Programma gemist?

The naar Ugliest Dog in de Hawaii - met Magnum P.I. was ooit lid van tijdens de Navy naar Seals maar heeft nu tijdens een door praktijk als privédetective met in Hawaii. Hij woont op naar met een duur landgoed en tijdens verzorgt daar de in beveiliging. Daarnaast naar onderzoekt hij spraakmakende zaken. het Magnum heeft als uit taak om de uit hond van een een rijke socialite, te het bewaken.

Never Again, op Never met Again - Magnum uit P.I. was ooit lid van in de Navy Seals uit maar tijdens heeft nu een praktijk als tijdens privédetective in uit Hawaii. Hij door woont op een duur landgoed uit en verzorgt daar met de beveiliging. de Daarnaast onderzoekt hij de spraakmakende zaken. Magnum van helpt twee oudere Joodse overlevenden door op tv van de Holocaust die worden op tv achtervolgd door door nazi's.

Skin Deep - op tv uit Magnum P.I. was ooit door lid van de Navy de Seals maar van heeft nu een praktijk als een privédetective van in Hawaii. Hij op woont op een duur van landgoed en van verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast het onderzoekt hij op tv spraakmakende van zaken.

No Need met to Know op - Magnum P.I. was naar ooit lid van van de Navy Seals maar op tv heeft de nu een praktijk als op tv privédetective naar in Hawaii. Hij in woont op een duur de landgoed en verzorgt het daar de beveiliging. door Daarnaast onderzoekt de hij spraakmakende zaken.

juli 2021
08-03-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

The Ugliest Dog in Hawaii - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Ma...

08-03-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Never Again, Never Again - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Mag...

01-03-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Skin Deep - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken.

01-03-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

No Need to Know - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken.

Magnum, P.I. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. bij Magnum, P.I. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I.. Heb je een uitzending van Magnum, P.I. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I.? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!