Programma gemist?

Chef uit Ramsay richt in zijn pijlen dit keer op een op tv Mexicaans restaurant met in de naam naar Mama Rita's. de Eigenaresse Laura vindt door het lastig om de een duidelijke koers in te kiezen voor haar uit restaurant. Dit uit wordt nog eens bemoeilijkt uit door met de aanwezigheid van op tv een voormalige cateringchef die de keuken uit runt. Gordon zorgt uit voor een naar frisse de wind.

Gordon Ramsay het gaat op bezoek bij tijdens Hot Potato de Cafe. Een familie runt een het met restaurant in Philadelphia, maar heeft een het de boel niet met onder controle. Dochter Danielle op heeft wel de potentie, alleen met mist zij in beheersing van van de benodigde kooktechnieken. Het de is aan chef met Ramsay de naar taak het restaurant door weer op de rit te een de krijgen.

Gordon in Ramsay gaat op van bezoek bij Flamango's naar restaurant in New Jersey. op tv De eigenaren Adele en met Cheryl zijn in te weinig uit vernieuwend. Gordon zorgt voor een verandering.

Chef op tv Ramsay bezoekt restaurant Bazzini het in Ridgewood, New een Jersey. De eetgelegenheid de heeft een identiteitscrisis, omdat uit de op chef zijn passie met is verloren. Gordon doet van er de alles aan om hem naar te helpen zijn tijdens bezieling terug te krijgen de en hem de van nieuwe ideeën de te voorzien.

Chef uit Ramsay brengt een bezoek in aan PJ's met Steakhouse in Queens, New York. tijdens Eigenaren naar Joe en Madalyn zitten behoorlijk een op in de schulden een sinds ze hun dure steakhouse hebben het op tv geopend. Aan het roer op tv staat een luie chef. naar Gordon schaft een aantal de onnodige zaken af, naar zorgt voor de een het rustige ambiance in de op zaak en hoopt daarmee PJ's het te naar redden.

Gordon op tv Ramsay bezoekt het Cubaanse restaurant op tv op tv Mojito's in Brooklyn, New York. Eigenaren een tijdens Marcelo en Kata zijn ex-geliefden en op met strijden over alles. Chef een Ramsay schiet met de twee ruziemakers te van hulp en probeert naar hun restaurant te op redden.

Gordon Ramsay het bezoekt Casa van Roma in Lancaster, door Californië. Het oudste restaurant door in de stad wordt de in gerund door een onervaren moeder en uit de haar zoon. Hoewel tijdens de bar goed het draait, verdienen ze in het in restaurant veel te weinig. het Chef Ramsay moet naar flink naar aan de bak om de een boel op de in rit het te krijgen.

Twee jaar geleden uit op tv besloot Terry zijn droom waar op tv te maken door in de Frans-Amerikaanse bistro op Cafe 36 te tijdens kopen. Terry en op tv zijn vrouw Carol kunnen door hun restaurant met maar door moeilijk draaiende houden, omdat ze geen de goede chef-kok de hebben. Lukt het Gordon de van Ramsay dit wanhopige naar koppel te helpen?

Eigenaar de Dean van tijdens restaurant Sante La Brea in met Los Angeles zit tijdens diep van in de financiële met problemen. Gordon Ramsay gaat aan de het slag in om hem te in helpen zijn restaurant te redden. in Het is naar nog maar door de vraag of dat het gaat tijdens lukken.

Mexicaans eetcafé het Fiesta Sunrise met zit in grote op tv financiële problemen. Stiefvader tijdens Vic is voor een aanzienlijk door deel van oorzaak van op het probleem. Yolanda van en haar dochter tijdens Patti hopen dat een goed gesprek door met Gordon uit Ramsay Vic zal in helpen om de de feiten onder het ogen te van zien. Als Gordon de aankomt en de onhygiënische in bende ziet, sluit op hij het restaurant voordat hij op überhaupt een in woord in met Vic heeft door gewisseld.

Sammy, op eigenaar van eetcafé Sabatiello's door in het Stamford, staat voor meer dan een uit miljoen naar dollar rood. Hij roept de Gordon Ramsays hulp in van om met klanten terug te winnen. Als een chef Ramsay op tv komt het helpen en daarbij kritiek geeft op op tv het door eten, is de trotse tijdens eigenaar zo van boos dat naar hij de tent sluit. op Kan de op relatie tussen Sammy, Gordon tijdens en het personeel worden op tv gered of blijven door de deuren door voor altijd van gesloten?

Chef Ramsay met bezoekt St. Clair Shores het waar in drie lokale bodybuilders Jack's de Waterfront hebben door overgenomen, een restaurant dat op tv in de zomermaanden met erg met populair is bij op tv watersporters. Door het slechte eten met en het ontbreken een van management staat het het van restaurant op het punt ten onder van met te gaan. De eigenaren de hopen met het advies van het Gordon de zaak met toch de nog te kunnen op redden.

Chef Ramsay reist tijdens af op naar het schilderachtige stadje van Cranbury, op tv waar Chris en Brian een een Franse bistro hebben. Beide door naar eigenaren en de 23-jarige in manager hebben duidelijk gebrek aan een op tv ervaring en de passie is het ver te zoeken. Op van Valentijnsdag struikelt Gordon naar over het meest op walgelijke door dat hij ooit in een tijdens keuken heeft zien de liggen. Noodgedwongen sluit naar naar hij het restaurant op een de drukste avond uit van het jaar. Zal tijdens Chef Ramsay uit de bistro met van de ondergang kunnen een redden?

De eigenaren van op J op Willy's Bar & de Grille in South een Bend, Indiana hebben meer dan uit een miljoen door dollar schuld. Gordon Ramsay op op is echt hun laatste door hoop. De beroemde chef naar laat de op onervaren koks helemaal opnieuw door beginnen, maar dat op tv gaat niet zonder slag op of op stoot.

Gordon in Ramsay bezoekt van Black Pearl, een in visrestaurant in New York. Het het is er uit een behoorlijke chaos en iedereen uit in is gefrustreerd. Lukt het Gordon om door de drie koks op van op één lijn te krijgen en van alle problemen van te op verhelpen?

april 2021
12-03-2020 16:43

Mama Rita's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Rita's

Chef Ramsay richt zijn pijlen dit keer op een Mexicaans restaurant met de naam Mama Rita's. Eigenaresse Laura vindt het lastig om een duidelijke koers te kiezen voor haar restaurant. Dit wordt nog eens bemoeilijkt door de aanwezigheid van e...

11-03-2020 16:40

Hot Potato

Oorlog In De Keuken! (USA) - Hot Potato

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Hot Potato Cafe. Een familie runt het restaurant in Philadelphia, maar heeft de boel niet onder controle. Dochter Danielle heeft wel de potentie, alleen mist zij beheersing van de benodigde kooktechnieken. H...

10-03-2020 16:40

Flamango's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Flamango's

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Flamango's restaurant in New Jersey. De eigenaren Adele en Cheryl zijn te weinig vernieuwend. Gordon zorgt voor verandering.

09-03-2020 16:37

Bazzini

Oorlog In De Keuken! (USA) - Bazzini

Chef Ramsay bezoekt restaurant Bazzini in Ridgewood, New Jersey. De eetgelegenheid heeft een identiteitscrisis, omdat de chef zijn passie is verloren. Gordon doet er alles aan om hem te helpen zijn bezieling terug te krijgen en hem van nieu...

06-03-2020 16:45

PJ's

Oorlog In De Keuken! (USA) - PJ's

Chef Ramsay brengt een bezoek aan PJ's Steakhouse in Queens, New York. Eigenaren Joe en Madalyn zitten behoorlijk in de schulden sinds ze hun dure steakhouse hebben geopend. Aan het roer staat een luie chef. Gordon schaft een aantal onnodig...

05-03-2020 16:46

Mojito's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Mojito's

Gordon Ramsay bezoekt het Cubaanse restaurant Mojito's in Brooklyn, New York. Eigenaren Marcelo en Kata zijn ex-geliefden en strijden over alles. Chef Ramsay schiet de twee ruziemakers te hulp en probeert hun restaurant te redden.

04-03-2020 16:37

Casa Roma

Oorlog In De Keuken! (USA) - Casa Roma

Gordon Ramsay bezoekt Casa Roma in Lancaster, Californië. Het oudste restaurant in de stad wordt gerund door een onervaren moeder en haar zoon. Hoewel de bar goed draait, verdienen ze in het restaurant veel te weinig. Chef Ramsay moet flink...

03-03-2020 16:34

Cafe 36

Oorlog In De Keuken! (USA) - Cafe 36

Twee jaar geleden besloot Terry zijn droom waar te maken door de Frans-Amerikaanse bistro Cafe 36 te kopen. Terry en zijn vrouw Carol kunnen hun restaurant maar moeilijk draaiende houden, omdat ze geen goede chef-kok hebben. Lukt het Gordon...

02-03-2020 16:37

Sante Le Brea

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sante Le Brea

Eigenaar Dean van restaurant Sante La Brea in Los Angeles zit diep in de financiële problemen. Gordon Ramsay gaat aan de slag om hem te helpen zijn restaurant te redden. Het is nog maar de vraag of dat gaat lukken.

28-02-2020 16:39

Fiesta Sunrise

Oorlog In De Keuken! (USA) - Fiesta Sunrise

Mexicaans eetcafé Fiesta Sunrise zit in grote financiële problemen. Stiefvader Vic is voor een aanzienlijk deel oorzaak van het probleem. Yolanda en haar dochter Patti hopen dat een goed gesprek met Gordon Ramsay Vic zal helpen om de feiten...

27-02-2020 16:45

Sabatiello's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sabatiello's

Sammy, eigenaar van eetcafé Sabatiello's in Stamford, staat voor meer dan een miljoen dollar rood. Hij roept Gordon Ramsays hulp in om klanten terug te winnen. Als chef Ramsay komt helpen en daarbij kritiek geeft op het eten, is de trotse e...

26-02-2020 16:38

Jack?s Waterfront

Oorlog In De Keuken! (USA) - Jack?s Waterfront

Chef Ramsay bezoekt St. Clair Shores waar drie lokale bodybuilders Jack's Waterfront hebben overgenomen, een restaurant dat in de zomermaanden erg populair is bij watersporters. Door het slechte eten en het ontbreken van management staat he...

25-02-2020 16:40

Hannah Masons

Oorlog In De Keuken! (USA) - Hannah Masons

Chef Ramsay reist af naar het schilderachtige stadje Cranbury, waar Chris en Brian een Franse bistro hebben. Beide eigenaren en de 23-jarige manager hebben duidelijk gebrek aan ervaring en de passie is ver te zoeken. Op Valentijnsdag struik...

24-02-2020 16:28

J Willy's

Oorlog In De Keuken! (USA) - J Willy's

De eigenaren van J Willy's Bar & Grille in South Bend, Indiana hebben meer dan een miljoen dollar schuld. Gordon Ramsay is echt hun laatste hoop. De beroemde chef laat de onervaren koks helemaal opnieuw beginnen, maar dat gaat niet zonder s...

21-02-2020 16:41

Black Pearl

Oorlog In De Keuken! (USA) - Black Pearl

Gordon Ramsay bezoekt Black Pearl, een visrestaurant in New York. Het is er een behoorlijke chaos en iedereen is gefrustreerd. Lukt het Gordon om de drie koks op één lijn te krijgen en alle problemen te verhelpen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oorlog In De Keuken! (USA) bij Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

De Britse chef-kok Gordon Ramsay schiet op geheel eigen wijze te hulp bij noodlijdende Amerikaanse restaurants. Om de zaak weer op de rit te krijgen, legt Ramsay feilloos de pijnpunten bloot, fileert deze met zijn scherpe tong en tiert er lustig op los als zijn aangedragen oplossingen geen vruchtbare bodem vinden. Zijn reputatie staat immers op het spel en de tijd die hij heeft om het restaurant te helpen, is beperkt.

Uitzending gemist van Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!