Programma gemist?

Aflevering 6 op - Filmpjes kijken tijdens en geld tijdens verdienen. Wie met wil dat nou niet?! een In het met nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van met der Meij kijkt een een 100-koppig publiek naar naar de beste, grappigste door en meest op tv bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder met filmpje wordt tijdens op pauze gezet en vervolgens uit moet op tv het publiek inschatten een wat er gaat gebeuren. naar Het hele publiek samen door op is 10.000 euro door waard. Vervolgens zien ze het de afloop. Wie het goed van op tv heeft, mag door naar het de volgende ronde. Hoe verder in diegene tijdens komt en met hoe minder mensen er overblijven uit hoe meer op geld die persoon kan door winnen!

Aflevering 4 - naar Filmpjes een kijken en geld verdienen. Wie uit uit wil dat nou niet?! In het van nieuwe op tv spelprogramma met Kim-Lian uit van der Meij de kijkt een 100-koppig op tv publiek naar de op tv beste, grappigste en meest op bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder uit filmpje wordt op pauze op tv gezet en vervolgens uit moet op het publiek inschatten wat er de gaat in gebeuren. Het op tv hele publiek samen is op tv 10.000 euro waard. Vervolgens zien tijdens ze de afloop. de door Wie het goed heeft, mag in door naar de volgende naar uit ronde. Hoe verder diegene een komt en hoe op minder mensen er overblijven hoe door meer geld die het op persoon kan winnen!

Aflevering 3 een - de Filmpjes kijken en geld een verdienen. Wie wil dat het nou niet?! In het het tijdens nieuwe spelprogramma met door Kim-Lian van der Meij uit kijkt een 100-koppig publiek naar in de beste, uit grappigste en meest naar bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmpje het wordt naar op pauze gezet en vervolgens tijdens moet het van publiek inschatten wat in er gaat gebeuren. op tv Het hele publiek op tv samen is 10.000 euro uit waard. Vervolgens naar zien ze de door afloop. Wie op het goed heeft, mag door door naar de volgende door ronde. van Hoe verder diegene een komt en hoe minder mensen de er overblijven hoe het meer geld op tv die persoon het kan winnen!

Aflevering door 2 - Filmpjes op kijken en geld met verdienen. Wie uit wil dat nou niet?! in In het nieuwe spelprogramma met het Kim-Lian van der op Meij kijkt tijdens een 100-koppig het publiek naar op de beste, grappigste met en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder de filmpje wordt een op pauze gezet en met vervolgens in moet het publiek naar inschatten wat er op tv gaat gebeuren. Het hele publiek samen de is 10.000 een euro waard. Vervolgens zien op tv ze naar de afloop. Wie het goed het heeft, mag in door naar de naar volgende ronde. met Hoe verder diegene een komt en hoe de minder mensen er overblijven hoe met meer geld die van persoon kan in winnen!

In het de nieuwe programma Mensenkennis voorspelt door het publiek in een de studio de hoe verborgencamerasituaties aflopen. tijdens Vanaf vanavond met elke vrijdag om 20:30 uur tijdens op tv op SBS6. Publiek Eerder was het tv-programma uit Mensenkennis met bekende met Nederlanders. in Nu is er naar alleen nog een honderdkoppig publiek. van De mensen die de van meeste mensenkennis hebben naar gaan met door een geldprijs tijdens naar huis. Filmpjes Kim-Lian van der Meij een door presenteert allerlei bijzondere, een opmerkelijke en vooral grappige naar filmpjes. De mensen worden in onvoorbereid geconfronteerd met het dilemma's. Aan de de mensen in de de studio de op tv vraag hoe het het afloopt. Geldprijs De honderd de publieksleden zijn samen 10 de duizend euro waard. De mensen van die een door fout de antwoord geven tijdens de uitzending, vallen tijdens met af. De personen die naar uiteindelijk overblijven verdelen met samen het naar geldbedrag.

mei 2021
28-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 6 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

14-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 4 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

07-02-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 3 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

31-01-2020 20:30

Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Mensenkennis

Aflevering 2 - Filmpjes kijken en geld verdienen. Wie wil dat nou niet?! In het nieuwe spelprogramma met Kim-Lian van der Meij kijkt een 100-koppig publiek naar de beste, grappigste en meest bijzondere verborgen-camera-filmpjes. Ieder filmp...

24-01-2020 20:30

Nieuw: Mensenkennis

Mensenkennis 2020 - Nieuw: Mensenkennis

In het nieuwe programma Mensenkennis voorspelt het publiek in de studio hoe verborgencamerasituaties aflopen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. Publiek Eerder was het tv-programma Mensenkennis met bekende Nederlanders. N...

Mensenkennis 2020 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mensenkennis 2020 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mensenkennis 2020 bij Mensenkennis 2020 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mensenkennis 2020. Heb je een uitzending van Mensenkennis 2020 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mensenkennis 2020 gemist

Uitzending gemist van Mensenkennis 2020? Hier kun je alle uitzendingen van Mensenkennis 2020 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 28-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!