Programma gemist?

Chef Ramsay van richt in zijn pijlen dit op keer op een Mexicaans een restaurant met de naam Mama op Rita's. op Eigenaresse Laura door vindt het lastig om een duidelijke naar koers te kiezen tijdens voor haar van restaurant. op tv Dit wordt nog eens bemoeilijkt door een naar de aanwezigheid van een voormalige de cateringchef uit die de keuken runt. Gordon door zorgt voor van een frisse het wind.

Gordon uit Ramsay gaat op tijdens bezoek bij Hot Potato Cafe. een Een familie in runt het restaurant in met door Philadelphia, maar heeft met de boel niet onder van controle. Dochter Danielle heeft op wel de door potentie, alleen mist op zij beheersing van de benodigde tijdens kooktechnieken. Het is naar aan chef in Ramsay de taak in het het restaurant weer op van de rit te op krijgen.

Gordon Ramsay gaat uit op bezoek een bij Flamango's restaurant tijdens in uit New Jersey. De eigenaren Adele en door Cheryl naar zijn te het weinig vernieuwend. Gordon zorgt voor in verandering.

Chef Ramsay bezoekt op tv restaurant Bazzini op tv in Ridgewood, van New Jersey. De eetgelegenheid heeft op tijdens een identiteitscrisis, omdat de op tv chef zijn het passie is verloren. Gordon doet er de alles een aan om hem te naar helpen zijn naar bezieling terug te op krijgen en met hem van nieuwe van ideeën te voorzien.

Chef in Ramsay brengt een bezoek aan met PJ's de Steakhouse in naar Queens, New York. Eigenaren Joe en naar op Madalyn zitten behoorlijk in van de schulden sinds uit ze hun met dure steakhouse hebben geopend. naar Aan het roer staat een op luie chef. door Gordon tijdens schaft een aantal van onnodige zaken af, met zorgt voor een rustige op ambiance in de zaak uit en in hoopt daarmee PJ's van te redden.

Gordon de Ramsay bezoekt het Cubaanse restaurant op naar Mojito's in Brooklyn, op New York. Eigenaren Marcelo en Kata een op tv zijn ex-geliefden en strijden over met alles. met Chef Ramsay schiet de twee een ruziemakers te het hulp en probeert uit hun restaurant een te redden.

Gordon een Ramsay bezoekt Casa een Roma in Lancaster, Californië. een Het oudste restaurant op in de stad in wordt gerund door een in onervaren moeder tijdens en haar zoon. een Hoewel de tijdens bar goed draait, met verdienen ze het in het restaurant veel te weinig. in Chef tijdens Ramsay moet flink aan uit de bak om in de met boel op de rit te met krijgen.

Twee tijdens jaar geleden de besloot Terry zijn droom waar op tv te van maken door de Frans-Amerikaanse door bistro Cafe 36 te het kopen. Terry en zijn naar vrouw Carol naar kunnen hun restaurant naar maar moeilijk draaiende met houden, omdat ze tijdens geen door goede chef-kok hebben. een Lukt het Gordon het Ramsay dit wanhopige koppel het te helpen?

Eigenaar Dean van van restaurant tijdens Sante La Brea in een Los Angeles zit uit diep in op de financiële problemen. Gordon door Ramsay op tv gaat aan de van slag om hem naar te helpen zijn restaurant te op tv redden. door Het is nog maar naar de vraag of dat van gaat het lukken.

Mexicaans eetcafé door Fiesta de Sunrise zit in van grote financiële problemen. Stiefvader Vic is het voor van een aanzienlijk deel oorzaak van tijdens het het probleem. Yolanda en haar dochter door in Patti hopen dat een naar goed gesprek met Gordon Ramsay naar Vic zal helpen uit om de van feiten onder ogen met te naar zien. Als Gordon naar aankomt en de onhygiënische bende tijdens ziet, sluit hij het op tv restaurant van voordat hij überhaupt een tijdens woord naar met Vic heeft op tv gewisseld.

Sammy, tijdens eigenaar van het eetcafé Sabatiello's in Stamford, staat op tv voor meer dan de een miljoen dollar rood. in in Hij roept Gordon Ramsays de hulp in om naar klanten terug te winnen. Als in chef Ramsay van komt helpen naar en daarbij in kritiek geeft op het eten, is in de trotse eigenaar in zo boos dat het hij de uit tent het sluit. Kan de relatie de tussen Sammy, Gordon en het een personeel worden gered in of blijven tijdens de deuren voor op tv altijd uit gesloten?

Chef Ramsay het bezoekt St. Clair Shores in van waar drie lokale op tv bodybuilders Jack's Waterfront hebben uit overgenomen, een restaurant dat in de uit de zomermaanden erg populair is bij in watersporters. Door het op naar slechte eten en tijdens het ontbreken van management naar staat het restaurant tijdens op het punt ten onder op te gaan. op De eigenaren met hopen met het de advies van Gordon de tijdens zaak uit toch nog te kunnen door redden.

Chef Ramsay reist op tv af naar het op de schilderachtige stadje Cranbury, waar Chris in en Brian een met Franse het bistro hebben. Beide eigenaren in en de 23-jarige uit manager hebben duidelijk gebrek uit aan ervaring en door de het passie is ver op te zoeken. Op Valentijnsdag struikelt Gordon op over het door meest walgelijke dat met hij ooit op tv in een keuken heeft door zien naar liggen. Noodgedwongen sluit hij het restaurant op tv in op de drukste avond van de het jaar. Zal Chef tijdens Ramsay de uit bistro de van de ondergang kunnen naar redden?

De op tv eigenaren van J door Willy's Bar de & Grille in South Bend, op tv Indiana hebben meer dan met een miljoen de dollar schuld. Gordon Ramsay op tv naar is echt hun laatste van hoop. De beroemde chef laat op tv de onervaren koks van helemaal opnieuw op beginnen, van maar dat gaat door niet zonder slag of met stoot.

Gordon Ramsay een bezoekt uit Black Pearl, een visrestaurant in naar New York. met Het is er uit een behoorlijke chaos en tijdens iedereen is het gefrustreerd. Lukt het op tv Gordon om tijdens de drie koks op één een lijn te krijgen op tv en alle problemen te met naar verhelpen?

augustus 2020
12-03-2020 16:43

Mama Rita's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Rita's

Chef Ramsay richt zijn pijlen dit keer op een Mexicaans restaurant met de naam Mama Rita's. Eigenaresse Laura vindt het lastig om een duidelijke koers te kiezen voor haar restaurant. Dit wordt nog eens bemoeilijkt door de aanwezigheid van e...

11-03-2020 16:40

Hot Potato

Oorlog In De Keuken! (USA) - Hot Potato

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Hot Potato Cafe. Een familie runt het restaurant in Philadelphia, maar heeft de boel niet onder controle. Dochter Danielle heeft wel de potentie, alleen mist zij beheersing van de benodigde kooktechnieken. H...

10-03-2020 16:40

Flamango's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Flamango's

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Flamango's restaurant in New Jersey. De eigenaren Adele en Cheryl zijn te weinig vernieuwend. Gordon zorgt voor verandering.

09-03-2020 16:37

Bazzini

Oorlog In De Keuken! (USA) - Bazzini

Chef Ramsay bezoekt restaurant Bazzini in Ridgewood, New Jersey. De eetgelegenheid heeft een identiteitscrisis, omdat de chef zijn passie is verloren. Gordon doet er alles aan om hem te helpen zijn bezieling terug te krijgen en hem van nieu...

06-03-2020 16:45

PJ's

Oorlog In De Keuken! (USA) - PJ's

Chef Ramsay brengt een bezoek aan PJ's Steakhouse in Queens, New York. Eigenaren Joe en Madalyn zitten behoorlijk in de schulden sinds ze hun dure steakhouse hebben geopend. Aan het roer staat een luie chef. Gordon schaft een aantal onnodig...

05-03-2020 16:46

Mojito's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Mojito's

Gordon Ramsay bezoekt het Cubaanse restaurant Mojito's in Brooklyn, New York. Eigenaren Marcelo en Kata zijn ex-geliefden en strijden over alles. Chef Ramsay schiet de twee ruziemakers te hulp en probeert hun restaurant te redden.

04-03-2020 16:37

Casa Roma

Oorlog In De Keuken! (USA) - Casa Roma

Gordon Ramsay bezoekt Casa Roma in Lancaster, Californië. Het oudste restaurant in de stad wordt gerund door een onervaren moeder en haar zoon. Hoewel de bar goed draait, verdienen ze in het restaurant veel te weinig. Chef Ramsay moet flink...

03-03-2020 16:34

Cafe 36

Oorlog In De Keuken! (USA) - Cafe 36

Twee jaar geleden besloot Terry zijn droom waar te maken door de Frans-Amerikaanse bistro Cafe 36 te kopen. Terry en zijn vrouw Carol kunnen hun restaurant maar moeilijk draaiende houden, omdat ze geen goede chef-kok hebben. Lukt het Gordon...

02-03-2020 16:37

Sante Le Brea

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sante Le Brea

Eigenaar Dean van restaurant Sante La Brea in Los Angeles zit diep in de financiële problemen. Gordon Ramsay gaat aan de slag om hem te helpen zijn restaurant te redden. Het is nog maar de vraag of dat gaat lukken.

28-02-2020 16:39

Fiesta Sunrise

Oorlog In De Keuken! (USA) - Fiesta Sunrise

Mexicaans eetcafé Fiesta Sunrise zit in grote financiële problemen. Stiefvader Vic is voor een aanzienlijk deel oorzaak van het probleem. Yolanda en haar dochter Patti hopen dat een goed gesprek met Gordon Ramsay Vic zal helpen om de feiten...

27-02-2020 16:45

Sabatiello's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sabatiello's

Sammy, eigenaar van eetcafé Sabatiello's in Stamford, staat voor meer dan een miljoen dollar rood. Hij roept Gordon Ramsays hulp in om klanten terug te winnen. Als chef Ramsay komt helpen en daarbij kritiek geeft op het eten, is de trotse e...

26-02-2020 16:38

Jack?s Waterfront

Oorlog In De Keuken! (USA) - Jack?s Waterfront

Chef Ramsay bezoekt St. Clair Shores waar drie lokale bodybuilders Jack's Waterfront hebben overgenomen, een restaurant dat in de zomermaanden erg populair is bij watersporters. Door het slechte eten en het ontbreken van management staat he...

25-02-2020 16:40

Hannah Masons

Oorlog In De Keuken! (USA) - Hannah Masons

Chef Ramsay reist af naar het schilderachtige stadje Cranbury, waar Chris en Brian een Franse bistro hebben. Beide eigenaren en de 23-jarige manager hebben duidelijk gebrek aan ervaring en de passie is ver te zoeken. Op Valentijnsdag struik...

24-02-2020 16:28

J Willy's

Oorlog In De Keuken! (USA) - J Willy's

De eigenaren van J Willy's Bar & Grille in South Bend, Indiana hebben meer dan een miljoen dollar schuld. Gordon Ramsay is echt hun laatste hoop. De beroemde chef laat de onervaren koks helemaal opnieuw beginnen, maar dat gaat niet zonder s...

21-02-2020 16:41

Black Pearl

Oorlog In De Keuken! (USA) - Black Pearl

Gordon Ramsay bezoekt Black Pearl, een visrestaurant in New York. Het is er een behoorlijke chaos en iedereen is gefrustreerd. Lukt het Gordon om de drie koks op één lijn te krijgen en alle problemen te verhelpen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oorlog In De Keuken! (USA) bij Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

De Britse chef-kok Gordon Ramsay schiet op geheel eigen wijze te hulp bij noodlijdende Amerikaanse restaurants. Om de zaak weer op de rit te krijgen, legt Ramsay feilloos de pijnpunten bloot, fileert deze met zijn scherpe tong en tiert er lustig op los als zijn aangedragen oplossingen geen vruchtbare bodem vinden. Zijn reputatie staat immers op het spel en de tijd die hij heeft om het restaurant te helpen, is beperkt.

Uitzending gemist van Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!