Programma gemist?

Chef Ramsay richt uit op zijn pijlen dit keer op een een Mexicaans restaurant met het de naam Mama op tv Rita's. uit Eigenaresse Laura naar vindt het lastig het om een duidelijke het koers te kiezen voor haar restaurant. de Dit door wordt nog eens tijdens bemoeilijkt door de aanwezigheid van door op een voormalige cateringchef op die de keuken runt. Gordon tijdens zorgt voor een tijdens frisse naar wind.

Gordon Ramsay gaat met tijdens op bezoek bij op Hot Potato Cafe. Een familie op runt het restaurant in een Philadelphia, een maar heeft het de boel niet onder controle. tijdens Dochter Danielle heeft wel tijdens in de potentie, alleen mist zij beheersing op tv van de uit benodigde op tv kooktechnieken. Het is aan uit chef Ramsay de taak het het restaurant weer op het de rit de te de krijgen.

Gordon Ramsay een gaat op op tv bezoek bij Flamango's restaurant in een New Jersey. De naar eigenaren Adele uit en Cheryl zijn met te weinig vernieuwend. in Gordon zorgt voor naar verandering.

Chef door Ramsay bezoekt uit restaurant Bazzini in naar Ridgewood, New Jersey. De uit eetgelegenheid heeft een identiteitscrisis, tijdens omdat de chef zijn naar naar passie is verloren. Gordon in doet er alles aan in om hem te tijdens helpen zijn bezieling terug het te krijgen en op hem van nieuwe op ideeën een te voorzien.

Chef Ramsay brengt een op tv een bezoek aan PJ's op tv Steakhouse in Queens, op New York. de Eigenaren Joe en Madalyn zitten het behoorlijk in de met schulden sinds ze op tv hun dure steakhouse hebben op tv geopend. Aan met het roer staat een een luie chef. Gordon door schaft een aantal door onnodige tijdens zaken af, zorgt voor tijdens een rustige ambiance uit in de zaak uit en hoopt de daarmee PJ's te tijdens redden.

Gordon in Ramsay bezoekt het Cubaanse restaurant naar naar Mojito's in Brooklyn, op New York. Eigenaren het Marcelo en Kata zijn tijdens ex-geliefden en met strijden over alles. Chef naar Ramsay schiet de twee ruziemakers met het te hulp en probeert hun uit restaurant te door redden.

Gordon op tv Ramsay bezoekt het Casa Roma in Lancaster, op Californië. Het oudste van restaurant in in de stad wordt gerund door met een op tv onervaren moeder en de haar zoon. Hoewel de bar goed een draait, verdienen van ze tijdens in het restaurant op tv veel te weinig. van Chef Ramsay moet met flink aan de bak om in de boel op op de rit de te krijgen.

Twee jaar geleden een besloot Terry zijn een droom waar te door een maken door de Frans-Amerikaanse bistro de Cafe door 36 te kopen. naar Terry en zijn vrouw Carol uit kunnen naar hun restaurant maar moeilijk op draaiende houden, naar omdat ze geen goede chef-kok in hebben. Lukt het Gordon een een Ramsay dit wanhopige van koppel te helpen?

Eigenaar Dean van op restaurant het Sante La Brea tijdens in Los Angeles van zit diep in de op financiële de problemen. Gordon Ramsay gaat naar aan de slag om uit hem het te helpen zijn restaurant uit te redden. Het uit is nog maar de een vraag of dat gaat met van lukken.

Mexicaans naar eetcafé Fiesta op Sunrise zit in door grote financiële problemen. tijdens Stiefvader Vic is voor een aanzienlijk een deel oorzaak uit van op tv het probleem. Yolanda door en haar dochter Patti hopen dat op een goed gesprek door met Gordon Ramsay op tv Vic zal een helpen de om de feiten door onder ogen te zien. Als het Gordon aankomt en met de onhygiënische bende de ziet, sluit hij het de naar restaurant voordat hij überhaupt een een woord met uit Vic heeft met gewisseld.

Sammy, de eigenaar van eetcafé Sabatiello's in uit Stamford, staat voor naar meer dan een een miljoen in dollar rood. Hij roept uit Gordon Ramsays hulp door in naar om klanten terug met te winnen. Als chef Ramsay met komt door helpen en daarbij kritiek in geeft op het op eten, is de van trotse eigenaar zo boos door dat hij de uit tent sluit. Kan een de de relatie tussen Sammy, Gordon van en het een personeel worden gered of blijven het de deuren tijdens voor altijd de gesloten?

Chef Ramsay bezoekt tijdens St. Clair Shores tijdens waar drie lokale in bodybuilders Jack's de Waterfront hebben naar overgenomen, een restaurant dat in in de zomermaanden erg naar populair is het bij watersporters. Door het op tv slechte op tv eten en het ontbreken van met management op tv staat het restaurant op het in punt ten onder met de te gaan. De eigenaren hopen met het het advies van de Gordon de het zaak toch nog de te van kunnen redden.

Chef op tv Ramsay reist af naar in het schilderachtige een stadje Cranbury, waar met Chris en Brian tijdens een Franse bistro hebben. Beide naar eigenaren en van de 23-jarige naar manager hebben duidelijk gebrek het aan ervaring en een de passie naar is ver te op tv zoeken. Op naar Valentijnsdag struikelt Gordon over het meest van walgelijke dat de hij ooit in een de keuken heeft zien met op liggen. Noodgedwongen sluit hij het naar restaurant op de drukste het door avond van het in jaar. Zal Chef Ramsay de van bistro in van de ondergang kunnen tijdens redden?

De van eigenaren van J Willy's Bar naar het & Grille in South Bend, op Indiana hebben meer een dan een in miljoen dollar door schuld. Gordon Ramsay uit is echt hun laatste op tv hoop. De beroemde van chef laat de onervaren het koks helemaal uit opnieuw beginnen, maar dat door gaat niet zonder slag een of van stoot.

Gordon Ramsay van bezoekt Black Pearl, een in visrestaurant uit in New York. Het tijdens is er een het behoorlijke tijdens chaos en iedereen is door gefrustreerd. Lukt het Gordon om het de de drie koks op één het lijn te krijgen en op tv alle problemen met te in verhelpen?

maart 2020
12-03-2020 16:43

Mama Rita's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Rita's

Chef Ramsay richt zijn pijlen dit keer op een Mexicaans restaurant met de naam Mama Rita's. Eigenaresse Laura vindt het lastig om een duidelijke koers te kiezen voor haar restaurant. Dit wordt nog eens bemoeilijkt door de aanwezigheid van e...

11-03-2020 16:40

Hot Potato

Oorlog In De Keuken! (USA) - Hot Potato

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Hot Potato Cafe. Een familie runt het restaurant in Philadelphia, maar heeft de boel niet onder controle. Dochter Danielle heeft wel de potentie, alleen mist zij beheersing van de benodigde kooktechnieken. H...

10-03-2020 16:40

Flamango's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Flamango's

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Flamango's restaurant in New Jersey. De eigenaren Adele en Cheryl zijn te weinig vernieuwend. Gordon zorgt voor verandering.

09-03-2020 16:37

Bazzini

Oorlog In De Keuken! (USA) - Bazzini

Chef Ramsay bezoekt restaurant Bazzini in Ridgewood, New Jersey. De eetgelegenheid heeft een identiteitscrisis, omdat de chef zijn passie is verloren. Gordon doet er alles aan om hem te helpen zijn bezieling terug te krijgen en hem van nieu...

06-03-2020 16:45

PJ's

Oorlog In De Keuken! (USA) - PJ's

Chef Ramsay brengt een bezoek aan PJ's Steakhouse in Queens, New York. Eigenaren Joe en Madalyn zitten behoorlijk in de schulden sinds ze hun dure steakhouse hebben geopend. Aan het roer staat een luie chef. Gordon schaft een aantal onnodig...

05-03-2020 16:46

Mojito's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Mojito's

Gordon Ramsay bezoekt het Cubaanse restaurant Mojito's in Brooklyn, New York. Eigenaren Marcelo en Kata zijn ex-geliefden en strijden over alles. Chef Ramsay schiet de twee ruziemakers te hulp en probeert hun restaurant te redden.

04-03-2020 16:37

Casa Roma

Oorlog In De Keuken! (USA) - Casa Roma

Gordon Ramsay bezoekt Casa Roma in Lancaster, Californië. Het oudste restaurant in de stad wordt gerund door een onervaren moeder en haar zoon. Hoewel de bar goed draait, verdienen ze in het restaurant veel te weinig. Chef Ramsay moet flink...

03-03-2020 16:34

Cafe 36

Oorlog In De Keuken! (USA) - Cafe 36

Twee jaar geleden besloot Terry zijn droom waar te maken door de Frans-Amerikaanse bistro Cafe 36 te kopen. Terry en zijn vrouw Carol kunnen hun restaurant maar moeilijk draaiende houden, omdat ze geen goede chef-kok hebben. Lukt het Gordon...

02-03-2020 16:37

Sante Le Brea

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sante Le Brea

Eigenaar Dean van restaurant Sante La Brea in Los Angeles zit diep in de financiële problemen. Gordon Ramsay gaat aan de slag om hem te helpen zijn restaurant te redden. Het is nog maar de vraag of dat gaat lukken.

28-02-2020 16:39

Fiesta Sunrise

Oorlog In De Keuken! (USA) - Fiesta Sunrise

Mexicaans eetcafé Fiesta Sunrise zit in grote financiële problemen. Stiefvader Vic is voor een aanzienlijk deel oorzaak van het probleem. Yolanda en haar dochter Patti hopen dat een goed gesprek met Gordon Ramsay Vic zal helpen om de feiten...

27-02-2020 16:45

Sabatiello's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sabatiello's

Sammy, eigenaar van eetcafé Sabatiello's in Stamford, staat voor meer dan een miljoen dollar rood. Hij roept Gordon Ramsays hulp in om klanten terug te winnen. Als chef Ramsay komt helpen en daarbij kritiek geeft op het eten, is de trotse e...

26-02-2020 16:38

Jack?s Waterfront

Oorlog In De Keuken! (USA) - Jack?s Waterfront

Chef Ramsay bezoekt St. Clair Shores waar drie lokale bodybuilders Jack's Waterfront hebben overgenomen, een restaurant dat in de zomermaanden erg populair is bij watersporters. Door het slechte eten en het ontbreken van management staat he...

25-02-2020 16:40

Hannah Masons

Oorlog In De Keuken! (USA) - Hannah Masons

Chef Ramsay reist af naar het schilderachtige stadje Cranbury, waar Chris en Brian een Franse bistro hebben. Beide eigenaren en de 23-jarige manager hebben duidelijk gebrek aan ervaring en de passie is ver te zoeken. Op Valentijnsdag struik...

24-02-2020 16:28

J Willy's

Oorlog In De Keuken! (USA) - J Willy's

De eigenaren van J Willy's Bar & Grille in South Bend, Indiana hebben meer dan een miljoen dollar schuld. Gordon Ramsay is echt hun laatste hoop. De beroemde chef laat de onervaren koks helemaal opnieuw beginnen, maar dat gaat niet zonder s...

21-02-2020 16:41

Black Pearl

Oorlog In De Keuken! (USA) - Black Pearl

Gordon Ramsay bezoekt Black Pearl, een visrestaurant in New York. Het is er een behoorlijke chaos en iedereen is gefrustreerd. Lukt het Gordon om de drie koks op één lijn te krijgen en alle problemen te verhelpen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oorlog In De Keuken! (USA) bij Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

De Britse chef-kok Gordon Ramsay schiet op geheel eigen wijze te hulp bij noodlijdende Amerikaanse restaurants. Om de zaak weer op de rit te krijgen, legt Ramsay feilloos de pijnpunten bloot, fileert deze met zijn scherpe tong en tiert er lustig op los als zijn aangedragen oplossingen geen vruchtbare bodem vinden. Zijn reputatie staat immers op het spel en de tijd die hij heeft om het restaurant te helpen, is beperkt.

Uitzending gemist van Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!