Programma gemist?

Wendy van Dijk met op is terug met een een nieuw verborgencameraprogramma. In 'Wie het van laatst lacht' worden van van bekende en onbekende Nederlanders in naar de maling genomen. uit Vanaf vanavond door elke vrijdag van om 20:30 uur op SBS6. Hoe reageren de mensen als ze het zich plots in op van een vreemde, onverwachte het en vaak bizarre situatie bevinden op tv - tijdens terwijl ze zich onbespied wanen? De het tijdens grappen zijn in het hele land tijdens opgenomen. In de de studio kijkt tijdens Wendy, op samen met het publiek - en in natuurlijk met de op door aangevers en de 'slachtoffers' het - naar de van filmpjes. De verborgencameratechnieken van de tegenwoordig naar staan voor niets de en daar maakt dit programma dan uit ook de slim gebruik van. Niemand is in veilig en naar zelfs de meest argwanende met bekende en met onbekende Nederlanders gaan voor het de naar bijl.

april 2021
06-03-2020 20:30

Nieuw: Wie het laatst lacht

Wie het laatst lacht... - Nieuw: Wie het laatst lacht

Wendy van Dijk is terug met een nieuw verborgencameraprogramma. In 'Wie het laatst lacht' worden bekende en onbekende Nederlanders in de maling genomen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. Hoe reageren mensen als ze zich pl...

Wie het laatst lacht... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie het laatst lacht... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie het laatst lacht... bij Wie het laatst lacht... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie het laatst lacht.... Heb je een uitzending van Wie het laatst lacht... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie het laatst lacht... gemist

Uitzending gemist van Wie het laatst lacht...? Hier kun je alle uitzendingen van Wie het laatst lacht... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!