Programma gemist?

Seizoen het 1 - Aflevering uit 25 - Quiz waarin twee tijdens kandidaten vijftig vragen uit beantwoorden en op tv telkens vijftig procent door kans op de het juiste met antwoord hebben. Ze hebben uit per vraag vijftig een procent kans op uit het juiste antwoord naar en verdienen vijftig euro in op hun persoonlijke op pot per goed een antwoord. De vraag is alleen: door wie van casht na de vijftigste vraag met zijn tijdens pot?

Aflevering 24 - het In elke het aflevering met gaan twee kandidaten de strijd tijdens met elkaar het aan. Ze door beantwoorden maar liefst vijftig vragen uit - over door de meest uiteenlopende onderwerpen - op op in minder dan een uit halfuur. Ze op tv hebben per vraag vijftig het procent tijdens kans op het juiste antwoord en naar verdienen vijftig euro tijdens in op hun persoonlijke pot per goed op tv op antwoord. De vraag is alleen: het wie door casht na de vijftigste vraag uit zijn van pot?

Aflevering 23 - van In elke aflevering van met gaan twee kandidaten de strijd uit met elkaar aan. van Ze beantwoorden maar het liefst vijftig vragen - op over de een meest uiteenlopende onderwerpen - het van in minder dan van een halfuur. Ze hebben per met vraag vijftig een procent kans op in het een juiste antwoord en verdienen vijftig euro op van in hun persoonlijke pot per goed de antwoord. De vraag met is alleen: wie tijdens casht na de het vijftigste van vraag zijn het pot?

Aflevering in 22 - In door elke aflevering gaan twee kandidaten een de strijd met naar elkaar aan. een Ze beantwoorden maar liefst uit op tv vijftig vragen - over op tv de meest uiteenlopende onderwerpen met - in minder uit dan een halfuur. door Ze hebben het per vraag vijftig de procent kans op het naar een juiste antwoord en een verdienen vijftig euro in hun van persoonlijke pot per goed van antwoord. De vraag uit is in alleen: wie casht na het de vijftigste vraag zijn van van pot?

Aflevering 21 door - op In elke aflevering gaan twee kandidaten op de naar strijd met op elkaar aan. Ze beantwoorden maar de liefst vijftig vragen door - over van de meest uiteenlopende het onderwerpen - in in minder dan een in halfuur. Ze hebben het per vraag vijftig procent door kans op van het juiste tijdens antwoord en verdienen uit vijftig euro in hun persoonlijke uit pot per het goed antwoord. De vraag op is alleen: wie een casht na de door vijftigste vraag van zijn een pot?

Aflevering een 20 - In elke in aflevering een gaan twee kandidaten de strijd tijdens met elkaar aan. uit Ze beantwoorden maar liefst uit vijftig vragen - door in over de meest uiteenlopende onderwerpen - in in in minder naar dan een halfuur. tijdens Ze hebben per vraag vijftig procent in kans op het op tv juiste tijdens antwoord en verdienen door vijftig euro op tv in hun persoonlijke pot per goed de het antwoord. De vraag is alleen: wie een casht in na de tijdens vijftigste vraag zijn naar pot?

Aflevering door 19 - met In elke aflevering gaan door twee kandidaten de strijd met door elkaar een aan. Ze het beantwoorden maar liefst op vijftig vragen - over door de meest tijdens uiteenlopende onderwerpen - van in minder dan op een halfuur. Ze uit hebben per een vraag vijftig procent kans op tv op het juiste antwoord en van tijdens verdienen vijftig euro in hun door persoonlijke pot per van goed antwoord. De uit vraag is alleen: wie tijdens casht na met de vijftigste tijdens vraag zijn tijdens pot?

Aflevering 18 - in In elke de aflevering op tv gaan twee kandidaten de strijd met tijdens elkaar aan. een Ze beantwoorden maar liefst de vijftig van vragen - uit over de meest uiteenlopende onderwerpen uit - het in minder dan een halfuur. naar in Ze hebben per vraag het vijftig procent kans op door het juiste antwoord tijdens en verdienen vijftig met euro in hun de persoonlijke pot per naar goed op tv antwoord. De vraag op tv is alleen: wie casht na in de naar vijftigste vraag zijn op tv pot?

Aflevering tijdens 17 - In elke aflevering naar gaan twee een kandidaten op tv de strijd met elkaar een aan. Ze het beantwoorden maar liefst vijftig vragen - uit over de tijdens meest door uiteenlopende onderwerpen - met in minder dan een halfuur. tijdens Ze hebben per tijdens vraag in vijftig procent kans op met het juiste antwoord en uit tijdens verdienen vijftig euro van in hun persoonlijke door pot per goed antwoord. van De vraag is alleen: wie met casht na in de vijftigste vraag zijn een op pot?

Aflevering op tv 16 - In elke door aflevering gaan tijdens twee kandidaten de naar strijd met elkaar aan. Ze op beantwoorden maar liefst van tijdens vijftig vragen - over de meest naar uiteenlopende onderwerpen de - in het minder dan een halfuur. een Ze hebben naar per vraag vijftig procent door kans op van het juiste antwoord en het verdienen vijftig euro tijdens in hun de persoonlijke in pot per goed het antwoord. De vraag is alleen: een wie casht na de een vijftigste door vraag zijn een pot?

Aflevering 15 - op tv In elke aflevering met gaan twee uit kandidaten de strijd door met elkaar aan. uit Ze beantwoorden door maar liefst vijftig vragen - de over de naar meest uiteenlopende door onderwerpen - in uit minder dan een een halfuur. Ze hebben per de een vraag vijftig procent kans op het door uit juiste antwoord en verdienen vijftig euro naar op tv in hun persoonlijke pot per met goed tijdens antwoord. De vraag op is alleen: wie een casht na de vijftigste vraag zijn met uit pot?

Aflevering uit 14 - In tijdens elke aflevering gaan twee op kandidaten de door strijd met elkaar in aan. Ze beantwoorden maar tijdens liefst vijftig vragen door - over de meest door uiteenlopende tijdens onderwerpen - van in minder dan een halfuur. naar Ze hebben per op vraag vijftig uit procent kans op het uit juiste antwoord en van verdienen van vijftig euro een in hun persoonlijke pot per goed op tv een antwoord. De vraag is met alleen: wie casht na door de vijftigste het vraag zijn op pot?

Aflevering 13 - uit het In elke aflevering op gaan twee kandidaten de strijd met van tijdens elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst op vijftig vragen - met over door de meest uiteenlopende onderwerpen - naar in een minder dan een naar halfuur. Ze hebben op per vraag vijftig het procent kans op het tijdens juiste antwoord en in van verdienen vijftig euro in in hun persoonlijke pot per tijdens goed antwoord. met De vraag is een alleen: wie met casht na de vijftigste vraag de zijn het pot?

Aflevering 12 een - In tijdens elke aflevering gaan twee kandidaten het de door strijd met elkaar aan. met Ze tijdens beantwoorden maar liefst vijftig uit vragen - naar over de meest uiteenlopende met onderwerpen - in het minder dan een halfuur. met Ze hebben een per met vraag vijftig procent kans op het het met juiste antwoord en verdienen vijftig euro met in tijdens hun persoonlijke pot met per goed naar antwoord. De vraag is het alleen: wie casht na de de vijftigste vraag zijn in uit pot?

Aflevering 11 - de In van elke aflevering gaan twee kandidaten door de strijd met op elkaar in aan. Ze beantwoorden uit maar liefst vijftig in vragen - over de meest op tv uiteenlopende onderwerpen - van door in minder op tv dan een halfuur. in Ze hebben per door vraag vijftig procent kans een op het juiste antwoord een en het verdienen vijftig euro in hun persoonlijke door een pot per goed door antwoord. De vraag is alleen: in wie casht na de met vijftigste in vraag zijn tijdens pot?

februari 2020
21-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

20-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 24 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

19-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 23 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

18-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 22 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

17-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 21 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

14-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 20 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

13-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 19 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

12-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 18 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

11-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 17 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

10-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 16 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

07-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 15 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

06-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 14 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

05-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 13 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

04-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 12 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

03-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 11 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

50/50 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50/50 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50/50 bij 50/50 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50/50. Heb je een uitzending van 50/50 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50/50 gemist

Uitzending gemist van 50/50? Hier kun je alle uitzendingen van 50/50 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 21-02-2020 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!