Programma gemist?

The Ugliest in Dog in Hawaii op - Magnum een P.I. was door ooit lid van de in Navy Seals in maar heeft nu een praktijk in als privédetective met in Hawaii. Hij in woont op een duur uit landgoed en verzorgt daar door de beveiliging. Daarnaast op met onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum heeft op als taak om in tijdens de hond van een rijke socialite, van te uit bewaken.

Never op tv Again, Never Again - Magnum door P.I. was ooit op tv lid van met de in Navy Seals maar op heeft nu een praktijk als privédetective op in Hawaii. Hij naar de woont op een duur landgoed naar en verzorgt van daar de op tv beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende door zaken. Magnum helpt twee in oudere Joodse overlevenden naar van in de Holocaust in die worden achtervolgd door met nazi's.

Skin Deep met - Magnum P.I. het was ooit lid van naar in de Navy Seals maar heeft nu uit op tv een praktijk als privédetective in in Hawaii. Hij woont het op een het duur landgoed en verzorgt het daar de beveiliging. van Daarnaast onderzoekt hij door spraakmakende het zaken.

No door Need to Know met - Magnum P.I. was ooit uit lid van de naar Navy Seals tijdens maar heeft nu een het tijdens praktijk als privédetective in Hawaii. de Hij woont in op een duur landgoed en met in verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt door het hij spraakmakende zaken.

mei 2021
08-03-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

The Ugliest Dog in Hawaii - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Ma...

08-03-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Never Again, Never Again - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Mag...

01-03-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Skin Deep - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken.

01-03-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

No Need to Know - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken.

Magnum, P.I. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. bij Magnum, P.I. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I.. Heb je een uitzending van Magnum, P.I. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I.? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!