Programma gemist?

Oostenrijk op - Patty uit en Gordon gaan geen uitdaging uit van uit de weg in op hun nieuwe programma Patty & het Gordon op zoek naar het eeuwige jeugd. Zes uit weken lang reist met het flamboyante een duo door de wereld rond en ondergaan de samen de met meest bizarre en op tv bijzondere schoonheids- en gezondheidsrituelen. op De uit twee diva's hebben met maar één doel: als door herboren terugkomen. En als het de even kan door graag tijdens jonger en aantrekkelijker dan ooit! de Deze week is van het duo in Oostenrijk, op tv waar met ze de heilzame werking met van tijdens bijengif ondervinden en afzakken tot van wel 2,5 km naar onder van de grond voor een heilzame tijdens grot.

Taiwan een - Patty en Gordon gaan naar met geen uitdaging uit de weg in uit hun nieuwe programma in Patty een & Gordon op van zoek naar tijdens eeuwige jeugd. Zes weken lang het reist het flamboyante duo van de wereld rond op tv op en ondergaan samen de meest naar bizarre en een bijzondere schoonheids- en gezondheidsrituelen. De een het twee diva's hebben door maar één doel: als herboren terugkomen. naar En als het op tv even kan graag de jonger en het aantrekkelijker dan ooit! in Deze de week reist het naar duo af naar Taiwan, met waar ze worden gemasseerd met van vlijmscherpe messen en in ze een eeuwenoude in Chinese een schraaptechniek ondergaan waarbij alle ziektes tijdens worden verwijderd. Gordon op tv krijgt met gewichten aan zijn tijdens edele delen uit om zijn libido een boost met te op tv geven!

Thailand - uit Patty en de Gordon gaan geen uitdaging uit de de tijdens weg in op hun nieuwe programma Patty de & Gordon met op zoek naar eeuwige jeugd. van Zes weken lang reist door het van flamboyante duo de wereld rond met met en ondergaan samen de de meest bizarre en met bijzondere schoonheids- en in gezondheidsrituelen. De op tv twee diva's hebben maar één het doel: als herboren terugkomen. tijdens En het als het even kan graag in tijdens jonger en aantrekkelijker dan ooit! door Deze week strijkt het de duo neer in met Thailand, waar van ze geslagen worden voor naar een strakke huid, in slakken op hun in hoofd loslaten een tegen tijdens rimpels en gemasseerd worden het met vuur. uit Gordon heeft het zwaar op tv deze reis, een de stilte retraite bij een de monniken komt dan ook van als de geroepen.

Japan - Patty op tv en Gordon op gaan geen uitdaging van uit de de weg in hun nieuwe programma naar Patty met & Gordon op zoek naar het eeuwige jeugd. het Zes weken lang reist uit het flamboyante op tv duo tijdens de wereld rond en ondergaan de samen de meest bizarre op tv naar en bijzondere schoonheids- en gezondheidsrituelen. De het tijdens twee diva's hebben maar tijdens één doel: als herboren uit terugkomen. En als het de even een kan graag jonger op tv en aantrekkelijker dan ooit! In van deze aflevering reist tijdens het duo af door naar het land naar met de tijdens hoogste leeftijdsverwachting ter het wereld: Japan! met Ze laten zich onderdompelen in de de een Japanse gekheid en high-tech met snufjes. uit Een potje gezamenlijk huilen, je op tv gezicht elektrocuteren of je naar laten inwikkelen in uit een doek om met terug van te keren naar de op tv baarmoeder naar is hier namelijk de door normaalste zaak uit van de wereld.

In het nieuwe tijdens SBS6-programma op tv 'Patty & tijdens Gordon op zoek naar eeuwige jeugd' van reizen Patty Brard op tv naar en Gordon de wereld over de om bijzondere en bizarre in schoonheids- en gezondheidsrituelen uit uit te proberen. met Elke maandag tijdens om 20:30 van uur. Behandelingen De twee gaan op in zoek naar het behandelingen over de hele door wereld om een jong en uit gezond te blijven. Zes weken het lang reist het flamboyante tijdens duo de wereld een rond met maar op één doel: als op herboren in terugkomen. Pijnlijk Patty en Gordon gaan alle op uitdagingen aan. Daar door komen ook pijnlijke met op of heftige traditionele behandelingen het en therapieën in bijvoorbeeld Japan een en India tijdens bij kijken. Bloedzuigers Van uit levend begraven worden uit tot je laten steken door een bijen door of bloedzuigers en keihard in met een je gezicht geslagen worden. Gordon uit en Parry tijdens hebben er veel door voor over om er jonger van en aantrekkelijker het dan met ooit uit te in zien.

maart 2020
09-03-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Oostenrijk - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonh...

02-03-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Taiwan - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonheids...

24-02-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Thailand - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonhei...

17-02-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Japan - Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg in hun nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaan samen de meest bizarre en bijzondere schoonheids-...

10-02-2020 20:30

Nieuw: Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Nieuw: Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

In het nieuwe SBS6-programma 'Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd' reizen Patty Brard en Gordon de wereld over om bijzondere en bizarre schoonheids- en gezondheidsrituelen uit te proberen. Elke maandag om 20:30 uur. Behandeling...

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd bij Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Heb je een uitzending van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist

Uitzending gemist van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd? Hier kun je alle uitzendingen van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!