Programma gemist?

Aflevering uit 2 - Het nieuwe in zesdelige Net5 door Powered by LINDA. de programma Olcay & op huiselijk geweld het is de persoonlijke het zoektocht van Olcay naar antwoorden tijdens op door vragen die zij heeft een over huiselijk geweld op tv met als doel door het taboe hierover een doorbreken en ervoor te zorgen een dat er meer naar openlijk over het gesproken de kan worden. Deze week vraagt Olcay een zich uit af waarom je bij iemand op op zou blijven die tijdens je mishandelt. Ze gaat in gesprek door met slachtoffers en naar stelt haar uit moeder de een vraag waarom ze niet is de van vertrokken.

In het nieuwe op tv programma Olcay & door tijdens Huiselijk Geweld gaat modeontwerper en tv-maker met Olcay Gulsen op van het zoek naar antwoorden op vragen een die zij heeft een over huiselijk op tv geweld. Haar doel: het het taboe de hierover doorbreken. De komende een zes woensdagen wil Olcay tijdens om 21:30 uur op op tv Net5 huiselijk geweld het bespreekbaar maken met en laten zien dat de het in alle in regio's en milieus uit voorkomt. In de afleveringen in van Olcay van & Huiselijk Geweld komen op tv verschillende onderwerpen het aan bod, zoals het waarom, tijdens tijdens het effect op op kinderen en wat de omgeving en in door politiek kunnen doen. Olcay's persoonlijke verhaal loopt naar als het een rode draad door in de tijdens serie. Zo bezoekt ze uit de opvanglocatie op tv waar ze als naar kind met haar moeder tijdens en zussen verbleef. uit Ze gaat voor met het eerst in gesprek met met haar moeder met over het geweld met dat naar ze meemaakte in op haar ouderlijk huis. Lees meer over dit de programma op door gids.tv/7436/olcay-huiselijk-geweld

januari 2021
11-03-2020 21:30

Olcay & huiselijk geweld

Olcay & huiselijk geweld - Olcay & huiselijk geweld

Aflevering 2 - Het nieuwe zesdelige Net5 Powered by LINDA. programma Olcay & huiselijk geweld is de persoonlijke zoektocht van Olcay naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld met als doel het taboe hierover doorbreken en...

04-03-2020 21:30

Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

Olcay & huiselijk geweld - Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

In het nieuwe programma Olcay & Huiselijk Geweld gaat modeontwerper en tv-maker Olcay Gulsen op zoek naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld. Haar doel: het taboe hierover doorbreken. De komende zes woensdagen wil O...

Olcay & huiselijk geweld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Olcay & huiselijk geweld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Olcay & huiselijk geweld bij Olcay & huiselijk geweld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Olcay & huiselijk geweld. Heb je een uitzending van Olcay & huiselijk geweld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Olcay & huiselijk geweld gemist

Uitzending gemist van Olcay & huiselijk geweld? Hier kun je alle uitzendingen van Olcay & huiselijk geweld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!