Programma gemist?

Gordon op Ramsay keert terug naar op tv een aantal restaurants van die hij in deze uit reeks uit een de brand heeft tijdens proberen te helpen. Draaien uit in de zaken inmiddels naar verwachting of van uit hebben de eigenaren Gordons adviezen in het de wind in geslagen?

Gordon door Ramsay keert terug naar met een aantal door restaurants die hij in deze op reeks uit naar de brand heeft proberen op tv in te helpen. Draaien op tv de zaken inmiddels naar tijdens verwachting of hebben de eigenaren met Gordons adviezen in met de het wind geslagen?

In Moorpark, Californië het bevindt zich uit restaurant op tv Secret Garden. De Franse eigenaar Michel de heeft een er een paleisje vol frutsels tijdens van gemaakt, in maar dit helpt op niet om gasten de naar het restaurant door te lokken. met Michel wil werkelijk geen in enkele op tip van Gordon met Ramsay aannemen en de dit resulteert al snel met in scheldkanonnades over en weer. van Gordon een stormt zelfs op hoge het poten het tijdens restaurant uit op tv en het is maar de vraag op tv de of hij terugkomt om door zijn klus te op tv klaren.

In het Californische tijdens Pomona ligt in Lela's, het slechts het acht het maanden geleden geopende restaurant van eigenaresse naar de Lela. Als Gordon Ramsay zich naar door in het menu heeft het geworsteld, krijgt hij te naar maken met het chef-kok Ricky, die in sterallures heeft. Serveerster Tabitha zou het haar mond wel van eens tijdens mogen spoelen, want zelfs chef Ramsays de woordkeuze van kan niet op tv tippen aan haar op taalgebruik.

In tijdens Westhampton Beach bevindt zich familierestaurant uit Fin McCool's. De uit in de door zomer drukbezochte Hamptons een leiden in de op winter een slapend in bestaan in en daar hebben eigenaar Buddy en een zijn twee zoons door veel last naar van. op tv Dat de buitenkant van het naar restaurant eruitziet als de uit op aula van een tijdens begrafenisonderneming, draagt ook niet bepaald bij naar aan de uit sfeer. Chef Ramsay heeft tijdens het dit van keer zwaar, want tijdens hoe tijdens overtuig je een frituurverslaafde het kok ervan dat op tv voedsel ook prima eetbaar uit is zonder het het in op heet vet te naar bereiden?

In op tv de buurt van de Hollywood-studio's op tv zit Sebastian's, in het in restaurant van de gelijknamige eigenaar uit en parttime acteur. Sebastian met heeft tijdens nogal een eigen stijl van van leidinggeven, want van het afgelopen jaar met heeft hij van maar liefst op tv 49 medewerkers ontslagen. een Hij huurt het liefst acteurs in door op tv als personeel. Gordon Ramsay gruwelt de als hij door het menu uit onder ogen krijgt. Er staan foto's in van op van de van gerechten! Gordon hoopt dat uit Sebastian kan acteren, want koken uit tijdens kan hij niet.

Tuckahoe ligt uit op drie kwartier van rijden van de Manhattan en daar wonen veel tijdens rijke mensen. De van ideale doelgroep op tv om naar te komen dineren op in de volledig opgeknapte uit molen The Olde van Stone Mill. een Helaas blijft de zaak leeg. Eigenaar naar Dean doet van zijn best, van maar zijn chef-kok Michael heeft op geen inspiratie uit meer. Zelfs het een personeel wil niet tijdens eten in het de restaurant. Is Gordon naar Ramsay in staat om uit de deprimerende op sfeer in ten goede te op keren?

De een reputatie van restaurant Seascape van op Long Island een is veertig jaar lang de vlekkeloos geweest. door Dat is een nu helaas niet meer het tijdens uit geval. Irene en haar uit zoon Peter zijn de eigenaars. een Chef-kok Doug op tv is stronteigenwijs een en luistert naar door niemand. Gordon Ramsay het heeft er dan ook een de flinke kluif een aan van om deze vergane glorie uit nieuw leven in te op blazen.

Op op dertig minuten rijden van naar New het York is The Mixing Bowl gesitueerd, op tv het restaurant op van tijdens chef-kok Billy en zijn echtgenote, het Lisa. Zij doen tijdens alles zelf, tot uit het dweilen van de op tv vloeren aan tijdens toe. Manager Mike met doet tijdens niet veel meer dan vrouwelijke op tv klanten van proberen te versieren en eten. Het naar bedienend personeel een heeft een uit hekel aan de hem. Ondanks het overweldigende aanbod op uit de menukaart uit blijven de gasten op tv weg. Werk aan de door winkel voor Gordon de de Ramsay!

Het New van Yorkse Dillon's naar zit op een superlocatie een in Manhattan, op een het door steenworp afstand van Gordon met Ramsays eigen restaurant. Dillon's heeft op met drie managers en evenzoveel het culinaire invloeden. Een het afgrijselijk neonbord doet vermoeden dat de het hier in een Indiase keuken tijdens betreft, maar eenmaal naar binnen blijken er ook uit Ierse van en Amerikaanse gerechten tijdens te worden een geserveerd. De inrichting van de tent uit van is ondermaats en Gordon van treft een aantal uit ronduit smerige zaken op tv aan.

Gordon naar Ramsay probeert het Italiaanse familierestaurant de Peter's te helpen. met Eigenaresse Tina en naar haar op tv broer Peter, een die als manager de het eetgelegenheid runt, gaan als in twee heethoofden stevig naar tegen elkaar tekeer. De door keuken is een op tv het bende en de onderlinge verhoudingen zijn door in slecht. Gordon zorgt ervoor door dat de keuken wordt opgeknapt op tv naar en het menu wordt aangepast. Het van is door de vraag of hij uit de warmbloedige familieleden op het één op lijn kan tijdens krijgen.

februari 2020
17-02-2020 16:42

Gordon returns (part 2)

Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon returns (part 2)

Gordon Ramsay keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

14-02-2020 16:45

Gordon returns (part 1)

Oorlog In De Keuken! (USA) - Gordon returns (part 1)

Gordon Ramsay keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

13-02-2020 16:46

Secret Garden

Oorlog In De Keuken! (USA) - Secret Garden

In Moorpark, Californië bevindt zich restaurant Secret Garden. De Franse eigenaar Michel heeft er een paleisje vol frutsels van gemaakt, maar dit helpt niet om gasten naar het restaurant te lokken. Michel wil werkelijk geen enkele tip van G...

12-02-2020 16:45

Lela's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Lela's

In het Californische Pomona ligt Lela's, het slechts acht maanden geleden geopende restaurant van eigenaresse Lela. Als Gordon Ramsay zich door het menu heeft geworsteld, krijgt hij te maken met chef-kok Ricky, die sterallures heeft. Servee...

11-02-2020 16:42

Finn McCool's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Finn McCool's

In Westhampton Beach bevindt zich familierestaurant Fin McCool's. De in de zomer drukbezochte Hamptons leiden in de winter een slapend bestaan en daar hebben eigenaar Buddy en zijn twee zoons veel last van. Dat de buitenkant van het restaur...

10-02-2020 16:45

Sebastian's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sebastian's

In de buurt van de Hollywood-studio's zit Sebastian's, het restaurant van de gelijknamige eigenaar en parttime acteur. Sebastian heeft nogal een eigen stijl van leidinggeven, want het afgelopen jaar heeft hij maar liefst 49 medewerkers onts...

07-02-2020 16:45

The Olde Stone Mill

Oorlog In De Keuken! (USA) - The Olde Stone Mill

Tuckahoe ligt op drie kwartier rijden van Manhattan en daar wonen veel rijke mensen. De ideale doelgroep om te komen dineren in de volledig opgeknapte molen The Olde Stone Mill. Helaas blijft de zaak leeg. Eigenaar Dean doet zijn best, maar...

06-02-2020 16:41

Seascape

Oorlog In De Keuken! (USA) - Seascape

De reputatie van restaurant Seascape op Long Island is veertig jaar lang vlekkeloos geweest. Dat is nu helaas niet meer het geval. Irene en haar zoon Peter zijn de eigenaars. Chef-kok Doug is stronteigenwijs en luistert naar niemand. Gordon...

05-02-2020 16:45

The Mixing Bowl

Oorlog In De Keuken! (USA) - The Mixing Bowl

Op dertig minuten rijden van New York is The Mixing Bowl gesitueerd, het restaurant van chef-kok Billy en zijn echtgenote, Lisa. Zij doen alles zelf, tot het dweilen van de vloeren aan toe. Manager Mike doet niet veel meer dan vrouwelijke k...

04-02-2020 16:42

Dillon's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Dillon's

Het New Yorkse Dillon's zit op een superlocatie in Manhattan, op een steenworp afstand van Gordon Ramsays eigen restaurant. Dillon's heeft drie managers en evenzoveel culinaire invloeden. Een afgrijselijk neonbord doet vermoeden dat het hie...

03-02-2020 16:44

Peter?s

Oorlog In De Keuken! (USA) - Peter?s

Gordon Ramsay probeert het Italiaanse familierestaurant Peter's te helpen. Eigenaresse Tina en haar broer Peter, die als manager de eetgelegenheid runt, gaan als twee heethoofden stevig tegen elkaar tekeer. De keuken is een bende en de onde...

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oorlog In De Keuken! (USA) bij Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

De Britse chef-kok Gordon Ramsay schiet op geheel eigen wijze te hulp bij noodlijdende Amerikaanse restaurants. Om de zaak weer op de rit te krijgen, legt Ramsay feilloos de pijnpunten bloot, fileert deze met zijn scherpe tong en tiert er lustig op los als zijn aangedragen oplossingen geen vruchtbare bodem vinden. Zijn reputatie staat immers op het spel en de tijd die hij heeft om het restaurant te helpen, is beperkt.

Uitzending gemist van Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 17-02-2020 om 16:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!