Programma gemist?

Realityserie de waarin Jochem van tijdens Gelder Nederlandse tijdens hulpverleners volgt die automobilisten tijdens helpen die met tijdens pech langs de in weg zijn naar beland.

Jochem van op Gelder gaat uit op pad met door wegenwacht Hélène Mourik. Deze de stoere vrouw is al op veertien jaar actief op op op tv de snelweg. Jochem en Hélène naar plukken uit Wilma, haar hond, uit zus en zwager van naar de A10. Ze zijn het daar stil zijn met op tv komen te staan in een gloednieuwe op auto, rechtstreeks met uit de de garage. En wegenwacht Johan het Helfenstijn door helpt de familie Weder. Er is door benzine getankt uit in hun dieselauto met en door dat moet eruit worden gepompt. een Haast is door geboden, want het kerstdiner wordt de van koud!

Jochem van van Gelder gaat op van pad van met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere met vrouw een is al veertien jaar actief van op op de snelweg. Jochem een en Hélène plukken Wilma, haar het hond, zus en naar zwager van de van de A10. Ze zijn daar stil zijn de komen te staan van in een een gloednieuwe auto, een rechtstreeks uit de garage. een En de wegenwacht Johan Helfenstijn helpt tijdens de familie Weder. Er met is benzine uit getankt in hun dieselauto en het dat moet eruit tijdens worden naar gepompt. Haast is geboden, naar want met het kerstdiner wordt de koud!

september 2021
09-03-2020 21:30

Afl. 2

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 2

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland.

08-03-2020 19:36

Afl. 1

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 1

Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloedn...

02-03-2020 21:29

Afl. 1

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 1

Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloedn...

De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alarmcentrale: Pech Onderweg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alarmcentrale: Pech Onderweg bij De Alarmcentrale: Pech Onderweg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alarmcentrale: Pech Onderweg. Heb je een uitzending van De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Uitzending gemist van De Alarmcentrale: Pech Onderweg? Hier kun je alle uitzendingen van De Alarmcentrale: Pech Onderweg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!