Programma gemist?

Aflevering 6 - door Filmpjes kijken de en geld verdienen. Wie op tv tijdens wil dat nou niet?! op tv In het nieuwe een spelprogramma met Kim-Lian van in der door Meij kijkt een 100-koppig publiek een naar het de beste, grappigste en op meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder de filmpje de wordt op pauze gezet en vervolgens het in moet het publiek inschatten wat het er van gaat gebeuren. Het hele publiek in samen is 10.000 euro van waard. Vervolgens zien met ze van de afloop. Wie het een goed heeft, mag door op de naar de volgende ronde. Hoe tijdens verder diegene komt naar en hoe minder naar mensen er overblijven hoe tijdens meer op geld die persoon de kan winnen!

Aflevering uit 4 - tijdens Filmpjes kijken en op geld verdienen. Wie wil op tv dat nou een niet?! In het nieuwe naar spelprogramma met Kim-Lian van met der Meij kijkt in een 100-koppig publiek naar naar de het beste, grappigste en meest bijzondere de verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmpje het wordt op het pauze naar gezet en vervolgens moet het publiek met op tv inschatten wat er op gaat gebeuren. Het hele naar publiek samen is 10.000 van euro waard. Vervolgens zien op ze de tijdens afloop. Wie het goed het met heeft, mag door naar de volgende naar ronde. Hoe verder in diegene komt van en hoe op tv minder mensen er overblijven hoe door meer geld die op persoon kan op winnen!

Aflevering op 3 - naar Filmpjes kijken en geld verdienen. de Wie uit wil dat nou niet?! In het het nieuwe spelprogramma naar met Kim-Lian van tijdens der uit Meij kijkt een door 100-koppig publiek naar door de beste, grappigste en meest bijzondere op verborgen-camera-filmpjes. uit Ieder filmpje wordt de op pauze gezet en vervolgens het moet het publiek de inschatten op tv wat er gaat het gebeuren. Het hele publiek het samen naar is 10.000 euro tijdens waard. Vervolgens zien ze de op tv afloop. tijdens Wie het goed heeft, mag door een naar de door volgende ronde. Hoe verder van diegene op komt en hoe minder door mensen er overblijven naar hoe de meer geld die persoon op kan winnen!

Aflevering 2 - van Filmpjes in kijken en tijdens geld verdienen. Wie wil van dat nou niet?! In met het nieuwe spelprogramma naar met Kim-Lian naar van der op tv Meij kijkt een naar 100-koppig publiek naar de de beste, grappigste met en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. de Ieder filmpje het wordt op pauze gezet en vervolgens het tijdens moet het publiek inschatten wat er de gaat gebeuren. Het uit in hele publiek samen is 10.000 op euro waard. Vervolgens zien het ze de een afloop. Wie in het goed heeft, mag door naar naar de een volgende ronde. Hoe verder door uit diegene komt en hoe het minder mensen er overblijven hoe tijdens tijdens meer geld die op tv persoon kan winnen!

In het uit nieuwe een programma Mensenkennis voorspelt het een publiek in op tv de studio hoe verborgencamerasituaties uit aflopen. Vanaf vanavond elke door vrijdag om 20:30 in uur op SBS6. Publiek Eerder was op tv het tv-programma Mensenkennis in met bekende Nederlanders. met Nu is naar er alleen nog een uit honderdkoppig in publiek. De mensen die van de meeste mensenkennis het hebben gaan met met een geldprijs naar huis. Filmpjes Kim-Lian het van der Meij met op presenteert allerlei bijzondere, van opmerkelijke en vooral op tv grappige filmpjes. De mensen worden op onvoorbereid geconfronteerd met van dilemma's. Aan uit de mensen in de studio met de vraag met hoe het afloopt. Geldprijs De in honderd publieksleden zijn tijdens samen 10 uit duizend euro waard. De mensen door een die een fout antwoord geven tijdens tijdens de uitzending, met vallen af. De personen met met die uiteindelijk overblijven verdelen samen een het in geldbedrag.

maart 2020
28-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 6 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

14-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 4 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

07-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 3 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

31-01-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 2 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

24-01-2020 20:30

Nieuw: Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Nieuw: Mensenkennis

In het nieuwe programma Mensenkennis voorspelt het publiek in de studio hoe verborgencamerasituaties aflopen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. Publiek Eerder was het tv-programma Mensenkennis met bekende Nederlanders. N...

Mensenkennis 2020 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mensenkennis 2020 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mensenkennis 2020 bij Mensenkennis 2020 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mensenkennis 2020. Heb je een uitzending van Mensenkennis 2020 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mensenkennis 2020 gemist

Uitzending gemist van Mensenkennis 2020? Hier kun je alle uitzendingen van Mensenkennis 2020 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 28-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!