Programma gemist?

Now is op tv Always de Temporary - Chicago in PD volgt District uit 21 van het Chicago Police een Department, dat uit twee van duidelijk naar verschillende groepen bestaat: met de geüniformeerde politie in en de inlichtingeneenheid. De inlichtingeneenheid een onderzoekt de een namaakoperatie na het ontdekken een van hoogwaardig uit textielachtig van papier.

Chin Check - naar de Chicago PD volgt naar District 21 van het Chicago Police op tv Department, dat uit tijdens twee duidelijk verschillende de uit groepen bestaat: de geüniformeerde politie een en de inlichtingeneenheid. Voight van en team gaan tijdens naar een van huis door dat is geassocieerd met met een aantal topbendes. Ondertussen stijgt de het humeur van het Halstead wanneer hij tijdens in contact komt op tv op met enkele ongewenste het mensen uit zijn tijdens verleden.

Seizoen het 1 - door Aflevering 2 van de 15 - Wrong Side in of the Bars in Chicago PD uit volgt District 21 van het van Chicago Police Department, op tv dat uit een twee de duidelijk verschillende groepen bestaat: de op geüniformeerde politie een en de inlichtingeneenheid. door Antonio's zoon een werd ontvoerd en een hij heeft het gevoel op tv dat de Colombiaanse naar drugsbende hieraan schuldig is. Pulpo, met tijdens de Colombiaanse bendeleider, wordt door vastgehouden en suggereert naar dat zijn vrijlating de van vrijlating van Diego van kan door activeren.

Seizoen van 1 - een Aflevering 1 van met 15 - Stepping Stone van Chicago PD volgt uit District 21 van het de Chicago met Police Department, dat uit van twee duidelijk naar verschillende groepen bestaat: op de geüniformeerde naar politie en de tijdens inlichtingeneenheid.

april 2021
11-03-2020 21:25

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Now is Always Temporary - Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. De inlichtingeneenheid onderzoekt een namaa...

11-03-2020 20:30

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Chin Check - Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. Voight en team gaan naar een huis dat is geassocieerd me...

04-03-2020 21:25

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 15 - Wrong Side of the Bars Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. Antonio's z...

04-03-2020 20:30

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 15 - Stepping Stone Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid.

Chicago PD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago PD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago PD bij Chicago PD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago PD. Heb je een uitzending van Chicago PD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago PD gemist

Uitzending gemist van Chicago PD? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago PD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!