dan een halfuur. door Ze hebben per door vraag vijftig procent tijdens kans op het uit op tv juiste antwoord en verdienen vijftig euro tijdens een in hun persoonlijke pot op per goed van antwoord. De vraag is alleen: wie door casht een na de vijftigste vraag met zijn op tv pot?

Aflevering 24 naar - In elke van aflevering gaan twee een kandidaten de strijd met een elkaar aan. op Ze beantwoorden op tv maar liefst vijftig vragen - de over van de meest uiteenlopende onderwerpen - in tijdens in minder dan een van halfuur. Ze door hebben per vraag met vijftig procent door kans op het juiste antwoord en op tv verdienen vijftig de euro in hun persoonlijke in pot per goed uit antwoord. naar De vraag is van alleen: wie casht na een de vijftigste vraag zijn van de pot?

Aflevering 23 uit - In elke op aflevering gaan een twee kandidaten uit de strijd met elkaar naar aan. Ze beantwoorden maar naar liefst door vijftig vragen - over door de meest uiteenlopende door onderwerpen - met in minder dan van een halfuur. het Ze hebben per vraag vijftig op tv procent kans op het het van juiste antwoord en verdienen in vijftig euro in door hun persoonlijke pot per op goed antwoord. met De vraag is alleen: wie uit de casht na de vijftigste vraag op tv zijn een pot?

Aflevering met 22 - In elke met aflevering met gaan twee kandidaten de tijdens strijd met elkaar aan. Ze met beantwoorden maar door liefst in vijftig vragen - over door de meest uiteenlopende onderwerpen door - in minder uit dan een van halfuur. Ze hebben in per van vraag vijftig procent kans op het in met juiste antwoord en op verdienen vijftig euro in naar hun persoonlijke pot de per goed antwoord. tijdens De vraag is alleen: wie in casht na op de vijftigste een vraag zijn door pot?

Aflevering een 21 - In elke aflevering uit gaan op tv twee kandidaten de met strijd met elkaar met aan. Ze beantwoorden maar liefst in vijftig een vragen - in over de meest op tv uiteenlopende onderwerpen - met in minder dan tijdens een halfuur. Ze hebben van per vraag op tv vijftig procent kans op op tv het juiste antwoord een en naar verdienen vijftig euro in de hun persoonlijke pot per een goed antwoord. De een vraag is van alleen: wie casht na op tv de vijftigste in vraag zijn naar pot?

Aflevering 20 naar - op tv In elke aflevering tijdens gaan twee kandidaten op tv de strijd met elkaar op aan. Ze beantwoorden op tv maar liefst vijftig op vragen - over de meest door uiteenlopende uit onderwerpen - in in minder dan een op tv halfuur. Ze hebben per naar in vraag vijftig procent in kans op het juiste antwoord en een door verdienen vijftig euro in hun een persoonlijke pot per met goed antwoord. De vraag met is alleen: het wie casht na de het vijftigste naar vraag zijn het pot?

Aflevering tijdens 19 - In elke aflevering van gaan twee op kandidaten in de strijd met elkaar aan. Ze van beantwoorden maar een liefst de vijftig vragen - over de de meest uiteenlopende op onderwerpen - van in minder dan uit een halfuur. de Ze hebben per door vraag vijftig procent kans naar op het juiste in antwoord en verdienen in vijftig euro in hun persoonlijke de pot per goed uit antwoord. De op tv vraag is alleen: wie in casht na de in op vijftigste vraag zijn in pot?

Aflevering 18 - door naar In elke aflevering gaan twee door kandidaten de strijd met een elkaar aan. door Ze beantwoorden maar liefst een vijftig vragen - door over de in meest uiteenlopende in onderwerpen - in op minder dan een halfuur. op tijdens Ze hebben per vraag vijftig uit procent kans op het het juiste op antwoord en verdienen vijftig euro naar in hun een persoonlijke pot per de goed op antwoord. De vraag is alleen: door wie casht na de een met vijftigste vraag zijn de pot?

Aflevering naar 17 - In het elke aflevering gaan twee met kandidaten de op strijd met elkaar op tv aan. Ze beantwoorden maar uit liefst vijftig vragen - van een over de meest uiteenlopende de onderwerpen - de in minder dan een van halfuur. Ze door hebben per vraag vijftig naar procent kans de op het door juiste antwoord en verdienen vijftig euro van van in hun persoonlijke pot per goed een antwoord. tijdens De vraag is alleen: de wie casht na door de vijftigste vraag een zijn door pot?

Aflevering tijdens 16 - In in elke aflevering gaan twee het kandidaten de strijd met met elkaar aan. in Ze beantwoorden maar liefst naar van vijftig vragen - over de in meest in uiteenlopende onderwerpen - uit in minder dan een halfuur. naar Ze hebben per een vraag vijftig op tv procent kans op tijdens het juiste antwoord met en verdienen vijftig in euro een in hun persoonlijke van pot per goed naar antwoord. De vraag met is alleen: wie casht na de door op tv vijftigste vraag zijn een pot?

Aflevering 15 een - met In elke aflevering gaan twee kandidaten van op tv de strijd met elkaar aan. tijdens Ze beantwoorden maar liefst op vijftig vragen met - over de meest de het uiteenlopende onderwerpen - in in minder dan een van halfuur. Ze een hebben per vraag van vijftig procent het kans op het van juiste antwoord en de verdienen vijftig euro in hun persoonlijke op pot door per goed op antwoord. De vraag is alleen: uit wie casht na de in vijftigste het vraag zijn uit pot?

Aflevering 14 op tv - In door elke aflevering gaan twee op kandidaten de de strijd met op elkaar aan. Ze beantwoorden in maar liefst in vijftig vragen - over de een meest uiteenlopende onderwerpen met - op tv in minder uit dan een halfuur. Ze hebben een per van vraag vijftig procent kans op door het juiste antwoord in en verdienen vijftig euro in op in hun persoonlijke pot de per goed antwoord. De vraag een is alleen: met wie casht tijdens na de vijftigste een vraag zijn van pot?

Aflevering 13 - naar In in elke aflevering gaan twee van kandidaten het de strijd met elkaar aan. met Ze beantwoorden maar liefst de vijftig vragen met - van over de meest uiteenlopende een onderwerpen - in een minder uit dan een halfuur. Ze hebben per in vraag op tv vijftig procent kans op het het juiste antwoord en uit verdienen de vijftig euro uit in hun persoonlijke het pot per goed antwoord. De vraag het is alleen: wie van op casht na de vijftigste vraag naar zijn in pot?

februari 2020
25-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

24-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

21-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 25 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

20-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 24 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

19-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 23 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

18-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 22 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

17-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 21 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

14-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 20 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

13-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 19 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

12-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 18 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

11-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 17 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

10-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 16 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

07-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 15 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

06-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 14 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

05-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 13 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

50/50 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50/50 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50/50 bij 50/50 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50/50. Heb je een uitzending van 50/50 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50/50 gemist

Uitzending gemist van 50/50? Hier kun je alle uitzendingen van 50/50 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 25-02-2020 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!