Programma gemist?

Thank op tv Heaven for Little Girls, op and Big naar Ones Too - het Magnum P.I. was ooit lid in van de in Navy tijdens Seals maar heeft nu een van praktijk als privédetective op in Hawaii. naar Hij woont op een naar duur landgoed het en verzorgt daar de met beveiliging. Daarnaast het onderzoekt hij spraakmakende zaken. door Vijf kleine op tv schoolmeisjes uit Vermont vragen van Magnum op om hun vermiste leraar te op vinden.

China Doll door - op Magnum P.I. was ooit tijdens lid van op de Navy Seals maar met heeft nu naar een praktijk als privédetective in Hawaii. van Hij woont op op tv op een duur landgoed het en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast uit onderzoekt hij spraakmakende tijdens de zaken. Magnum wordt ingehuurd op tv om 'The Soul of Soong', de een een oude Chinese vaas, te beschermen naar totdat in deze bij het de eigenaar kan worden uit afgeleverd.

Aflevering 2 - op tv Magnum P.I. was uit ooit lid tijdens van tijdens de Navy Seals maar heeft nu het een op praktijk als een privédetective in Hawaii. de Hij woont op een op duur landgoed en verzorgt daar met door de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende op de zaken. Magnum blijft om op te leren over de uitwerking van van zijn overleden in Naval pal. Hij uit zoekt een naar vrouwelijke op tv drugsdealer, een Arabische het goudkoper en een met gangster.

Don't Eat the op op tv Snow in Hawaii (1) - in Magnum P.I. was de ooit lid van naar de Navy Seals maar een heeft het nu een praktijk als een privédetective in Hawaii. tijdens Hij woont op door een naar duur landgoed en verzorgt daar op de beveiliging. Daarnaast onderzoekt uit naar hij spraakmakende zaken. Magnum's oude marine-buddy door de is dood en in de marine zegt dat hij een op tv cocaïne-smokkelaar het was. Magnum wil bewijzen door dat zijn op buddy is de ingelijst.

augustus 2020
23-02-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Thank Heaven for Little Girls, and Big Ones Too - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij s...

23-02-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

China Doll - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum wordt inge...

16-02-2020 19:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Aflevering 2 - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum blijft o...

16-02-2020 18:35

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Don't Eat the Snow in Hawaii (1) - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende za...

Magnum, P.I. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. bij Magnum, P.I. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I.. Heb je een uitzending van Magnum, P.I. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I.? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!