Programma gemist?

Realityserie de waarin Jochem van Gelder in Nederlandse hulpverleners volgt die door automobilisten helpen in die door met pech langs de weg zijn met door beland.

Jochem van Gelder van het gaat op pad met van wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere naar vrouw is al op veertien tijdens jaar actief op de het snelweg. op Jochem en Hélène plukken Wilma, haar de hond, met zus en zwager van het de A10. Ze in zijn daar op tv stil zijn komen de te staan in tijdens een gloednieuwe auto, rechtstreeks op tv uit in de garage. En in wegenwacht Johan Helfenstijn helpt door de familie Weder. met Er is de benzine getankt in het hun dieselauto en dat het moet eruit met worden gepompt. Haast is geboden, want de het met kerstdiner wordt een koud!

Jochem van op tv Gelder op tv gaat op pad op tv met wegenwacht Hélène tijdens Mourik. Deze stoere vrouw het is al veertien jaar actief op tv op de snelweg. tijdens door Jochem en Hélène plukken naar Wilma, haar door hond, zus en door zwager van de in A10. Ze zijn daar in stil zijn op komen te staan in een gloednieuwe een auto, rechtstreeks met uit de garage. met En de wegenwacht Johan Helfenstijn helpt de familie tijdens Weder. Er uit is benzine getankt op tv in naar hun dieselauto en dat moet in eruit worden gepompt. Haast een is geboden, in want het kerstdiner tijdens wordt in koud!

januari 2021
09-03-2020 21:30

Afl. 2

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 2

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland.

08-03-2020 19:36

Afl. 1

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 1

Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloedn...

02-03-2020 21:29

Afl. 1

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 1

Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloedn...

De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alarmcentrale: Pech Onderweg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alarmcentrale: Pech Onderweg bij De Alarmcentrale: Pech Onderweg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alarmcentrale: Pech Onderweg. Heb je een uitzending van De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Uitzending gemist van De Alarmcentrale: Pech Onderweg? Hier kun je alle uitzendingen van De Alarmcentrale: Pech Onderweg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!