Programma gemist?

Aflevering de 4 - op tv Het allernieuwste business tv-programma op SBS6. een van Suraya Baboeram Panday en Yazmine Slaghuis in stellen je door voor aan leuke werkgevers, de tijdens gaan op zoek naar de inspirerende ondernemersverhalen, geven dé ultieme het met sollicitatietips om op het te vallen en gaan mee de op met pad met werkzoekenden van tijdens hun zoektocht naar een een baan. Tijdens het programma de komen bedrijven en door in instellingen uit diverse sectoren naar aan bod. Ook wordt van er aandacht besteed door aan verschillende naar organisaties: niet alleen met de grootste, maar ook de in de midden- en kleinbedrijven worden belicht. in Je ziet in waarom het leuk tijdens is om bij het deze werkgevers te door werken. Er wordt aangetoond op tv wat vanuit met het bedrijf onderscheidend op is en ook wordt op tv het familiegevoel binnen het uit team tijdens aangehaald.

Aflevering 3 - door Het allernieuwste business op de tv-programma op SBS6. in Suraya Baboeram Panday en het Yazmine Slaghuis in stellen je voor uit aan leuke werkgevers, gaan op het zoek naar tijdens inspirerende ondernemersverhalen, geven dé de ultieme sollicitatietips om naar op te een vallen en door gaan mee op pad met werkzoekenden de in tijdens hun zoektocht een naar een baan. Tijdens het door programma komen bedrijven en het instellingen uit het diverse sectoren aan door bod. Ook wordt in er aandacht besteed van aan verschillende met organisaties: niet alleen op tv de grootste, maar ook een de op tv midden- en kleinbedrijven worden belicht. Je een ziet door waarom het leuk is om tijdens de bij deze werkgevers van te werken. Er wordt aangetoond tijdens wat vanuit van het bedrijf onderscheidend is en het ook naar wordt het het familiegevoel binnen het team met aangehaald.

Aflevering het 2 - met Het allernieuwste business tv-programma op SBS6. uit Suraya Baboeram Panday een en Yazmine Slaghuis een stellen je voor tijdens aan met leuke werkgevers, gaan op naar zoek naar inspirerende de ondernemersverhalen, door geven dé ultieme sollicitatietips een om op te vallen en in gaan mee op een pad met met werkzoekenden tijdens op tv hun zoektocht naar een baan. uit Tijdens uit het programma komen bedrijven en van instellingen uit de diverse sectoren aan bod. op door Ook wordt er aandacht besteed aan tijdens op verschillende organisaties: niet alleen naar de grootste, maar ook op de midden- uit en kleinbedrijven worden belicht. Je de ziet waarom het een een leuk is om bij deze werkgevers het te werken. door Er wordt aangetoond het wat vanuit het door bedrijf op onderscheidend is en van ook wordt het familiegevoel binnen op het in team aangehaald.

juli 2021
22-02-2020 15:30

Werken doen we zo

Werken doen we zo - Werken doen we zo

Aflevering 4 - Het allernieuwste business tv-programma op SBS6. Suraya Baboeram Panday en Yazmine Slaghuis stellen je voor aan leuke werkgevers, gaan op zoek naar inspirerende ondernemersverhalen, geven dé ultieme sollicitatietips om op te ...

15-02-2020 15:30

Werken doen we zo

Werken doen we zo - Werken doen we zo

Aflevering 3 - Het allernieuwste business tv-programma op SBS6. Suraya Baboeram Panday en Yazmine Slaghuis stellen je voor aan leuke werkgevers, gaan op zoek naar inspirerende ondernemersverhalen, geven dé ultieme sollicitatietips om op te ...

08-02-2020 15:35

Werken doen we zo

Werken doen we zo - Werken doen we zo

Aflevering 2 - Het allernieuwste business tv-programma op SBS6. Suraya Baboeram Panday en Yazmine Slaghuis stellen je voor aan leuke werkgevers, gaan op zoek naar inspirerende ondernemersverhalen, geven dé ultieme sollicitatietips om op te ...

Werken doen we zo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Werken doen we zo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Werken doen we zo bij Werken doen we zo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Werken doen we zo. Heb je een uitzending van Werken doen we zo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Werken doen we zo gemist

Uitzending gemist van Werken doen we zo? Hier kun je alle uitzendingen van Werken doen we zo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 22-02-2020 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!