Programma gemist?

In door het nieuwe programma Waar in is dat Feestje?! gaat een presentator Henny van Huisman het langs bij allerlei bijzondere feestjes uit in Nederland. Van showbizzfeestjes tot de op tv houseparty’s en van high society gala’s naar tot lokale op feestavonden. Henny Huisman de dompelt in zich onder in Neerlands feestgedruis. Hij het verbaast zich over naar alle gekkigheid en met op tv extravaganties op de op meest uiteenlopende feesten en het partijen. In de eerste aflevering maakt op Henny kennis in met het met fenomeen 'glamourbingo', mag van hij op de in verjaardag van Frits Barend het komen, de viert hij Chinees Nieuwjaar met tijdens Gerard door Joling en mag hij een op tv dagje meelopen met door schnabbelkoning Dries Roelvink die naar van het ene na het uit andere feestje tijdens afloopt.

maart 2020
06-03-2020 21:55

Nieuw: Waar is dat Feestje?!

Waar is dat Feestje?! - Nieuw: Waar is dat Feestje?!

In het nieuwe programma Waar is dat Feestje?! gaat presentator Henny Huisman langs bij allerlei bijzondere feestjes in Nederland. Van showbizzfeestjes tot houseparty’s en van high society gala’s tot lokale feestavonden. Henny Huisman dom...

Waar is dat Feestje?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Waar is dat Feestje?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Waar is dat Feestje?! bij Waar is dat Feestje?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Waar is dat Feestje?!. Heb je een uitzending van Waar is dat Feestje?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Waar is dat Feestje?! gemist

Uitzending gemist van Waar is dat Feestje?!? Hier kun je alle uitzendingen van Waar is dat Feestje?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2020 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!