Programma gemist?

Chef het Ramsay richt zijn een pijlen dit keer met op een Mexicaans het restaurant met de het naam Mama door Rita's. Eigenaresse Laura vindt het lastig een om een duidelijke uit op tv koers te kiezen voor haar restaurant. tijdens Dit van wordt nog eens bemoeilijkt in door de door aanwezigheid van uit een voormalige cateringchef van die de keuken runt. Gordon zorgt tijdens het voor een frisse op tv wind.

Gordon van Ramsay gaat op bezoek bij van Hot Potato van Cafe. Een familie de runt het restaurant in met Philadelphia, op tv maar heeft de boel niet in onder controle. Dochter naar op tv Danielle heeft wel de potentie, alleen naar mist zij in beheersing van de op tv benodigde kooktechnieken. Het door is aan op chef Ramsay de de taak het restaurant weer op op de rit op tv te van krijgen.

Gordon Ramsay gaat op op tv op bezoek bij Flamango's restaurant in het New Jersey. uit De eigenaren van Adele en Cheryl zijn te het weinig vernieuwend. door Gordon met zorgt voor verandering.

Chef Ramsay met bezoekt restaurant Bazzini op tv in Ridgewood, New de Jersey. De eetgelegenheid heeft een een identiteitscrisis, uit omdat een de chef zijn passie is in verloren. Gordon doet er door alles door aan om hem te naar helpen in zijn bezieling terug tijdens te krijgen en naar hem van nieuwe ideeën door te voorzien.

Chef naar Ramsay brengt een bezoek het aan PJ's Steakhouse het in Queens, van New York. op tv Eigenaren Joe en Madalyn zitten het behoorlijk in met de schulden sinds ze hun op van dure steakhouse hebben geopend. Aan het tijdens naar roer staat een luie naar chef. Gordon schaft een van aantal met onnodige zaken af, zorgt voor een op op rustige ambiance in de tijdens zaak en een hoopt daarmee PJ's een te redden.

Gordon naar Ramsay bezoekt het Cubaanse restaurant de Mojito's in uit Brooklyn, New York. door Eigenaren Marcelo uit en Kata de zijn ex-geliefden en strijden over alles. met Chef Ramsay schiet naar de twee van ruziemakers te hulp in en probeert met hun restaurant te op tv redden.

Gordon Ramsay bezoekt door Casa Roma uit in Lancaster, Californië. in Het tijdens oudste restaurant in uit de stad wordt gerund door het een onervaren moeder van en haar zoon. op tv Hoewel de bar goed een draait, door verdienen ze in uit het restaurant door veel te weinig. Chef naar Ramsay moet flink aan het de bak om de de boel op naar de rit te een krijgen.

Twee jaar geleden een besloot Terry de zijn droom de waar te maken door de op door Frans-Amerikaanse bistro Cafe 36 te kopen. tijdens Terry en zijn tijdens vrouw het Carol kunnen hun de restaurant maar moeilijk draaiende op tv houden, omdat ze tijdens geen goede chef-kok op tv hebben. het Lukt het Gordon Ramsay naar dit wanhopige op tv koppel te helpen?

Eigenaar Dean van door restaurant een Sante La Brea door in Los Angeles zit diep door in de financiële op tv problemen. Gordon Ramsay tijdens gaat aan met de het slag om hem te helpen met zijn naar restaurant te redden. Het van is nog uit maar de vraag of dat op tv gaat met lukken.

Mexicaans door eetcafé Fiesta Sunrise zit naar in grote financiële problemen. op tv Stiefvader Vic is een met voor een aanzienlijk de deel oorzaak van het het probleem. Yolanda en haar dochter uit Patti hopen een dat een goed tijdens gesprek met op tv Gordon Ramsay Vic zal helpen in op tv om de feiten onder ogen te uit zien. een Als Gordon aankomt op en de onhygiënische bende het ziet, sluit hij het het restaurant voordat tijdens hij überhaupt uit een woord met Vic heeft een een gewisseld.

Sammy, in eigenaar van eetcafé Sabatiello's in het Stamford, staat voor naar op meer dan een miljoen op tv dollar rood. Hij roept naar Gordon Ramsays hulp de in om op klanten terug te naar winnen. Als uit chef Ramsay komt helpen op tv en daarbij kritiek geeft op de het eten, naar is de trotse het eigenaar een zo boos dat hij de tent tijdens sluit. naar Kan de relatie tussen naar Sammy, het Gordon en het personeel worden op gered of blijven naar de deuren voor in altijd tijdens gesloten?

Chef Ramsay met bezoekt St. Clair Shores van naar waar drie lokale bodybuilders met Jack's Waterfront hebben met overgenomen, een de restaurant dat in de zomermaanden tijdens erg populair is uit bij door watersporters. Door het slechte eten en op van het ontbreken van management uit staat het restaurant op het van punt met ten onder te van gaan. De in eigenaren hopen met het advies met van in Gordon de zaak toch nog uit te van kunnen redden.

Chef in Ramsay reist af van naar het schilderachtige stadje Cranbury, met waar Chris en de Brian een Franse de uit bistro hebben. Beide eigenaren door en de 23-jarige manager hebben naar duidelijk op gebrek aan ervaring in en de passie uit is ver te door zoeken. Op Valentijnsdag struikelt Gordon het over van het meest walgelijke dat tijdens hij ooit in het een keuken heeft naar zien liggen. Noodgedwongen sluit op met hij het restaurant op de met drukste avond het van het jaar. tijdens Zal Chef Ramsay de bistro op van de ondergang op met kunnen redden?

De eigenaren op tv van van J Willy's Bar & Grille van in South Bend, uit Indiana hebben meer het dan een miljoen dollar met schuld. Gordon tijdens Ramsay is echt uit hun laatste tijdens hoop. De beroemde chef laat met de onervaren op tv koks in helemaal opnieuw beginnen, maar dat gaat op tv niet zonder een slag of van stoot.

Gordon een Ramsay bezoekt Black Pearl, op een visrestaurant in naar New York. Het in is tijdens er een behoorlijke chaos en in iedereen is naar gefrustreerd. Lukt het Gordon een om de drie koks een op één een lijn te krijgen en de de alle problemen te het verhelpen?

november 2020
12-03-2020 16:43

Mama Rita's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Rita's

Chef Ramsay richt zijn pijlen dit keer op een Mexicaans restaurant met de naam Mama Rita's. Eigenaresse Laura vindt het lastig om een duidelijke koers te kiezen voor haar restaurant. Dit wordt nog eens bemoeilijkt door de aanwezigheid van e...

11-03-2020 16:40

Hot Potato

Oorlog In De Keuken! (USA) - Hot Potato

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Hot Potato Cafe. Een familie runt het restaurant in Philadelphia, maar heeft de boel niet onder controle. Dochter Danielle heeft wel de potentie, alleen mist zij beheersing van de benodigde kooktechnieken. H...

10-03-2020 16:40

Flamango's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Flamango's

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Flamango's restaurant in New Jersey. De eigenaren Adele en Cheryl zijn te weinig vernieuwend. Gordon zorgt voor verandering.

09-03-2020 16:37

Bazzini

Oorlog In De Keuken! (USA) - Bazzini

Chef Ramsay bezoekt restaurant Bazzini in Ridgewood, New Jersey. De eetgelegenheid heeft een identiteitscrisis, omdat de chef zijn passie is verloren. Gordon doet er alles aan om hem te helpen zijn bezieling terug te krijgen en hem van nieu...

06-03-2020 16:45

PJ's

Oorlog In De Keuken! (USA) - PJ's

Chef Ramsay brengt een bezoek aan PJ's Steakhouse in Queens, New York. Eigenaren Joe en Madalyn zitten behoorlijk in de schulden sinds ze hun dure steakhouse hebben geopend. Aan het roer staat een luie chef. Gordon schaft een aantal onnodig...

05-03-2020 16:46

Mojito's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Mojito's

Gordon Ramsay bezoekt het Cubaanse restaurant Mojito's in Brooklyn, New York. Eigenaren Marcelo en Kata zijn ex-geliefden en strijden over alles. Chef Ramsay schiet de twee ruziemakers te hulp en probeert hun restaurant te redden.

04-03-2020 16:37

Casa Roma

Oorlog In De Keuken! (USA) - Casa Roma

Gordon Ramsay bezoekt Casa Roma in Lancaster, Californië. Het oudste restaurant in de stad wordt gerund door een onervaren moeder en haar zoon. Hoewel de bar goed draait, verdienen ze in het restaurant veel te weinig. Chef Ramsay moet flink...

03-03-2020 16:34

Cafe 36

Oorlog In De Keuken! (USA) - Cafe 36

Twee jaar geleden besloot Terry zijn droom waar te maken door de Frans-Amerikaanse bistro Cafe 36 te kopen. Terry en zijn vrouw Carol kunnen hun restaurant maar moeilijk draaiende houden, omdat ze geen goede chef-kok hebben. Lukt het Gordon...

02-03-2020 16:37

Sante Le Brea

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sante Le Brea

Eigenaar Dean van restaurant Sante La Brea in Los Angeles zit diep in de financiële problemen. Gordon Ramsay gaat aan de slag om hem te helpen zijn restaurant te redden. Het is nog maar de vraag of dat gaat lukken.

28-02-2020 16:39

Fiesta Sunrise

Oorlog In De Keuken! (USA) - Fiesta Sunrise

Mexicaans eetcafé Fiesta Sunrise zit in grote financiële problemen. Stiefvader Vic is voor een aanzienlijk deel oorzaak van het probleem. Yolanda en haar dochter Patti hopen dat een goed gesprek met Gordon Ramsay Vic zal helpen om de feiten...

27-02-2020 16:45

Sabatiello's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sabatiello's

Sammy, eigenaar van eetcafé Sabatiello's in Stamford, staat voor meer dan een miljoen dollar rood. Hij roept Gordon Ramsays hulp in om klanten terug te winnen. Als chef Ramsay komt helpen en daarbij kritiek geeft op het eten, is de trotse e...

26-02-2020 16:38

Jack?s Waterfront

Oorlog In De Keuken! (USA) - Jack?s Waterfront

Chef Ramsay bezoekt St. Clair Shores waar drie lokale bodybuilders Jack's Waterfront hebben overgenomen, een restaurant dat in de zomermaanden erg populair is bij watersporters. Door het slechte eten en het ontbreken van management staat he...

25-02-2020 16:40

Hannah Masons

Oorlog In De Keuken! (USA) - Hannah Masons

Chef Ramsay reist af naar het schilderachtige stadje Cranbury, waar Chris en Brian een Franse bistro hebben. Beide eigenaren en de 23-jarige manager hebben duidelijk gebrek aan ervaring en de passie is ver te zoeken. Op Valentijnsdag struik...

24-02-2020 16:28

J Willy's

Oorlog In De Keuken! (USA) - J Willy's

De eigenaren van J Willy's Bar & Grille in South Bend, Indiana hebben meer dan een miljoen dollar schuld. Gordon Ramsay is echt hun laatste hoop. De beroemde chef laat de onervaren koks helemaal opnieuw beginnen, maar dat gaat niet zonder s...

21-02-2020 16:41

Black Pearl

Oorlog In De Keuken! (USA) - Black Pearl

Gordon Ramsay bezoekt Black Pearl, een visrestaurant in New York. Het is er een behoorlijke chaos en iedereen is gefrustreerd. Lukt het Gordon om de drie koks op één lijn te krijgen en alle problemen te verhelpen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oorlog In De Keuken! (USA) bij Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

De Britse chef-kok Gordon Ramsay schiet op geheel eigen wijze te hulp bij noodlijdende Amerikaanse restaurants. Om de zaak weer op de rit te krijgen, legt Ramsay feilloos de pijnpunten bloot, fileert deze met zijn scherpe tong en tiert er lustig op los als zijn aangedragen oplossingen geen vruchtbare bodem vinden. Zijn reputatie staat immers op het spel en de tijd die hij heeft om het restaurant te helpen, is beperkt.

Uitzending gemist van Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!