Programma gemist?

Aflevering 4 uit - In van De Sollicitatie tijdens kijken we over de de schouder mee tijdens met werkzoekenden die van solliciteren naar een nieuwe baan. Het de gaat op tv in alle van gevallen om echte jobs - het van schoenmaker tot hotelmanager op tv uit - en echte uit sollicitatiegesprekken met echte werkgevers. De het sollicitanten met doen hun uiterste best om van zich zo goed op tv mogelijk te presenteren. Is een er een van match met uit de toekomstige de werkgever? En welke sollicitant de gaat er uit met de baan tijdens vandoor? In De uit Sollicitatie zijn de kijkers van heel een dichtbij getuige van in misschien wel één een van in de meest zenuwslopende in gesprekken uit de iemands werkende leven.

Aflevering het 2 - In De Sollicitatie in kijken op tv we over de schouder mee op met werkzoekenden die met solliciteren een naar een nieuwe baan. een Het gaat op in alle gevallen om in echte jobs tijdens - van schoenmaker tot hotelmanager op - en het echte in sollicitatiegesprekken met echte werkgevers. de De sollicitanten doen hun uiterste de uit best om zich zo goed met mogelijk te van presenteren. Is er op een match met de toekomstige tijdens werkgever? En op tv welke op tv sollicitant gaat er met in de baan vandoor? In van De Sollicitatie zijn van de kijkers van op tv heel dichtbij getuige door van misschien wel met één van de meest met zenuwslopende gesprekken door uit iemands op werkende leven.

In het nieuwe op programma De Sollicitatie tijdens in worden werkzoekenden gevolgd die solliciteren naar tijdens met een nieuwe baan. Elke door woensdag om 21:30 uur op het SBS6. Het zijn echte een uit sollicitatiegesprekken met echte werkgevers voor op echte banen, op tv van schoenmaker tot in hotelmanager. De sollicitanten doen van hun uiterste best om een het zich zo goed mogelijk te met presenteren. Is tijdens er een match naar met de toekomstige uit werkgever? En door welke sollicitant gaat er met het de baan vandoor? In op De Sollicitatie het ben je als kijker het van de heel dichtbij getuige naar van misschien wel één van de in meest zenuwslopende door gesprekken tijdens uit iemands werkende uit leven. Lees meer over tijdens De Sollicitatie van op gids.tv/7171/de-sollicitatie

mei 2021
11-03-2020 21:30

De Sollicitatie

De Sollicitatie - De Sollicitatie

Aflevering 4 - In De Sollicitatie kijken we over de schouder mee met werkzoekenden die solliciteren naar een nieuwe baan. Het gaat in alle gevallen om echte jobs - van schoenmaker tot hotelmanager - en echte sollicitatiegesprekken met echte...

26-02-2020 21:30

De Sollicitatie

De Sollicitatie - De Sollicitatie

Aflevering 2 - In De Sollicitatie kijken we over de schouder mee met werkzoekenden die solliciteren naar een nieuwe baan. Het gaat in alle gevallen om echte jobs - van schoenmaker tot hotelmanager - en echte sollicitatiegesprekken met echte...

19-02-2020 21:30

Nieuw: De Sollicitatie

De Sollicitatie - Nieuw: De Sollicitatie

In het nieuwe programma De Sollicitatie worden werkzoekenden gevolgd die solliciteren naar een nieuwe baan. Elke woensdag om 21:30 uur op SBS6. Het zijn echte sollicitatiegesprekken met echte werkgevers voor echte banen, van schoenmaker ...

De Sollicitatie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Sollicitatie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Sollicitatie bij De Sollicitatie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Sollicitatie. Heb je een uitzending van De Sollicitatie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Sollicitatie gemist

Uitzending gemist van De Sollicitatie? Hier kun je alle uitzendingen van De Sollicitatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!