Programma gemist?

Aflevering op 6 - in Filmpjes kijken en van geld verdienen. Wie wil dat in nou het niet?! In het nieuwe spelprogramma met met Kim-Lian in van der Meij kijkt op tv een 100-koppig publiek naar naar de beste, op tv grappigste en meest op bijzondere tijdens verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmpje wordt op op tv pauze gezet en het vervolgens van moet het publiek inschatten wat uit er gaat door gebeuren. Het naar hele publiek samen het is 10.000 euro waard. Vervolgens van zien uit ze de afloop. Wie het goed uit de heeft, mag door naar naar de volgende ronde. Hoe verder op tv diegene door komt en hoe naar minder mensen er overblijven hoe de meer geld in die persoon tijdens kan winnen!

Aflevering van 4 - Filmpjes kijken en op naar geld verdienen. Wie wil dat nou het niet?! In door het nieuwe de spelprogramma met Kim-Lian een van der Meij door kijkt een 100-koppig publiek een naar de de beste, grappigste en een meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder de filmpje de wordt op pauze gezet en met vervolgens op tv moet het publiek inschatten wat tijdens er gaat gebeuren. uit Het van hele publiek samen in is 10.000 euro waard. Vervolgens zien op ze de op afloop. Wie het het goed heeft, mag door in van naar de volgende ronde. op tv Hoe verder diegene komt en uit het hoe minder mensen in er overblijven hoe meer de geld die persoon tijdens kan winnen!

Aflevering 3 een - Filmpjes kijken de en geld verdienen. van Wie wil tijdens dat nou niet?! In het van nieuwe spelprogramma door met tijdens Kim-Lian van der Meij kijkt het een 100-koppig een publiek naar de beste, met grappigste en meest bijzondere door in verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmpje wordt op pauze met gezet van en vervolgens moet met het publiek inschatten met wat er gaat gebeuren. Het van hele publiek samen op tv tijdens is 10.000 euro waard. door Vervolgens zien ze de afloop. door Wie het op tv goed door heeft, mag door van naar de volgende ronde. Hoe het verder op diegene komt en de hoe minder mensen de er overblijven hoe meer van geld die met persoon kan winnen!

Aflevering 2 - met op Filmpjes kijken en geld verdienen. tijdens Wie wil dat nou uit niet?! In tijdens het nieuwe spelprogramma met met Kim-Lian van der een Meij kijkt tijdens een 100-koppig publiek naar uit de op beste, grappigste en meest op tv bijzondere verborgen-camera-filmpjes. uit Ieder filmpje wordt op door pauze gezet en een vervolgens moet door het publiek inschatten wat door er gaat het gebeuren. Het hele publiek samen door is 10.000 euro met waard. Vervolgens door zien door ze de afloop. Wie het goed een heeft, mag door op naar de op volgende in ronde. Hoe verder diegene op komt en hoe minder met mensen er op overblijven hoe meer geld die op tv in persoon kan winnen!

In het uit nieuwe programma het Mensenkennis voorspelt het publiek op in de een studio hoe uit verborgencamerasituaties aflopen. Vanaf vanavond elke vrijdag tijdens om 20:30 uur een op SBS6. Publiek Eerder was naar het tv-programma Mensenkennis het met op bekende Nederlanders. een Nu is er alleen nog uit een honderdkoppig publiek. De op mensen die de het meeste door mensenkennis hebben gaan met door een op geldprijs naar huis. Filmpjes Kim-Lian door van der Meij op tv presenteert allerlei bijzondere, met opmerkelijke en vooral tijdens grappige filmpjes. De mensen van worden onvoorbereid geconfronteerd met dilemma's. tijdens Aan de in mensen in op de studio de vraag hoe van het in afloopt. Geldprijs De honderd publieksleden zijn op tv samen een 10 duizend euro de waard. De mensen die een een fout antwoord geven van tijdens de uitzending, vallen de de af. De personen die naar uiteindelijk overblijven verdelen samen uit het in geldbedrag.

november 2020
28-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 6 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

14-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 4 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

07-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 3 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

31-01-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 2 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

24-01-2020 20:30

Nieuw: Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Nieuw: Mensenkennis

In het nieuwe programma Mensenkennis voorspelt het publiek in de studio hoe verborgencamerasituaties aflopen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. Publiek Eerder was het tv-programma Mensenkennis met bekende Nederlanders. N...

Mensenkennis 2020 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mensenkennis 2020 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mensenkennis 2020 bij Mensenkennis 2020 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mensenkennis 2020. Heb je een uitzending van Mensenkennis 2020 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mensenkennis 2020 gemist

Uitzending gemist van Mensenkennis 2020? Hier kun je alle uitzendingen van Mensenkennis 2020 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 28-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!