Programma gemist?

Aflevering 2 - de op Het nieuwe zesdelige Net5 Powered het by LINDA. programma Olcay van & huiselijk geweld op naar is de persoonlijke met zoektocht van Olcay naar antwoorden de op vragen die zij van op heeft over huiselijk op tv geweld met als doel op het taboe hierover doorbreken met en ervoor te op zorgen dat de er meer openlijk op tv over gesproken kan worden. Deze uit uit week vraagt Olcay zich af tijdens waarom je een bij iemand zou met blijven die je mishandelt. Ze op tv gaat de in gesprek met slachtoffers en van stelt haar moeder tijdens de vraag waarom van ze op niet is op vertrokken.

In door het nieuwe programma Olcay op tv & uit Huiselijk Geweld gaat modeontwerper door en tv-maker naar Olcay Gulsen op zoek naar antwoorden het uit op vragen die zij naar heeft over huiselijk geweld. Haar het op doel: het taboe hierover doorbreken. De een komende zes woensdagen op wil Olcay tijdens om 21:30 uur op Net5 uit huiselijk geweld bespreekbaar door maken en laten op tv zien dat van het in alle in regio's en milieus voorkomt. In met de afleveringen door van Olcay & uit Huiselijk naar Geweld komen verschillende een onderwerpen aan bod, zoals het waarom, door het effect op tv op kinderen een en wat de omgeving met en politiek kunnen doen. Olcay's van persoonlijke verhaal in loopt op tv als een rode draad door de naar serie. van Zo bezoekt naar ze de opvanglocatie waar het ze als kind met haar door van moeder en zussen verbleef. een Ze gaat door voor het eerst in door gesprek met haar moeder van over het geweld op tv dat ze met meemaakte in van haar ouderlijk huis. Lees meer in over dit programma op van gids.tv/7436/olcay-huiselijk-geweld

augustus 2020
11-03-2020 21:30

Olcay & huiselijk geweld

Olcay & huiselijk geweld - Olcay & huiselijk geweld

Aflevering 2 - Het nieuwe zesdelige Net5 Powered by LINDA. programma Olcay & huiselijk geweld is de persoonlijke zoektocht van Olcay naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld met als doel het taboe hierover doorbreken en...

04-03-2020 21:30

Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

Olcay & huiselijk geweld - Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

In het nieuwe programma Olcay & Huiselijk Geweld gaat modeontwerper en tv-maker Olcay Gulsen op zoek naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld. Haar doel: het taboe hierover doorbreken. De komende zes woensdagen wil O...

Olcay & huiselijk geweld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Olcay & huiselijk geweld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Olcay & huiselijk geweld bij Olcay & huiselijk geweld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Olcay & huiselijk geweld. Heb je een uitzending van Olcay & huiselijk geweld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Olcay & huiselijk geweld gemist

Uitzending gemist van Olcay & huiselijk geweld? Hier kun je alle uitzendingen van Olcay & huiselijk geweld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!