Programma gemist?

The van Ugliest Dog in een Hawaii - op Magnum P.I. was ooit lid een van door de Navy Seals tijdens maar heeft nu op tv een praktijk als tijdens privédetective in Hawaii. Hij met woont op een duur op landgoed en verzorgt daar op tv de tijdens beveiliging. Daarnaast op onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum heeft door uit als taak om de hond in van een rijke socialite, op door te bewaken.

Never Again, het Never de Again - Magnum P.I. was uit ooit lid door van de Navy Seals een maar heeft nu een van praktijk als tijdens privédetective op in Hawaii. Hij de woont op een op tv duur landgoed en verzorgt naar daar de beveiliging. met Daarnaast onderzoekt naar hij spraakmakende zaken. Magnum een helpt twee oudere Joodse overlevenden van van de van Holocaust die worden een achtervolgd door uit nazi's.

Skin uit Deep - Magnum een P.I. was de ooit lid van de op tv Navy Seals in maar heeft nu een praktijk als op tv privédetective naar in Hawaii. uit Hij woont op een duur landgoed uit en verzorgt op daar de beveiliging. Daarnaast met onderzoekt hij op tv spraakmakende het zaken.

No Need met to Know door - Magnum P.I. was tijdens ooit op lid van de Navy Seals maar met heeft nu tijdens een tijdens praktijk als privédetective van in Hawaii. Hij van woont op een in duur landgoed en verzorgt daar op tv de met beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende in zaken.

januari 2021
08-03-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

The Ugliest Dog in Hawaii - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Ma...

08-03-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Never Again, Never Again - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Mag...

01-03-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Skin Deep - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken.

01-03-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

No Need to Know - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken.

Magnum, P.I. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. bij Magnum, P.I. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I.. Heb je een uitzending van Magnum, P.I. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I.? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!