Programma gemist?

Oostenrijk - Patty met en Gordon door gaan geen van uitdaging uit de het weg in in hun nieuwe programma met Patty & Gordon op zoek een naar eeuwige jeugd. op tv Zes weken lang met reist het het flamboyante duo tijdens de wereld rond en ondergaan naar samen tijdens de meest bizarre en bijzondere in schoonheids- de en gezondheidsrituelen. De twee diva's een hebben maar op één doel: als herboren terugkomen. tijdens En als tijdens het door even kan graag jonger in en aantrekkelijker dan ooit! een Deze het week is het duo op tv in Oostenrijk, met waar ze de op heilzame werking van bijengif in ondervinden en afzakken tot naar wel uit 2,5 km onder op tv de grond voor een heilzame naar grot.

Taiwan op - Patty het en Gordon gaan geen uitdaging op tv uit een de weg in hun nieuwe van programma een Patty & Gordon op zoek naar naar eeuwige jeugd. Zes door door weken lang reist het flamboyante duo op de een wereld rond en ondergaan samen de de uit meest bizarre en bijzondere van schoonheids- en gezondheidsrituelen. De in twee diva's in hebben maar één met doel: van als herboren terugkomen. tijdens En als het met even kan graag op jonger en aantrekkelijker dan op tv ooit! Deze de week reist het in duo af naar Taiwan, door waar ze worden naar gemasseerd met vlijmscherpe uit messen en het ze een eeuwenoude Chinese schraaptechniek ondergaan de waarbij met alle ziektes met worden verwijderd. Gordon krijgt gewichten in aan op tv zijn edele delen om naar zijn libido een het boost te tijdens geven!

Thailand uit - Patty door en Gordon gaan geen uitdaging tijdens uit door de weg in hun nieuwe uit programma Patty op tv & Gordon op zoek het naar eeuwige jeugd. Zes de weken op tv lang reist in het flamboyante duo de wereld op rond en ondergaan samen van de naar meest bizarre het en bijzondere schoonheids- met en gezondheidsrituelen. De naar twee diva's hebben maar één doel: de als de herboren terugkomen. En als het de even in kan graag jonger en aantrekkelijker met dan het ooit! Deze week tijdens strijkt het duo neer door in Thailand, waar tijdens ze geslagen door worden voor een met strakke huid, slakken op hun naar hoofd loslaten op tv tegen de rimpels en gemasseerd worden de met vuur. Gordon heeft op het op zwaar deze reis, het een stilte retraite bij op tv de monniken de komt dan ook als van geroepen.

Japan in - Patty met en Gordon gaan in geen uitdaging uit tijdens de weg in hun nieuwe op tv programma Patty & Gordon tijdens op met zoek naar eeuwige jeugd. de Zes weken door lang reist het flamboyante de duo het de wereld rond met en ondergaan samen de meest uit bizarre en bijzondere uit schoonheids- en gezondheidsrituelen. de De twee op diva's hebben maar één doel: op tv als een herboren terugkomen. En als het door de even kan graag jonger en de aantrekkelijker dan tijdens ooit! In op deze aflevering reist uit het duo af naar een het land met naar de hoogste leeftijdsverwachting van ter wereld: Japan! Ze laten met zich tijdens onderdompelen in het de Japanse gekheid en high-tech in snufjes. het Een potje gezamenlijk huilen, je gezicht in elektrocuteren of je het laten inwikkelen in in een doek op tv om terug te een keren naar de het baarmoeder door is hier namelijk de normaalste zaak op tv met van de wereld.

In naar het nieuwe SBS6-programma 'Patty & op Gordon in op zoek naar eeuwige van jeugd' op reizen Patty Brard en Gordon de van tijdens wereld over om bijzondere door en bizarre schoonheids- en met gezondheidsrituelen door uit te proberen. Elke met maandag om 20:30 uur. Behandelingen De tijdens twee een gaan op zoek naar behandelingen over de de hele met wereld om uit jong en gezond te blijven. uit Zes weken een lang reist het flamboyante het duo de op tv wereld rond met het maar in één doel: als herboren terugkomen. Pijnlijk Patty en op tv naar Gordon gaan alle uitdagingen aan. met Daar komen tijdens ook pijnlijke of heftige traditionele een het behandelingen en therapieën in bijvoorbeeld met Japan en India bij in kijken. Bloedzuigers Van levend begraven van worden tot door je laten steken door op bijen tijdens of bloedzuigers naar en keihard in je gezicht geslagen in worden. Gordon naar en Parry hebben er een veel voor door over het om er jonger en een aantrekkelijker dan naar ooit uit te van zien.

augustus 2020
09-03-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Oostenrijk - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonh...

02-03-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Taiwan - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonheids...

24-02-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Thailand - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonhei...

17-02-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Japan - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonheids-...

10-02-2020 20:30

Nieuw: Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Nieuw: Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

In het nieuwe SBS6-programma 'Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd' reizen Patty Brard en Gordon de wereld over om bijzondere en bizarre schoonheids- en gezondheidsrituelen uit te proberen. Elke maandag om 20:30 uur. Behandeling...

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd bij Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Heb je een uitzending van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist

Uitzending gemist van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd? Hier kun je alle uitzendingen van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!