Programma gemist?

Aflevering naar 2 - Het nieuwe in zesdelige Net5 tijdens Powered by tijdens LINDA. programma Olcay & tijdens huiselijk geweld op tv is de persoonlijke zoektocht van Olcay van naar een antwoorden op vragen van die zij heeft over het huiselijk geweld op tv met als doel het taboe op tv van hierover doorbreken en ervoor te zorgen op tv dat er meer een naar openlijk over gesproken kan met worden. Deze week vraagt op tv Olcay zich uit af waarom je uit bij iemand zou blijven die de je het mishandelt. Ze in gaat in gesprek met slachtoffers en het stelt haar tijdens moeder de naar vraag waarom ze niet is door een vertrokken.

In tijdens het nieuwe programma uit Olcay & Huiselijk Geweld in gaat op tv modeontwerper en tv-maker Olcay Gulsen op de zoek door naar antwoorden de op vragen die van zij heeft over huiselijk naar geweld. Haar doel: het taboe door hierover doorbreken. De van komende met zes woensdagen wil Olcay door om 21:30 uur op Net5 in huiselijk geweld bespreekbaar het maken en door laten zien dat het in in alle in regio's en milieus voorkomt. In het de afleveringen van het in Olcay & Huiselijk Geweld komen uit verschillende onderwerpen het aan bod, zoals naar het waarom, van het effect op kinderen en tijdens wat de een omgeving en met politiek kunnen doen. Olcay's op tv persoonlijke verhaal loopt op als een rode draad door de op serie. naar Zo bezoekt ze de de opvanglocatie waar ze uit als kind met haar van moeder met en zussen verbleef. Ze gaat op tv voor op het eerst in gesprek met op tv haar van moeder over door het geweld dat ze meemaakte in een haar ouderlijk naar huis. Lees meer over dit een programma op de gids.tv/7436/olcay-huiselijk-geweld

september 2021
11-03-2020 21:30

Olcay & huiselijk geweld

Olcay & huiselijk geweld - Olcay & huiselijk geweld

Aflevering 2 - Het nieuwe zesdelige Net5 Powered by LINDA. programma Olcay & huiselijk geweld is de persoonlijke zoektocht van Olcay naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld met als doel het taboe hierover doorbreken en...

04-03-2020 21:30

Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

Olcay & huiselijk geweld - Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

In het nieuwe programma Olcay & Huiselijk Geweld gaat modeontwerper en tv-maker Olcay Gulsen op zoek naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld. Haar doel: het taboe hierover doorbreken. De komende zes woensdagen wil O...

Olcay & huiselijk geweld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Olcay & huiselijk geweld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Olcay & huiselijk geweld bij Olcay & huiselijk geweld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Olcay & huiselijk geweld. Heb je een uitzending van Olcay & huiselijk geweld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Olcay & huiselijk geweld gemist

Uitzending gemist van Olcay & huiselijk geweld? Hier kun je alle uitzendingen van Olcay & huiselijk geweld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!