Programma gemist?

Chef een Ramsay richt zijn op tv pijlen dit keer op een van de Mexicaans restaurant met het de naam Mama van Rita's. Eigenaresse Laura in vindt het lastig om een door duidelijke koers te het kiezen naar voor haar restaurant. Dit de wordt nog eens bemoeilijkt uit door de aanwezigheid van met een op tv voormalige cateringchef die de keuken op uit runt. Gordon zorgt voor een frisse van op tv wind.

Gordon Ramsay gaat door op de bezoek bij Hot een Potato Cafe. Een de familie runt het het restaurant in Philadelphia, maar naar heeft de boel door niet onder het controle. Dochter Danielle heeft uit wel de potentie, alleen naar van mist zij beheersing van naar de benodigde kooktechnieken. het Het is aan chef Ramsay de de op tv taak het het restaurant weer op de rit te door de krijgen.

Gordon Ramsay op tv gaat op bezoek van bij Flamango's uit restaurant in New Jersey. De in eigenaren Adele en in Cheryl met zijn te op weinig vernieuwend. Gordon zorgt uit voor verandering.

Chef in Ramsay bezoekt een restaurant Bazzini in Ridgewood, New Jersey. van De eetgelegenheid heeft in in een identiteitscrisis, omdat de naar chef zijn passie is tijdens verloren. Gordon doet op er alles aan om op tv hem de te helpen zijn de bezieling terug te het krijgen en hem de van nieuwe ideeën te een voorzien.

Chef Ramsay van brengt een een bezoek aan PJ's Steakhouse in van met Queens, New York. Eigenaren Joe tijdens en Madalyn van zitten behoorlijk met in de schulden op sinds ze hun de dure steakhouse hebben door geopend. Aan het roer staat een het luie chef. op Gordon schaft een door aantal onnodige zaken af, naar zorgt voor op een rustige ambiance in door de naar zaak en hoopt daarmee van PJ's te naar redden.

Gordon Ramsay uit bezoekt het Cubaanse op restaurant van Mojito's in Brooklyn, New tijdens York. Eigenaren Marcelo en tijdens Kata zijn ex-geliefden tijdens en op tv strijden over alles. Chef Ramsay schiet met de het twee ruziemakers te naar hulp en probeert hun restaurant in in te redden.

Gordon naar Ramsay bezoekt Casa Roma in in op Lancaster, Californië. Het oudste restaurant met in uit de stad wordt op tv gerund door een onervaren moeder en een de haar zoon. Hoewel de uit bar goed in draait, verdienen ze de in het restaurant veel op te weinig. Chef Ramsay moet het flink op tv aan de van bak om de van boel op de rit te door krijgen.

Twee uit jaar geleden besloot Terry naar zijn droom waar op te maken door van de tijdens Frans-Amerikaanse bistro Cafe 36 op tv te kopen. Terry een en zijn vrouw Carol kunnen tijdens in hun restaurant maar moeilijk draaiende houden, door omdat ze geen uit goede chef-kok hebben. door Lukt het van Gordon Ramsay dit wanhopige tijdens koppel te een helpen?

Eigenaar door Dean van met restaurant Sante La Brea in Los het Angeles naar zit diep in de financiële in problemen. Gordon door Ramsay gaat aan tijdens de uit slag om hem te uit helpen zijn restaurant te door redden. Het is nog een maar de een vraag op of dat gaat op tv lukken.

Mexicaans op tv eetcafé Fiesta Sunrise zit in van door grote financiële problemen. Stiefvader Vic is tijdens voor een naar aanzienlijk deel uit oorzaak van het probleem. Yolanda op en haar door dochter Patti in hopen dat een uit goed gesprek de met Gordon Ramsay Vic zal de helpen om tijdens de feiten onder ogen door te zien. Als naar Gordon aankomt uit en de onhygiënische bende ziet, tijdens sluit de hij het uit restaurant voordat hij überhaupt naar een woord met met Vic heeft een gewisseld.

Sammy, naar eigenaar van eetcafé naar Sabatiello's in Stamford, staat voor het op meer dan een miljoen dollar op rood. Hij roept van Gordon Ramsays hulp op tv in tijdens om klanten terug van te winnen. Als chef Ramsay tijdens komt door helpen en daarbij een kritiek geeft op het eten, is een met de trotse eigenaar uit zo boos dat hij de tent met sluit. Kan naar de relatie tussen Sammy, het tijdens Gordon en het personeel worden een gered of het blijven de deuren voor altijd een de gesloten?

Chef van Ramsay bezoekt St. Clair Shores naar op tv waar drie lokale bodybuilders naar Jack's Waterfront hebben overgenomen, door een restaurant met dat in de zomermaanden erg naar populair is het bij van watersporters. Door het met slechte eten en in het ontbreken van management staat het de het restaurant op het punt ten onder uit te tijdens gaan. De met eigenaren hopen met het advies van een Gordon de door zaak toch nog met te kunnen tijdens redden.

Chef door Ramsay reist af naar uit het schilderachtige stadje door Cranbury, waar Chris en naar Brian een op Franse bistro door hebben. Beide de eigenaren en de een 23-jarige manager hebben duidelijk gebrek op tv aan ervaring en op tv de passie is ver het op te zoeken. Op in Valentijnsdag struikelt Gordon naar over het meest op tv walgelijke dat hij ooit in het een keuken op heeft zien een liggen. Noodgedwongen sluit de hij het restaurant door op de drukste op tv avond van het jaar. Zal in Chef Ramsay op tv de bistro van op de ondergang kunnen uit redden?

De eigenaren op tv van J Willy's Bar op tv & naar Grille in South Bend, uit Indiana hebben tijdens meer dan een een miljoen dollar schuld. Gordon met Ramsay in is echt hun in laatste hoop. De beroemde chef op tv laat de onervaren koks met in helemaal opnieuw beginnen, maar dat gaat naar niet zonder een slag of van stoot.

Gordon Ramsay met bezoekt Black Pearl, naar een van visrestaurant in New met York. Het is er een op behoorlijke chaos en iedereen naar is gefrustreerd. Lukt met het tijdens Gordon om het de drie koks op met één lijn van te krijgen en alle problemen te een tijdens verhelpen?

juli 2020
12-03-2020 16:43

Mama Rita's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Rita's

Chef Ramsay richt zijn pijlen dit keer op een Mexicaans restaurant met de naam Mama Rita's. Eigenaresse Laura vindt het lastig om een duidelijke koers te kiezen voor haar restaurant. Dit wordt nog eens bemoeilijkt door de aanwezigheid van e...

11-03-2020 16:40

Hot Potato

Oorlog In De Keuken! (USA) - Hot Potato

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Hot Potato Cafe. Een familie runt het restaurant in Philadelphia, maar heeft de boel niet onder controle. Dochter Danielle heeft wel de potentie, alleen mist zij beheersing van de benodigde kooktechnieken. H...

10-03-2020 16:40

Flamango's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Flamango's

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Flamango's restaurant in New Jersey. De eigenaren Adele en Cheryl zijn te weinig vernieuwend. Gordon zorgt voor verandering.

09-03-2020 16:37

Bazzini

Oorlog In De Keuken! (USA) - Bazzini

Chef Ramsay bezoekt restaurant Bazzini in Ridgewood, New Jersey. De eetgelegenheid heeft een identiteitscrisis, omdat de chef zijn passie is verloren. Gordon doet er alles aan om hem te helpen zijn bezieling terug te krijgen en hem van nieu...

06-03-2020 16:45

PJ's

Oorlog In De Keuken! (USA) - PJ's

Chef Ramsay brengt een bezoek aan PJ's Steakhouse in Queens, New York. Eigenaren Joe en Madalyn zitten behoorlijk in de schulden sinds ze hun dure steakhouse hebben geopend. Aan het roer staat een luie chef. Gordon schaft een aantal onnodig...

05-03-2020 16:46

Mojito's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Mojito's

Gordon Ramsay bezoekt het Cubaanse restaurant Mojito's in Brooklyn, New York. Eigenaren Marcelo en Kata zijn ex-geliefden en strijden over alles. Chef Ramsay schiet de twee ruziemakers te hulp en probeert hun restaurant te redden.

04-03-2020 16:37

Casa Roma

Oorlog In De Keuken! (USA) - Casa Roma

Gordon Ramsay bezoekt Casa Roma in Lancaster, Californië. Het oudste restaurant in de stad wordt gerund door een onervaren moeder en haar zoon. Hoewel de bar goed draait, verdienen ze in het restaurant veel te weinig. Chef Ramsay moet flink...

03-03-2020 16:34

Cafe 36

Oorlog In De Keuken! (USA) - Cafe 36

Twee jaar geleden besloot Terry zijn droom waar te maken door de Frans-Amerikaanse bistro Cafe 36 te kopen. Terry en zijn vrouw Carol kunnen hun restaurant maar moeilijk draaiende houden, omdat ze geen goede chef-kok hebben. Lukt het Gordon...

02-03-2020 16:37

Sante Le Brea

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sante Le Brea

Eigenaar Dean van restaurant Sante La Brea in Los Angeles zit diep in de financiële problemen. Gordon Ramsay gaat aan de slag om hem te helpen zijn restaurant te redden. Het is nog maar de vraag of dat gaat lukken.

28-02-2020 16:39

Fiesta Sunrise

Oorlog In De Keuken! (USA) - Fiesta Sunrise

Mexicaans eetcafé Fiesta Sunrise zit in grote financiële problemen. Stiefvader Vic is voor een aanzienlijk deel oorzaak van het probleem. Yolanda en haar dochter Patti hopen dat een goed gesprek met Gordon Ramsay Vic zal helpen om de feiten...

27-02-2020 16:45

Sabatiello's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sabatiello's

Sammy, eigenaar van eetcafé Sabatiello's in Stamford, staat voor meer dan een miljoen dollar rood. Hij roept Gordon Ramsays hulp in om klanten terug te winnen. Als chef Ramsay komt helpen en daarbij kritiek geeft op het eten, is de trotse e...

26-02-2020 16:38

Jack?s Waterfront

Oorlog In De Keuken! (USA) - Jack?s Waterfront

Chef Ramsay bezoekt St. Clair Shores waar drie lokale bodybuilders Jack's Waterfront hebben overgenomen, een restaurant dat in de zomermaanden erg populair is bij watersporters. Door het slechte eten en het ontbreken van management staat he...

25-02-2020 16:40

Hannah Masons

Oorlog In De Keuken! (USA) - Hannah Masons

Chef Ramsay reist af naar het schilderachtige stadje Cranbury, waar Chris en Brian een Franse bistro hebben. Beide eigenaren en de 23-jarige manager hebben duidelijk gebrek aan ervaring en de passie is ver te zoeken. Op Valentijnsdag struik...

24-02-2020 16:28

J Willy's

Oorlog In De Keuken! (USA) - J Willy's

De eigenaren van J Willy's Bar & Grille in South Bend, Indiana hebben meer dan een miljoen dollar schuld. Gordon Ramsay is echt hun laatste hoop. De beroemde chef laat de onervaren koks helemaal opnieuw beginnen, maar dat gaat niet zonder s...

21-02-2020 16:41

Black Pearl

Oorlog In De Keuken! (USA) - Black Pearl

Gordon Ramsay bezoekt Black Pearl, een visrestaurant in New York. Het is er een behoorlijke chaos en iedereen is gefrustreerd. Lukt het Gordon om de drie koks op één lijn te krijgen en alle problemen te verhelpen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oorlog In De Keuken! (USA) bij Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

De Britse chef-kok Gordon Ramsay schiet op geheel eigen wijze te hulp bij noodlijdende Amerikaanse restaurants. Om de zaak weer op de rit te krijgen, legt Ramsay feilloos de pijnpunten bloot, fileert deze met zijn scherpe tong en tiert er lustig op los als zijn aangedragen oplossingen geen vruchtbare bodem vinden. Zijn reputatie staat immers op het spel en de tijd die hij heeft om het restaurant te helpen, is beperkt.

Uitzending gemist van Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!