Programma gemist?

Thank Heaven for naar met Little Girls, and Big Ones Too op tv - Magnum tijdens P.I. in was ooit lid van de Navy van Seals maar de heeft nu een praktijk een als privédetective in op tv Hawaii. Hij woont op tv van op een duur landgoed en verzorgt het een daar de beveiliging. in Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende het zaken. Vijf kleine schoolmeisjes uit het uit Vermont vragen Magnum het om hun vermiste leraar te het vinden.

China door Doll - Magnum P.I. was de ooit lid van op tv de Navy een Seals maar heeft nu het een een praktijk als privédetective in Hawaii. een Hij woont door op een duur landgoed van en verzorgt op tv daar de beveiliging. tijdens Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende tijdens zaken. Magnum wordt op tv ingehuurd uit om 'The op tv Soul of Soong', op een oude Chinese vaas, te beschermen naar totdat deze uit bij de eigenaar kan het worden op tv afgeleverd.

Aflevering tijdens 2 - tijdens Magnum P.I. was ooit lid in van de Navy een Seals maar heeft met nu op een praktijk als naar privédetective in Hawaii. een Hij woont op een door duur landgoed door en verzorgt daar het de beveiliging. Daarnaast onderzoekt met hij spraakmakende zaken. Magnum met blijft van om te leren naar over de uitwerking van zijn overleden een Naval pal. tijdens Hij zoekt een vrouwelijke op tv drugsdealer, door een Arabische goudkoper naar en een door gangster.

Don't Eat tijdens the Snow in Hawaii tijdens (1) tijdens - Magnum P.I. het was ooit met lid van de Navy Seals op tv maar heeft nu op een praktijk als privédetective op tv in de Hawaii. Hij woont op in een duur landgoed en tijdens de verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast op onderzoekt uit hij spraakmakende zaken. Magnum's oude de marine-buddy is dood van en de uit marine zegt dat hij naar een op cocaïne-smokkelaar was. Magnum wil bewijzen tijdens dat zijn een buddy is in ingelijst.

april 2020
23-02-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Thank Heaven for Little Girls, and Big Ones Too - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij s...

23-02-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

China Doll - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum wordt inge...

16-02-2020 19:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Aflevering 2 - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum blijft o...

16-02-2020 18:35

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Don't Eat the Snow in Hawaii (1) - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende za...

Magnum, P.I. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. bij Magnum, P.I. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I.. Heb je een uitzending van Magnum, P.I. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I.? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!