Programma gemist?

Aflevering 38 met - In elke uit aflevering gaan twee uit kandidaten de in strijd met elkaar aan. Ze met beantwoorden maar liefst de in vijftig vragen - over met de meest uiteenlopende onderwerpen in - in minder in dan een halfuur. op tv Ze het hebben per vraag het vijftig procent kans op het uit juiste antwoord en op tv verdienen tijdens vijftig euro in het hun persoonlijke pot per goed een door antwoord. De vraag is alleen: wie op tv casht op na de de vijftigste vraag zijn uit pot?

Aflevering in 36 - In elke naar aflevering gaan naar twee kandidaten de met strijd met elkaar aan. door Ze beantwoorden maar van liefst vijftig uit vragen - over de meest met uiteenlopende onderwerpen - naar in minder de dan een in halfuur. de Ze hebben per tijdens vraag vijftig procent een kans op het juiste antwoord en tijdens verdienen vijftig in euro in naar hun persoonlijke pot door per goed antwoord. De op tv vraag is met alleen: wie op casht na de vijftigste vraag zijn op tv het pot?

Seizoen 1 - een Aflevering het 35 - Quiz waarin twee in kandidaten vijftig met vragen beantwoorden in en telkens vijftig een procent kans op het met juiste antwoord hebben. Ze hebben het per uit vraag vijftig procent kans op de het juiste een antwoord en het verdienen vijftig euro op in hun persoonlijke pot van per goed antwoord. De tijdens het vraag is alleen: tijdens wie casht na de met vijftigste vraag zijn een pot?

Aflevering tijdens 34 - In naar elke aflevering gaan uit twee kandidaten de strijd met van elkaar van aan. Ze beantwoorden maar het liefst vijftig vragen - van een over de meest tijdens uiteenlopende onderwerpen - in in minder dan door een halfuur. Ze door hebben per vraag door vijftig procent op kans op het juiste antwoord en het verdienen vijftig een euro in hun naar persoonlijke pot een per goed antwoord. uit De vraag naar is alleen: wie casht na in de op tv vijftigste vraag zijn van pot?

Seizoen 1 op - van Aflevering 33 - Quiz de waarin twee kandidaten op tv vijftig vragen beantwoorden en een telkens van vijftig procent kans naar op het juiste antwoord hebben. Ze naar hebben per vraag vijftig met procent kans in op het juiste antwoord tijdens en verdienen naar vijftig euro de in hun persoonlijke pot per naar goed antwoord. in De vraag is de alleen: wie casht naar na de tijdens vijftigste vraag zijn het pot?

Aflevering in 32 - In elke aflevering het door gaan twee kandidaten de strijd een met elkaar aan. Ze naar op beantwoorden maar liefst vijftig vragen op tv - over op tv de meest uiteenlopende het onderwerpen - in tijdens minder dan een uit halfuur. Ze hebben het per vraag vijftig procent door kans op het op tv op juiste antwoord en de verdienen vijftig euro in hun persoonlijke van uit pot per goed antwoord. met De vraag van is alleen: wie op tv casht na de vijftigste op vraag zijn uit pot?

Aflevering in 30 - In met elke aflevering uit gaan twee kandidaten de strijd uit met elkaar aan. op Ze beantwoorden door maar liefst vijftig vragen in - over een de meest uiteenlopende onderwerpen op - in de minder dan een halfuur. door Ze hebben per een de vraag vijftig procent kans op het in juiste met antwoord en verdienen door vijftig euro in een hun persoonlijke pot van per goed antwoord. De vraag het tijdens is alleen: wie casht na de de vijftigste naar vraag zijn uit pot?

Aflevering 29 - tijdens van In elke aflevering gaan twee naar kandidaten de strijd met op tv elkaar door aan. Ze beantwoorden maar uit liefst tijdens vijftig vragen - over de meest een uiteenlopende in onderwerpen - in in minder een dan een halfuur. Ze door hebben per vraag vijftig door procent kans in op het juiste antwoord en de in verdienen vijftig euro in de hun persoonlijke pot per op goed door antwoord. De vraag is alleen: naar wie casht na de van vijftigste met vraag zijn van pot?

Aflevering 28 - een In in elke aflevering gaan twee kandidaten een de tijdens strijd met op elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst door het vijftig vragen - over tijdens de meest uiteenlopende onderwerpen tijdens - in van minder door dan een halfuur. Ze hebben per uit het vraag vijftig procent kans op het op juiste antwoord en in verdienen vijftig door euro in de hun persoonlijke pot per goed op naar antwoord. De vraag is alleen: op wie casht van na de door vijftigste vraag zijn met pot?

Aflevering op tv 27 - In elke op aflevering gaan twee van kandidaten op tv de strijd met elkaar aan. uit Ze beantwoorden maar liefst op vijftig uit vragen - een over de meest uiteenlopende door onderwerpen - in minder van dan een van halfuur. Ze hebben per tijdens vraag vijftig procent tijdens het kans op het juiste het antwoord en verdienen vijftig euro de in hun de persoonlijke pot per goed in antwoord. De vraag met is alleen: wie op naar casht na de door vijftigste vraag zijn uit pot?

Aflevering door 26 - tijdens In elke aflevering gaan twee door kandidaten de strijd van met elkaar aan. Ze uit beantwoorden uit maar liefst vijftig vragen - op tv tijdens over de meest uiteenlopende onderwerpen - uit in van minder op tv dan een halfuur. Ze tijdens hebben per in vraag vijftig procent kans op een het juiste antwoord en door verdienen vijftig in euro in hun persoonlijke op tv pot per het goed antwoord. De vraag van is alleen: wie de casht na door de vijftigste vraag door zijn de pot?

Aflevering de 25 - In een elke aflevering gaan op twee kandidaten de strijd met de in elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst de vijftig vragen in - tijdens over de meest uiteenlopende onderwerpen - de in de minder dan een halfuur. op tv Ze hebben de per vraag vijftig procent op tv uit kans op het juiste op antwoord en met verdienen vijftig euro in op hun persoonlijke pot per goed op tv antwoord. de De vraag op tv is alleen: wie casht na de naar van vijftigste vraag zijn uit pot?

Aflevering op tv 24 - In elke het aflevering gaan met twee kandidaten op tv de strijd met het elkaar aan. Ze beantwoorden een maar liefst uit vijftig vragen - over de op tv meest uiteenlopende onderwerpen - uit in minder het dan met een halfuur. Ze met hebben per vraag vijftig procent van de kans op het juiste antwoord en een verdienen tijdens vijftig euro in hun met persoonlijke pot per van goed in antwoord. De vraag is alleen: naar wie casht na het de vijftigste van vraag zijn uit pot?

Aflevering door 23 - het In elke aflevering gaan twee in kandidaten de strijd met met elkaar naar aan. Ze met beantwoorden maar liefst vijftig vragen - door over de meest in met uiteenlopende onderwerpen - in op minder dan een uit halfuur. Ze hebben per van vraag vijftig procent met kans op een het van juiste antwoord en verdienen vijftig op tv euro in hun in persoonlijke pot per goed in het antwoord. De vraag op tv is alleen: wie casht de na de vijftigste vraag zijn op uit pot?

Aflevering de 22 - In elke naar aflevering gaan twee kandidaten de uit de strijd met elkaar aan. tijdens Ze beantwoorden maar van liefst vijftig vragen - op over de uit meest op uiteenlopende onderwerpen - in naar minder dan door een halfuur. Ze hebben van per vraag vijftig procent van een kans op het juiste antwoord en een verdienen tijdens vijftig euro in door hun persoonlijke pot per de goed uit antwoord. De vraag is alleen: wie het casht na de met vijftigste vraag zijn uit het pot?

augustus 2020
11-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 38 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

09-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 36 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

06-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

05-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 34 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

04-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in...

03-03-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 32 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

28-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 30 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

27-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 29 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

26-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 28 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

25-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 27 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

24-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 26 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

21-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 25 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

20-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 24 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

19-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 23 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

18-02-2020 18:25

50/50

50/50 - 50/50

Aflevering 22 - In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

50/50 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50/50 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50/50 bij 50/50 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50/50. Heb je een uitzending van 50/50 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50/50 gemist

Uitzending gemist van 50/50? Hier kun je alle uitzendingen van 50/50 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!