Programma gemist?

In naar een paardenhouderij wordt het vertrapte met op lichaam van Viviane Chen aangetroffen de in de van stal van dekhengst Marius. het Een ongeluk? Of een wil met iemand het op een tijdens ongeluk laten lijken? door Het onderzoek leidt Liese op tv Meerhout naar het een Chinees restaurant en een met door illegale handel in een peperduur op poeder.

In uit de Antwerpse haven wordt op het lichaam van gevonden van een een freelancejournalist. De dader liet het een naar speelgoedpopje achter. Als tijdens enkele dagen later van bij een nieuwe de moord alweer een popje wordt aangetroffen, van rijst het tijdens vermoeden dat er een uit seriemoordenaar aan het in werk een is... De eigenzinnige op tv commissaris Liese Meerhout gelooft daar op tv met niet in en gaat met van haar team koortsachtig op uit een zoek naar een link tussen een de met slachtoffers...

april 2020
08-03-2020 19:02

Dim sum

Coppers - Dim sum

In een paardenhouderij wordt het vertrapte lichaam van Viviane Chen aangetroffen in de stal van dekhengst Marius. Een ongeluk? Of wil iemand het op een ongeluk laten lijken? Het onderzoek leidt Liese Meerhout naar een Chinees restaurant en ...

08-03-2020 18:03

Ato

Coppers - Ato

In de Antwerpse haven wordt het lichaam gevonden van een freelancejournalist. De dader liet een speelgoedpopje achter. Als enkele dagen later bij een nieuwe moord alweer een popje wordt aangetroffen, rijst het vermoeden dat er een seriemoor...

Coppers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Coppers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Coppers bij Coppers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Coppers. Heb je een uitzending van Coppers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Coppers gemist

Belgische politieserie die zich afspeelt in Antwerpen. De eigenzinnige commissaris Liese Meerhout gaat op zoek naar gerechtigheid en wordt in haar werk bijgestaan door hoofdinspecteur Michel Masson.

Uitzending gemist van Coppers? Hier kun je alle uitzendingen van Coppers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!