Programma gemist?

In het nieuwe de programma Waar het is dat Feestje?! gaat in presentator tijdens Henny Huisman langs bij allerlei een met bijzondere feestjes in Nederland. Van de showbizzfeestjes tot houseparty’s en de van high society gala’s uit tot met lokale feestavonden. Henny Huisman naar dompelt zich onder met in Neerlands feestgedruis. door Hij door verbaast zich over alle gekkigheid naar en op tv extravaganties op de op meest uiteenlopende feesten en partijen. In uit de uit eerste aflevering maakt Henny kennis met door het naar fenomeen 'glamourbingo', mag hij het op naar de verjaardag van van Frits Barend komen, op viert hij Chinees Nieuwjaar van met Gerard Joling met en mag het hij een dagje door meelopen met schnabbelkoning Dries op tv Roelvink die het van ene na op het andere feestje op afloopt.

april 2021
06-03-2020 21:55

Nieuw: Waar is dat Feestje?!

Waar is dat Feestje?! - Nieuw: Waar is dat Feestje?!

In het nieuwe programma Waar is dat Feestje?! gaat presentator Henny Huisman langs bij allerlei bijzondere feestjes in Nederland. Van showbizzfeestjes tot houseparty’s en van high society gala’s tot lokale feestavonden. Henny Huisman dom...

Waar is dat Feestje?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Waar is dat Feestje?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Waar is dat Feestje?! bij Waar is dat Feestje?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Waar is dat Feestje?!. Heb je een uitzending van Waar is dat Feestje?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Waar is dat Feestje?! gemist

Uitzending gemist van Waar is dat Feestje?!? Hier kun je alle uitzendingen van Waar is dat Feestje?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2020 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!