Programma gemist?

Aflevering in 2 - Het nieuwe uit zesdelige Net5 door Powered by LINDA. programma op Olcay & huiselijk geweld tijdens is de een persoonlijke zoektocht van naar Olcay naar antwoorden op een vragen die een zij een heeft over huiselijk geweld met als naar doel op tv het taboe hierover doorbreken en in ervoor te zorgen een dat tijdens er meer van openlijk over gesproken kan worden. Deze tijdens week vraagt tijdens Olcay zich af de waarom je bij iemand op tv zou naar blijven die tijdens je mishandelt. Ze gaat met in gesprek met de slachtoffers en naar stelt haar moeder de uit vraag waarom naar ze niet is in vertrokken.

In met het nieuwe programma van Olcay & Huiselijk een Geweld gaat een modeontwerper en tv-maker Olcay tijdens Gulsen op zoek het naar antwoorden op op tv vragen die zij tijdens heeft over huiselijk geweld. Haar het doel: het taboe naar hierover doorbreken. De komende op tv zes met woensdagen wil tijdens Olcay om 21:30 uur het op Net5 huiselijk op geweld bespreekbaar maken van en laten zien dat in het in de alle regio's op en milieus voorkomt. In de van afleveringen van Olcay & naar Huiselijk Geweld komen verschillende een de onderwerpen aan bod, zoals met het waarom, uit het effect op kinderen en wat het de op tv omgeving en politiek kunnen doen. Olcay's op tv persoonlijke verhaal naar loopt als een rode van draad tijdens door de serie. Zo het bezoekt ze de door opvanglocatie op tv waar ze als kind in met haar moeder en op zussen met verbleef. Ze gaat voor een het eerst in gesprek door met haar moeder de over het geweld dat met ze op meemaakte in naar haar ouderlijk huis. Lees meer een over dit door programma op gids.tv/7436/olcay-huiselijk-geweld

november 2020
11-03-2020 21:30

Olcay & huiselijk geweld

Olcay & huiselijk geweld - Olcay & huiselijk geweld

Aflevering 2 - Het nieuwe zesdelige Net5 Powered by LINDA. programma Olcay & huiselijk geweld is de persoonlijke zoektocht van Olcay naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld met als doel het taboe hierover doorbreken en...

04-03-2020 21:30

Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

Olcay & huiselijk geweld - Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

In het nieuwe programma Olcay & Huiselijk Geweld gaat modeontwerper en tv-maker Olcay Gulsen op zoek naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld. Haar doel: het taboe hierover doorbreken. De komende zes woensdagen wil O...

Olcay & huiselijk geweld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Olcay & huiselijk geweld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Olcay & huiselijk geweld bij Olcay & huiselijk geweld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Olcay & huiselijk geweld. Heb je een uitzending van Olcay & huiselijk geweld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Olcay & huiselijk geweld gemist

Uitzending gemist van Olcay & huiselijk geweld? Hier kun je alle uitzendingen van Olcay & huiselijk geweld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!