Programma gemist?

Wendy van met Dijk is naar terug met een nieuw verborgencameraprogramma. het In 'Wie het een laatst op lacht' worden bekende en op tv onbekende Nederlanders van in de door maling genomen. Vanaf met vanavond elke vrijdag om 20:30 uur naar op in SBS6. Hoe reageren mensen als van ze door zich plots in een vreemde, onverwachte naar met en vaak bizarre situatie op tv bevinden - terwijl ze van zich onbespied wanen? uit De grappen een zijn in het door hele land opgenomen. door In de tijdens studio kijkt Wendy, op samen met het publiek het - en natuurlijk met de in aangevers en met de 'slachtoffers' - naar uit de filmpjes. De naar verborgencameratechnieken van tegenwoordig op staan voor niets naar en uit daar maakt de dit programma dan een ook slim gebruik van. Niemand van is veilig en in zelfs de meest argwanende uit bekende en van onbekende door Nederlanders gaan voor de uit bijl.

augustus 2020
06-03-2020 20:30

Nieuw: Wie het laatst lacht

Wie het laatst lacht... - Nieuw: Wie het laatst lacht

Wendy van Dijk is terug met een nieuw verborgencameraprogramma. In 'Wie het laatst lacht' worden bekende en onbekende Nederlanders in de maling genomen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. Hoe reageren mensen als ze zich pl...

Wie het laatst lacht... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie het laatst lacht... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie het laatst lacht... bij Wie het laatst lacht... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie het laatst lacht.... Heb je een uitzending van Wie het laatst lacht... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie het laatst lacht... gemist

Uitzending gemist van Wie het laatst lacht...? Hier kun je alle uitzendingen van Wie het laatst lacht... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!