Programma gemist?

Thank door Heaven for Little uit Girls, and Big Ones Too met - Magnum P.I. een tijdens was ooit lid van de Navy met Seals naar maar heeft nu een naar praktijk als door privédetective in Hawaii. een Hij woont op uit een duur landgoed en verzorgt de daar de beveiliging. naar Daarnaast onderzoekt door hij spraakmakende zaken. een Vijf kleine schoolmeisjes uit het Vermont vragen uit Magnum om van hun vermiste het leraar te vinden.

China een Doll - uit Magnum P.I. was ooit lid van op de Navy het Seals maar heeft nu het een praktijk als in privédetective in met Hawaii. Hij woont de op een duur de landgoed en door verzorgt daar de beveiliging. met Daarnaast onderzoekt uit hij spraakmakende een zaken. Magnum wordt ingehuurd om 'The tijdens Soul of op tv Soong', een oude het Chinese vaas, het te beschermen het totdat deze bij de eigenaar kan op tv worden met afgeleverd.

Aflevering tijdens 2 - Magnum door P.I. was ooit lid in van de Navy de Seals maar heeft nu in een praktijk als naar naar privédetective in Hawaii. Hij woont uit op een duur landgoed in op tv en verzorgt daar de naar beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende uit van zaken. Magnum blijft om te leren uit op tv over de uitwerking van op tv zijn overleden Naval pal. Hij uit in zoekt een vrouwelijke drugsdealer, een tijdens Arabische in goudkoper en een met gangster.

Don't Eat the een Snow in Hawaii in (1) uit - Magnum een P.I. was ooit op tv lid van de Navy Seals de maar op tv heeft nu een op tv praktijk als privédetective het in Hawaii. Hij van woont op een een duur landgoed en verzorgt daar uit de beveiliging. Daarnaast onderzoekt een hij spraakmakende zaken. de Magnum's met oude marine-buddy het is dood en de marine op tv zegt dat hij een een cocaïne-smokkelaar uit was. Magnum door wil bewijzen dat zijn buddy op tv is op tv ingelijst.

januari 2021
23-02-2020 19:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Thank Heaven for Little Girls, and Big Ones Too - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij s...

23-02-2020 18:25

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

China Doll - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum wordt inge...

16-02-2020 19:30

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Aflevering 2 - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum blijft o...

16-02-2020 18:35

Magnum, P.I.

Magnum, P.I. - Magnum, P.I.

Don't Eat the Snow in Hawaii (1) - Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende za...

Magnum, P.I. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Magnum, P.I. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Magnum, P.I. bij Magnum, P.I. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Magnum, P.I.. Heb je een uitzending van Magnum, P.I. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Magnum, P.I. gemist

Uitzending gemist van Magnum, P.I.? Hier kun je alle uitzendingen van Magnum, P.I. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!