Programma gemist?

Thank Heaven met for Little naar Girls, and Big Ones Too door de - Magnum P.I. was ooit op lid met van de Navy Seals maar heeft naar nu een op tv praktijk op als privédetective in Hawaii. Hij uit woont naar op een duur in landgoed en verzorgt daar de met beveiliging. door Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Vijf het door kleine schoolmeisjes uit door Vermont vragen Magnum om op hun vermiste leraar door te vinden.

China in Doll - Magnum P.I. op was ooit van lid van de Navy Seals uit maar in heeft nu een op praktijk als privédetective in op Hawaii. Hij in woont op van een duur landgoed en verzorgt op tv daar de van beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende het zaken. Magnum wordt een ingehuurd een om 'The Soul of Soong', het een op tv oude Chinese tijdens vaas, te beschermen totdat op tv deze bij de eigenaar kan een worden op afgeleverd.

Aflevering naar 2 - het Magnum P.I. was door ooit lid van de Navy Seals een maar in heeft nu een praktijk als de privédetective naar in Hawaii. Hij woont op op een duur landgoed door en verzorgt daar door de uit beveiliging. Daarnaast met onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum blijft tijdens om te in leren over de uitwerking op van de zijn overleden naar Naval pal. Hij zoekt met een vrouwelijke drugsdealer, een de Arabische goudkoper met en een met gangster.

Don't Eat the uit Snow door in Hawaii (1) - Magnum op tv P.I. tijdens was ooit lid van de op tv Navy Seals met maar heeft nu een in praktijk als op tv privédetective in op Hawaii. Hij woont in op een uit duur landgoed en tijdens verzorgt daar de tijdens beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende van zaken. Magnum's door oude marine-buddy is dood en door de marine zegt op dat op hij een cocaïne-smokkelaar was. Magnum van wil bewijzen met dat met zijn buddy is de ingelijst.

december 2020
23-02-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Thank Heaven for Little Girls, and Big Ones Too - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij s...

23-02-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

China Doll - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum wordt inge...

16-02-2020 19:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Aflevering 2 - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum blijft o...

16-02-2020 18:35

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Don't Eat the Snow in Hawaii (1) - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende za...

Magnum, P.I. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. bij Magnum, P.I. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I.. Heb je een uitzending van Magnum, P.I. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I.? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!