Programma gemist?

Aflevering in 4 - een Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels door Oosthoek een en Joost Kraima zijn klaar uit met de clichés van naar de uit bucketlist en besluiten een van eigen lijst samen te van op stellen: de Anti-Bucketlist. Een lijst met uit extreme uit opdrachten die je zelf de nóóit zou willen in doen in of meemaken, maar waarvan op het wel heel leuk is naar als het een naar ander door overkomt.

Aflevering 3 met - Gierige in Gasten Martijn Manschot, Niels naar Oosthoek en Joost op tv Kraima zijn uit klaar met het de clichés van de door bucketlist en besluiten van een eigen lijst samen een te van stellen: de Anti-Bucketlist. Een lijst op tv met extreme opdrachten die de je zelf de nóóit het zou willen doen van of meemaken, maar met waarvan het wel heel door leuk is als het het een ander naar overkomt.

Aflevering het 2 - Gierige Gasten Martijn met Manschot, met Niels Oosthoek en Joost op Kraima zijn in klaar met de clichés uit van een de bucketlist en besluiten een eigen tijdens lijst samen te het stellen: de van Anti-Bucketlist. Een lijst met het extreme opdrachten die een je zelf op nóóit zou het willen doen of van meemaken, maar waarvan het wel de heel leuk is van als het op tv een de ander overkomt.

Veronica op tv zendt vanaf vanavond tijdens elke maandag om op 22:20 uur de een YouTube-serie Anti-Bucketlist uit met naar dubbele afleveringen. Extreme naar opdrachten In dit programma van stellen Gierige Gasten Martijn door Manschot, Niels in Oosthoek en Joost Kraima een uit lijst samen van met extreme in opdrachten die met je zelf nooit zou willen door doen of meemaken. Lijst Ze zijn door klaar met naar de clichés van met de bucketlist met en besluiten een eigen op lijst naar samen te stellen. Een lijst de met extreme opdrachten op tv die je een zelf nóóit zou willen uit doen of meemaken, in maar waarvan het uit wel heel van leuk is uit als het een ander van overkomt.

december 2020
09-03-2020 22:50

The Anti-Bucketlist

The Anti-Bucketlist - The Anti-Bucketlist

Aflevering 4 - Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima zijn klaar met de clichés van de bucketlist en besluiten een eigen lijst samen te stellen: de Anti-Bucketlist. Een lijst met extreme opdrachten die je zelf nóóit...

09-03-2020 22:20

The Anti-Bucketlist

The Anti-Bucketlist - The Anti-Bucketlist

Aflevering 3 - Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima zijn klaar met de clichés van de bucketlist en besluiten een eigen lijst samen te stellen: de Anti-Bucketlist. Een lijst met extreme opdrachten die je zelf nóóit...

02-03-2020 22:50

The Anti-Bucketlist

The Anti-Bucketlist - The Anti-Bucketlist

Aflevering 2 - Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima zijn klaar met de clichés van de bucketlist en besluiten een eigen lijst samen te stellen: de Anti-Bucketlist. Een lijst met extreme opdrachten die je zelf nóóit...

02-03-2020 22:20

Nieuw: Anti-Bucketlist

The Anti-Bucketlist - Nieuw: Anti-Bucketlist

Veronica zendt vanaf vanavond elke maandag om 22:20 uur de YouTube-serie Anti-Bucketlist uit met dubbele afleveringen. Extreme opdrachten In dit programma stellen Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima een lijst...

The Anti-Bucketlist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Anti-Bucketlist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Anti-Bucketlist bij The Anti-Bucketlist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Anti-Bucketlist. Heb je een uitzending van The Anti-Bucketlist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Anti-Bucketlist gemist

Uitzending gemist van The Anti-Bucketlist? Hier kun je alle uitzendingen van The Anti-Bucketlist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!