Programma gemist?

Wendy van Dijk de is op tv terug met een nieuw verborgencameraprogramma. met In 'Wie uit het laatst tijdens lacht' worden bekende tijdens en onbekende door Nederlanders in de de maling genomen. Vanaf vanavond op elke vrijdag om 20:30 naar uur op SBS6. Hoe uit reageren een mensen als ze zich plots tijdens in een vreemde, op onverwachte en vaak uit bizarre situatie bevinden uit - terwijl op tv ze zich onbespied wanen? het De op grappen zijn in het van hele land opgenomen. In de de studio naar kijkt Wendy, samen een met het publiek - met en natuurlijk in met de aangevers en de naar 'slachtoffers' naar - naar de tijdens filmpjes. De door verborgencameratechnieken van tegenwoordig staan het voor niets en door daar maakt dit programma de dan een ook slim gebruik van. Niemand met is veilig en zelfs in de naar meest argwanende van bekende en onbekende Nederlanders gaan voor door de door bijl.

maart 2020
06-03-2020 20:30

Nieuw: Wie het laatst lacht

Wie het laatst lacht... - Nieuw: Wie het laatst lacht

Wendy van Dijk is terug met een nieuw verborgencameraprogramma. In 'Wie het laatst lacht' worden bekende en onbekende Nederlanders in de maling genomen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. Hoe reageren mensen als ze zich pl...

Wie het laatst lacht... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie het laatst lacht... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie het laatst lacht... bij Wie het laatst lacht... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie het laatst lacht.... Heb je een uitzending van Wie het laatst lacht... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie het laatst lacht... gemist

Uitzending gemist van Wie het laatst lacht...? Hier kun je alle uitzendingen van Wie het laatst lacht... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!