Programma gemist?

Now is een Always Temporary - met Chicago PD volgt door District van 21 van het naar Chicago Police Department, dat van uit twee duidelijk verschillende van groepen bestaat: met de geüniformeerde politie en de de naar inlichtingeneenheid. De inlichtingeneenheid onderzoekt met een namaakoperatie na het uit ontdekken van hoogwaardig textielachtig naar door papier.

Chin het Check - Chicago PD op volgt met District 21 van het Chicago van Police Department, in dat uit twee duidelijk verschillende op groepen bestaat: de op tv geüniformeerde politie en tijdens de de inlichtingeneenheid. Voight het en team gaan in naar een huis dat is naar geassocieerd met een aantal op van topbendes. Ondertussen stijgt het humeur van op tv het Halstead wanneer hij met in contact komt met enkele ongewenste op met mensen uit zijn de verleden.

Seizoen 1 op tv - Aflevering uit 2 van 15 - op tv Wrong op tv Side of the Bars van Chicago PD volgt District het 21 van het met door Chicago Police Department, dat op uit twee duidelijk op tv verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde met politie naar en de inlichtingeneenheid. Antonio's door zoon werd ontvoerd op en hij heeft het het gevoel dat de met Colombiaanse drugsbende in hieraan het schuldig is. Pulpo, de Colombiaanse bendeleider, door wordt op vastgehouden en suggereert dat de zijn vrijlating de naar vrijlating van naar Diego kan van activeren.

Seizoen 1 - door Aflevering naar 1 van 15 - Stepping op tv Stone Chicago uit PD volgt District naar 21 in van het Chicago Police een Department, dat uit twee op tv duidelijk verschillende groepen met bestaat: uit de geüniformeerde de politie en de in inlichtingeneenheid.

juli 2021
11-03-2020 21:25

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Now is Always Temporary - Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. De inlichtingeneenheid onderzoekt een namaa...

11-03-2020 20:30

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Chin Check - Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. Voight en team gaan naar een huis dat is geassocieerd me...

04-03-2020 21:25

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 15 - Wrong Side of the Bars Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. Antonio's z...

04-03-2020 20:30

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 15 - Stepping Stone Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid.

Chicago PD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago PD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago PD bij Chicago PD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago PD. Heb je een uitzending van Chicago PD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago PD gemist

Uitzending gemist van Chicago PD? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago PD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!