Programma gemist?

Chef Ramsay uit richt zijn pijlen dit op keer op op een Mexicaans restaurant met naar de naam naar Mama Rita's. Eigenaresse een Laura vindt het de lastig om een in duidelijke koers te tijdens kiezen voor op tv haar restaurant. tijdens Dit wordt nog eens bemoeilijkt door een de aanwezigheid van tijdens een voormalige cateringchef in die door de keuken runt. met Gordon zorgt voor een tijdens frisse de wind.

Gordon naar Ramsay gaat door op bezoek bij tijdens Hot Potato Cafe. Een familie op runt het restaurant in op Philadelphia, naar maar heeft de boel op tv niet onder controle. Dochter in Danielle heeft de wel de uit potentie, alleen mist zij beheersing tijdens van de benodigde de kooktechnieken. Het is door aan chef Ramsay door de in taak het restaurant weer in op de rit te een op tv krijgen.

Gordon op Ramsay gaat op bezoek het bij Flamango's op tv restaurant in New Jersey. een De de eigenaren Adele en Cheryl zijn met te op tv weinig vernieuwend. Gordon zorgt de voor verandering.

Chef van Ramsay bezoekt restaurant Bazzini het in in Ridgewood, New Jersey. een De eetgelegenheid heeft een identiteitscrisis, van omdat op tv de chef zijn passie een is verloren. Gordon doet er in alles van aan om hem te helpen uit zijn het bezieling terug te uit krijgen en door hem van nieuwe ideeën te een voorzien.

Chef Ramsay brengt door een bezoek aan naar PJ's door Steakhouse in door Queens, New York. Eigenaren Joe en op Madalyn zitten behoorlijk door het in de schulden sinds ze hun op tv dure steakhouse uit hebben geopend. Aan het door roer staat de een van luie chef. Gordon schaft een uit aantal onnodige zaken op tv af, zorgt voor het een rustige ambiance in naar naar de zaak en hoopt uit daarmee PJ's te tijdens redden.

Gordon Ramsay door bezoekt het Cubaanse restaurant naar met Mojito's in Brooklyn, in New York. Eigenaren Marcelo en van Kata zijn ex-geliefden tijdens en door strijden over alles. tijdens Chef Ramsay schiet de naar twee ruziemakers te in hulp en probeert hun een restaurant te naar redden.

Gordon het Ramsay bezoekt Casa tijdens Roma in Lancaster, Californië. van Het oudste in restaurant in de met stad wordt gerund door een uit onervaren een moeder en haar zoon. met Hoewel van de bar goed de draait, verdienen ze tijdens in het restaurant veel te weinig. naar Chef een Ramsay moet flink aan de op tv bak om op tv de boel op het de rit te van krijgen.

Twee jaar geleden een besloot het Terry zijn droom de waar te maken door naar de Frans-Amerikaanse een bistro Cafe de 36 te kopen. een Terry en zijn vrouw Carol op tv kunnen met hun restaurant maar moeilijk draaiende houden, van omdat ze door geen het goede chef-kok hebben. een Lukt het Gordon Ramsay dit van wanhopige op tv koppel te helpen?

Eigenaar Dean van op restaurant Sante met La Brea in Los door Angeles uit zit diep in de uit financiële problemen. Gordon op Ramsay een gaat aan de slag om uit hem te helpen op zijn restaurant het te redden. Het op is nog maar de tijdens vraag of dat gaat op tv uit lukken.

Mexicaans door eetcafé Fiesta Sunrise zit in naar een grote financiële problemen. Stiefvader Vic is een voor een op tv aanzienlijk een deel oorzaak van het probleem. Yolanda het en met haar dochter het Patti hopen dat een goed op gesprek door met Gordon Ramsay Vic zal in helpen om de feiten in onder ogen de te zien. de Als Gordon aankomt en een de onhygiënische bende ziet, op tv op sluit hij het restaurant voordat hij tijdens überhaupt een woord uit met Vic heeft tijdens in gewisseld.

Sammy, op eigenaar van uit eetcafé Sabatiello's in Stamford, staat voor door meer dan een op miljoen dollar op tv rood. op Hij roept Gordon Ramsays hulp in uit om de klanten terug te winnen. het Als chef Ramsay komt naar helpen in en daarbij kritiek geeft door op het op eten, is de trotse eigenaar uit zo boos dat met hij op tv de tent sluit. door Kan de relatie tussen Sammy, een een Gordon en het met personeel worden gered het of blijven de met deuren voor altijd met gesloten?

Chef Ramsay tijdens bezoekt St. Clair uit Shores waar op tv drie lokale bodybuilders Jack's Waterfront het hebben overgenomen, door een restaurant het dat in de zomermaanden erg door op tv populair is bij watersporters. Door met het door slechte eten en het ontbreken van op tv management een staat het restaurant op tijdens het punt ten met onder te gaan. op tv De eigenaren hopen met door in het advies van Gordon de zaak een toch nog te het kunnen de redden.

Chef Ramsay reist in af naar het een schilderachtige stadje het Cranbury, waar Chris en naar op tv Brian een Franse bistro hebben. Beide door eigenaren en de tijdens 23-jarige manager hebben een duidelijk gebrek aan het ervaring op tv en de passie op tv is ver te zoeken. Op van Valentijnsdag struikelt een Gordon over het meest het walgelijke dat het hij ooit in van een keuken de heeft zien liggen. Noodgedwongen sluit op tv hij het op tv restaurant op de drukste op avond van op tv het jaar. Zal de Chef Ramsay de het bistro op tv van de ondergang kunnen naar redden?

De tijdens eigenaren van naar J Willy's Bar & Grille het in South Bend, Indiana van hebben meer dan op een van miljoen dollar schuld. Gordon tijdens Ramsay is een echt hun laatste op tv hoop. De beroemde chef de laat de een onervaren koks van helemaal opnieuw beginnen, maar dat in gaat niet op zonder slag door of stoot.

Gordon een Ramsay bezoekt tijdens Black Pearl, een visrestaurant in New door York. Het is een er een een behoorlijke chaos naar en iedereen is gefrustreerd. uit Lukt het Gordon op om het de drie koks op één lijn door te krijgen op en alle uit problemen te door verhelpen?

oktober 2021
12-03-2020 16:43

Mama Rita's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Rita's

Chef Ramsay richt zijn pijlen dit keer op een Mexicaans restaurant met de naam Mama Rita's. Eigenaresse Laura vindt het lastig om een duidelijke koers te kiezen voor haar restaurant. Dit wordt nog eens bemoeilijkt door de aanwezigheid van e...

11-03-2020 16:40

Hot Potato

Oorlog In De Keuken! (USA) - Hot Potato

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Hot Potato Cafe. Een familie runt het restaurant in Philadelphia, maar heeft de boel niet onder controle. Dochter Danielle heeft wel de potentie, alleen mist zij beheersing van de benodigde kooktechnieken. H...

10-03-2020 16:40

Flamango's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Flamango's

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Flamango's restaurant in New Jersey. De eigenaren Adele en Cheryl zijn te weinig vernieuwend. Gordon zorgt voor verandering.

09-03-2020 16:37

Bazzini

Oorlog In De Keuken! (USA) - Bazzini

Chef Ramsay bezoekt restaurant Bazzini in Ridgewood, New Jersey. De eetgelegenheid heeft een identiteitscrisis, omdat de chef zijn passie is verloren. Gordon doet er alles aan om hem te helpen zijn bezieling terug te krijgen en hem van nieu...

06-03-2020 16:45

PJ's

Oorlog In De Keuken! (USA) - PJ's

Chef Ramsay brengt een bezoek aan PJ's Steakhouse in Queens, New York. Eigenaren Joe en Madalyn zitten behoorlijk in de schulden sinds ze hun dure steakhouse hebben geopend. Aan het roer staat een luie chef. Gordon schaft een aantal onnodig...

05-03-2020 16:46

Mojito's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Mojito's

Gordon Ramsay bezoekt het Cubaanse restaurant Mojito's in Brooklyn, New York. Eigenaren Marcelo en Kata zijn ex-geliefden en strijden over alles. Chef Ramsay schiet de twee ruziemakers te hulp en probeert hun restaurant te redden.

04-03-2020 16:37

Casa Roma

Oorlog In De Keuken! (USA) - Casa Roma

Gordon Ramsay bezoekt Casa Roma in Lancaster, Californië. Het oudste restaurant in de stad wordt gerund door een onervaren moeder en haar zoon. Hoewel de bar goed draait, verdienen ze in het restaurant veel te weinig. Chef Ramsay moet flink...

03-03-2020 16:34

Cafe 36

Oorlog In De Keuken! (USA) - Cafe 36

Twee jaar geleden besloot Terry zijn droom waar te maken door de Frans-Amerikaanse bistro Cafe 36 te kopen. Terry en zijn vrouw Carol kunnen hun restaurant maar moeilijk draaiende houden, omdat ze geen goede chef-kok hebben. Lukt het Gordon...

02-03-2020 16:37

Sante Le Brea

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sante Le Brea

Eigenaar Dean van restaurant Sante La Brea in Los Angeles zit diep in de financiële problemen. Gordon Ramsay gaat aan de slag om hem te helpen zijn restaurant te redden. Het is nog maar de vraag of dat gaat lukken.

28-02-2020 16:39

Fiesta Sunrise

Oorlog In De Keuken! (USA) - Fiesta Sunrise

Mexicaans eetcafé Fiesta Sunrise zit in grote financiële problemen. Stiefvader Vic is voor een aanzienlijk deel oorzaak van het probleem. Yolanda en haar dochter Patti hopen dat een goed gesprek met Gordon Ramsay Vic zal helpen om de feiten...

27-02-2020 16:45

Sabatiello's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sabatiello's

Sammy, eigenaar van eetcafé Sabatiello's in Stamford, staat voor meer dan een miljoen dollar rood. Hij roept Gordon Ramsays hulp in om klanten terug te winnen. Als chef Ramsay komt helpen en daarbij kritiek geeft op het eten, is de trotse e...

26-02-2020 16:38

Jack?s Waterfront

Oorlog In De Keuken! (USA) - Jack?s Waterfront

Chef Ramsay bezoekt St. Clair Shores waar drie lokale bodybuilders Jack's Waterfront hebben overgenomen, een restaurant dat in de zomermaanden erg populair is bij watersporters. Door het slechte eten en het ontbreken van management staat he...

25-02-2020 16:40

Hannah Masons

Oorlog In De Keuken! (USA) - Hannah Masons

Chef Ramsay reist af naar het schilderachtige stadje Cranbury, waar Chris en Brian een Franse bistro hebben. Beide eigenaren en de 23-jarige manager hebben duidelijk gebrek aan ervaring en de passie is ver te zoeken. Op Valentijnsdag struik...

24-02-2020 16:28

J Willy's

Oorlog In De Keuken! (USA) - J Willy's

De eigenaren van J Willy's Bar & Grille in South Bend, Indiana hebben meer dan een miljoen dollar schuld. Gordon Ramsay is echt hun laatste hoop. De beroemde chef laat de onervaren koks helemaal opnieuw beginnen, maar dat gaat niet zonder s...

21-02-2020 16:41

Black Pearl

Oorlog In De Keuken! (USA) - Black Pearl

Gordon Ramsay bezoekt Black Pearl, een visrestaurant in New York. Het is er een behoorlijke chaos en iedereen is gefrustreerd. Lukt het Gordon om de drie koks op één lijn te krijgen en alle problemen te verhelpen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oorlog In De Keuken! (USA) bij Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

De Britse chef-kok Gordon Ramsay schiet op geheel eigen wijze te hulp bij noodlijdende Amerikaanse restaurants. Om de zaak weer op de rit te krijgen, legt Ramsay feilloos de pijnpunten bloot, fileert deze met zijn scherpe tong en tiert er lustig op los als zijn aangedragen oplossingen geen vruchtbare bodem vinden. Zijn reputatie staat immers op het spel en de tijd die hij heeft om het restaurant te helpen, is beperkt.

Uitzending gemist van Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!