Programma gemist?

Aflevering 38 naar - de In elke aflevering gaan met twee kandidaten de strijd met met op elkaar aan. Ze beantwoorden maar op liefst vijftig vragen in - over de in meest uiteenlopende onderwerpen - door de in minder dan door een halfuur. Ze met hebben per vraag door vijftig procent kans het op het met juiste antwoord en verdienen vijftig euro door in hun persoonlijke op tv pot per goed uit op tv antwoord. De vraag is alleen: in wie casht uit na de tijdens vijftigste vraag zijn de pot?

Aflevering van 36 - In elke aflevering de van gaan twee kandidaten de strijd op met elkaar aan. op Ze beantwoorden maar liefst op tv vijftig vragen een - over de door meest uiteenlopende onderwerpen op - in door minder dan een halfuur. uit van Ze hebben per vraag vijftig de procent op kans op het het juiste antwoord en verdienen vijftig euro tijdens in hun het persoonlijke pot een per goed antwoord. De een vraag is alleen: met wie de casht na de vijftigste vraag zijn uit van pot?

Seizoen op tv 1 - Aflevering 35 - de uit Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen met beantwoorden op en telkens vijftig procent met kans op het juiste een door antwoord hebben. Ze hebben in per vraag vijftig procent kans in op het juiste antwoord naar en verdienen naar vijftig euro op tv in hun van persoonlijke pot per goed in antwoord. De vraag het is alleen: wie casht van na de vijftigste door vraag zijn op tv pot?

Aflevering door 34 - uit In elke aflevering gaan twee door kandidaten de strijd met de elkaar aan. een Ze beantwoorden maar liefst van vijftig in vragen - over de tijdens meest uiteenlopende tijdens onderwerpen - in minder in dan van een halfuur. een Ze hebben per naar vraag vijftig procent op kans op het juiste antwoord in en verdienen vijftig op euro in hun persoonlijke door pot per door goed antwoord. De de vraag uit is alleen: wie casht na de een vijftigste vraag zijn tijdens uit pot?

Seizoen 1 - op de Aflevering 33 - van Quiz waarin twee kandidaten vijftig tijdens vragen met beantwoorden en telkens vijftig procent kans in op met het juiste op antwoord hebben. Ze hebben per vraag in vijftig procent het kans op het juiste antwoord op tv en verdienen tijdens vijftig euro in hun op tijdens persoonlijke pot per door goed antwoord. De vraag is alleen: op wie naar casht na de van vijftigste vraag het zijn pot?

Aflevering een 32 - In met elke aflevering gaan twee een kandidaten de op tv strijd met elkaar aan. van Ze op tv beantwoorden maar liefst op vijftig vragen - over de meest op uiteenlopende onderwerpen - op tv op tv in minder naar dan een halfuur. Ze de hebben per vraag vijftig procent een het kans op het juiste de antwoord en met verdienen vijftig euro in door hun persoonlijke pot met per goed antwoord. De vraag in is alleen: wie tijdens de casht na de door vijftigste vraag zijn de pot?

Aflevering een 30 - In elke aflevering uit met gaan twee kandidaten op tv de strijd met elkaar aan. een Ze de beantwoorden maar liefst vijftig vragen - op over met de meest uiteenlopende onderwerpen naar - in minder de dan van een halfuur. Ze hebben per uit vraag vijftig door procent kans op tijdens het uit juiste antwoord en verdienen door vijftig euro in op tv hun persoonlijke pot per met goed met antwoord. De vraag is alleen: de wie de casht na de vijftigste de vraag zijn uit pot?

Aflevering de 29 - de In elke aflevering gaan het twee kandidaten de strijd met van elkaar aan. in Ze beantwoorden maar een liefst het vijftig vragen - over door de meest uiteenlopende op onderwerpen - in minder uit dan een halfuur. de Ze hebben met per vraag vijftig procent het kans uit op het van juiste antwoord en verdienen vijftig euro de in hun persoonlijke in pot per door goed antwoord. tijdens De vraag is op tv alleen: wie casht na tijdens de vijftigste door vraag zijn op tv pot?

Aflevering met 28 - In elke aflevering op gaan op twee kandidaten de strijd van met met elkaar aan. Ze beantwoorden een maar liefst vijftig met vragen - over de meest uit uiteenlopende onderwerpen door - in de minder dan een uit halfuur. uit Ze hebben per vraag uit vijftig procent kans op op tv het op juiste antwoord en verdienen vijftig euro in in hun uit persoonlijke tijdens pot per goed antwoord. De vraag uit is alleen: wie door naar casht na de vijftigste het vraag zijn op tv pot?

Aflevering het 27 - In elke de aflevering gaan twee kandidaten op de uit strijd met elkaar aan. van Ze beantwoorden maar van liefst vijftig vragen - tijdens over het de meest uiteenlopende onderwerpen tijdens - op in minder het dan een halfuur. Ze hebben met per door vraag vijftig procent kans op naar het juiste antwoord uit en in verdienen vijftig euro in in hun persoonlijke pot per goed het antwoord. De op vraag is op tv alleen: wie naar casht na de vijftigste vraag de zijn uit pot?

Aflevering 26 naar - In elke van aflevering gaan twee de kandidaten door de strijd met elkaar op aan. Ze door beantwoorden maar liefst vijftig vragen de - over de meest door uiteenlopende onderwerpen op tv - in minder de dan een het halfuur. Ze hebben per op vraag vijftig procent op kans het op het juiste antwoord en van de verdienen vijftig euro in hun het persoonlijke pot een per goed antwoord. het De vraag is alleen: wie van een casht na de vijftigste vraag op zijn op tv pot?

Aflevering 25 uit - In elke aflevering in gaan op tv twee kandidaten de strijd in met elkaar aan. de Ze beantwoorden op tv maar liefst vijftig vragen - op over de meest op tv uiteenlopende onderwerpen - het in door minder dan op tv een halfuur. Ze hebben op per vraag vijftig naar procent kans op het op tv juiste antwoord tijdens en de verdienen vijftig euro in hun een persoonlijke pot met per goed antwoord. De vraag in is alleen: naar wie het casht na de vijftigste vraag de zijn naar pot?

Aflevering op tv 24 - In elke aflevering een gaan twee kandidaten op op tv de strijd met elkaar aan. Ze het beantwoorden maar uit liefst vijftig vragen de - over de uit meest uiteenlopende onderwerpen een - in op minder dan van een halfuur. van Ze hebben per vraag vijftig het procent kans uit op het juiste antwoord en in van verdienen vijftig euro in op tv hun persoonlijke pot per goed op antwoord. uit De vraag is alleen: naar wie van casht na de vijftigste vraag een zijn de pot?

Aflevering 23 op tv - In elke door aflevering op gaan twee kandidaten op tv de strijd met een elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst de vijftig op vragen - over de een meest uiteenlopende van onderwerpen - in minder een dan tijdens een halfuur. Ze hebben op per uit vraag vijftig procent kans op met het juiste antwoord op en verdienen uit vijftig euro in naar hun persoonlijke naar pot per goed antwoord. De vraag een tijdens is alleen: wie op casht na de vijftigste vraag zijn de in pot?

Aflevering op tv 22 - In elke in aflevering van gaan twee kandidaten de strijd met uit door elkaar aan. Ze naar beantwoorden maar liefst vijftig vragen door - tijdens over de meest uiteenlopende uit onderwerpen - in minder naar dan een halfuur. met Ze hebben op per op vraag vijftig procent kans op de het juiste antwoord uit en verdienen van vijftig euro in in hun persoonlijke pot naar per goed antwoord. De in vraag is alleen: wie een casht na de op tv vijftigste vraag een zijn naar pot?

juli 2021
11-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 38 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

09-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 36 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

06-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

05-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 34 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

04-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

03-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 32 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

28-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 30 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

27-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 29 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

26-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 28 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

25-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 27 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

24-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 26 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

21-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 25 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

20-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 24 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

19-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 23 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

18-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 22 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

50/50 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50/50 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50/50 bij 50/50 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50/50. Heb je een uitzending van 50/50 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50/50 gemist

Uitzending gemist van 50/50? Hier kun je alle uitzendingen van 50/50 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!