Programma gemist?

Now de is Always Temporary uit - Chicago PD volgt met District 21 een van het Chicago Police uit Department, dat uit het twee duidelijk verschillende groepen op bestaat: door de geüniformeerde politie een en de inlichtingeneenheid. De een inlichtingeneenheid onderzoekt een een namaakoperatie na het ontdekken naar van van hoogwaardig textielachtig door papier.

Chin Check - van Chicago PD volgt op tijdens District 21 van het Chicago een Police uit Department, dat uit op twee duidelijk verschillende groepen een bestaat: de geüniformeerde politie en naar de inlichtingeneenheid. Voight in en tijdens team gaan een naar een huis dat tijdens is geassocieerd een met een aantal topbendes. van Ondertussen stijgt het een humeur van met Halstead wanneer hij in contact naar komt met enkele ongewenste tijdens mensen uit tijdens zijn de verleden.

Seizoen 1 - op tv Aflevering 2 van van 15 - in Wrong Side op tv of the Bars een Chicago PD op volgt District 21 van op tv het Chicago Police Department, op dat in uit twee duidelijk verschillende groepen in bestaat: van de geüniformeerde uit politie en de inlichtingeneenheid. Antonio's zoon met werd ontvoerd in en hij heeft het tijdens gevoel het dat de Colombiaanse drugsbende uit hieraan schuldig met is. Pulpo, de naar Colombiaanse bendeleider, wordt vastgehouden naar en het suggereert dat zijn het vrijlating de vrijlating in van Diego kan naar activeren.

Seizoen 1 naar - door Aflevering 1 van 15 - naar Stepping Stone uit Chicago PD het volgt District 21 van het door Chicago tijdens Police Department, dat in uit twee door duidelijk verschillende groepen bestaat: met de geüniformeerde met politie en de op tv inlichtingeneenheid.

april 2020
11-03-2020 21:25

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Now is Always Temporary - Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. De inlichtingeneenheid onderzoekt een namaa...

11-03-2020 20:30

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Chin Check - Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. Voight en team gaan naar een huis dat is geassocieerd me...

04-03-2020 21:25

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 15 - Wrong Side of the Bars Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. Antonio's z...

04-03-2020 20:30

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 15 - Stepping Stone Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid.

Chicago PD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago PD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago PD bij Chicago PD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago PD. Heb je een uitzending van Chicago PD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago PD gemist

Uitzending gemist van Chicago PD? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago PD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!