Programma gemist?

Realityserie waarin Jochem naar van Gelder naar Nederlandse hulpverleners volgt op tv die van automobilisten helpen die met pech langs uit de weg zijn tijdens op beland.

Jochem van Gelder het een gaat op pad met wegenwacht met Hélène Mourik. Deze stoere in vrouw is tijdens al op veertien jaar actief op op de snelweg. Jochem op tv en Hélène plukken Wilma, haar de hond, door zus en in zwager van de van A10. Ze zijn daar de stil zijn het komen te staan in een door gloednieuwe een auto, rechtstreeks uit de garage. En het wegenwacht met Johan Helfenstijn helpt op tv de familie Weder. Er is het benzine op getankt in hun dieselauto en naar het dat moet eruit worden gepompt. Haast de is naar geboden, want het kerstdiner tijdens wordt op koud!

Jochem in van Gelder gaat op naar pad op met wegenwacht Hélène naar Mourik. Deze stoere vrouw is van al veertien jaar actief de op de van snelweg. Jochem en Hélène een plukken Wilma, haar door tijdens hond, zus en zwager van de naar A10. in Ze zijn daar uit stil zijn komen op te staan tijdens in een gloednieuwe auto, rechtstreeks uit uit de garage. En de wegenwacht Johan Helfenstijn het helpt uit de familie Weder. het Er is benzine getankt van in hun dieselauto tijdens en dat moet van eruit worden in gepompt. Haast in is geboden, want de het kerstdiner wordt de koud!

augustus 2021
09-03-2020 21:30

Afl. 2

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 2

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland.

08-03-2020 19:36

Afl. 1

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 1

Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloedn...

02-03-2020 21:29

Afl. 1

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 1

Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloedn...

De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alarmcentrale: Pech Onderweg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alarmcentrale: Pech Onderweg bij De Alarmcentrale: Pech Onderweg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alarmcentrale: Pech Onderweg. Heb je een uitzending van De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Uitzending gemist van De Alarmcentrale: Pech Onderweg? Hier kun je alle uitzendingen van De Alarmcentrale: Pech Onderweg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!