Programma gemist?

Wendy het van Dijk is in terug met een nieuw het verborgencameraprogramma. In 'Wie het op tv op laatst lacht' worden bekende en onbekende tijdens Nederlanders in het de tijdens maling genomen. Vanaf het vanavond elke vrijdag om 20:30 uur met op door SBS6. Hoe reageren mensen als met ze op tv zich plots in een vreemde, een onverwachte en vaak van bizarre situatie bevinden - door terwijl ze zich tijdens door onbespied wanen? De met grappen zijn in het een hele land een opgenomen. In de studio kijkt op Wendy, samen met in het publiek - en tijdens natuurlijk met de van aangevers uit en de 'slachtoffers' in - naar op tv de filmpjes. De naar verborgencameratechnieken van tegenwoordig staan tijdens voor niets naar en daar maakt dit het programma dan ook slim gebruik het van. Niemand is naar het veilig en zelfs de met meest argwanende bekende door en onbekende Nederlanders in gaan voor de uit bijl.

juli 2021
06-03-2020 20:30

Nieuw: Wie het laatst lacht

Wie het laatst lacht... - Nieuw: Wie het laatst lacht

Wendy van Dijk is terug met een nieuw verborgencameraprogramma. In 'Wie het laatst lacht' worden bekende en onbekende Nederlanders in de maling genomen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. Hoe reageren mensen als ze zich pl...

Wie het laatst lacht... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie het laatst lacht... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie het laatst lacht... bij Wie het laatst lacht... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie het laatst lacht.... Heb je een uitzending van Wie het laatst lacht... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie het laatst lacht... gemist

Uitzending gemist van Wie het laatst lacht...? Hier kun je alle uitzendingen van Wie het laatst lacht... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!