Programma gemist?

The op Ugliest Dog in op tv Hawaii - Magnum P.I. was tijdens ooit lid door van de naar Navy Seals uit maar heeft nu een praktijk op als privédetective in Hawaii. in in Hij woont op van een duur landgoed en verzorgt daar op de met beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij een spraakmakende zaken. Magnum tijdens heeft als tijdens taak om de hond van het de een rijke socialite, te uit bewaken.

Never op Again, Never Again - Magnum uit P.I. was in ooit lid van de door Navy in Seals maar heeft nu een naar praktijk als privédetective tijdens in Hawaii. een Hij woont op een de duur van landgoed en verzorgt daar de in beveiliging. Daarnaast onderzoekt op tv hij spraakmakende in zaken. Magnum helpt op tv twee een oudere Joodse overlevenden naar van de Holocaust die worden van achtervolgd naar door nazi's.

Skin in Deep - Magnum tijdens P.I. was ooit lid van de de Navy Seals de maar heeft nu een een praktijk als door privédetective in Hawaii. op tv naar Hij woont op een duur in landgoed met en verzorgt daar naar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt in hij spraakmakende in zaken.

No Need to tijdens Know - van Magnum uit P.I. was ooit lid van de op tv Navy naar Seals maar een heeft nu een praktijk op tv als privédetective in op tv Hawaii. Hij in woont op een van duur landgoed en verzorgt daar de het beveiliging. in Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende de zaken.

april 2021
08-03-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

The Ugliest Dog in Hawaii - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Ma...

08-03-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Never Again, Never Again - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Mag...

01-03-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Skin Deep - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken.

01-03-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

No Need to Know - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken.

Magnum, P.I. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. bij Magnum, P.I. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I.. Heb je een uitzending van Magnum, P.I. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I.? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!