Programma gemist?

Aflevering 4 uit - het In De Sollicitatie kijken we naar over de het schouder mee door met werkzoekenden die uit solliciteren naar een nieuwe baan. uit Het gaat het in alle gevallen uit om echte met jobs - van schoenmaker tot uit hotelmanager van - en echte sollicitatiegesprekken in met echte werkgevers. De sollicitanten op tv doen tijdens hun uiterste best om zich op zo op goed mogelijk te presenteren. Is van er met een match met naar de toekomstige door werkgever? En welke sollicitant gaat er de met de baan de vandoor? In een De Sollicitatie zijn de een kijkers van heel het de dichtbij getuige van naar misschien wel één van van de meest zenuwslopende gesprekken tijdens uit iemands werkende door leven.

Aflevering op 2 - In De in Sollicitatie kijken tijdens we over de schouder de mee met werkzoekenden met die solliciteren naar een de nieuwe baan. Het op tv gaat in alle tijdens de gevallen om echte jobs - in van schoenmaker tot hotelmanager tijdens - van en echte sollicitatiegesprekken met tijdens echte werkgevers. De sollicitanten naar doen tijdens hun uiterste op tv best om zich zo goed tijdens mogelijk te presenteren. de Is er een match met met de door toekomstige werkgever? En welke op sollicitant gaat er een een met de baan vandoor? In een De Sollicitatie zijn tijdens de kijkers uit van heel dichtbij getuige van naar misschien wel één tijdens van de in meest zenuwslopende het gesprekken uit iemands de werkende leven.

In het nieuwe op programma van De Sollicitatie worden werkzoekenden gevolgd uit die het solliciteren naar een nieuwe de baan. Elke woensdag om de 21:30 de uur op SBS6. Het zijn de echte uit sollicitatiegesprekken met echte werkgevers door voor echte banen, op tv van schoenmaker tot hotelmanager. met De sollicitanten doen hun de uiterste naar best om uit zich zo goed mogelijk tijdens te presenteren. tijdens Is er een match met met de toekomstige in werkgever? En welke sollicitant naar gaat er met met de van baan vandoor? In De Sollicitatie uit ben je als kijker het van het heel dichtbij getuige van misschien de wel één van de de naar meest zenuwslopende gesprekken op tv uit iemands werkende op leven. Lees meer over op De Sollicitatie op een gids.tv/7171/de-sollicitatie

april 2021
11-03-2020 21:30

De Sollicitatie

De Sollicitatie - De Sollicitatie

Aflevering 4 - In De Sollicitatie kijken we over de schouder mee met werkzoekenden die solliciteren naar een nieuwe baan. Het gaat in alle gevallen om echte jobs - van schoenmaker tot hotelmanager - en echte sollicitatiegesprekken met echte...

26-02-2020 21:30

De Sollicitatie

De Sollicitatie - De Sollicitatie

Aflevering 2 - In De Sollicitatie kijken we over de schouder mee met werkzoekenden die solliciteren naar een nieuwe baan. Het gaat in alle gevallen om echte jobs - van schoenmaker tot hotelmanager - en echte sollicitatiegesprekken met echte...

19-02-2020 21:30

Nieuw: De Sollicitatie

De Sollicitatie - Nieuw: De Sollicitatie

In het nieuwe programma De Sollicitatie worden werkzoekenden gevolgd die solliciteren naar een nieuwe baan. Elke woensdag om 21:30 uur op SBS6. Het zijn echte sollicitatiegesprekken met echte werkgevers voor echte banen, van schoenmaker ...

De Sollicitatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Sollicitatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Sollicitatie bij De Sollicitatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Sollicitatie. Heb je een uitzending van De Sollicitatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Sollicitatie gemist

Uitzending gemist van De Sollicitatie? Hier kun je alle uitzendingen van De Sollicitatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!