Programma gemist?

Realityserie waarin Jochem van van Gelder tijdens Nederlandse hulpverleners door volgt die automobilisten een helpen die door met pech langs de weg door zijn in beland.

Jochem uit van Gelder gaat uit op pad met op tv wegenwacht Hélène naar Mourik. Deze stoere vrouw op is al veertien jaar actief uit op de snelweg. een Jochem en een Hélène plukken op Wilma, haar hond, zus en naar zwager de van de A10. Ze de zijn met daar stil zijn komen het te staan door in een gloednieuwe auto, uit rechtstreeks uit de garage. in En op tv wegenwacht Johan Helfenstijn helpt het de familie Weder. Er uit is uit benzine getankt in hun dieselauto en een dat de moet eruit worden door gepompt. Haast is de geboden, want het kerstdiner op tv wordt het koud!

Jochem van naar Gelder gaat op tijdens pad met de wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere op tv vrouw is op tv al veertien jaar actief de met op de snelweg. naar Jochem en Hélène plukken Wilma, uit haar hond, zus en de zwager van met de A10. uit Ze zijn daar stil zijn met komen de te staan in een het gloednieuwe auto, rechtstreeks uit naar de uit garage. En wegenwacht op tv Johan Helfenstijn helpt de door familie Weder. met Er is op tv benzine getankt in een hun dieselauto en met dat moet eruit in worden gepompt. Haast is van geboden, want het kerstdiner door wordt op tv koud!

augustus 2020
09-03-2020 21:30

Afl. 2

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 2

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland.

08-03-2020 19:36

Afl. 1

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 1

Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloedn...

02-03-2020 21:29

Afl. 1

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 1

Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloedn...

De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alarmcentrale: Pech Onderweg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alarmcentrale: Pech Onderweg bij De Alarmcentrale: Pech Onderweg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alarmcentrale: Pech Onderweg. Heb je een uitzending van De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Uitzending gemist van De Alarmcentrale: Pech Onderweg? Hier kun je alle uitzendingen van De Alarmcentrale: Pech Onderweg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!