Programma gemist?

Aflevering 2 naar - met Het nieuwe zesdelige Net5 een Powered by op tv LINDA. programma Olcay & door huiselijk geweld is de persoonlijke met zoektocht de van Olcay naar antwoorden op tv op vragen een die zij heeft over het huiselijk geweld met als op doel tijdens het taboe hierover het doorbreken en ervoor te door zorgen tijdens dat er meer openlijk over gesproken in kan worden. Deze tijdens week vraagt de Olcay zich af naar waarom je bij in iemand zou op blijven die je van mishandelt. Ze gaat in gesprek het met op tv slachtoffers en stelt tijdens haar moeder de op tv vraag waarom ze van niet is op vertrokken.

In het tijdens nieuwe programma uit Olcay & Huiselijk Geweld gaat naar door modeontwerper en tv-maker Olcay op tv Gulsen op tijdens zoek naar antwoorden op vragen die van zij heeft tijdens over huiselijk geweld. van Haar doel: het taboe een op hierover doorbreken. De komende zes woensdagen wil uit Olcay om 21:30 naar uit uur op Net5 het huiselijk geweld bespreekbaar maken en op tv laten naar zien dat het in op alle regio's in en milieus voorkomt. In de de afleveringen van Olcay & een Huiselijk Geweld komen tijdens verschillende de onderwerpen aan bod, uit zoals het waarom, het effect de op kinderen en de wat de omgeving en van politiek op tv kunnen doen. Olcay's persoonlijke verhaal loopt op met als een rode draad door op tv de serie. op tv Zo bezoekt ze door de opvanglocatie waar ze als op tv kind met naar haar op tv moeder en zussen de verbleef. Ze gaat tijdens voor het eerst in gesprek naar met haar moeder over met met het geweld dat uit ze meemaakte in haar door ouderlijk huis. Lees op tv meer over dit programma op door gids.tv/7436/olcay-huiselijk-geweld

maart 2020
11-03-2020 21:30

Olcay & huiselijk geweld

Olcay & huiselijk geweld - Olcay & huiselijk geweld

Aflevering 2 - Het nieuwe zesdelige Net5 Powered by LINDA. programma Olcay & huiselijk geweld is de persoonlijke zoektocht van Olcay naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld met als doel het taboe hierover doorbreken en...

04-03-2020 21:30

Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

Olcay & huiselijk geweld - Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

In het nieuwe programma Olcay & Huiselijk Geweld gaat modeontwerper en tv-maker Olcay Gulsen op zoek naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld. Haar doel: het taboe hierover doorbreken. De komende zes woensdagen wil O...

Olcay & huiselijk geweld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Olcay & huiselijk geweld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Olcay & huiselijk geweld bij Olcay & huiselijk geweld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Olcay & huiselijk geweld. Heb je een uitzending van Olcay & huiselijk geweld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Olcay & huiselijk geweld gemist

Uitzending gemist van Olcay & huiselijk geweld? Hier kun je alle uitzendingen van Olcay & huiselijk geweld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!