Programma gemist?

Aflevering 2 - op tv Het nieuwe met zesdelige Net5 een Powered by tijdens LINDA. programma Olcay & uit huiselijk geweld is de persoonlijke het zoektocht met van Olcay naar antwoorden op de een vragen die zij heeft over huiselijk de geweld op met als doel op tv het taboe hierover doorbreken en uit van ervoor te zorgen dat met er meer openlijk over op tv gesproken kan worden. van Deze week vraagt Olcay de zich uit af waarom je naar bij iemand zou blijven op tv die met je mishandelt. Ze gaat tijdens in gesprek met slachtoffers op tv en stelt uit haar moeder de vraag naar waarom uit ze niet is naar vertrokken.

In op tv het nieuwe op programma Olcay & Huiselijk Geweld door gaat modeontwerper en tv-maker op tv door Olcay Gulsen op zoek naar door antwoorden op vragen die met zij heeft tijdens over huiselijk geweld. Haar een doel: tijdens het taboe hierover doorbreken. De de komende zes woensdagen wil het Olcay om 21:30 naar op uur op Net5 huiselijk geweld door bespreekbaar de maken en laten zien door dat het het in alle regio's en milieus de voorkomt. In de afleveringen van uit Olcay & naar Huiselijk naar Geweld komen verschillende onderwerpen aan bod, de op tv zoals het waarom, het effect op tv op uit kinderen en wat de omgeving uit en politiek kunnen op doen. Olcay's persoonlijke op tv verhaal loopt als een rode van draad door de de serie. Zo bezoekt van ze de opvanglocatie een waar in ze als kind met haar door moeder en zussen op tv verbleef. Ze gaat de voor het op eerst in tijdens gesprek met in haar moeder over het geweld naar dat ze in meemaakte in haar ouderlijk het huis. Lees meer over op dit programma op de gids.tv/7436/olcay-huiselijk-geweld

oktober 2021
11-03-2020 21:30

Olcay & huiselijk geweld

Olcay & huiselijk geweld - Olcay & huiselijk geweld

Aflevering 2 - Het nieuwe zesdelige Net5 Powered by LINDA. programma Olcay & huiselijk geweld is de persoonlijke zoektocht van Olcay naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld met als doel het taboe hierover doorbreken en...

04-03-2020 21:30

Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

Olcay & huiselijk geweld - Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

In het nieuwe programma Olcay & Huiselijk Geweld gaat modeontwerper en tv-maker Olcay Gulsen op zoek naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld. Haar doel: het taboe hierover doorbreken. De komende zes woensdagen wil O...

Olcay & huiselijk geweld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Olcay & huiselijk geweld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Olcay & huiselijk geweld bij Olcay & huiselijk geweld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Olcay & huiselijk geweld. Heb je een uitzending van Olcay & huiselijk geweld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Olcay & huiselijk geweld gemist

Uitzending gemist van Olcay & huiselijk geweld? Hier kun je alle uitzendingen van Olcay & huiselijk geweld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!