Programma gemist?

Oostenrijk - Patty het op tv en Gordon gaan geen op tv uitdaging uit de weg in in met hun nieuwe programma Patty & Gordon uit op zoek tijdens naar op tv eeuwige jeugd. Zes weken lang reist de het flamboyante tijdens duo de wereld door rond en ondergaan samen in van de meest bizarre en bijzondere door schoonheids- en gezondheidsrituelen. De tijdens twee in diva's hebben een maar één doel: tijdens als herboren terugkomen. En als op tv het op tv even kan graag van jonger en aantrekkelijker dan van ooit! Deze de week is het duo in Oostenrijk, van in waar ze de heilzame werking van op tv de bijengif ondervinden en van afzakken tot wel tijdens 2,5 km onder tijdens de grond voor een heilzame door grot.

Taiwan door - Patty door en Gordon gaan geen uitdaging uit de de de weg in hun in nieuwe programma op tv Patty & Gordon op met zoek naar naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist naar op het flamboyante duo de wereld rond in het en ondergaan samen de uit meest bizarre en bijzondere schoonheids- door de en gezondheidsrituelen. De in twee diva's hebben naar maar één doel: als herboren uit terugkomen. door En als het even kan graag met jonger en aantrekkelijker in dan ooit! Deze op tv week reist door het duo af met naar in Taiwan, waar ze worden in gemasseerd met door vlijmscherpe messen en ze een eeuwenoude met Chinese schraaptechniek het ondergaan waarbij alle naar ziektes worden het verwijderd. Gordon door krijgt gewichten aan zijn edele op tv delen om met zijn libido in een boost te op tv geven!

Thailand - het Patty en Gordon gaan met geen uitdaging uit uit de de weg in hun nieuwe programma door uit Patty & Gordon op tv op zoek naar eeuwige jeugd. Zes een weken lang reist uit in het flamboyante duo de door wereld rond en ondergaan samen de de door meest bizarre en bijzondere op tv schoonheids- en gezondheidsrituelen. De het twee uit diva's hebben maar op tv één doel: als van herboren terugkomen. En als het naar even met kan graag jonger en aantrekkelijker tijdens dan ooit! door Deze week strijkt het uit op duo neer in Thailand, met waar ze geslagen worden voor uit in een strakke huid, slakken op hun van hoofd loslaten tegen het rimpels en gemasseerd op worden met van vuur. Gordon heeft het op zwaar het deze reis, een stilte naar retraite tijdens bij de monniken komt dan naar ook door als geroepen.

Japan - Patty met en met Gordon gaan geen uitdaging van uit de weg met in hun nieuwe programma de Patty tijdens & Gordon op tijdens zoek naar eeuwige jeugd. op tv Zes met weken lang reist het flamboyante door duo de wereld rond naar van en ondergaan samen de meest uit bizarre en bijzondere met schoonheids- de en gezondheidsrituelen. De twee door diva's hebben maar één doel: met als uit herboren terugkomen. En als het tijdens uit even kan graag jonger op tv en aantrekkelijker uit dan ooit! In op tv deze aflevering reist tijdens het duo af in naar het land met de hoogste uit uit leeftijdsverwachting ter wereld: Japan! het Ze laten zich onderdompelen in op de Japanse in gekheid de en high-tech snufjes. Een uit potje gezamenlijk huilen, je gezicht uit een elektrocuteren of je laten uit inwikkelen in in een doek om terug te tijdens keren door naar de baarmoeder is hier de namelijk de normaalste een zaak van met de wereld.

In het nieuwe het SBS6-programma 'Patty & van uit Gordon op zoek naar naar eeuwige jeugd' reizen Patty op Brard en op Gordon de met wereld over om uit bijzondere en bizarre schoonheids- een en gezondheidsrituelen in uit te proberen. Elke maandag om het 20:30 op tv uur. Behandelingen De twee gaan op in zoek naar behandelingen een over de hele wereld op tv om door jong en het gezond te blijven. met Zes weken lang reist uit het flamboyante duo van de wereld rond met maar het één doel: van als herboren terugkomen. Pijnlijk Patty en in Gordon gaan tijdens alle uitdagingen tijdens aan. Daar komen ook pijnlijke een van of heftige traditionele behandelingen en het therapieën tijdens in bijvoorbeeld Japan en India bij uit door kijken. Bloedzuigers Van levend begraven worden tot op tv je laten uit steken door bijen of tijdens bloedzuigers en keihard in met je het gezicht geslagen worden. Gordon een en Parry de hebben er veel het voor over om er in jonger en van aantrekkelijker dan ooit uit van te naar zien.

november 2020
09-03-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Oostenrijk - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonh...

02-03-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Taiwan - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonheids...

24-02-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Thailand - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonhei...

17-02-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Japan - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonheids-...

10-02-2020 20:30

Nieuw: Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Nieuw: Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

In het nieuwe SBS6-programma 'Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd' reizen Patty Brard en Gordon de wereld over om bijzondere en bizarre schoonheids- en gezondheidsrituelen uit te proberen. Elke maandag om 20:30 uur. Behandeling...

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd bij Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Heb je een uitzending van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist

Uitzending gemist van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd? Hier kun je alle uitzendingen van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!