Programma gemist?

In een van paardenhouderij wordt het vertrapte op lichaam van naar Viviane Chen aangetroffen in op tv de stal van naar dekhengst van Marius. Een ongeluk? Of wil een een iemand het op uit een ongeluk laten lijken? Het op onderzoek leidt Liese de Meerhout met naar een Chinees door restaurant en een illegale handel van in een peperduur het poeder.

In de Antwerpse naar haven op wordt het lichaam gevonden naar van een freelancejournalist. op De dader liet een op tv tijdens speelgoedpopje achter. Als enkele dagen later het bij een nieuwe met moord alweer het een popje wordt aangetroffen, het rijst het het vermoeden dat in er een seriemoordenaar aan in het werk is... het De eigenzinnige commissaris Liese op tv Meerhout gelooft daar het op tv niet in en gaat met door haar team koortsachtig op van zoek een naar een de link tussen de op tv slachtoffers...

december 2020
08-03-2020 19:02

Dim sum

Coppers - Dim sum

In een paardenhouderij wordt het vertrapte lichaam van Viviane Chen aangetroffen in de stal van dekhengst Marius. Een ongeluk? Of wil iemand het op een ongeluk laten lijken? Het onderzoek leidt Liese Meerhout naar een Chinees restaurant en ...

08-03-2020 18:03

Ato

Coppers - Ato

In de Antwerpse haven wordt het lichaam gevonden van een freelancejournalist. De dader liet een speelgoedpopje achter. Als enkele dagen later bij een nieuwe moord alweer een popje wordt aangetroffen, rijst het vermoeden dat er een seriemoor...

Coppers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Coppers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Coppers bij Coppers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Coppers. Heb je een uitzending van Coppers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Coppers gemist

Belgische politieserie die zich afspeelt in Antwerpen. De eigenzinnige commissaris Liese Meerhout gaat op zoek naar gerechtigheid en wordt in haar werk bijgestaan door hoofdinspecteur Michel Masson.

Uitzending gemist van Coppers? Hier kun je alle uitzendingen van Coppers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!