Programma gemist?

Aflevering 2 naar - Het in nieuwe zesdelige Net5 Powered by een van LINDA. programma Olcay & huiselijk een geweld op tv is de persoonlijke het zoektocht van Olcay naar antwoorden de op vragen van die zij heeft over met huiselijk geweld met als door doel het in taboe hierover doorbreken tijdens en naar ervoor te zorgen van dat er meer openlijk over gesproken op tv kan in worden. Deze week vraagt Olcay op tv zich in af waarom je bij met iemand zou blijven die de naar je mishandelt. Ze op gaat in gesprek door met slachtoffers en met stelt haar moeder de vraag door waarom ze het niet is naar vertrokken.

In het nieuwe een programma Olcay in & Huiselijk Geweld met gaat modeontwerper op en tv-maker door Olcay Gulsen op zoek naar antwoorden op tv op vragen die het op tv zij heeft over huiselijk geweld. op Haar doel: uit het taboe hierover doorbreken. De komende van zes woensdagen wil tijdens uit Olcay om 21:30 uur op Net5 naar huiselijk geweld bespreekbaar van de maken en laten zien met dat het in tijdens alle regio's en milieus voorkomt. In naar de door afleveringen van Olcay & met Huiselijk een Geweld komen verschillende onderwerpen aan bod, uit een zoals het waarom, het van effect op kinderen en wat van de omgeving en van politiek kunnen het doen. Olcay's persoonlijke verhaal met loopt als een rode in door draad door de serie. Zo het bezoekt ze de opvanglocatie met waar ze de als kind de met haar tijdens moeder en zussen verbleef. in Ze gaat voor van het eerst in naar gesprek met met haar moeder over naar het geweld dat ze meemaakte van in haar ouderlijk huis. Lees in meer over dit van programma uit op gids.tv/7436/olcay-huiselijk-geweld

april 2021
11-03-2020 21:30

Olcay & huiselijk geweld

Olcay & huiselijk geweld - Olcay & huiselijk geweld

Aflevering 2 - Het nieuwe zesdelige Net5 Powered by LINDA. programma Olcay & huiselijk geweld is de persoonlijke zoektocht van Olcay naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld met als doel het taboe hierover doorbreken en...

04-03-2020 21:30

Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

Olcay & huiselijk geweld - Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

In het nieuwe programma Olcay & Huiselijk Geweld gaat modeontwerper en tv-maker Olcay Gulsen op zoek naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld. Haar doel: het taboe hierover doorbreken. De komende zes woensdagen wil O...

Olcay & huiselijk geweld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Olcay & huiselijk geweld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Olcay & huiselijk geweld bij Olcay & huiselijk geweld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Olcay & huiselijk geweld. Heb je een uitzending van Olcay & huiselijk geweld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Olcay & huiselijk geweld gemist

Uitzending gemist van Olcay & huiselijk geweld? Hier kun je alle uitzendingen van Olcay & huiselijk geweld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!