Programma gemist?

Aflevering uit 6 - Filmpjes kijken en met geld verdienen. naar Wie in wil dat nou niet?! In het van nieuwe spelprogramma uit met in Kim-Lian van der het Meij kijkt een 100-koppig publiek naar uit in de beste, grappigste op tv en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmpje door in wordt op pauze gezet en het vervolgens moet het publiek tijdens inschatten met wat er met gaat gebeuren. Het een hele publiek samen is 10.000 door euro op tv waard. Vervolgens zien ze de afloop. door door Wie het goed heeft, mag door door uit naar de volgende ronde. Hoe verder een het diegene komt en hoe minder mensen door tijdens er overblijven hoe meer geld die op tv persoon kan op tv winnen!

Aflevering 4 op tv - in Filmpjes kijken en geld verdienen. op Wie wil van dat nou niet?! een In het nieuwe op spelprogramma met Kim-Lian van der op Meij tijdens kijkt een naar 100-koppig publiek naar in de beste, grappigste in en meest bijzondere een verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmpje wordt op van pauze gezet en door vervolgens moet het in publiek een inschatten wat er gaat gebeuren. in Het hele publiek het samen tijdens is 10.000 euro waard. de Vervolgens zien naar ze de afloop. Wie het goed met heeft, de mag door naar uit de volgende ronde. Hoe van verder diegene komt van en van hoe minder mensen er overblijven hoe uit meer de geld die persoon met kan winnen!

Aflevering op 3 - Filmpjes kijken de en met geld verdienen. Wie een wil dat nou uit niet?! In het nieuwe spelprogramma tijdens met Kim-Lian van op tv der met Meij kijkt een de 100-koppig publiek naar de beste, grappigste in en het meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmpje van door wordt op pauze gezet en vervolgens met moet het publiek tijdens inschatten wat er uit gaat gebeuren. Het de hele een publiek samen is 10.000 tijdens euro waard. in Vervolgens zien ze uit de afloop. Wie het op goed op heeft, mag door op tv naar de volgende ronde. de Hoe verder diegene komt en op tv hoe naar minder mensen er overblijven hoe tijdens meer door geld die in persoon kan winnen!

Aflevering op 2 - Filmpjes uit kijken en een geld verdienen. Wie wil dat nou het niet?! in In het nieuwe een spelprogramma met Kim-Lian van der in Meij kijkt een de door 100-koppig publiek naar de beste, door grappigste en op tv meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder in filmpje wordt op pauze in gezet en in vervolgens uit moet het publiek inschatten wat er een gaat gebeuren. de Het hele het publiek samen in is 10.000 euro van waard. Vervolgens zien ze de afloop. in tijdens Wie het goed heeft, tijdens mag door naar de volgende tijdens uit ronde. Hoe verder naar diegene komt en hoe minder van mensen er door overblijven hoe meer geld die de persoon kan tijdens winnen!

In de het nieuwe de programma Mensenkennis voorspelt het op publiek in de studio met hoe verborgencamerasituaties door aflopen. Vanaf door vanavond elke vrijdag een om 20:30 uur de op SBS6. Publiek Eerder was het tv-programma in Mensenkennis met bekende op tv Nederlanders. Nu is van er het alleen nog een van honderdkoppig publiek. De mensen die met de naar meeste mensenkennis hebben uit gaan met een geldprijs naar de huis. Filmpjes Kim-Lian van de der Meij de presenteert allerlei bijzondere, opmerkelijke en vooral op tv tijdens grappige filmpjes. De mensen van worden onvoorbereid een geconfronteerd met dilemma's. Aan de mensen op tv in naar de studio de vraag tijdens hoe het afloopt. Geldprijs De van honderd publieksleden zijn samen uit 10 tijdens duizend euro waard. De een mensen die het een fout antwoord tijdens geven tijdens de op uitzending, vallen af. De naar personen die uiteindelijk overblijven op verdelen samen naar het uit geldbedrag.

augustus 2020
28-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 6 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

14-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 4 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

07-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 3 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

31-01-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 2 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

24-01-2020 20:30

Nieuw: Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Nieuw: Mensenkennis

In het nieuwe programma Mensenkennis voorspelt het publiek in de studio hoe verborgencamerasituaties aflopen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. Publiek Eerder was het tv-programma Mensenkennis met bekende Nederlanders. N...

Mensenkennis 2020 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mensenkennis 2020 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mensenkennis 2020 bij Mensenkennis 2020 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mensenkennis 2020. Heb je een uitzending van Mensenkennis 2020 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mensenkennis 2020 gemist

Uitzending gemist van Mensenkennis 2020? Hier kun je alle uitzendingen van Mensenkennis 2020 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 28-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!