Programma gemist?

The de Ugliest Dog in Hawaii - op Magnum P.I. met was ooit lid naar van de de Navy Seals maar door heeft nu een praktijk van als een privédetective in Hawaii. Hij woont op op tv op een duur landgoed in en verzorgt daar de de beveiliging. Daarnaast onderzoekt door hij spraakmakende zaken. Magnum heeft op tv als taak met om de hond het van een rijke socialite, door te met bewaken.

Never Again, Never tijdens van Again - Magnum uit P.I. was ooit lid van door de Navy Seals maar uit heeft de nu een praktijk als privédetective uit in naar Hawaii. Hij woont op een naar duur landgoed en uit verzorgt daar uit de beveiliging. in Daarnaast onderzoekt van hij spraakmakende zaken. Magnum op tv helpt twee oudere Joodse overlevenden door op tv van de Holocaust die door worden achtervolgd door uit nazi's.

Skin Deep door - op Magnum P.I. was ooit lid van op tv de Navy op Seals maar heeft nu van een praktijk als naar privédetective in het Hawaii. Hij woont tijdens op in een duur landgoed in en verzorgt daar de beveiliging. een Daarnaast onderzoekt hij naar spraakmakende door zaken.

No Need met to op tv Know - Magnum P.I. was ooit van lid het van de met Navy Seals maar heeft nu de een praktijk als privédetective door van in Hawaii. Hij van woont op een duur naar landgoed en van verzorgt daar de beveiliging. op Daarnaast onderzoekt op hij spraakmakende zaken.

april 2020
08-03-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

The Ugliest Dog in Hawaii - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Ma...

08-03-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Never Again, Never Again - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Mag...

01-03-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Skin Deep - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken.

01-03-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

No Need to Know - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken.

Magnum, P.I. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. bij Magnum, P.I. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I.. Heb je een uitzending van Magnum, P.I. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I.? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!