Programma gemist?

Oostenrijk - Patty uit en Gordon gaan van geen uitdaging de uit de weg in op hun nieuwe in programma naar Patty & Gordon op van zoek naar eeuwige jeugd. Zes uit het weken lang reist het flamboyante in duo de wereld uit rond en ondergaan op samen de meest een bizarre een en bijzondere schoonheids- en gezondheidsrituelen. De naar op tv twee diva's hebben de maar één doel: de als herboren terugkomen. met En als het even kan graag op het jonger en aantrekkelijker dan op tv ooit! Deze met week is het duo in Oostenrijk, van een waar ze de heilzame werking van met bijengif ondervinden uit en tijdens afzakken tot wel 2,5 km tijdens onder door de grond voor een een heilzame grot.

Taiwan met - Patty en met Gordon gaan geen uitdaging uit door van de weg in hun nieuwe programma de Patty & Gordon met uit op zoek naar eeuwige jeugd. Zes de weken lang uit reist het flamboyante uit duo de uit wereld rond uit en ondergaan samen de meest bizarre een en van bijzondere schoonheids- en op tv gezondheidsrituelen. De twee uit diva's hebben maar één op tv doel: naar als herboren terugkomen. En met als het even tijdens kan graag jonger en op tv aantrekkelijker dan ooit! Deze met met week reist het duo af naar naar tijdens Taiwan, waar ze worden gemasseerd met uit een vlijmscherpe messen en ze door een eeuwenoude Chinese het schraaptechniek ondergaan waarbij alle het ziektes worden verwijderd. uit Gordon krijgt gewichten door aan een zijn edele delen om door zijn libido tijdens een boost te tijdens geven!

Thailand in - Patty en Gordon gaan naar uit geen uitdaging uit de weg in in hun nieuwe programma met Patty in & Gordon uit op zoek naar eeuwige jeugd. naar Zes weken lang reist een het van flamboyante duo de wereld de rond en ondergaan samen van de meest bizarre op en bijzondere schoonheids- een en gezondheidsrituelen. De uit twee diva's de hebben maar één een doel: op tv als herboren terugkomen. En als een het even de kan graag op jonger en aantrekkelijker dan ooit! Deze de week strijkt het in van duo neer in Thailand, waar ze een geslagen op tv worden voor naar een strakke huid, slakken op op hun hoofd loslaten tegen met tijdens rimpels en gemasseerd worden met door vuur. Gordon op heeft het zwaar deze reis, een een naar stilte retraite tijdens bij de monniken komt dan een ook als met geroepen.

Japan - het Patty en Gordon gaan van geen uitdaging het uit de weg tijdens in in hun nieuwe programma Patty & Gordon op tv op zoek het naar een eeuwige jeugd. Zes weken lang reist op tv het flamboyante duo op tv de wereld rond de en ondergaan met samen de meest tijdens bizarre en bijzondere met schoonheids- en uit gezondheidsrituelen. De twee diva's door hebben op tv maar één doel: als herboren terugkomen. uit een En als het een even kan graag jonger uit en aantrekkelijker de dan ooit! In deze aflevering de reist het door duo af naar het land van met de met hoogste leeftijdsverwachting een ter wereld: Japan! naar Ze laten de zich onderdompelen in de Japanse met gekheid en high-tech een snufjes. Een tijdens potje gezamenlijk huilen, de je gezicht elektrocuteren of op je laten op inwikkelen in tijdens een doek om van terug te keren door naar de baarmoeder door is hier namelijk de met normaalste zaak het van de wereld.

In het nieuwe een SBS6-programma van 'Patty & Gordon op met zoek naar eeuwige de jeugd' reizen Patty Brard met en Gordon de met wereld over de om bijzondere met en bizarre schoonheids- en van gezondheidsrituelen uit van te proberen. Elke maandag om met 20:30 uur. Behandelingen De twee tijdens in gaan op zoek naar behandelingen van over uit de hele wereld om jong en door gezond te op tv blijven. Zes weken een lang reist het het flamboyante duo de wereld naar rond met maar tijdens één in doel: als herboren uit terugkomen. Pijnlijk Patty en Gordon gaan het alle het uitdagingen aan. Daar komen van ook pijnlijke of heftige traditionele naar tijdens behandelingen en therapieën in in bijvoorbeeld Japan op en India bij kijken. Bloedzuigers Van levend begraven naar worden tot de je laten in steken door bijen of bloedzuigers van en keihard in op je in gezicht geslagen worden. Gordon met en Parry hebben er op tv veel voor over uit om er in jonger en aantrekkelijker de dan ooit uit te naar in zien.

maart 2020
09-03-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Oostenrijk - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonh...

02-03-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Taiwan - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonheids...

24-02-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Thailand - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonhei...

17-02-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Japan - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonheids-...

10-02-2020 20:30

Nieuw: Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Nieuw: Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

In het nieuwe SBS6-programma 'Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd' reizen Patty Brard en Gordon de wereld over om bijzondere en bizarre schoonheids- en gezondheidsrituelen uit te proberen. Elke maandag om 20:30 uur. Behandeling...

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd bij Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Heb je een uitzending van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist

Uitzending gemist van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd? Hier kun je alle uitzendingen van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!