Programma gemist?

Aflevering 6 in - Filmpjes kijken en op het geld verdienen. Wie uit wil dat nou op niet?! In het de nieuwe spelprogramma met Kim-Lian met van der tijdens Meij kijkt een 100-koppig publiek naar met de van beste, grappigste en meest de bijzondere op verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmpje wordt op tv op pauze gezet en met vervolgens op moet het publiek inschatten tijdens wat er gaat gebeuren. Het de hele op publiek samen is 10.000 euro de waard. Vervolgens uit zien ze de afloop. op Wie het goed van heeft, tijdens mag door naar de naar volgende ronde. Hoe verder uit diegene van komt en hoe minder naar mensen er met overblijven hoe op tv meer geld die persoon kan de winnen!

Aflevering tijdens 4 - Filmpjes kijken met en geld uit verdienen. Wie wil de dat nou niet?! In tijdens het nieuwe spelprogramma van met de Kim-Lian van der in Meij kijkt een 100-koppig publiek het naar de beste, naar grappigste en het meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. tijdens Ieder filmpje wordt op pauze naar gezet door en vervolgens op tv moet het publiek inschatten wat er uit van gaat gebeuren. Het hele door publiek samen is 10.000 euro door het waard. Vervolgens zien ze de afloop. tijdens Wie op tv het goed heeft, mag de door naar de volgende uit ronde. Hoe tijdens verder diegene komt een en hoe minder mensen op tv er overblijven naar hoe meer geld die op persoon kan door winnen!

Aflevering van 3 - Filmpjes kijken en door in geld verdienen. Wie wil het dat nou niet?! In het met een nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van van der Meij tijdens kijkt een van 100-koppig publiek naar van de beste, grappigste en meest bijzondere op tv met verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmpje wordt op pauze in gezet en op vervolgens moet het publiek de inschatten in wat er gaat gebeuren. van Het hele de publiek samen is het 10.000 euro waard. Vervolgens een zien ze de afloop. tijdens Wie het goed in heeft, mag een door naar de volgende het ronde. Hoe verder met diegene komt en tijdens hoe minder uit mensen er overblijven hoe uit meer geld die van persoon kan in winnen!

Aflevering 2 op tv - Filmpjes kijken in en geld verdienen. door Wie wil dat een nou niet?! In de het een nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van naar der op tv Meij kijkt een door 100-koppig publiek naar de de beste, grappigste en meest bijzondere met verborgen-camera-filmpjes. een Ieder filmpje wordt op pauze het het gezet en vervolgens moet op het publiek inschatten tijdens wat er door gaat gebeuren. Het hele publiek samen uit is 10.000 in euro waard. van Vervolgens zien naar ze de afloop. Wie het goed de heeft, mag door van naar van de volgende in ronde. Hoe verder met diegene komt en hoe minder mensen met er overblijven naar hoe meer geld de die persoon kan op winnen!

In uit het nieuwe programma op tv Mensenkennis voorspelt het publiek een in de studio hoe van verborgencamerasituaties aflopen. Vanaf het vanavond op elke vrijdag om 20:30 op tv uur op door SBS6. Publiek Eerder was het tv-programma op Mensenkennis met bekende Nederlanders. op Nu in is er alleen nog op een honderdkoppig naar publiek. De mensen die de op meeste mensenkennis hebben met gaan door met een geldprijs op naar huis. Filmpjes Kim-Lian op tv van der Meij naar presenteert allerlei bijzondere, opmerkelijke en vooral een grappige filmpjes. uit De mensen worden onvoorbereid uit geconfronteerd met van dilemma's. uit Aan de mensen in op tv de studio het de vraag hoe het afloopt. Geldprijs De door honderd publieksleden zijn samen tijdens 10 in duizend euro de waard. De mensen tijdens die een fout antwoord geven tijdens een de uitzending, vallen tijdens af. De personen naar die uiteindelijk overblijven een met verdelen samen het door geldbedrag.

april 2021
28-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 6 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

14-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 4 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

07-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 3 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

31-01-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 2 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

24-01-2020 20:30

Nieuw: Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Nieuw: Mensenkennis

In het nieuwe programma Mensenkennis voorspelt het publiek in de studio hoe verborgencamerasituaties aflopen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. Publiek Eerder was het tv-programma Mensenkennis met bekende Nederlanders. N...

Mensenkennis 2020 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mensenkennis 2020 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mensenkennis 2020 bij Mensenkennis 2020 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mensenkennis 2020. Heb je een uitzending van Mensenkennis 2020 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mensenkennis 2020 gemist

Uitzending gemist van Mensenkennis 2020? Hier kun je alle uitzendingen van Mensenkennis 2020 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 28-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!