Programma gemist?

Thank Heaven de for Little Girls, in and Big Ones Too op tv op tv - Magnum P.I. was uit ooit lid van door de Navy Seals maar tijdens heeft op nu een praktijk op tv als privédetective in Hawaii. Hij woont uit naar op een duur landgoed een en verzorgt daar het de beveiliging. het Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Vijf het het kleine schoolmeisjes uit Vermont vragen tijdens Magnum om hun vermiste tijdens uit leraar te vinden.

China Doll op - Magnum het P.I. was ooit op lid van de Navy naar Seals maar het heeft nu een praktijk als op tv privédetective in Hawaii. tijdens de Hij woont op in een duur landgoed en uit verzorgt daar de beveiliging. tijdens Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende een zaken. Magnum wordt van ingehuurd om op 'The Soul op of Soong', een op tv oude Chinese vaas, te op tv beschermen totdat deze van bij de eigenaar een kan worden naar afgeleverd.

Aflevering met 2 - Magnum P.I. op tv was ooit op lid van de Navy Seals het de maar heeft nu tijdens een praktijk als privédetective in tijdens Hawaii. Hij in woont op een naar duur landgoed en de verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast op tv onderzoekt hij op tv spraakmakende zaken. Magnum op tv blijft in om te leren over de door uitwerking van zijn overleden op op Naval pal. Hij zoekt op tv een vrouwelijke drugsdealer, een Arabische tijdens goudkoper en tijdens een op tv gangster.

Don't Eat met the Snow op tv in Hawaii (1) - in Magnum P.I. was ooit de lid het van de Navy Seals de maar heeft nu van een praktijk als het privédetective in met Hawaii. Hij woont tijdens op een duur op tv landgoed en verzorgt daar een de beveiliging. Daarnaast met onderzoekt hij spraakmakende naar zaken. Magnum's oude marine-buddy op tv is dood tijdens en op de marine zegt dat hij een op tv cocaïne-smokkelaar was. met Magnum van wil bewijzen dat zijn buddy in is de ingelijst.

mei 2021
23-02-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Thank Heaven for Little Girls, and Big Ones Too - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij s...

23-02-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

China Doll - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum wordt inge...

16-02-2020 19:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Aflevering 2 - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum blijft o...

16-02-2020 18:35

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Don't Eat the Snow in Hawaii (1) - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende za...

Magnum, P.I. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. bij Magnum, P.I. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I.. Heb je een uitzending van Magnum, P.I. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I.? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!