Programma gemist?

Realityserie waarin Jochem uit van met Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die uit de automobilisten helpen die met pech met langs de weg zijn tijdens op beland.

Jochem van Gelder naar gaat op pad met met een wegenwacht Hélène een Mourik. Deze stoere naar vrouw is al veertien jaar een actief op de snelweg. de uit Jochem en Hélène van plukken Wilma, haar hond, naar zus en zwager van de een A10. in Ze zijn daar tijdens stil zijn komen uit te staan in uit een gloednieuwe met auto, rechtstreeks uit de garage. de En wegenwacht Johan uit Helfenstijn helpt de naar familie Weder. Er is door op benzine getankt in hun dieselauto van en uit dat moet eruit worden gepompt. met Haast naar is geboden, want het kerstdiner wordt op tv een koud!

Jochem van Gelder van de gaat op pad met wegenwacht tijdens Hélène het Mourik. Deze stoere vrouw is al een op veertien jaar actief op de snelweg. tijdens in Jochem en Hélène plukken Wilma, haar een hond, tijdens zus en in zwager van de A10. naar Ze zijn daar stil zijn in komen te staan op door in een gloednieuwe auto, door rechtstreeks uit door de garage. En wegenwacht Johan op Helfenstijn helpt de het familie Weder. uit Er is benzine getankt in uit hun dieselauto op en dat moet in eruit worden gepompt. van Haast op is geboden, want het kerstdiner wordt met op tv koud!

maart 2020
09-03-2020 21:30

Afl. 2

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 2

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland.

08-03-2020 19:36

Afl. 1

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 1

Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloedn...

02-03-2020 21:29

Afl. 1

De Alarmcentrale: Pech Onderweg - Afl. 1

Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloedn...

De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alarmcentrale: Pech Onderweg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alarmcentrale: Pech Onderweg bij De Alarmcentrale: Pech Onderweg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alarmcentrale: Pech Onderweg. Heb je een uitzending van De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alarmcentrale: Pech Onderweg gemist

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Uitzending gemist van De Alarmcentrale: Pech Onderweg? Hier kun je alle uitzendingen van De Alarmcentrale: Pech Onderweg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!