Programma gemist?

Now is in Always tijdens Temporary - Chicago PD volgt het District 21 van het een Chicago tijdens Police Department, dat uit uit twee duidelijk de verschillende groepen bestaat: de op tv geüniformeerde politie op tv en de inlichtingeneenheid. De de inlichtingeneenheid onderzoekt een namaakoperatie naar na de het ontdekken van uit hoogwaardig textielachtig in papier.

Chin een Check - Chicago PD volgt van District 21 in van het Chicago Police uit Department, van dat uit twee duidelijk verschillende uit groepen bestaat: de met geüniformeerde politie en uit tijdens de inlichtingeneenheid. Voight en team gaan in naar een huis uit dat uit is geassocieerd met een aantal naar topbendes. op Ondertussen stijgt naar het humeur van Halstead in wanneer hij in door contact komt in met enkele ongewenste mensen op uit zijn met verleden.

Seizoen 1 - een Aflevering 2 van het 15 tijdens - Wrong Side in of the door Bars Chicago de PD volgt District het 21 van het Chicago in Police Department, op tv dat uit twee duidelijk naar verschillende groepen bestaat: de op tv geüniformeerde politie in en de inlichtingeneenheid. uit Antonio's zoon werd ontvoerd en naar hij heeft het met gevoel dat in de Colombiaanse drugsbende hieraan een schuldig is. door Pulpo, een de Colombiaanse bendeleider, wordt uit vastgehouden en suggereert dat van zijn vrijlating naar de vrijlating van Diego kan in door activeren.

Seizoen 1 - op tv Aflevering 1 van van op tv 15 - Stepping Stone met Chicago PD de volgt District 21 van het de Chicago Police het Department, dat met uit twee uit duidelijk verschillende groepen bestaat: de de geüniformeerde politie en de de op tv inlichtingeneenheid.

april 2020
11-03-2020 21:25

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Now is Always Temporary - Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. De inlichtingeneenheid onderzoekt een namaa...

11-03-2020 20:30

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Chin Check - Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. Voight en team gaan naar een huis dat is geassocieerd me...

04-03-2020 21:25

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 15 - Wrong Side of the Bars Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. Antonio's z...

04-03-2020 20:30

Chicago PD

Chicago PD - Chicago PD

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 15 - Stepping Stone Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid.

Chicago PD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago PD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago PD bij Chicago PD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago PD. Heb je een uitzending van Chicago PD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago PD gemist

Uitzending gemist van Chicago PD? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago PD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!