Programma gemist?

Oostenrijk naar - Patty en Gordon een gaan geen uitdaging uit tijdens een de weg in naar hun nieuwe programma met Patty & Gordon door op zoek naar eeuwige uit jeugd. Zes naar weken lang reist het flamboyante in duo de een wereld rond met en ondergaan samen de meest tijdens bizarre en bijzondere van schoonheids- en gezondheidsrituelen. de De twee op tv diva's hebben maar één doel: door als herboren terugkomen. op naar En als het even het kan graag jonger en de aantrekkelijker dan door ooit! Deze week is uit het duo in Oostenrijk, het in waar ze de heilzame werking uit van naar bijengif ondervinden en met afzakken tot wel tijdens 2,5 km onder de naar grond voor een heilzame een grot.

Taiwan een - Patty en op tv Gordon gaan op tv geen uitdaging uit naar de weg in tijdens hun nieuwe programma Patty & een Gordon op de zoek naar eeuwige jeugd. een Zes weken lang reist een uit het flamboyante duo uit de wereld rond het en ondergaan samen de een meest bizarre en bijzondere de schoonheids- van en gezondheidsrituelen. De twee tijdens diva's hebben maar naar één doel: als herboren terugkomen. met En tijdens als het even kan het graag jonger en naar aantrekkelijker dan ooit! Deze een tijdens week reist het tijdens duo af naar Taiwan, waar de ze worden tijdens gemasseerd met naar vlijmscherpe messen en ze uit een eeuwenoude Chinese uit schraaptechniek ondergaan waarbij de alle ziektes worden verwijderd. Gordon van krijgt naar gewichten aan een zijn edele delen een om zijn libido een uit boost te tijdens geven!

Thailand de - Patty en Gordon het gaan geen naar uitdaging uit de het weg in hun nieuwe programma tijdens Patty & op tv Gordon op zoek naar tijdens eeuwige jeugd. Zes tijdens op tv weken lang reist het flamboyante door duo met de wereld rond en ondergaan van samen de meest in bizarre en bijzondere schoonheids- uit op tv en gezondheidsrituelen. De twee diva's uit hebben maar één doel: op als herboren terugkomen. de En op tv als het even kan graag een op jonger en aantrekkelijker dan ooit! een Deze uit week strijkt het duo neer van in Thailand, op waar ze naar geslagen worden voor een strakke van huid, slakken op op hun het hoofd loslaten tegen rimpels de en gemasseerd worden met vuur. met de Gordon heeft het op tv zwaar deze reis, de een stilte retraite bij de monniken van tijdens komt dan ook als uit geroepen.

Japan op - Patty en Gordon op gaan geen door uitdaging uit de weg van in op hun nieuwe programma de Patty & Gordon op het zoek naar eeuwige jeugd. tijdens Zes weken lang in reist het op tv flamboyante duo de een wereld rond en ondergaan op samen de meest een bizarre en bijzondere schoonheids- door en gezondheidsrituelen. van De twee tijdens diva's hebben maar op één doel: als van herboren terugkomen. En als door het de even kan graag jonger en in aantrekkelijker op dan ooit! In deze aflevering reist uit van het duo af naar het land in met de hoogste uit leeftijdsverwachting ter naar wereld: Japan! naar Ze laten zich naar onderdompelen in een de Japanse gekheid naar en high-tech snufjes. Een potje gezamenlijk uit huilen, je gezicht de elektrocuteren of je tijdens laten inwikkelen in op een doek om op tv terug te een keren tijdens naar de baarmoeder is hier namelijk naar naar de normaalste zaak van de in wereld.

In het het nieuwe SBS6-programma door 'Patty & Gordon op in zoek naar naar eeuwige jeugd' reizen Patty Brard een en Gordon de van wereld over de om tijdens bijzondere en bizarre in schoonheids- en gezondheidsrituelen uit te tijdens proberen. Elke maandag om uit 20:30 uur. Behandelingen De twee in gaan op tijdens zoek naar behandelingen over op tv de hele de wereld om jong tijdens en gezond te naar blijven. Zes weken lang op reist het in flamboyante duo een de wereld rond met op maar één naar doel: als herboren terugkomen. Pijnlijk Patty tijdens en Gordon gaan alle op tv uitdagingen van aan. Daar komen ook pijnlijke in de of heftige traditionele behandelingen en naar therapieën in uit bijvoorbeeld Japan en uit India bij kijken. Bloedzuigers Van een levend begraven worden tot op je laten van steken door bijen of bloedzuigers op tv in en keihard in je gezicht op tv geslagen de worden. Gordon en naar Parry hebben er veel voor over met op om er jonger en aantrekkelijker tijdens dan een ooit uit te tijdens zien.

april 2021
09-03-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Oostenrijk - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonh...

02-03-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Taiwan - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonheids...

24-02-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Thailand - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonhei...

17-02-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Japan - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonheids-...

10-02-2020 20:30

Nieuw: Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Nieuw: Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

In het nieuwe SBS6-programma 'Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd' reizen Patty Brard en Gordon de wereld over om bijzondere en bizarre schoonheids- en gezondheidsrituelen uit te proberen. Elke maandag om 20:30 uur. Behandeling...

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd bij Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Heb je een uitzending van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist

Uitzending gemist van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd? Hier kun je alle uitzendingen van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!