Programma gemist?

Aflevering uit 4 - In in De Sollicitatie kijken met we over de schouder op mee met werkzoekenden die uit op solliciteren naar een nieuwe van baan. Het gaat in alle het gevallen om naar echte jobs van - van schoenmaker tot de hotelmanager - en echte door sollicitatiegesprekken met echte een werkgevers. De sollicitanten de doen hun het uiterste best om zich door zo goed mogelijk tijdens te presenteren. Is door uit er een match het met de toekomstige de werkgever? En welke sollicitant gaat er op tv uit met de baan uit vandoor? In De door Sollicitatie zijn de kijkers van van heel dichtbij getuige uit van op misschien wel één van het de meest zenuwslopende een gesprekken uit iemands de werkende leven.

Aflevering 2 een - In De Sollicitatie van kijken het we over de schouder het mee met tijdens werkzoekenden die solliciteren uit naar een nieuwe baan. met Het gaat het in alle gevallen om echte door in jobs - van schoenmaker tot hotelmanager tijdens - in en echte sollicitatiegesprekken van met echte werkgevers. De sollicitanten naar in doen hun uiterste best om op zich zo goed door mogelijk te presenteren. Is een er uit een match met de op tv toekomstige werkgever? En de welke sollicitant het gaat er met de tijdens baan in vandoor? In De Sollicitatie zijn de de een kijkers van heel dichtbij met getuige van de misschien wel één van de de meest het zenuwslopende gesprekken uit tijdens iemands werkende leven.

In de het nieuwe programma De Sollicitatie de worden werkzoekenden gevolgd op tv die solliciteren een naar een nieuwe naar baan. Elke woensdag om het 21:30 met uur op SBS6. Het op tv zijn echte door sollicitatiegesprekken met echte door werkgevers voor echte door banen, van schoenmaker tot het hotelmanager. De sollicitanten doen hun in uiterste best om tijdens zich zo de goed mogelijk te op presenteren. Is uit er een in match met de met toekomstige werkgever? En welke sollicitant gaat een er met de de baan vandoor? In De tijdens Sollicitatie ben je het als de kijker van op heel dichtbij getuige van misschien wel door één het van de meest naar zenuwslopende gesprekken uit iemands van werkende leven. Lees meer van over De op Sollicitatie op op gids.tv/7171/de-sollicitatie

juli 2021
11-03-2020 21:30

De Sollicitatie

De Sollicitatie - De Sollicitatie

Aflevering 4 - In De Sollicitatie kijken we over de schouder mee met werkzoekenden die solliciteren naar een nieuwe baan. Het gaat in alle gevallen om echte jobs - van schoenmaker tot hotelmanager - en echte sollicitatiegesprekken met echte...

26-02-2020 21:30

De Sollicitatie

De Sollicitatie - De Sollicitatie

Aflevering 2 - In De Sollicitatie kijken we over de schouder mee met werkzoekenden die solliciteren naar een nieuwe baan. Het gaat in alle gevallen om echte jobs - van schoenmaker tot hotelmanager - en echte sollicitatiegesprekken met echte...

19-02-2020 21:30

Nieuw: De Sollicitatie

De Sollicitatie - Nieuw: De Sollicitatie

In het nieuwe programma De Sollicitatie worden werkzoekenden gevolgd die solliciteren naar een nieuwe baan. Elke woensdag om 21:30 uur op SBS6. Het zijn echte sollicitatiegesprekken met echte werkgevers voor echte banen, van schoenmaker ...

De Sollicitatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Sollicitatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Sollicitatie bij De Sollicitatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Sollicitatie. Heb je een uitzending van De Sollicitatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Sollicitatie gemist

Uitzending gemist van De Sollicitatie? Hier kun je alle uitzendingen van De Sollicitatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!