Programma gemist?

In het nieuwe door programma Waar een is dat Feestje?! gaat in presentator Henny op Huisman in langs bij allerlei bijzondere feestjes in op Nederland. Van showbizzfeestjes het tot houseparty’s tijdens en van high van society gala’s in tot lokale feestavonden. Henny Huisman op tv dompelt zich de onder in Neerlands uit feestgedruis. Hij door verbaast zich over alle op tv gekkigheid en de extravaganties op de op meest uiteenlopende feesten en met partijen. In de door eerste aflevering maakt Henny kennis een met het fenomeen het 'glamourbingo', mag uit hij op het de verjaardag van Frits Barend komen, een viert hij Chinees de Nieuwjaar met van Gerard op tv Joling en mag op hij een dagje meelopen het met schnabbelkoning Dries Roelvink in die het tijdens ene na het andere feestje de op afloopt.

augustus 2020
06-03-2020 21:55

Nieuw: Waar is dat Feestje?!

Waar is dat Feestje?! - Nieuw: Waar is dat Feestje?!

In het nieuwe programma Waar is dat Feestje?! gaat presentator Henny Huisman langs bij allerlei bijzondere feestjes in Nederland. Van showbizzfeestjes tot houseparty’s en van high society gala’s tot lokale feestavonden. Henny Huisman dom...

Waar is dat Feestje?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Waar is dat Feestje?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Waar is dat Feestje?! bij Waar is dat Feestje?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Waar is dat Feestje?!. Heb je een uitzending van Waar is dat Feestje?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Waar is dat Feestje?! gemist

Uitzending gemist van Waar is dat Feestje?!? Hier kun je alle uitzendingen van Waar is dat Feestje?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2020 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!