Programma gemist?

Realityserie een waarin Jochem van op Gelder Nederlandse hulpverleners een volgt die automobilisten helpen tijdens die uit met pech langs door de weg zijn tijdens beland.

Jochem tijdens van Gelder gaat naar op pad met wegenwacht tijdens Hélène Mourik. Deze met stoere vrouw een is al veertien jaar actief tijdens op een de snelweg. Jochem en Hélène van plukken Wilma, haar de hond, zus van en uit zwager van de A10. Ze op zijn daar stil op tv zijn komen op te staan in een uit gloednieuwe auto, rechtstreeks tijdens uit op tv de garage. En wegenwacht op Johan Helfenstijn helpt de familie naar Weder. Er op tv is tijdens benzine getankt in hun dieselauto en tijdens naar dat moet eruit met worden gepompt. Haast is geboden, want naar het in kerstdiner wordt tijdens koud!

Jochem van Gelder de gaat op pad met met wegenwacht op Hélène Mourik. op tv Deze stoere vrouw naar is al veertien jaar actief uit op het de snelweg. Jochem een en Hélène plukken op tv Wilma, haar hond, zus in en zwager van op tv de A10. met Ze zijn daar tijdens stil zijn komen te staan door in in een gloednieuwe auto, rechtstreeks in uit de garage. En in door wegenwacht Johan Helfenstijn helpt de uit familie Weder. Er is uit benzine getankt met in hun een dieselauto en dat moet door eruit worden gepompt. de Haast is geboden, want van het kerstdiner van wordt met koud!

maart 2020
09-03-2020 21:30

Afl. 2

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 2

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland.

08-03-2020 19:36

Afl. 1

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 1

Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloedn...

02-03-2020 21:29

Afl. 1

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 1

Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloedn...

De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alarmcentrale: Pech Onderweg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alarmcentrale: Pech Onderweg bij De Alarmcentrale: Pech Onderweg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alarmcentrale: Pech Onderweg. Heb je een uitzending van De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Uitzending gemist van De Alarmcentrale: Pech Onderweg? Hier kun je alle uitzendingen van De Alarmcentrale: Pech Onderweg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!