Programma gemist?

The Ugliest van Dog in Hawaii een - door Magnum P.I. was ooit naar lid van de Navy Seals een maar heeft nu de op een praktijk als met privédetective in Hawaii. op tv Hij woont op een duur landgoed uit en verzorgt door daar de beveiliging. Daarnaast uit naar onderzoekt hij spraakmakende zaken. in Magnum heeft als taak naar om naar de hond van een rijke socialite, door te met bewaken.

Never Again, door Never van Again - Magnum P.I. met was ooit lid van een de Navy in Seals maar heeft door nu een praktijk als privédetective een in Hawaii. Hij het woont op tijdens een duur landgoed in en verzorgt in daar de uit beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij in spraakmakende zaken. Magnum helpt door twee met oudere Joodse overlevenden van de met Holocaust die naar worden achtervolgd door in nazi's.

Skin Deep in - Magnum P.I. was in ooit lid van tijdens de Navy met Seals maar in heeft nu een praktijk als naar tijdens privédetective in Hawaii. tijdens Hij woont op in een duur landgoed en het verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast naar onderzoekt de hij spraakmakende van zaken.

No Need to naar Know - Magnum met P.I. was ooit van lid van in de naar Navy Seals maar heeft op tv nu een praktijk als tijdens privédetective in op tv Hawaii. Hij woont op een in op tv duur landgoed en verzorgt daar op de naar beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij de spraakmakende zaken.

april 2020
08-03-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

The Ugliest Dog in Hawaii - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Ma...

08-03-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Never Again, Never Again - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Mag...

01-03-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Skin Deep - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken.

01-03-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

No Need to Know - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken.

Magnum, P.I. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. bij Magnum, P.I. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I.. Heb je een uitzending van Magnum, P.I. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I.? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!