Programma gemist?

In naar het nieuwe programma Waar is uit dat Feestje?! op gaat presentator de Henny Huisman het langs bij allerlei bijzondere in feestjes in Nederland. Van showbizzfeestjes door tot houseparty’s en van van high society gala’s van in tot lokale feestavonden. naar Henny Huisman dompelt zich onder in op tv Neerlands feestgedruis. met Hij van verbaast zich over alle uit gekkigheid en extravaganties in op de meest uiteenlopende op feesten en tijdens partijen. In de eerste aflevering tijdens maakt de Henny kennis met het fenomeen de 'glamourbingo', van mag hij op een de verjaardag van op Frits Barend komen, viert hij met Chinees Nieuwjaar met Gerard op tv van Joling en mag hij door een dagje meelopen met naar schnabbelkoning Dries Roelvink in die in het ene na het andere een feestje op afloopt.

juli 2021
06-03-2020 21:55

Nieuw: Waar is dat Feestje?!

Waar is dat Feestje?! - Nieuw: Waar is dat Feestje?!

In het nieuwe programma Waar is dat Feestje?! gaat presentator Henny Huisman langs bij allerlei bijzondere feestjes in Nederland. Van showbizzfeestjes tot houseparty’s en van high society gala’s tot lokale feestavonden. Henny Huisman dom...

Waar is dat Feestje?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Waar is dat Feestje?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Waar is dat Feestje?! bij Waar is dat Feestje?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Waar is dat Feestje?!. Heb je een uitzending van Waar is dat Feestje?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Waar is dat Feestje?! gemist

Uitzending gemist van Waar is dat Feestje?!? Hier kun je alle uitzendingen van Waar is dat Feestje?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2020 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!