Programma gemist?

Chef Ramsay op tv richt zijn pijlen dit naar keer op op tv een het Mexicaans restaurant met de naam Mama het tijdens Rita's. Eigenaresse Laura vindt op het lastig uit om een duidelijke koers te kiezen in voor haar restaurant. van Dit de wordt nog eens bemoeilijkt door met de een aanwezigheid van een voormalige het cateringchef in die de keuken runt. het Gordon zorgt voor een frisse naar met wind.

Gordon naar Ramsay gaat op bezoek met bij naar Hot Potato Cafe. Een familie uit runt het restaurant door in door Philadelphia, maar heeft naar de boel niet onder het controle. Dochter Danielle heeft een wel de uit potentie, alleen mist zij met beheersing van de benodigde van kooktechnieken. een Het is aan met chef Ramsay de taak het in restaurant weer op het de door rit te op krijgen.

Gordon uit Ramsay gaat op op tv bezoek bij Flamango's op restaurant in New Jersey. tijdens De eigenaren in Adele en Cheryl van zijn te weinig een vernieuwend. Gordon zorgt een voor verandering.

Chef naar Ramsay bezoekt restaurant Bazzini het in tijdens Ridgewood, New Jersey. De eetgelegenheid heeft op op tv een identiteitscrisis, omdat de chef zijn tijdens passie met is verloren. Gordon doet er naar alles door aan om hem te helpen met zijn bezieling een terug de te krijgen en hem van op tv nieuwe de ideeën te voorzien.

Chef Ramsay tijdens brengt een bezoek het aan PJ's Steakhouse door in Queens, uit New York. Eigenaren Joe en het Madalyn zitten behoorlijk van een in de schulden sinds ze in hun dure steakhouse hebben naar geopend. Aan het tijdens de roer staat een luie door chef. Gordon schaft een aantal naar onnodige zaken af, tijdens uit zorgt voor een een rustige ambiance in de zaak op en hoopt daarmee PJ's van een te redden.

Gordon Ramsay bezoekt van het Cubaanse restaurant tijdens Mojito's de in Brooklyn, New York. uit Eigenaren op tv Marcelo en Kata een zijn ex-geliefden en strijden over alles. op Chef Ramsay schiet uit de twee ruziemakers door met te hulp en probeert hun restaurant op tv te op redden.

Gordon in Ramsay bezoekt Casa Roma in door Lancaster, Californië. Het in oudste restaurant het in met de stad wordt gerund door het een onervaren een moeder en met haar zoon. Hoewel de bar goed op tv draait, verdienen ze in in het restaurant in in veel te weinig. Chef Ramsay door moet flink aan in de tijdens bak om de boel door op de rit te met krijgen.

Twee jaar een geleden op tv besloot Terry zijn droom naar waar te maken door op de Frans-Amerikaanse tijdens bistro Cafe het 36 te kopen. Terry en zijn het vrouw een Carol kunnen hun de restaurant maar moeilijk draaiende houden, in omdat in ze geen goede chef-kok hebben. naar Lukt van het Gordon Ramsay dit op wanhopige naar koppel te helpen?

Eigenaar van Dean van restaurant Sante een La Brea de in Los een Angeles zit diep op tv in de financiële problemen. Gordon Ramsay in door gaat aan de de slag om hem een te helpen zijn restaurant naar te redden. Het met is nog met maar de vraag of dat het gaat door lukken.

Mexicaans tijdens eetcafé Fiesta Sunrise tijdens zit in grote uit financiële problemen. Stiefvader in Vic is tijdens voor een aanzienlijk deel oorzaak op tv van het op probleem. Yolanda en haar naar dochter Patti hopen door dat een goed gesprek naar met Gordon in Ramsay van Vic zal helpen om uit de feiten tijdens onder ogen te zien. uit Als Gordon aankomt en naar de onhygiënische bende ziet, een sluit op hij het restaurant voordat hij van überhaupt het een woord van met Vic heeft op tv gewisseld.

Sammy, in eigenaar van eetcafé Sabatiello's tijdens in Stamford, staat een voor meer dan van een miljoen dollar door rood. Hij in roept Gordon Ramsays een hulp in om klanten terug de op tv te winnen. Als chef een Ramsay komt met helpen en daarbij door kritiek geeft op op tv het eten, is de in trotse eigenaar een zo boos dat door hij de tent op sluit. Kan de relatie tussen uit Sammy, Gordon en het door personeel worden gered op of blijven de op het deuren voor altijd op tv gesloten?

Chef Ramsay de bezoekt St. met Clair Shores de waar drie lokale de bodybuilders Jack's Waterfront een hebben overgenomen, een restaurant dat uit in de zomermaanden door erg populair uit is bij watersporters. Door het op tv slechte met eten en in het ontbreken van op management staat het restaurant de op het punt ten onder uit te gaan. door De eigenaren hopen met met het advies van tijdens Gordon de zaak op toch van nog te met kunnen redden.

Chef op Ramsay reist af de naar het met schilderachtige stadje Cranbury, waar Chris van en Brian een op Franse bistro hebben. in Beide naar eigenaren en de 23-jarige naar manager hebben met duidelijk gebrek aan in ervaring en de passie naar is ver te uit zoeken. Op de Valentijnsdag struikelt Gordon over de het meest walgelijke dat hij door ooit in een een keuken heeft tijdens zien liggen. op Noodgedwongen sluit hij het restaurant op op de drukste uit avond van het in jaar. Zal in Chef Ramsay de op bistro van de ondergang de kunnen de redden?

De eigenaren van op tv J het Willy's Bar & Grille de in van South Bend, Indiana hebben meer dan van op een miljoen dollar schuld. Gordon Ramsay door is echt hun de laatste hoop. uit De beroemde een chef laat de onervaren het koks helemaal van opnieuw beginnen, maar dat gaat het uit niet zonder slag naar of stoot.

Gordon Ramsay bezoekt met Black Pearl, een in visrestaurant in tijdens New in York. Het is het er een behoorlijke chaos met en iedereen is gefrustreerd. Lukt van het Gordon om uit de drie koks uit op één met lijn te krijgen het en alle van problemen te op verhelpen?

augustus 2021
12-03-2020 16:43

Mama Rita's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Rita's

Chef Ramsay richt zijn pijlen dit keer op een Mexicaans restaurant met de naam Mama Rita's. Eigenaresse Laura vindt het lastig om een duidelijke koers te kiezen voor haar restaurant. Dit wordt nog eens bemoeilijkt door de aanwezigheid van e...

11-03-2020 16:40

Hot Potato

Oorlog In De Keuken! (USA) - Hot Potato

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Hot Potato Cafe. Een familie runt het restaurant in Philadelphia, maar heeft de boel niet onder controle. Dochter Danielle heeft wel de potentie, alleen mist zij beheersing van de benodigde kooktechnieken. H...

10-03-2020 16:40

Flamango's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Flamango's

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Flamango's restaurant in New Jersey. De eigenaren Adele en Cheryl zijn te weinig vernieuwend. Gordon zorgt voor verandering.

09-03-2020 16:37

Bazzini

Oorlog In De Keuken! (USA) - Bazzini

Chef Ramsay bezoekt restaurant Bazzini in Ridgewood, New Jersey. De eetgelegenheid heeft een identiteitscrisis, omdat de chef zijn passie is verloren. Gordon doet er alles aan om hem te helpen zijn bezieling terug te krijgen en hem van nieu...

06-03-2020 16:45

PJ's

Oorlog In De Keuken! (USA) - PJ's

Chef Ramsay brengt een bezoek aan PJ's Steakhouse in Queens, New York. Eigenaren Joe en Madalyn zitten behoorlijk in de schulden sinds ze hun dure steakhouse hebben geopend. Aan het roer staat een luie chef. Gordon schaft een aantal onnodig...

05-03-2020 16:46

Mojito's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Mojito's

Gordon Ramsay bezoekt het Cubaanse restaurant Mojito's in Brooklyn, New York. Eigenaren Marcelo en Kata zijn ex-geliefden en strijden over alles. Chef Ramsay schiet de twee ruziemakers te hulp en probeert hun restaurant te redden.

04-03-2020 16:37

Casa Roma

Oorlog In De Keuken! (USA) - Casa Roma

Gordon Ramsay bezoekt Casa Roma in Lancaster, Californië. Het oudste restaurant in de stad wordt gerund door een onervaren moeder en haar zoon. Hoewel de bar goed draait, verdienen ze in het restaurant veel te weinig. Chef Ramsay moet flink...

03-03-2020 16:34

Cafe 36

Oorlog In De Keuken! (USA) - Cafe 36

Twee jaar geleden besloot Terry zijn droom waar te maken door de Frans-Amerikaanse bistro Cafe 36 te kopen. Terry en zijn vrouw Carol kunnen hun restaurant maar moeilijk draaiende houden, omdat ze geen goede chef-kok hebben. Lukt het Gordon...

02-03-2020 16:37

Sante Le Brea

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sante Le Brea

Eigenaar Dean van restaurant Sante La Brea in Los Angeles zit diep in de financiële problemen. Gordon Ramsay gaat aan de slag om hem te helpen zijn restaurant te redden. Het is nog maar de vraag of dat gaat lukken.

28-02-2020 16:39

Fiesta Sunrise

Oorlog In De Keuken! (USA) - Fiesta Sunrise

Mexicaans eetcafé Fiesta Sunrise zit in grote financiële problemen. Stiefvader Vic is voor een aanzienlijk deel oorzaak van het probleem. Yolanda en haar dochter Patti hopen dat een goed gesprek met Gordon Ramsay Vic zal helpen om de feiten...

27-02-2020 16:45

Sabatiello's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sabatiello's

Sammy, eigenaar van eetcafé Sabatiello's in Stamford, staat voor meer dan een miljoen dollar rood. Hij roept Gordon Ramsays hulp in om klanten terug te winnen. Als chef Ramsay komt helpen en daarbij kritiek geeft op het eten, is de trotse e...

26-02-2020 16:38

Jack?s Waterfront

Oorlog In De Keuken! (USA) - Jack?s Waterfront

Chef Ramsay bezoekt St. Clair Shores waar drie lokale bodybuilders Jack's Waterfront hebben overgenomen, een restaurant dat in de zomermaanden erg populair is bij watersporters. Door het slechte eten en het ontbreken van management staat he...

25-02-2020 16:40

Hannah Masons

Oorlog In De Keuken! (USA) - Hannah Masons

Chef Ramsay reist af naar het schilderachtige stadje Cranbury, waar Chris en Brian een Franse bistro hebben. Beide eigenaren en de 23-jarige manager hebben duidelijk gebrek aan ervaring en de passie is ver te zoeken. Op Valentijnsdag struik...

24-02-2020 16:28

J Willy's

Oorlog In De Keuken! (USA) - J Willy's

De eigenaren van J Willy's Bar & Grille in South Bend, Indiana hebben meer dan een miljoen dollar schuld. Gordon Ramsay is echt hun laatste hoop. De beroemde chef laat de onervaren koks helemaal opnieuw beginnen, maar dat gaat niet zonder s...

21-02-2020 16:41

Black Pearl

Oorlog In De Keuken! (USA) - Black Pearl

Gordon Ramsay bezoekt Black Pearl, een visrestaurant in New York. Het is er een behoorlijke chaos en iedereen is gefrustreerd. Lukt het Gordon om de drie koks op één lijn te krijgen en alle problemen te verhelpen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oorlog In De Keuken! (USA) bij Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

De Britse chef-kok Gordon Ramsay schiet op geheel eigen wijze te hulp bij noodlijdende Amerikaanse restaurants. Om de zaak weer op de rit te krijgen, legt Ramsay feilloos de pijnpunten bloot, fileert deze met zijn scherpe tong en tiert er lustig op los als zijn aangedragen oplossingen geen vruchtbare bodem vinden. Zijn reputatie staat immers op het spel en de tijd die hij heeft om het restaurant te helpen, is beperkt.

Uitzending gemist van Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!