Programma gemist?

Gordon Ramsay op bezoekt op Trobiano's, een Italiaans restaurant in New door York. Eigenaar en op tv chef-kok naar Antony Trobiano zit uit diep in de schulden uit en de zijn schoonouders hebben hun naar spaargeld in het zijn restaurant gestoken. De stress met heeft op tv veel invloed op Antony's het relatie. Als in Gordon hem confronteert met tijdens het smaakloze door eten en de slordigheid in de een keuken, met loopt het behoorlijk door uit de naar hand. Zal Gordon het restaurant van weer op de in rails kunnen uit krijgen?

Chef-kok Gordon uit Ramsay bezoekt van Guiseppi's, een van gezellig Italiaans restaurant door in Macomb. Vader en zoon runnen de de keuken en op tv zitten door elkaar steeds in de in weg. De gezondheid van een de de vader, die aan een diabetes lijdt, zorgt voor extra van door veel spanning. In deze op tv chaotische toestand moet Gordon het in restaurant door zien te uit redden, voordat het op tv de deuren voorgoed moet door sluiten.

Chef een Ramsay bezoekt een door restaurant in het Mount Sinai, New tijdens York. De zaak lijkt rechtstreeks op tv uit uit de jaren tachtig tijdens te komen. De inrichting naar is erg ouderwets een en chef-kok Bill met mist de passie voor het uit koken. Lukt tijdens het Gordon om het tot Bill door te naar dringen en het van een restaurant weer op de de juiste weg te uit krijgen?

Gordon Ramsay keert de terug op tv naar een met aantal restaurants die hij in deze door reeks uit de op tv van brand heeft proberen te helpen. Draaien naar de zaken de inmiddels naar naar verwachting of in hebben de eigenaren Gordons in adviezen in de op tv wind geslagen?

Gordon Ramsay naar keert terug door naar een aantal restaurants naar die in hij in deze reeks uit de de uit brand heeft proberen te helpen. Draaien naar een de zaken inmiddels naar verwachting het of hebben een de eigenaren Gordons met adviezen in de tijdens wind geslagen?

In van Moorpark, Californië bevindt zich uit restaurant Secret Garden. De de door Franse eigenaar Michel heeft naar er een paleisje vol frutsels een van gemaakt, een maar dit helpt niet een om gasten naar met het restaurant tijdens te lokken. Michel wil naar op tv werkelijk geen enkele tip van uit Gordon uit Ramsay aannemen en in dit resulteert al snel in scheldkanonnades door over met en weer. Gordon stormt zelfs met op hoge met poten het restaurant uit uit van en het is een maar de vraag op of hij terugkomt om zijn klus het te tijdens klaren.

In een het Californische Pomona ligt naar Lela's, het op slechts acht tijdens maanden geleden geopende restaurant op van eigenaresse Lela. Als het Gordon Ramsay zich de door met het menu heeft geworsteld, krijgt hij het in te maken met chef-kok op Ricky, die de sterallures heeft. Serveerster Tabitha zou tijdens haar op tv mond wel eens mogen spoelen, een want zelfs chef Ramsays door woordkeuze kan niet in tippen aan een haar het taalgebruik.

In Westhampton Beach tijdens in bevindt zich familierestaurant Fin McCool's. in De in de zomer de de drukbezochte Hamptons leiden de in de winter een slapend bestaan van en daar hebben op uit eigenaar Buddy en zijn twee met zoons veel last tijdens van. een Dat de buitenkant van van het restaurant tijdens eruitziet als de aula van een een in begrafenisonderneming, draagt ook niet bepaald bij uit een aan de sfeer. Chef Ramsay de heeft uit het dit keer op tv zwaar, want hoe door overtuig je een frituurverslaafde kok ervan een in dat voedsel ook prima eetbaar is uit zonder het in naar heet tijdens vet te een bereiden?

In de buurt door van de Hollywood-studio's van zit in Sebastian's, het restaurant door van de een gelijknamige eigenaar en parttime het acteur. Sebastian heeft nogal naar een naar eigen stijl van het leidinggeven, want het afgelopen jaar uit heeft van hij maar liefst een 49 medewerkers ontslagen. Hij huurt het op tv liefst acteurs in van door als personeel. Gordon Ramsay op tv gruwelt als het hij het menu onder ogen naar krijgt. Er staan met foto's op van de uit gerechten! Gordon tijdens hoopt dat Sebastian kan door acteren, want een koken kan hij van niet.

Tuckahoe in ligt op drie door kwartier rijden van Manhattan door en daar op tv wonen veel rijke mensen. naar De uit ideale doelgroep om te komen dineren met uit in de volledig in opgeknapte molen The Olde Stone Mill. naar Helaas blijft de door zaak uit leeg. Eigenaar Dean naar doet zijn best, naar maar zijn chef-kok Michael heeft op door geen inspiratie meer. Zelfs het personeel uit wil niet door eten in uit het restaurant. op tv Is Gordon Ramsay uit in staat om de deprimerende sfeer met met ten goede te door keren?

De met reputatie van met restaurant Seascape op een Long Island is veertig op tv jaar lang vlekkeloos geweest. op Dat is van nu helaas van niet meer het in geval. Irene en haar zoon het Peter zijn de op tv eigenaars. Chef-kok Doug is tijdens stronteigenwijs en op luistert naar niemand. Gordon van uit Ramsay heeft er dan in ook een flinke uit kluif aan om deze vergane tijdens glorie nieuw de leven op in te blazen.

Op dertig naar minuten tijdens rijden van New York tijdens is The het Mixing Bowl gesitueerd, het restaurant van van naar chef-kok Billy en met zijn echtgenote, Lisa. Zij doen uit alles zelf, tot het een dweilen op tv van de vloeren het aan toe. Manager Mike doet het niet veel uit meer dan vrouwelijke in klanten proberen te versieren met en eten. Het in bedienend personeel heeft van de een hekel aan hem. met Ondanks het overweldigende het aanbod op de menukaart blijven tijdens de gasten weg. uit Werk aan op de winkel naar voor Gordon uit Ramsay!

Het in New Yorkse Dillon's zit door op een superlocatie van in Manhattan, op een met de steenworp afstand van op Gordon Ramsays eigen door restaurant. Dillon's heeft drie managers en op tv evenzoveel culinaire uit invloeden. door Een afgrijselijk neonbord doet op vermoeden dat het tijdens hier een Indiase keuken door betreft, maar van eenmaal binnen blijken met er ook Ierse van en Amerikaanse op gerechten te worden geserveerd. De inrichting in van de tent het is ondermaats de en Gordon op tv treft een aantal ronduit smerige uit zaken met aan.

Gordon Ramsay het probeert het Italiaanse familierestaurant door Peter's in te helpen. Eigenaresse Tina en tijdens haar broer Peter, het die als manager de de eetgelegenheid naar runt, gaan uit als twee heethoofden stevig tegen door elkaar tekeer. het De keuken de is een bende en de een onderlinge verhoudingen zijn op tv uit slecht. Gordon zorgt ervoor van dat de keuken wordt in opgeknapt en het menu van met wordt aangepast. Het door is de vraag of hij de de warmbloedige familieleden op de één naar lijn kan op krijgen.

september 2021
20-02-2020 16:38

Trobiano's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Trobiano's

Gordon Ramsay bezoekt Trobiano's, een Italiaans restaurant in New York. Eigenaar en chef-kok Antony Trobiano zit diep in de schulden en zijn schoonouders hebben hun spaargeld in zijn restaurant gestoken. De stress heeft veel invloed op Anto...

19-02-2020 16:42

Guiseppi's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Guiseppi's

Chef-kok Gordon Ramsay bezoekt Guiseppi's, een gezellig Italiaans restaurant in Macomb. Vader en zoon runnen de keuken en zitten elkaar steeds in de weg. De gezondheid van de vader, die aan diabetes lijdt, zorgt voor extra veel spanning. In...

18-02-2020 16:32

Handlebars

Oorlog In De Keuken! (USA) - Handlebars

Chef Ramsay bezoekt een restaurant in Mount Sinai, New York. De zaak lijkt rechtstreeks uit de jaren tachtig te komen. De inrichting is erg ouderwets en chef-kok Bill mist de passie voor het koken. Lukt het Gordon om tot Bill door te dringe...

17-02-2020 16:42

Gordon returns (part 2)

Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon returns (part 2)

Gordon Ramsay keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

14-02-2020 16:45

Gordon returns (part 1)

Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon returns (part 1)

Gordon Ramsay keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

13-02-2020 16:46

Secret Garden

Oorlog In De Keuken! (USA) - Secret Garden

In Moorpark, Californië bevindt zich restaurant Secret Garden. De Franse eigenaar Michel heeft er een paleisje vol frutsels van gemaakt, maar dit helpt niet om gasten naar het restaurant te lokken. Michel wil werkelijk geen enkele tip van G...

12-02-2020 16:45

Lela's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Lela's

In het Californische Pomona ligt Lela's, het slechts acht maanden geleden geopende restaurant van eigenaresse Lela. Als Gordon Ramsay zich door het menu heeft geworsteld, krijgt hij te maken met chef-kok Ricky, die sterallures heeft. Servee...

11-02-2020 16:42

Finn McCool's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Finn McCool's

In Westhampton Beach bevindt zich familierestaurant Fin McCool's. De in de zomer drukbezochte Hamptons leiden in de winter een slapend bestaan en daar hebben eigenaar Buddy en zijn twee zoons veel last van. Dat de buitenkant van het restaur...

10-02-2020 16:45

Sebastian's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sebastian's

In de buurt van de Hollywood-studio's zit Sebastian's, het restaurant van de gelijknamige eigenaar en parttime acteur. Sebastian heeft nogal een eigen stijl van leidinggeven, want het afgelopen jaar heeft hij maar liefst 49 medewerkers onts...

07-02-2020 16:45

The Olde Stone Mill

Oorlog In De Keuken! (USA) - The Olde Stone Mill

Tuckahoe ligt op drie kwartier rijden van Manhattan en daar wonen veel rijke mensen. De ideale doelgroep om te komen dineren in de volledig opgeknapte molen The Olde Stone Mill. Helaas blijft de zaak leeg. Eigenaar Dean doet zijn best, maar...

06-02-2020 16:41

Seascape

Oorlog In De Keuken! (USA) - Seascape

De reputatie van restaurant Seascape op Long Island is veertig jaar lang vlekkeloos geweest. Dat is nu helaas niet meer het geval. Irene en haar zoon Peter zijn de eigenaars. Chef-kok Doug is stronteigenwijs en luistert naar niemand. Gordon...

05-02-2020 16:45

The Mixing Bowl

Oorlog In De Keuken! (USA) - The Mixing Bowl

Op dertig minuten rijden van New York is The Mixing Bowl gesitueerd, het restaurant van chef-kok Billy en zijn echtgenote, Lisa. Zij doen alles zelf, tot het dweilen van de vloeren aan toe. Manager Mike doet niet veel meer dan vrouwelijke k...

04-02-2020 16:42

Dillon's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Dillon's

Het New Yorkse Dillon's zit op een superlocatie in Manhattan, op een steenworp afstand van Gordon Ramsays eigen restaurant. Dillon's heeft drie managers en evenzoveel culinaire invloeden. Een afgrijselijk neonbord doet vermoeden dat het hie...

03-02-2020 16:44

Peter?s

Oorlog In De Keuken! (USA) - Peter?s

Gordon Ramsay probeert het Italiaanse familierestaurant Peter's te helpen. Eigenaresse Tina en haar broer Peter, die als manager de eetgelegenheid runt, gaan als twee heethoofden stevig tegen elkaar tekeer. De keuken is een bende en de onde...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oorlog In De Keuken! (USA) bij Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

De Britse chef-kok Gordon Ramsay schiet op geheel eigen wijze te hulp bij noodlijdende Amerikaanse restaurants. Om de zaak weer op de rit te krijgen, legt Ramsay feilloos de pijnpunten bloot, fileert deze met zijn scherpe tong en tiert er lustig op los als zijn aangedragen oplossingen geen vruchtbare bodem vinden. Zijn reputatie staat immers op het spel en de tijd die hij heeft om het restaurant te helpen, is beperkt.

Uitzending gemist van Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!