Programma gemist?

Thank Heaven for de Little een Girls, and naar Big Ones Too - de Magnum P.I. was uit ooit lid van de met Navy Seals van maar heeft nu het een praktijk met als privédetective in Hawaii. op tv Hij woont op een duur naar landgoed en met verzorgt daar de naar beveiliging. Daarnaast uit onderzoekt hij spraakmakende zaken. het Vijf kleine de schoolmeisjes uit Vermont vragen de Magnum van om hun vermiste leraar te naar vinden.

China tijdens Doll - Magnum P.I. van was ooit lid door van op de Navy Seals maar van heeft nu een praktijk als tijdens privédetective op in Hawaii. Hij woont op op een op tv duur landgoed uit en verzorgt daar de in beveiliging. Daarnaast onderzoekt van hij spraakmakende zaken. Magnum op wordt ingehuurd om 'The een Soul een of Soong', een op tv oude Chinese vaas, te in beschermen totdat deze bij het de de eigenaar kan worden naar afgeleverd.

Aflevering naar 2 - Magnum P.I. het was ooit lid een van de van Navy Seals maar heeft nu op tv met een praktijk als van privédetective in Hawaii. Hij naar woont op een duur naar landgoed en verzorgt daar een de een beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende op zaken. een Magnum blijft om te leren uit over op de uitwerking van door zijn overleden Naval pal. tijdens Hij zoekt tijdens een vrouwelijke drugsdealer, de een Arabische met goudkoper en een naar gangster.

Don't Eat een the naar Snow in Hawaii (1) op - Magnum P.I. was tijdens ooit lid een van de Navy Seals maar uit heeft door nu een praktijk het als privédetective in Hawaii. Hij in woont op op een duur van landgoed en in verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast met onderzoekt hij spraakmakende zaken. op Magnum's oude marine-buddy met is dood en op tv in de marine zegt dat hij op tv een door cocaïne-smokkelaar was. Magnum wil bewijzen uit dat een zijn buddy is naar ingelijst.

april 2021
23-02-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Thank Heaven for Little Girls, and Big Ones Too - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij s...

23-02-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

China Doll - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum wordt inge...

16-02-2020 19:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Aflevering 2 - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum blijft o...

16-02-2020 18:35

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Don't Eat the Snow in Hawaii (1) - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende za...

Magnum, P.I. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. bij Magnum, P.I. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I.. Heb je een uitzending van Magnum, P.I. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I.? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!