Programma gemist?

Aflevering het 4 - Gierige op Gasten Martijn Manschot, Niels door Oosthoek en Joost Kraima op zijn klaar in met de de clichés van de op tv bucketlist en een besluiten een eigen een lijst samen te stellen: de een Anti-Bucketlist. Een lijst met uit extreme opdrachten die het je zelf nóóit door zou willen door doen of uit meemaken, maar waarvan een het wel heel leuk is van als het een in ander naar overkomt.

Aflevering 3 een - Gierige Gasten op Martijn Manschot, Niels Oosthoek uit en door Joost Kraima zijn klaar van met op tv de clichés van de bucketlist en tijdens besluiten een eigen uit lijst op samen te stellen: met de Anti-Bucketlist. Een lijst met tijdens extreme van opdrachten die je zelf nóóit op de zou willen doen of meemaken, maar op tv door waarvan het wel heel leuk het is de als het een ander in overkomt.

Aflevering 2 uit - Gierige op Gasten Martijn Manschot, uit Niels Oosthoek en Joost Kraima de de zijn klaar met de van clichés van de bucketlist op en van besluiten een eigen lijst op samen te stellen: de Anti-Bucketlist. op Een lijst met door extreme op tv opdrachten die je zelf nóóit in zou willen doen het of met meemaken, maar een waarvan het wel heel een leuk is als het in een een ander overkomt.

Veronica de zendt vanaf vanavond elke in maandag om door 22:20 uur de YouTube-serie een Anti-Bucketlist uit met met dubbele afleveringen. Extreme met opdrachten In dit programma stellen Gierige in Gasten naar Martijn Manschot, Niels Oosthoek en het Joost op tv Kraima een lijst op tv samen met extreme opdrachten die in je zelf nooit van zou willen het doen of meemaken. Lijst Ze zijn in klaar met naar de clichés van op tv de met bucketlist en besluiten een eigen lijst op tv door samen te stellen. Een lijst met tijdens extreme opdrachten die het je zelf nóóit door zou willen de doen of meemaken, naar maar waarvan door het wel heel leuk is van als het een uit ander met overkomt.

april 2020
09-03-2020 22:50

The Anti-Bucketlist

The Anti-Bucketlist - The Anti-Bucketlist

Aflevering 4 - Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima zijn klaar met de clichés van de bucketlist en besluiten een eigen lijst samen te stellen: de Anti-Bucketlist. Een lijst met extreme opdrachten die je zelf nóóit...

09-03-2020 22:20

The Anti-Bucketlist

The Anti-Bucketlist - The Anti-Bucketlist

Aflevering 3 - Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima zijn klaar met de clichés van de bucketlist en besluiten een eigen lijst samen te stellen: de Anti-Bucketlist. Een lijst met extreme opdrachten die je zelf nóóit...

02-03-2020 22:50

The Anti-Bucketlist

The Anti-Bucketlist - The Anti-Bucketlist

Aflevering 2 - Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima zijn klaar met de clichés van de bucketlist en besluiten een eigen lijst samen te stellen: de Anti-Bucketlist. Een lijst met extreme opdrachten die je zelf nóóit...

02-03-2020 22:20

Nieuw: Anti-Bucketlist

The Anti-Bucketlist - Nieuw: Anti-Bucketlist

Veronica zendt vanaf vanavond elke maandag om 22:20 uur de YouTube-serie Anti-Bucketlist uit met dubbele afleveringen. Extreme opdrachten In dit programma stellen Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima een lijst...

The Anti-Bucketlist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Anti-Bucketlist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Anti-Bucketlist bij The Anti-Bucketlist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Anti-Bucketlist. Heb je een uitzending van The Anti-Bucketlist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Anti-Bucketlist gemist

Uitzending gemist van The Anti-Bucketlist? Hier kun je alle uitzendingen van The Anti-Bucketlist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!