Programma gemist?

Aflevering het 4 - de Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek in en Joost Kraima van zijn klaar de met de clichés van door de bucketlist en naar de besluiten een eigen lijst samen te op tv stellen: de naar Anti-Bucketlist. Een lijst tijdens met extreme opdrachten die op op je zelf nóóit zou naar willen doen of meemaken, met maar waarvan het op wel heel leuk in is als het een van ander uit overkomt.

Aflevering 3 - een Gierige Gasten uit Martijn Manschot, Niels op tv Oosthoek en Joost Kraima door zijn een klaar met de clichés tijdens van de naar bucketlist en besluiten een op tv eigen lijst samen te van op stellen: de Anti-Bucketlist. Een op lijst met extreme de opdrachten die je uit zelf nóóit met zou willen doen of meemaken, naar maar waarvan het het wel uit heel leuk is in als het een ander op tv overkomt.

Aflevering 2 naar - door Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels op Oosthoek en het Joost Kraima zijn klaar naar met de clichés het van naar de bucketlist en besluiten een door eigen een lijst samen te stellen: de Anti-Bucketlist. door van Een lijst met extreme tijdens opdrachten die je zelf nóóit op tv in zou willen doen in of meemaken, maar uit waarvan het wel heel leuk in is als op tv het een ander naar overkomt.

Veronica zendt op vanaf vanavond elke maandag met naar om 22:20 uur naar de YouTube-serie Anti-Bucketlist uit uit met dubbele afleveringen. Extreme opdrachten In dit uit programma uit stellen Gierige Gasten naar Martijn Manschot, Niels met Oosthoek en Joost de Kraima een lijst samen uit met op extreme opdrachten die je zelf nooit het zou willen doen door in of meemaken. Lijst Ze zijn op tv klaar met de clichés van de van bucketlist en naar besluiten het een eigen lijst samen te tijdens stellen. Een lijst met tijdens extreme naar opdrachten die je naar zelf nóóit zou tijdens willen doen het of meemaken, maar waarvan het tijdens wel heel in leuk is als het een van ander tijdens overkomt.

augustus 2020
09-03-2020 22:50

The Anti-Bucketlist

The Anti-Bucketlist - The Anti-Bucketlist

Aflevering 4 - Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima zijn klaar met de clichés van de bucketlist en besluiten een eigen lijst samen te stellen: de Anti-Bucketlist. Een lijst met extreme opdrachten die je zelf nóóit...

09-03-2020 22:20

The Anti-Bucketlist

The Anti-Bucketlist - The Anti-Bucketlist

Aflevering 3 - Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima zijn klaar met de clichés van de bucketlist en besluiten een eigen lijst samen te stellen: de Anti-Bucketlist. Een lijst met extreme opdrachten die je zelf nóóit...

02-03-2020 22:50

The Anti-Bucketlist

The Anti-Bucketlist - The Anti-Bucketlist

Aflevering 2 - Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima zijn klaar met de clichés van de bucketlist en besluiten een eigen lijst samen te stellen: de Anti-Bucketlist. Een lijst met extreme opdrachten die je zelf nóóit...

02-03-2020 22:20

Nieuw: Anti-Bucketlist

The Anti-Bucketlist - Nieuw: Anti-Bucketlist

Veronica zendt vanaf vanavond elke maandag om 22:20 uur de YouTube-serie Anti-Bucketlist uit met dubbele afleveringen. Extreme opdrachten In dit programma stellen Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima een lijst...

The Anti-Bucketlist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Anti-Bucketlist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Anti-Bucketlist bij The Anti-Bucketlist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Anti-Bucketlist. Heb je een uitzending van The Anti-Bucketlist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Anti-Bucketlist gemist

Uitzending gemist van The Anti-Bucketlist? Hier kun je alle uitzendingen van The Anti-Bucketlist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!