Programma gemist?

Frans loopt de een dag mee met tijdens op het Traumahelikopterteam van op het Erasmus MC en met op mensen op tv van Vluchtelingenwerk Nederland.

Frans loopt een de dag mee het met een het Traumahelikopterteam van het de Erasmus MC en een met mensen van Vluchtelingenwerk tijdens Nederland.

Herhaling. de In het op nieuwe programma Goed Voor Elkaar ontmoet op Frans Bauer mensen op tv op die iets goeds doen met voor anderen de en onze samenleving. Elke dinsdag om op tv 20:30 uur een op in RTL 4. Elke aflevering loopt met Frans een dag mee op naar het uit werk van twee door verschillende plekken waar naar dit soort helden werken. op Zo op komt hij erachter wat ze precies het doen. uit Ook ontmoet Frans de tijdens mensen die hen in zo het ontzettend dankbaar zijn uit en hoort hij hun verhaal. met Samen zoeken ze deze met onmisbare personen op op om met hen de waardering te met geven waar de ze zelf nooit het om zouden vragen. In de met eerste aflevering loopt naar Frans naar een dag mee met mensen van een van de Nachtzorg Middin en de van Verkeerspolitie uit Rotterdam. Bekijk de eerste op beelden op gids.tv/v176079/goed-voor-elkaar

In het nieuwe het de programma Goed Voor Elkaar tijdens ontmoet Frans Bauer tijdens mensen die iets goeds met doen voor anderen en met onze samenleving. van Elke tijdens dinsdag om 20:30 uur op op tv RTL 4. Elke aflevering met loopt Frans de een dag mee op het uit werk van van twee verschillende door plekken waar dit soort helden het een werken. Zo komt in hij erachter wat ze in precies doen. door Ook ontmoet Frans de door mensen die hen zo ontzettend het dankbaar zijn op tv en hoort hij hun het verhaal. naar Samen zoeken ze van deze onmisbare personen op om van hen de naar waardering te geven waar uit ze zelf nooit uit om zouden vragen. In een de eerste aflevering op tv loopt Frans een een dag mee van met mensen van het de Nachtzorg Middin naar en tijdens de Verkeerspolitie Rotterdam. Bekijk de eerste van beelden op op gids.tv/v176079/goed-voor-elkaar

juli 2021
11-03-2020 16:06

Afl. 2

Frans Bauer: Goed Voor Elkaar - Afl. 2

Frans loopt een dag mee met het Traumahelikopterteam van het Erasmus MC en met mensen van Vluchtelingenwerk Nederland.

10-03-2020 20:30

Afl. 2

Frans Bauer: Goed Voor Elkaar - Afl. 2

Frans loopt een dag mee met het Traumahelikopterteam van het Erasmus MC en met mensen van Vluchtelingenwerk Nederland.

04-03-2020 16:05

Frans Bauer: Goed Voor Elkaar

Frans Bauer: Goed Voor Elkaar - Frans Bauer: Goed Voor Elkaar

Herhaling. In het nieuwe programma Goed Voor Elkaar ontmoet Frans Bauer mensen die iets goeds doen voor anderen en onze samenleving. Elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4. Elke aflevering loopt Frans een dag mee op het werk van twee verschi...

03-03-2020 20:32

Nieuw: Frans Bauer - Goed Voor Elkaar

Frans Bauer: Goed Voor Elkaar - Nieuw: Frans Bauer - Goed Voor Elkaar

In het nieuwe programma Goed Voor Elkaar ontmoet Frans Bauer mensen die iets goeds doen voor anderen en onze samenleving. Elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4. Elke aflevering loopt Frans een dag mee op het werk van twee verschillende plek...

Frans Bauer: Goed Voor Elkaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer: Goed Voor Elkaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer: Goed Voor Elkaar bij Frans Bauer: Goed Voor Elkaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer: Goed Voor Elkaar. Heb je een uitzending van Frans Bauer: Goed Voor Elkaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer: Goed Voor Elkaar gemist

Programma waarin Frans Bauer mensen ontmoet die iets goeds doen voor onze samenleving. Vrijwilligers of mensen die gekozen hebben voor een beroep waarin zij iets kunnen betekenen voor een ander. Mensen die vaak zonder dat ze het zelf doorhebben het verschil maken. Frans loopt een dagje met ze mee om erachter te komen wat hun werk precies inhoudt. Maar hij hoort ook de verhalen van mensen die hen zo ontzettend dankbaar zijn. Samen gaan ze deze onmisbare personen bedanken.

Uitzending gemist van Frans Bauer: Goed Voor Elkaar? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer: Goed Voor Elkaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!