Programma gemist?

Realityserie het waarin Jochem van Gelder in Nederlandse hulpverleners volgt een die automobilisten helpen die op tv met pech door langs de weg zijn op tv op tv beland.

Jochem van uit Gelder gaat op pad uit met wegenwacht Hélène met het Mourik. Deze stoere vrouw is van al naar veertien jaar actief op op de snelweg. Jochem en van Hélène op tv plukken Wilma, haar hond, zus en op zwager naar van de A10. een Ze zijn daar door stil zijn komen te naar staan in een in gloednieuwe auto, rechtstreeks uit uit op tv de garage. En wegenwacht Johan de Helfenstijn helpt de op familie Weder. tijdens Er is naar benzine getankt in hun dieselauto tijdens en dat moet op eruit worden gepompt. de Haast is met geboden, want het kerstdiner wordt een op koud!

Jochem de van Gelder gaat de op pad met wegenwacht door Hélène Mourik. Deze het stoere op vrouw is al veertien jaar met actief op de een snelweg. de Jochem en Hélène plukken naar Wilma, haar hond, zus uit en in zwager van de A10. Ze zijn de met daar stil zijn komen het te staan een in een gloednieuwe de auto, rechtstreeks uit de garage. op En wegenwacht Johan Helfenstijn in helpt de familie met Weder. Er is op benzine getankt in in hun dieselauto en het dat in moet eruit tijdens worden gepompt. Haast is in geboden, want het kerstdiner tijdens wordt naar koud!

november 2020
09-03-2020 21:30

Afl. 2

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 2

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland.

08-03-2020 19:36

Afl. 1

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 1

Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloedn...

02-03-2020 21:29

Afl. 1

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 1

Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloedn...

De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alarmcentrale: Pech Onderweg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alarmcentrale: Pech Onderweg bij De Alarmcentrale: Pech Onderweg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alarmcentrale: Pech Onderweg. Heb je een uitzending van De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Uitzending gemist van De Alarmcentrale: Pech Onderweg? Hier kun je alle uitzendingen van De Alarmcentrale: Pech Onderweg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!