Programma gemist?

Frans loopt tijdens een uit dag mee met het Traumahelikopterteam in van het Erasmus MC met naar en met mensen van met Vluchtelingenwerk Nederland.

Frans loopt de een dag naar mee met het Traumahelikopterteam naar van tijdens het Erasmus MC naar en met mensen van Vluchtelingenwerk op Nederland.

Herhaling. In door het nieuwe naar programma Goed uit Voor Elkaar ontmoet Frans Bauer op tv mensen die de iets goeds doen voor anderen met en onze samenleving. op Elke van dinsdag om in 20:30 uur op RTL 4. Elke aflevering van loopt van Frans een dag mee met op het werk van naar twee verschillende naar plekken in waar dit soort helden het werken. Zo komt hij erachter het wat een ze precies doen. met Ook ontmoet Frans de met mensen die hen tijdens zo ontzettend op dankbaar zijn en hoort door hij hun de verhaal. Samen zoeken ze van deze onmisbare van personen op om de hen de waardering te uit geven uit waar ze zelf nooit de om zouden vragen. In de naar eerste aflevering loopt met Frans een een dag mee met mensen van het de in Nachtzorg Middin en een de Verkeerspolitie Rotterdam. Bekijk uit de eerste beelden op met gids.tv/v176079/goed-voor-elkaar

In van het nieuwe programma een Goed Voor de Elkaar ontmoet Frans Bauer mensen met die uit iets goeds doen voor anderen en tijdens onze op samenleving. Elke dinsdag om 20:30 tijdens een uur op RTL 4. Elke aflevering op loopt Frans een dag de in mee op het werk van twee het een verschillende plekken waar tijdens dit soort helden werken. Zo naar komt hij op tv erachter wat tijdens ze precies doen. Ook ontmoet op tv Frans uit de mensen die hen zo ontzettend met van dankbaar zijn en hoort hij hun in naar verhaal. Samen zoeken ze deze van onmisbare een personen op om hen naar de waardering te geven door waar ze door zelf nooit om zouden vragen. In van de eerste uit aflevering loopt Frans een een dag mee op met mensen op van de Nachtzorg Middin het en de Verkeerspolitie uit Rotterdam. Bekijk in de eerste beelden op een gids.tv/v176079/goed-voor-elkaar

april 2021
11-03-2020 16:06

Afl. 2

Frans Bauer: Goed Voor Elkaar - Afl. 2

Frans loopt een dag mee met het Traumahelikopterteam van het Erasmus MC en met mensen van Vluchtelingenwerk Nederland.

10-03-2020 20:30

Afl. 2

Frans Bauer: Goed Voor Elkaar - Afl. 2

Frans loopt een dag mee met het Traumahelikopterteam van het Erasmus MC en met mensen van Vluchtelingenwerk Nederland.

04-03-2020 16:05

Frans Bauer: Goed Voor Elkaar

Frans Bauer: Goed Voor Elkaar - Frans Bauer: Goed Voor Elkaar

Herhaling. In het nieuwe programma Goed Voor Elkaar ontmoet Frans Bauer mensen die iets goeds doen voor anderen en onze samenleving. Elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4. Elke aflevering loopt Frans een dag mee op het werk van twee verschi...

03-03-2020 20:32

Nieuw: Frans Bauer - Goed Voor Elkaar

Frans Bauer: Goed Voor Elkaar - Nieuw: Frans Bauer - Goed Voor Elkaar

In het nieuwe programma Goed Voor Elkaar ontmoet Frans Bauer mensen die iets goeds doen voor anderen en onze samenleving. Elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4. Elke aflevering loopt Frans een dag mee op het werk van twee verschillende plek...

Frans Bauer: Goed Voor Elkaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer: Goed Voor Elkaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer: Goed Voor Elkaar bij Frans Bauer: Goed Voor Elkaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer: Goed Voor Elkaar. Heb je een uitzending van Frans Bauer: Goed Voor Elkaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer: Goed Voor Elkaar gemist

Programma waarin Frans Bauer mensen ontmoet die iets goeds doen voor onze samenleving. Vrijwilligers of mensen die gekozen hebben voor een beroep waarin zij iets kunnen betekenen voor een ander. Mensen die vaak zonder dat ze het zelf doorhebben het verschil maken. Frans loopt een dagje met ze mee om erachter te komen wat hun werk precies inhoudt. Maar hij hoort ook de verhalen van mensen die hen zo ontzettend dankbaar zijn. Samen gaan ze deze onmisbare personen bedanken.

Uitzending gemist van Frans Bauer: Goed Voor Elkaar? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer: Goed Voor Elkaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!