Programma gemist?

Aflevering 4 - op tv Filmpjes kijken naar en geld met verdienen. Wie wil dat nou uit niet?! In het van nieuwe spelprogramma met een Kim-Lian het van der Meij in kijkt een 100-koppig het publiek naar de door beste, grappigste en meest van bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder de filmpje wordt op pauze van de gezet en vervolgens in moet het publiek inschatten wat er tijdens gaat gebeuren. door Het hele publiek in samen is 10.000 euro naar een waard. Vervolgens zien ze door de afloop. Wie het het goed heeft, in mag door naar de volgende op ronde. Hoe op verder met diegene komt en hoe minder mensen het er van overblijven hoe meer uit geld die persoon door kan winnen!

Aflevering 3 op tv - naar Filmpjes kijken en geld verdienen. uit Wie wil dat nou een niet?! het In het op tv nieuwe spelprogramma met een Kim-Lian van der van Meij kijkt een een 100-koppig publiek naar de in beste, grappigste en meest bijzondere van van verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmpje wordt op in pauze gezet in en vervolgens door moet het publiek naar inschatten wat er gaat gebeuren. het Het een hele publiek samen is de 10.000 euro tijdens waard. Vervolgens zien ze op tv de afloop. Wie het goed in heeft, met mag door naar van de volgende op ronde. Hoe verder diegene een komt en hoe minder uit mensen er overblijven de hoe meer geld met die persoon kan op tv winnen!

Aflevering van 2 - door Filmpjes kijken en geld met verdienen. Wie wil dat nou de door niet?! In het de nieuwe spelprogramma met uit Kim-Lian van der op Meij kijkt een 100-koppig publiek naar naar de beste, van grappigste een en meest bijzondere op verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmpje wordt op pauze van gezet en op tv vervolgens met moet het publiek inschatten wat op er gaat het gebeuren. Het hele publiek samen de uit is 10.000 euro het waard. Vervolgens zien ze de afloop. op tv Wie van het goed heeft, het mag door een naar de volgende het ronde. Hoe verder diegene komt het en een hoe minder mensen er overblijven naar hoe meer geld op die persoon door kan winnen!

In het uit nieuwe tijdens programma Mensenkennis voorspelt het publiek naar in de een studio hoe verborgencamerasituaties naar aflopen. Vanaf tijdens vanavond elke vrijdag tijdens om 20:30 uur uit op SBS6. Publiek Eerder was het tv-programma het Mensenkennis met bekende het Nederlanders. Nu is in er alleen uit nog een honderdkoppig publiek. De op tv mensen een die de meeste een mensenkennis hebben gaan met een naar geldprijs naar in huis. Filmpjes Kim-Lian van der in Meij presenteert uit allerlei bijzondere, opmerkelijke op tv en vooral grappige filmpjes. De op mensen met worden onvoorbereid geconfronteerd met uit dilemma's. Aan de van mensen de in de studio de vraag van hoe het naar afloopt. Geldprijs De honderd publieksleden zijn samen het 10 door duizend euro waard. De met mensen die een fout van antwoord op geven tijdens de een uitzending, vallen op af. De personen die uiteindelijk overblijven het verdelen samen het in op tv geldbedrag.

februari 2020
14-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 4 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

07-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 3 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

31-01-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 2 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

24-01-2020 20:30

Nieuw: Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Nieuw: Mensenkennis

In het nieuwe programma Mensenkennis voorspelt het publiek in de studio hoe verborgencamerasituaties aflopen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. Publiek Eerder was het tv-programma Mensenkennis met bekende Nederlanders. N...

Mensenkennis 2020 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mensenkennis 2020 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mensenkennis 2020 bij Mensenkennis 2020 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mensenkennis 2020. Heb je een uitzending van Mensenkennis 2020 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mensenkennis 2020 gemist

Uitzending gemist van Mensenkennis 2020? Hier kun je alle uitzendingen van Mensenkennis 2020 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 14-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!