Programma gemist?

Now van is Always Temporary - Chicago in PD volgt een District 21 van het een Chicago Police Department, van dat uit het twee uit duidelijk verschillende groepen bestaat: met de geüniformeerde politie en op de naar inlichtingeneenheid. De inlichtingeneenheid onderzoekt een namaakoperatie naar na het het ontdekken van in hoogwaardig textielachtig de papier.

Chin met Check - Chicago uit PD volgt District de 21 van het Chicago uit Police door Department, dat uit twee door duidelijk verschillende groepen met bestaat: de geüniformeerde naar politie en de inlichtingeneenheid. het Voight en team op tv gaan door naar een huis dat is geassocieerd een met in een aantal topbendes. Ondertussen stijgt op van het humeur van Halstead wanneer hij op in de contact komt met enkele ongewenste een mensen uit zijn naar in verleden.

Seizoen 1 een - Aflevering 2 van uit 15 in - Wrong Side op of the Bars door Chicago PD volgt District met 21 tijdens van het Chicago de Police Department, op tv dat uit twee duidelijk verschillende de groepen de bestaat: de geüniformeerde politie het en de inlichtingeneenheid. Antonio's zoon de werd ontvoerd op en hij heeft door het gevoel dat de de Colombiaanse met drugsbende hieraan een schuldig is. Pulpo, de Colombiaanse bendeleider, in tijdens wordt vastgehouden en suggereert dat tijdens zijn vrijlating de vrijlating op door van Diego kan op tv activeren.

Seizoen 1 - een Aflevering 1 van op 15 - tijdens Stepping Stone met Chicago PD tijdens volgt District 21 van het op tv Chicago Police op Department, dat uit twee het duidelijk de verschillende groepen uit bestaat: de geüniformeerde politie en de een het inlichtingeneenheid.

augustus 2020
11-03-2020 21:25

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Now is Always Temporary - Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. De inlichtingeneenheid onderzoekt een namaa...

11-03-2020 20:30

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Chin Check - Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. Voight en team gaan naar een huis dat is geassocieerd me...

04-03-2020 21:25

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 15 - Wrong Side of the Bars Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. Antonio's z...

04-03-2020 20:30

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 15 - Stepping Stone Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid.

Chicago PD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago PD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago PD bij Chicago PD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago PD. Heb je een uitzending van Chicago PD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago PD gemist

Uitzending gemist van Chicago PD? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago PD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!