Programma gemist?

Aflevering 4 een - van Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek met uit en Joost Kraima zijn in klaar met de clichés van tijdens door de bucketlist en besluiten een eigen naar lijst op tv samen te stellen: in de Anti-Bucketlist. Een tijdens lijst met extreme op opdrachten die je zelf uit nóóit op zou willen doen of meemaken, uit maar waarvan het wel de heel een leuk is een als het een ander op overkomt.

Aflevering 3 het - Gierige Gasten Martijn een Manschot, uit Niels Oosthoek en door Joost Kraima zijn uit klaar met de clichés van naar de bucketlist in en besluiten een eigen uit op lijst samen te stellen: de tijdens Anti-Bucketlist. Een lijst uit met extreme opdrachten die een je zelf nóóit door zou willen een doen of uit meemaken, maar waarvan in het wel heel leuk het is als van het een ander naar overkomt.

Aflevering 2 - met Gierige Gasten Martijn het Manschot, door Niels Oosthoek en Joost in Kraima zijn het klaar met de clichés van met de bucketlist uit en op besluiten een eigen lijst samen te op tv door stellen: de Anti-Bucketlist. Een lijst met op extreme opdrachten de die je zelf nóóit uit zou willen doen van of meemaken, het maar de waarvan het wel heel leuk is in als het van een ander uit overkomt.

Veronica door zendt vanaf vanavond elke van maandag door om 22:20 uur de YouTube-serie uit Anti-Bucketlist uit uit met dubbele afleveringen. Extreme opdrachten In dit de programma stellen in Gierige Gasten Martijn de Manschot, Niels uit Oosthoek en Joost Kraima een van lijst op tv samen met extreme opdrachten die de op je zelf nooit zou willen op tv doen of meemaken. Lijst Ze in zijn klaar tijdens met de clichés van van de bucketlist naar en besluiten een eigen lijst tijdens samen op tv te stellen. Een lijst van met extreme op opdrachten die je zelf in nóóit zou willen doen tijdens of meemaken, maar van waarvan het wel op tv heel op leuk is als het op een de ander overkomt.

april 2021
09-03-2020 22:50

The Anti-Bucketlist

The Anti-Bucketlist - The Anti-Bucketlist

Aflevering 4 - Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima zijn klaar met de clichés van de bucketlist en besluiten een eigen lijst samen te stellen: de Anti-Bucketlist. Een lijst met extreme opdrachten die je zelf nóóit...

09-03-2020 22:20

The Anti-Bucketlist

The Anti-Bucketlist - The Anti-Bucketlist

Aflevering 3 - Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima zijn klaar met de clichés van de bucketlist en besluiten een eigen lijst samen te stellen: de Anti-Bucketlist. Een lijst met extreme opdrachten die je zelf nóóit...

02-03-2020 22:50

The Anti-Bucketlist

The Anti-Bucketlist - The Anti-Bucketlist

Aflevering 2 - Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima zijn klaar met de clichés van de bucketlist en besluiten een eigen lijst samen te stellen: de Anti-Bucketlist. Een lijst met extreme opdrachten die je zelf nóóit...

02-03-2020 22:20

Nieuw: Anti-Bucketlist

The Anti-Bucketlist - Nieuw: Anti-Bucketlist

Veronica zendt vanaf vanavond elke maandag om 22:20 uur de YouTube-serie Anti-Bucketlist uit met dubbele afleveringen. Extreme opdrachten In dit programma stellen Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima een lijst...

The Anti-Bucketlist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Anti-Bucketlist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Anti-Bucketlist bij The Anti-Bucketlist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Anti-Bucketlist. Heb je een uitzending van The Anti-Bucketlist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Anti-Bucketlist gemist

Uitzending gemist van The Anti-Bucketlist? Hier kun je alle uitzendingen van The Anti-Bucketlist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!