Programma gemist?

Aflevering 4 op tv - In De Sollicitatie in kijken we het over de schouder mee het naar met werkzoekenden die solliciteren uit naar een nieuwe baan. met Het gaat in in alle gevallen tijdens om echte jobs - van door schoenmaker tot hotelmanager in op tv - en echte het sollicitatiegesprekken met echte werkgevers. De van sollicitanten de doen hun uiterste het best om zich met zo goed mogelijk met te presenteren. Is een er een match met de tijdens toekomstige werkgever? En in welke sollicitant gaat er met met de baan de vandoor? uit In De Sollicitatie het zijn de kijkers van heel door dichtbij getuige tijdens van het misschien wel één uit van de meest zenuwslopende gesprekken uit de iemands werkende op leven.

Aflevering 2 tijdens - de In De Sollicitatie kijken we over het in de schouder mee met uit werkzoekenden die solliciteren naar een naar nieuwe met baan. Het gaat in op alle gevallen naar om echte jobs - van naar schoenmaker tot hotelmanager uit - en echte op tv op tv sollicitatiegesprekken met echte werkgevers. De sollicitanten de doen op tv hun uiterste best om op tv zich zo goed mogelijk de te de presenteren. Is er een match door naar met de toekomstige werkgever? de En welke sollicitant gaat er met met naar de baan vandoor? In De een Sollicitatie zijn met de door kijkers van heel een dichtbij getuige van misschien wel met één met van de meest zenuwslopende gesprekken naar uit iemands werkende tijdens leven.

In het nieuwe door programma naar De Sollicitatie tijdens worden werkzoekenden gevolgd met die solliciteren naar een door nieuwe baan. Elke woensdag tijdens om 21:30 uur de op SBS6. Het de zijn echte sollicitatiegesprekken met in echte werkgevers voor echte met op banen, van schoenmaker tot hotelmanager. De door sollicitanten doen van hun uiterste op tv best om zich met zo goed mogelijk het te presenteren. Is met er een match door met de door toekomstige werkgever? En welke sollicitant in gaat er met met de baan met vandoor? In De Sollicitatie ben je op tv als kijker van op tv een heel dichtbij getuige van misschien wel het één van door de meest in zenuwslopende gesprekken uit iemands werkende door leven. Lees het meer over op tv De Sollicitatie op uit gids.tv/7171/de-sollicitatie

november 2020
11-03-2020 21:30

De Sollicitatie

De Sollicitatie - De Sollicitatie

Aflevering 4 - In De Sollicitatie kijken we over de schouder mee met werkzoekenden die solliciteren naar een nieuwe baan. Het gaat in alle gevallen om echte jobs - van schoenmaker tot hotelmanager - en echte sollicitatiegesprekken met echte...

26-02-2020 21:30

De Sollicitatie

De Sollicitatie - De Sollicitatie

Aflevering 2 - In De Sollicitatie kijken we over de schouder mee met werkzoekenden die solliciteren naar een nieuwe baan. Het gaat in alle gevallen om echte jobs - van schoenmaker tot hotelmanager - en echte sollicitatiegesprekken met echte...

19-02-2020 21:30

Nieuw: De Sollicitatie

De Sollicitatie - Nieuw: De Sollicitatie

In het nieuwe programma De Sollicitatie worden werkzoekenden gevolgd die solliciteren naar een nieuwe baan. Elke woensdag om 21:30 uur op SBS6. Het zijn echte sollicitatiegesprekken met echte werkgevers voor echte banen, van schoenmaker ...

De Sollicitatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Sollicitatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Sollicitatie bij De Sollicitatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Sollicitatie. Heb je een uitzending van De Sollicitatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Sollicitatie gemist

Uitzending gemist van De Sollicitatie? Hier kun je alle uitzendingen van De Sollicitatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!