Programma gemist?

Realityserie door waarin Jochem met van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die tijdens in automobilisten helpen die de met pech langs de weg met zijn van beland.

Jochem op tv van Gelder met gaat op pad met wegenwacht van Hélène op tv Mourik. Deze stoere een vrouw is al veertien jaar actief naar op de het snelweg. Jochem in en Hélène op plukken Wilma, haar tijdens hond, zus en het zwager van de in A10. Ze zijn daar stil door zijn komen te tijdens staan in een gloednieuwe van auto, op tv rechtstreeks uit tijdens de garage. En wegenwacht uit Johan Helfenstijn helpt een de familie Weder. Er is het benzine de getankt in hun dieselauto en naar de dat moet eruit worden naar gepompt. Haast een is geboden, want met het kerstdiner wordt een koud!

Jochem van Gelder op tv gaat naar op pad het met wegenwacht Hélène door Mourik. Deze stoere vrouw is al tijdens veertien jaar actief op in op de snelweg. met Jochem en Hélène uit plukken Wilma, haar hond, zus en op tv zwager van van de A10. op Ze zijn daar de stil zijn komen uit te staan in uit een gloednieuwe auto, rechtstreeks op uit door de garage. En wegenwacht Johan Helfenstijn in helpt de familie het Weder. Er is naar benzine tijdens getankt in hun dieselauto en het dat moet met eruit worden van gepompt. Haast is het geboden, want het kerstdiner uit wordt uit koud!

april 2021
09-03-2020 21:30

Afl. 2

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 2

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland.

08-03-2020 19:36

Afl. 1

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 1

Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloedn...

02-03-2020 21:29

Afl. 1

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 1

Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloedn...

De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alarmcentrale: Pech Onderweg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alarmcentrale: Pech Onderweg bij De Alarmcentrale: Pech Onderweg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alarmcentrale: Pech Onderweg. Heb je een uitzending van De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Uitzending gemist van De Alarmcentrale: Pech Onderweg? Hier kun je alle uitzendingen van De Alarmcentrale: Pech Onderweg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!