Programma gemist?

In op een paardenhouderij wordt door het vertrapte in lichaam van Viviane van Chen aangetroffen in tijdens de stal van dekhengst Marius. uit Een ongeluk? tijdens Of wil iemand van het op een ongeluk door laten uit lijken? Het onderzoek leidt in Liese Meerhout naar naar een Chinees op tv restaurant en een illegale uit handel in een op tv peperduur poeder.

In door de Antwerpse de haven wordt het lichaam gevonden met van de een freelancejournalist. De dader op liet een speelgoedpopje achter. uit Als enkele dagen later met bij van een nieuwe moord alweer een een popje wordt de aangetroffen, rijst een het vermoeden de dat er een naar seriemoordenaar aan het werk naar is... De eigenzinnige commissaris Liese uit Meerhout gelooft daar tijdens niet in en naar in gaat met haar team koortsachtig het op van zoek naar een link tussen naar de op tv slachtoffers...

april 2021
08-03-2020 19:02

Dim sum

Coppers - Dim sum

In een paardenhouderij wordt het vertrapte lichaam van Viviane Chen aangetroffen in de stal van dekhengst Marius. Een ongeluk? Of wil iemand het op een ongeluk laten lijken? Het onderzoek leidt Liese Meerhout naar een Chinees restaurant en ...

08-03-2020 18:03

Ato

Coppers - Ato

In de Antwerpse haven wordt het lichaam gevonden van een freelancejournalist. De dader liet een speelgoedpopje achter. Als enkele dagen later bij een nieuwe moord alweer een popje wordt aangetroffen, rijst het vermoeden dat er een seriemoor...

Coppers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Coppers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Coppers bij Coppers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Coppers. Heb je een uitzending van Coppers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Coppers gemist

Belgische politieserie die zich afspeelt in Antwerpen. De eigenzinnige commissaris Liese Meerhout gaat op zoek naar gerechtigheid en wordt in haar werk bijgestaan door hoofdinspecteur Michel Masson.

Uitzending gemist van Coppers? Hier kun je alle uitzendingen van Coppers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!