Programma gemist?

In uit het nieuwe programma tijdens Waar is dat Feestje?! gaat naar presentator naar Henny Huisman het langs bij allerlei de bijzondere feestjes in Nederland. Van showbizzfeestjes een tot houseparty’s met en van high de society gala’s tot lokale de feestavonden. op tv Henny Huisman dompelt zich door onder in Neerlands op tv feestgedruis. Hij verbaast van zich over alle gekkigheid door en extravaganties op het de meest uiteenlopende feesten een naar en partijen. In de op eerste aflevering maakt Henny de kennis met het fenomeen 'glamourbingo', in mag tijdens hij op uit de verjaardag van van Frits Barend komen, het viert hij Chinees Nieuwjaar met tijdens Gerard Joling en mag op tv hij een dagje de meelopen met schnabbelkoning met Dries op tv Roelvink die het ene van na door het andere feestje met afloopt.

november 2020
06-03-2020 21:55

Nieuw: Waar is dat Feestje?!

Waar is dat Feestje?! - Nieuw: Waar is dat Feestje?!

In het nieuwe programma Waar is dat Feestje?! gaat presentator Henny Huisman langs bij allerlei bijzondere feestjes in Nederland. Van showbizzfeestjes tot houseparty’s en van high society gala’s tot lokale feestavonden. Henny Huisman dom...

Waar is dat Feestje?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Waar is dat Feestje?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Waar is dat Feestje?! bij Waar is dat Feestje?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Waar is dat Feestje?!. Heb je een uitzending van Waar is dat Feestje?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Waar is dat Feestje?! gemist

Uitzending gemist van Waar is dat Feestje?!? Hier kun je alle uitzendingen van Waar is dat Feestje?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2020 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!