Programma gemist?

Aflevering naar 6 - door Filmpjes kijken en geld verdienen. van Wie naar wil dat nou niet?! naar In het nieuwe spelprogramma met het in Kim-Lian van der een Meij kijkt een 100-koppig publiek van naar de beste, grappigste in en tijdens meest bijzondere het verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmpje wordt in op pauze uit gezet en vervolgens in moet het publiek inschatten wat met er gaat gebeuren. Het met hele van publiek samen op is 10.000 euro waard. Vervolgens op tv zien door ze de afloop. Wie van het goed heeft, uit mag door naar op de volgende op tv ronde. Hoe verder diegene komt en een op tv hoe minder mensen er op overblijven hoe meer geld die in persoon een kan winnen!

Aflevering naar 4 - Filmpjes kijken tijdens en geld door verdienen. Wie wil dat nou van niet?! In de het nieuwe spelprogramma met een Kim-Lian van door der Meij kijkt een door 100-koppig publiek naar door de tijdens beste, grappigste en op meest bijzondere in verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmpje wordt in op pauze gezet en op tv vervolgens moet het de publiek inschatten wat er van gaat gebeuren. uit Het uit hele publiek samen is 10.000 de euro waard. een Vervolgens zien met ze de afloop. Wie het het goed heeft, met mag door naar door de volgende op tv ronde. Hoe verder tijdens diegene komt en hoe minder mensen met er in overblijven hoe meer uit geld die persoon kan de winnen!

Aflevering met 3 - Filmpjes kijken en het het geld verdienen. Wie wil dat op tv nou niet?! op tv In het nieuwe spelprogramma met uit Kim-Lian van der uit Meij het kijkt een op 100-koppig publiek naar een de beste, grappigste door en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. naar Ieder filmpje wordt op pauze uit in gezet en vervolgens een moet het publiek tijdens inschatten wat er gaat gebeuren. uit Het naar hele publiek samen is 10.000 euro uit waard. Vervolgens zien in ze door de afloop. Wie het goed uit heeft, mag uit door met naar de volgende ronde. Hoe in verder diegene komt naar en naar hoe minder mensen er door overblijven hoe meer geld tijdens die persoon een kan winnen!

Aflevering tijdens 2 - de Filmpjes kijken en geld verdienen. door Wie tijdens wil dat nou niet?! met In het tijdens nieuwe spelprogramma met Kim-Lian uit van der in Meij kijkt een op 100-koppig publiek naar de naar beste, grappigste en meest bijzondere uit uit verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmpje wordt op door pauze gezet en vervolgens op moet tijdens het publiek inschatten wat met er gaat het gebeuren. Het de hele publiek samen is 10.000 een euro in waard. Vervolgens zien ze de afloop. in Wie uit het goed met heeft, mag door naar de volgende naar ronde. een Hoe verder diegene komt tijdens en hoe tijdens minder mensen er overblijven hoe tijdens meer uit geld die persoon door kan winnen!

In naar het nieuwe de programma Mensenkennis voorspelt het publiek in van uit de studio hoe in verborgencamerasituaties aflopen. Vanaf vanavond op tv elke vrijdag om 20:30 in uur op SBS6. Publiek Eerder was in het het tv-programma Mensenkennis met bekende uit Nederlanders. Nu tijdens is er van alleen nog een honderdkoppig publiek. De tijdens naar mensen die de meeste van mensenkennis hebben naar gaan met een geldprijs naar huis. Filmpjes Kim-Lian met van der uit Meij presenteert uit allerlei bijzondere, opmerkelijke een en vooral grappige filmpjes. door De mensen worden een onvoorbereid tijdens geconfronteerd met dilemma's. op tv Aan de mensen in de op studio de vraag uit hoe het afloopt. Geldprijs De op honderd op publieksleden zijn samen 10 met duizend euro waard. met De mensen die de een fout tijdens antwoord geven tijdens de tijdens uitzending, vallen af. De personen met die de uiteindelijk overblijven in verdelen samen het uit geldbedrag.

juli 2021
28-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 6 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

14-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 4 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

07-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 3 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

31-01-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 2 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

24-01-2020 20:30

Nieuw: Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Nieuw: Mensenkennis

In het nieuwe programma Mensenkennis voorspelt het publiek in de studio hoe verborgencamerasituaties aflopen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. Publiek Eerder was het tv-programma Mensenkennis met bekende Nederlanders. N...

Mensenkennis 2020 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mensenkennis 2020 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mensenkennis 2020 bij Mensenkennis 2020 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mensenkennis 2020. Heb je een uitzending van Mensenkennis 2020 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mensenkennis 2020 gemist

Uitzending gemist van Mensenkennis 2020? Hier kun je alle uitzendingen van Mensenkennis 2020 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 28-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!