Programma gemist?

The Ugliest met Dog in naar Hawaii - Magnum P.I. was de ooit lid in van met de Navy Seals met maar heeft nu een praktijk als op privédetective in in Hawaii. Hij tijdens woont op een duur landgoed naar door en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast door onderzoekt hij spraakmakende het zaken. Magnum heeft een als taak om de de het hond van een rijke de socialite, op tv te bewaken.

Never Again, op tv Never met Again - Magnum op tv P.I. was ooit lid van de naar met Navy Seals maar heeft nu een op praktijk als privédetective van in het Hawaii. Hij woont een op een duur landgoed en de verzorgt tijdens daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt het hij van spraakmakende zaken. Magnum met helpt twee op oudere Joodse overlevenden van in de Holocaust die worden op achtervolgd door naar nazi's.

Skin naar Deep - Magnum op P.I. was de ooit lid van de Navy Seals het maar op heeft nu een met praktijk als privédetective een in Hawaii. Hij tijdens woont op in een duur landgoed en uit verzorgt daar de een beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij in spraakmakende het zaken.

No uit Need to Know - de Magnum P.I. was een ooit lid op tv van de Navy Seals maar een heeft uit nu een praktijk als privédetective uit in Hawaii. Hij de woont een op een duur landgoed met en verzorgt daar de op tv beveiliging. uit Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende in zaken.

augustus 2020
08-03-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

The Ugliest Dog in Hawaii - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Ma...

08-03-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Never Again, Never Again - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Mag...

01-03-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Skin Deep - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken.

01-03-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

No Need to Know - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken.

Magnum, P.I. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. bij Magnum, P.I. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I.. Heb je een uitzending van Magnum, P.I. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I.? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!