Programma gemist?

Now is Always een Temporary - naar Chicago PD volgt District met 21 op tv van het naar Chicago Police Department, dat de uit twee met duidelijk verschillende groepen de bestaat: de geüniformeerde politie en de tijdens inlichtingeneenheid. De inlichtingeneenheid op tv onderzoekt een van namaakoperatie na door het ontdekken van hoogwaardig het textielachtig op tv papier.

Chin een Check - Chicago PD van volgt District 21 het van het met Chicago Police Department, dat uit in twee in duidelijk verschillende in groepen bestaat: de het geüniformeerde politie en van de inlichtingeneenheid. Voight een en team gaan uit naar een huis dat is geassocieerd met met op een aantal met topbendes. Ondertussen stijgt op tv het humeur van Halstead wanneer door hij in contact tijdens komt met enkele ongewenste een mensen uit van zijn door verleden.

Seizoen 1 met - Aflevering 2 van een 15 - Wrong het Side met of the Bars met Chicago PD volgt op tv District 21 van een het met Chicago Police Department, dat uit uit twee tijdens duidelijk verschillende groepen de bestaat: de geüniformeerde politie de en de uit inlichtingeneenheid. Antonio's zoon werd ontvoerd en tijdens hij heeft de het op tv gevoel dat de Colombiaanse drugsbende een hieraan schuldig is. Pulpo, uit de door Colombiaanse bendeleider, wordt op tv vastgehouden en suggereert op dat zijn vrijlating de vrijlating in in van Diego kan tijdens activeren.

Seizoen een 1 - Aflevering 1 de van 15 - Stepping op tv Stone door Chicago PD het volgt District 21 een van het Chicago Police naar Department, dat op uit twee een duidelijk verschillende groepen met bestaat: de geüniformeerde in politie en de tijdens inlichtingeneenheid.

november 2020
11-03-2020 21:25

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Now is Always Temporary - Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. De inlichtingeneenheid onderzoekt een namaa...

11-03-2020 20:30

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Chin Check - Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. Voight en team gaan naar een huis dat is geassocieerd me...

04-03-2020 21:25

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 15 - Wrong Side of the Bars Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. Antonio's z...

04-03-2020 20:30

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 15 - Stepping Stone Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid.

Chicago PD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago PD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago PD bij Chicago PD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago PD. Heb je een uitzending van Chicago PD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago PD gemist

Uitzending gemist van Chicago PD? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago PD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!