Programma gemist?

Thank uit Heaven for Little uit Girls, and op tv Big Ones Too - Magnum P.I. naar was van ooit lid van de van Navy op tv Seals maar heeft een nu een praktijk door als privédetective in door Hawaii. Hij woont op een met duur landgoed en met verzorgt tijdens daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij een spraakmakende zaken. tijdens Vijf kleine schoolmeisjes uit in Vermont vragen een Magnum om hun een vermiste leraar met te vinden.

China Doll - tijdens Magnum P.I. door was een ooit lid van de Navy Seals op tv maar een heeft nu een praktijk een als privédetective in met Hawaii. Hij woont op met een duur op landgoed en verzorgt daar naar naar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt een hij spraakmakende zaken. Magnum wordt op ingehuurd om in 'The Soul of door Soong', een oude Chinese een vaas, met te beschermen totdat deze een bij de eigenaar kan in worden naar afgeleverd.

Aflevering door 2 - Magnum P.I. was de ooit lid uit van met de Navy Seals maar heeft nu uit een een praktijk als privédetective naar in Hawaii. Hij woont op naar een duur een landgoed en verzorgt daar met in de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende naar zaken. Magnum het blijft om te naar leren over de uitwerking op van zijn tijdens overleden Naval pal. Hij de zoekt een op vrouwelijke drugsdealer, een het Arabische goudkoper het en een op tv gangster.

Don't een Eat the Snow in Hawaii op tv (1) - Magnum een P.I. was ooit in tijdens lid van de Navy Seals met maar in heeft nu een praktijk als naar privédetective in Hawaii. Hij naar woont naar op een met duur landgoed en verzorgt daar de een beveiliging. Daarnaast onderzoekt van hij spraakmakende zaken. van tijdens Magnum's oude marine-buddy door is dood en de naar marine zegt door dat hij een op cocaïne-smokkelaar was. Magnum tijdens wil bewijzen dat zijn buddy is op de ingelijst.

juli 2021
23-02-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Thank Heaven for Little Girls, and Big Ones Too - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij s...

23-02-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

China Doll - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum wordt inge...

16-02-2020 19:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Aflevering 2 - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum blijft o...

16-02-2020 18:35

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Don't Eat the Snow in Hawaii (1) - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende za...

Magnum, P.I. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. bij Magnum, P.I. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I.. Heb je een uitzending van Magnum, P.I. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I.? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!