Programma gemist?

Oostenrijk door - Patty en de Gordon gaan geen van uitdaging uit de weg in in hun nieuwe programma door met Patty & Gordon van op zoek naar de eeuwige jeugd. Zes weken lang naar reist het de flamboyante duo het de wereld rond en ondergaan op tv samen de meest bizarre met en bijzondere schoonheids- de en in gezondheidsrituelen. De twee diva's de hebben maar op tv één doel: als herboren naar terugkomen. En de als het even kan met graag tijdens jonger en aantrekkelijker dan op ooit! Deze week is het naar in duo in Oostenrijk, waar met ze de van heilzame werking van door bijengif ondervinden en afzakken tot op tv wel de 2,5 km onder de op grond voor een heilzame het grot.

Taiwan - het Patty en Gordon gaan met de geen uitdaging uit een de weg in hun door nieuwe programma Patty & tijdens Gordon op zoek naar een eeuwige jeugd. Zes met weken het lang reist het flamboyante duo van een de wereld rond en ondergaan samen door de meest bizarre uit op en bijzondere schoonheids- en tijdens gezondheidsrituelen. De twee met diva's hebben maar tijdens één doel: door als herboren terugkomen. En als een het even de kan graag jonger en aantrekkelijker de dan ooit! het Deze week op reist het duo van af naar Taiwan, waar op ze worden gemasseerd met van de vlijmscherpe messen en een ze een eeuwenoude Chinese schraaptechniek uit ondergaan waarbij alle ziektes de worden in verwijderd. Gordon krijgt een gewichten aan zijn edele delen met om zijn libido met een boost uit te het geven!

Thailand - naar Patty en Gordon gaan de geen uitdaging uit op de weg tijdens in hun nieuwe programma op tv Patty & Gordon door op tijdens zoek naar eeuwige jeugd. in Zes weken de lang reist het uit flamboyante duo de de wereld rond uit en ondergaan samen tijdens de meest bizarre op tv en bijzondere schoonheids- en tijdens gezondheidsrituelen. De twee diva's op tv hebben het maar één doel: uit als herboren terugkomen. En de als het de even kan graag jonger en aantrekkelijker het dan tijdens ooit! Deze week strijkt met het duo neer in een Thailand, waar het ze een geslagen worden voor op een strakke huid, slakken op hun een hoofd loslaten in tegen rimpels en gemasseerd de worden met naar vuur. Gordon heeft tijdens het de zwaar deze reis, een stilte naar retraite bij de monniken in komt dan het ook als de geroepen.

Japan het - Patty en Gordon gaan door geen uitdaging in uit de weg van in op tv hun nieuwe programma Patty & door Gordon naar op zoek naar eeuwige jeugd. Zes op tv weken lang reist met een het flamboyante duo de wereld naar rond en een ondergaan samen van de meest bizarre op tv en bijzondere schoonheids- en een gezondheidsrituelen. De op twee diva's hebben maar door één doel: als herboren door terugkomen. En als het het even kan graag uit jonger en in aantrekkelijker een dan ooit! In deze aflevering reist uit het duo af uit naar met het land in met de hoogste leeftijdsverwachting door ter wereld: Japan! Ze laten een zich onderdompelen in de de Japanse uit gekheid en high-tech naar snufjes. Een potje gezamenlijk in huilen, je op tv gezicht elektrocuteren het of je laten inwikkelen in tijdens een op tv doek om de terug te keren met naar de baarmoeder is hier in namelijk met de normaalste zaak van de naar wereld.

In het de nieuwe SBS6-programma 'Patty & uit Gordon op zoek van een naar eeuwige jeugd' reizen de Patty Brard en Gordon de op wereld over op tv om bijzondere en bizarre naar schoonheids- en gezondheidsrituelen van tijdens uit te proberen. Elke uit maandag om 20:30 uur. Behandelingen De twee de gaan op op zoek naar behandelingen over het de hele uit wereld om jong naar en gezond te blijven. door op Zes weken lang reist het de flamboyante duo de in wereld op tv rond met maar een één doel: als herboren terugkomen. Pijnlijk Patty naar en op Gordon gaan alle een uitdagingen aan. Daar uit komen ook pijnlijke of heftige traditionele tijdens behandelingen een en therapieën in bijvoorbeeld Japan met op tv en India bij kijken. Bloedzuigers Van levend begraven op worden tot je door laten naar steken door bijen of bloedzuigers tijdens en keihard in van je een gezicht geslagen worden. Gordon tijdens en Parry hebben er tijdens veel voor over uit tijdens om er jonger tijdens en aantrekkelijker dan ooit uit te in de zien.

juli 2021
09-03-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Oostenrijk - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonh...

02-03-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Taiwan - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonheids...

24-02-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Thailand - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonhei...

17-02-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Japan - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonheids-...

10-02-2020 20:30

Nieuw: Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Nieuw: Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

In het nieuwe SBS6-programma 'Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd' reizen Patty Brard en Gordon de wereld over om bijzondere en bizarre schoonheids- en gezondheidsrituelen uit te proberen. Elke maandag om 20:30 uur. Behandeling...

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd bij Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Heb je een uitzending van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist

Uitzending gemist van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd? Hier kun je alle uitzendingen van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!