Programma gemist?

Aflevering door 4 - In met De Sollicitatie kijken we de over het de schouder mee met door werkzoekenden die op solliciteren naar een nieuwe baan. het Het gaat door in alle gevallen op om echte tijdens jobs - van schoenmaker tot hotelmanager op tv - en de echte sollicitatiegesprekken met echte op tijdens werkgevers. De sollicitanten doen in hun uiterste best een om zich zo uit goed mogelijk door te presenteren. Is er een match op met de toekomstige tijdens werkgever? En de welke sollicitant gaat er het met de baan naar vandoor? In met De Sollicitatie met zijn de kijkers de van heel van dichtbij getuige van misschien wel één met van de meest in zenuwslopende gesprekken uit van iemands werkende een leven.

Aflevering 2 - door In met De Sollicitatie kijken we in over de de schouder mee met werkzoekenden uit die een solliciteren naar een nieuwe het baan. Het gaat in tijdens alle op gevallen om echte jobs - uit van schoenmaker tot hotelmanager op tv - en van echte sollicitatiegesprekken met het echte werkgevers. in De sollicitanten doen hun uit uiterste best om op zich naar zo goed mogelijk te presenteren. het Is er een uit match met de naar toekomstige werkgever? En uit welke sollicitant gaat door er met de baan van van vandoor? In De Sollicitatie zijn de op een kijkers van heel dichtbij getuige de van misschien wel naar één van van de meest een zenuwslopende gesprekken uit iemands uit werkende leven.

In het het nieuwe op programma De Sollicitatie worden werkzoekenden door gevolgd op tv die solliciteren naar een nieuwe baan. met Elke woensdag een om uit 21:30 uur op SBS6. Het zijn op tv echte op sollicitatiegesprekken met echte werkgevers voor tijdens echte banen, van in schoenmaker tot hotelmanager. tijdens De sollicitanten het doen hun uiterste best op om in zich zo goed mogelijk een te presenteren. Is op tv er een van match met de toekomstige het werkgever? En welke sollicitant de gaat er met de met baan in vandoor? In De Sollicitatie met ben je als kijker van in heel op tv dichtbij getuige van misschien wel naar één van de een in meest zenuwslopende gesprekken uit iemands werkende van leven. door Lees meer over De Sollicitatie tijdens op met gids.tv/7171/de-sollicitatie

augustus 2020
11-03-2020 21:30

De Sollicitatie

De Sollicitatie - De Sollicitatie

Aflevering 4 - In De Sollicitatie kijken we over de schouder mee met werkzoekenden die solliciteren naar een nieuwe baan. Het gaat in alle gevallen om echte jobs - van schoenmaker tot hotelmanager - en echte sollicitatiegesprekken met echte...

26-02-2020 21:30

De Sollicitatie

De Sollicitatie - De Sollicitatie

Aflevering 2 - In De Sollicitatie kijken we over de schouder mee met werkzoekenden die solliciteren naar een nieuwe baan. Het gaat in alle gevallen om echte jobs - van schoenmaker tot hotelmanager - en echte sollicitatiegesprekken met echte...

19-02-2020 21:30

Nieuw: De Sollicitatie

De Sollicitatie - Nieuw: De Sollicitatie

In het nieuwe programma De Sollicitatie worden werkzoekenden gevolgd die solliciteren naar een nieuwe baan. Elke woensdag om 21:30 uur op SBS6. Het zijn echte sollicitatiegesprekken met echte werkgevers voor echte banen, van schoenmaker ...

De Sollicitatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Sollicitatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Sollicitatie bij De Sollicitatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Sollicitatie. Heb je een uitzending van De Sollicitatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Sollicitatie gemist

Uitzending gemist van De Sollicitatie? Hier kun je alle uitzendingen van De Sollicitatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!