Programma gemist?

Aflevering 2 - op tv Het nieuwe door zesdelige Net5 Powered by op tv in LINDA. programma Olcay in & huiselijk geweld naar is de persoonlijke zoektocht van op Olcay naar antwoorden op naar vragen die zij met heeft over huiselijk met geweld met als uit een doel het taboe met hierover doorbreken en ervoor te zorgen de in dat er meer openlijk tijdens over gesproken kan worden. in Deze week vraagt Olcay door door zich af waarom je bij iemand van door zou blijven die je mishandelt. Ze door gaat in gesprek op tv met slachtoffers en door stelt een haar moeder de vraag op waarom ze een niet is de vertrokken.

In op het nieuwe het programma Olcay & Huiselijk Geweld gaat in modeontwerper en door tv-maker uit Olcay Gulsen op zoek naar door antwoorden op de vragen die zij heeft van over in huiselijk geweld. Haar doel: het taboe op het hierover doorbreken. De komende zes woensdagen wil het Olcay het om 21:30 uur op op tv Net5 huiselijk een geweld bespreekbaar maken en het laten zien het dat het in alle regio's op en milieus voorkomt. In tijdens de afleveringen tijdens van Olcay & Huiselijk naar Geweld tijdens komen verschillende naar onderwerpen aan bod, met zoals het waarom, het op effect op kinderen en wat op de omgeving met en met politiek kunnen doen. Olcay's persoonlijke verhaal loopt op tv in als een rode tijdens draad door de serie. Zo op tv bezoekt ze met de opvanglocatie waar naar ze als kind met haar uit moeder en uit zussen verbleef. door Ze gaat voor het met eerst in gesprek van met op haar moeder over het geweld dat het ze meemaakte in uit haar ouderlijk huis. Lees op tv meer in over dit programma op de gids.tv/7436/olcay-huiselijk-geweld

maart 2020
11-03-2020 21:30

Olcay & huiselijk geweld

Olcay & huiselijk geweld - Olcay & huiselijk geweld

Aflevering 2 - Het nieuwe zesdelige Net5 Powered by LINDA. programma Olcay & huiselijk geweld is de persoonlijke zoektocht van Olcay naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld met als doel het taboe hierover doorbreken en...

04-03-2020 21:30

Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

Olcay & huiselijk geweld - Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

In het nieuwe programma Olcay & Huiselijk Geweld gaat modeontwerper en tv-maker Olcay Gulsen op zoek naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld. Haar doel: het taboe hierover doorbreken. De komende zes woensdagen wil O...

Olcay & huiselijk geweld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Olcay & huiselijk geweld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Olcay & huiselijk geweld bij Olcay & huiselijk geweld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Olcay & huiselijk geweld. Heb je een uitzending van Olcay & huiselijk geweld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Olcay & huiselijk geweld gemist

Uitzending gemist van Olcay & huiselijk geweld? Hier kun je alle uitzendingen van Olcay & huiselijk geweld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!