Programma gemist?

Chef tijdens Ramsay richt zijn pijlen dit tijdens keer op een de Mexicaans restaurant door met de naam van Mama Rita's. Eigenaresse tijdens Laura vindt het uit lastig om een duidelijke door in koers te kiezen voor haar restaurant. van Dit een wordt nog eens bemoeilijkt door tijdens naar de aanwezigheid van tijdens een voormalige cateringchef die de het keuken runt. Gordon zorgt op de voor een frisse met wind.

Gordon Ramsay gaat uit op op bezoek bij Hot Potato Cafe. in Een familie naar runt tijdens het restaurant in Philadelphia, maar heeft uit tijdens de boel niet onder controle. op tv Dochter Danielle door heeft wel de naar potentie, alleen mist zij beheersing op tv van de het benodigde kooktechnieken. tijdens Het is aan een chef Ramsay de taak het met naar restaurant weer op de rit te in het krijgen.

Gordon uit Ramsay gaat met op bezoek bij Flamango's restaurant naar in New Jersey. De in eigenaren Adele en naar Cheryl zijn op tv te weinig vernieuwend. naar Gordon zorgt voor op tv verandering.

Chef Ramsay uit bezoekt restaurant Bazzini in op Ridgewood, op New Jersey. De eetgelegenheid van heeft een identiteitscrisis, naar omdat de chef in zijn op tv passie is verloren. Gordon een doet er in alles aan om hem te tijdens helpen tijdens zijn bezieling terug te krijgen en een hem van naar nieuwe ideeën te door voorzien.

Chef Ramsay op brengt een het bezoek aan PJ's Steakhouse in op tv Queens, New tijdens York. Eigenaren Joe tijdens en tijdens Madalyn zitten behoorlijk in uit de schulden het sinds ze hun dure steakhouse hebben tijdens geopend. Aan met het de roer staat een luie chef. Gordon op tv met schaft een aantal onnodige in zaken af, zorgt voor de een rustige door ambiance in de zaak op en hoopt daarmee PJ's in te op redden.

Gordon Ramsay bezoekt in het Cubaanse de restaurant met Mojito's in Brooklyn, een New York. Eigenaren Marcelo en Kata op tv zijn ex-geliefden uit en strijden over alles. met Chef Ramsay schiet tijdens de in twee ruziemakers te met hulp en probeert naar hun restaurant te tijdens redden.

Gordon van Ramsay bezoekt in Casa Roma in Lancaster, Californië. door Het het oudste restaurant in met de stad wordt gerund door een een onervaren moeder en een van haar zoon. Hoewel het de bar goed uit draait, verdienen ze in het restaurant op tv op tv veel te weinig. met Chef Ramsay moet de flink aan de bak om op de in boel op de rit het te krijgen.

Twee naar jaar geleden van besloot Terry zijn droom waar te naar maken door de door Frans-Amerikaanse bistro Cafe het 36 een te kopen. Terry in en zijn vrouw Carol een kunnen hun restaurant maar in de moeilijk draaiende houden, omdat ze de geen goede het chef-kok hebben. Lukt het Gordon het Ramsay dit naar wanhopige koppel te uit helpen?

Eigenaar een Dean van tijdens restaurant Sante La Brea het in Los Angeles zit diep van in de financiële tijdens door problemen. Gordon Ramsay gaat aan de het slag de om hem te helpen zijn uit restaurant uit te redden. Het naar is nog maar de vraag uit of dat gaat naar het lukken.

Mexicaans op eetcafé Fiesta met Sunrise zit in grote tijdens financiële problemen. naar Stiefvader Vic is voor de een aanzienlijk deel oorzaak met van het het probleem. Yolanda en haar dochter op tv Patti hopen de dat de een goed gesprek met Gordon Ramsay door Vic zal helpen met om naar de feiten onder uit ogen te van zien. Als Gordon aankomt en naar de onhygiënische bende door ziet, met sluit hij het restaurant op voordat hij überhaupt een een woord met van Vic heeft het gewisseld.

Sammy, eigenaar van tijdens eetcafé Sabatiello's door in door Stamford, staat voor meer dan de een miljoen dollar op tv rood. Hij roept Gordon tijdens Ramsays het hulp in om klanten naar terug een te winnen. Als op tv chef Ramsay komt helpen en naar daarbij kritiek geeft op van het eten, is het de trotse eigenaar een een zo boos dat hij de tent naar sluit. Kan de op relatie een tussen Sammy, het Gordon en het de personeel worden gered of blijven naar de deuren voor altijd met door gesloten?

Chef in Ramsay bezoekt St. de Clair Shores waar drie lokale uit bodybuilders Jack's Waterfront van hebben overgenomen, naar een restaurant dat in met de in zomermaanden erg met populair is bij watersporters. Door het het slechte eten naar en het op tv ontbreken van management staat uit het in restaurant op het met punt ten onder te gaan. op De eigenaren hopen met in het advies van een Gordon de zaak op tv een toch nog te kunnen van redden.

Chef het Ramsay reist door af naar het schilderachtige stadje Cranbury, met waar Chris en het Brian in een Franse bistro met hebben. Beide eigenaren met en de 23-jarige manager door hebben duidelijk tijdens gebrek aan ervaring en uit de passie uit is ver te door zoeken. Op Valentijnsdag struikelt het Gordon over door het meest walgelijke dat hij tijdens ooit tijdens in een keuken door heeft zien op liggen. Noodgedwongen sluit hij het restaurant op tv een op de drukste op tv avond van het jaar. een Zal Chef Ramsay een de bistro een van de ondergang kunnen uit redden?

De naar eigenaren van naar J Willy's Bar & Grille in uit South Bend, Indiana uit door hebben meer dan de een miljoen dollar schuld. Gordon Ramsay de het is echt hun laatste op hoop. De beroemde chef laat een de tijdens onervaren koks door helemaal opnieuw beginnen, maar het dat gaat niet zonder slag naar of tijdens stoot.

Gordon Ramsay bezoekt met Black Pearl, een het met visrestaurant in New in York. Het is er een behoorlijke van chaos en met iedereen de is gefrustreerd. Lukt het het Gordon om de drie tijdens koks op tv op één lijn te krijgen en naar in alle problemen te op verhelpen?

januari 2021
12-03-2020 16:43

Mama Rita's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Mama Rita's

Chef Ramsay richt zijn pijlen dit keer op een Mexicaans restaurant met de naam Mama Rita's. Eigenaresse Laura vindt het lastig om een duidelijke koers te kiezen voor haar restaurant. Dit wordt nog eens bemoeilijkt door de aanwezigheid van e...

11-03-2020 16:40

Hot Potato

Oorlog In De Keuken! (USA) - Hot Potato

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Hot Potato Cafe. Een familie runt het restaurant in Philadelphia, maar heeft de boel niet onder controle. Dochter Danielle heeft wel de potentie, alleen mist zij beheersing van de benodigde kooktechnieken. H...

10-03-2020 16:40

Flamango's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Flamango's

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Flamango's restaurant in New Jersey. De eigenaren Adele en Cheryl zijn te weinig vernieuwend. Gordon zorgt voor verandering.

09-03-2020 16:37

Bazzini

Oorlog In De Keuken! (USA) - Bazzini

Chef Ramsay bezoekt restaurant Bazzini in Ridgewood, New Jersey. De eetgelegenheid heeft een identiteitscrisis, omdat de chef zijn passie is verloren. Gordon doet er alles aan om hem te helpen zijn bezieling terug te krijgen en hem van nieu...

06-03-2020 16:45

PJ's

Oorlog In De Keuken! (USA) - PJ's

Chef Ramsay brengt een bezoek aan PJ's Steakhouse in Queens, New York. Eigenaren Joe en Madalyn zitten behoorlijk in de schulden sinds ze hun dure steakhouse hebben geopend. Aan het roer staat een luie chef. Gordon schaft een aantal onnodig...

05-03-2020 16:46

Mojito's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Mojito's

Gordon Ramsay bezoekt het Cubaanse restaurant Mojito's in Brooklyn, New York. Eigenaren Marcelo en Kata zijn ex-geliefden en strijden over alles. Chef Ramsay schiet de twee ruziemakers te hulp en probeert hun restaurant te redden.

04-03-2020 16:37

Casa Roma

Oorlog In De Keuken! (USA) - Casa Roma

Gordon Ramsay bezoekt Casa Roma in Lancaster, Californië. Het oudste restaurant in de stad wordt gerund door een onervaren moeder en haar zoon. Hoewel de bar goed draait, verdienen ze in het restaurant veel te weinig. Chef Ramsay moet flink...

03-03-2020 16:34

Cafe 36

Oorlog In De Keuken! (USA) - Cafe 36

Twee jaar geleden besloot Terry zijn droom waar te maken door de Frans-Amerikaanse bistro Cafe 36 te kopen. Terry en zijn vrouw Carol kunnen hun restaurant maar moeilijk draaiende houden, omdat ze geen goede chef-kok hebben. Lukt het Gordon...

02-03-2020 16:37

Sante Le Brea

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sante Le Brea

Eigenaar Dean van restaurant Sante La Brea in Los Angeles zit diep in de financiële problemen. Gordon Ramsay gaat aan de slag om hem te helpen zijn restaurant te redden. Het is nog maar de vraag of dat gaat lukken.

28-02-2020 16:39

Fiesta Sunrise

Oorlog In De Keuken! (USA) - Fiesta Sunrise

Mexicaans eetcafé Fiesta Sunrise zit in grote financiële problemen. Stiefvader Vic is voor een aanzienlijk deel oorzaak van het probleem. Yolanda en haar dochter Patti hopen dat een goed gesprek met Gordon Ramsay Vic zal helpen om de feiten...

27-02-2020 16:45

Sabatiello's

Oorlog In De Keuken! (USA) - Sabatiello's

Sammy, eigenaar van eetcafé Sabatiello's in Stamford, staat voor meer dan een miljoen dollar rood. Hij roept Gordon Ramsays hulp in om klanten terug te winnen. Als chef Ramsay komt helpen en daarbij kritiek geeft op het eten, is de trotse e...

26-02-2020 16:38

Jack?s Waterfront

Oorlog In De Keuken! (USA) - Jack?s Waterfront

Chef Ramsay bezoekt St. Clair Shores waar drie lokale bodybuilders Jack's Waterfront hebben overgenomen, een restaurant dat in de zomermaanden erg populair is bij watersporters. Door het slechte eten en het ontbreken van management staat he...

25-02-2020 16:40

Hannah Masons

Oorlog In De Keuken! (USA) - Hannah Masons

Chef Ramsay reist af naar het schilderachtige stadje Cranbury, waar Chris en Brian een Franse bistro hebben. Beide eigenaren en de 23-jarige manager hebben duidelijk gebrek aan ervaring en de passie is ver te zoeken. Op Valentijnsdag struik...

24-02-2020 16:28

J Willy's

Oorlog In De Keuken! (USA) - J Willy's

De eigenaren van J Willy's Bar & Grille in South Bend, Indiana hebben meer dan een miljoen dollar schuld. Gordon Ramsay is echt hun laatste hoop. De beroemde chef laat de onervaren koks helemaal opnieuw beginnen, maar dat gaat niet zonder s...

21-02-2020 16:41

Black Pearl

Oorlog In De Keuken! (USA) - Black Pearl

Gordon Ramsay bezoekt Black Pearl, een visrestaurant in New York. Het is er een behoorlijke chaos en iedereen is gefrustreerd. Lukt het Gordon om de drie koks op één lijn te krijgen en alle problemen te verhelpen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oorlog In De Keuken! (USA) bij Oorlog In De Keuken! (USA) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oorlog In De Keuken! (USA). Heb je een uitzending van Oorlog In De Keuken! (USA) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oorlog In De Keuken! (USA) gemist

De Britse chef-kok Gordon Ramsay schiet op geheel eigen wijze te hulp bij noodlijdende Amerikaanse restaurants. Om de zaak weer op de rit te krijgen, legt Ramsay feilloos de pijnpunten bloot, fileert deze met zijn scherpe tong en tiert er lustig op los als zijn aangedragen oplossingen geen vruchtbare bodem vinden. Zijn reputatie staat immers op het spel en de tijd die hij heeft om het restaurant te helpen, is beperkt.

Uitzending gemist van Oorlog In De Keuken! (USA)? Hier kun je alle uitzendingen van Oorlog In De Keuken! (USA) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!