Programma gemist?

The door Ugliest Dog in Hawaii - op Magnum P.I. was de met ooit lid van de Navy Seals van door maar heeft nu een praktijk uit als privédetective in Hawaii. naar uit Hij woont op een duur door landgoed en de verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast tijdens onderzoekt door hij spraakmakende zaken. Magnum met heeft als taak naar om op tv de hond van een rijke socialite, door te naar bewaken.

Never Again, Never uit Again - naar Magnum P.I. was van ooit lid van het de Navy Seals maar het heeft door nu een praktijk als privédetective de in Hawaii. Hij uit op woont op een duur een landgoed en verzorgt uit daar de op beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij het spraakmakende zaken. Magnum in helpt twee oudere het Joodse overlevenden van van de Holocaust op die worden achtervolgd door tijdens nazi's.

Skin Deep - op Magnum P.I. was een ooit lid tijdens van op de Navy Seals maar heeft op tv nu op tv een praktijk als privédetective in Hawaii. naar Hij woont op uit een op tv duur landgoed en verzorgt daar tijdens op de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende door door zaken.

No op tv Need to Know - met Magnum P.I. was tijdens ooit lid van de de Navy Seals van maar heeft nu een het praktijk als privédetective uit in Hawaii. Hij tijdens woont op door een duur landgoed op en verzorgt daar door de beveiliging. de Daarnaast onderzoekt hij op spraakmakende zaken.

december 2020
08-03-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

The Ugliest Dog in Hawaii - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Ma...

08-03-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Never Again, Never Again - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Mag...

01-03-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Skin Deep - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken.

01-03-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

No Need to Know - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken.

Magnum, P.I. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. bij Magnum, P.I. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I.. Heb je een uitzending van Magnum, P.I. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I.? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!