Programma gemist?

In een paardenhouderij door wordt door het vertrapte lichaam de van Viviane Chen aangetroffen in op tv de stal het van dekhengst Marius. op Een ongeluk? op tv Of wil op tv iemand het op een ongeluk een laten lijken? Het door onderzoek leidt Liese Meerhout een naar een Chinees door in restaurant en een illegale handel in de een door peperduur poeder.

In de naar Antwerpse naar haven wordt het lichaam van gevonden van op een freelancejournalist. De dader liet op een speelgoedpopje achter. door Als enkele dagen later naar bij een een nieuwe uit moord alweer een in popje wordt aangetroffen, met rijst het vermoeden dat er een een een seriemoordenaar aan het werk door is... De eigenzinnige commissaris Liese door Meerhout gelooft daar door niet van in en gaat met haar van team koortsachtig de op zoek naar het een link tussen de op tv het slachtoffers...

juli 2021
08-03-2020 19:02

Dim sum

Coppers - Dim sum

In een paardenhouderij wordt het vertrapte lichaam van Viviane Chen aangetroffen in de stal van dekhengst Marius. Een ongeluk? Of wil iemand het op een ongeluk laten lijken? Het onderzoek leidt Liese Meerhout naar een Chinees restaurant en ...

08-03-2020 18:03

Ato

Coppers - Ato

In de Antwerpse haven wordt het lichaam gevonden van een freelancejournalist. De dader liet een speelgoedpopje achter. Als enkele dagen later bij een nieuwe moord alweer een popje wordt aangetroffen, rijst het vermoeden dat er een seriemoor...

Coppers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Coppers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Coppers bij Coppers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Coppers. Heb je een uitzending van Coppers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Coppers gemist

Belgische politieserie die zich afspeelt in Antwerpen. De eigenzinnige commissaris Liese Meerhout gaat op zoek naar gerechtigheid en wordt in haar werk bijgestaan door hoofdinspecteur Michel Masson.

Uitzending gemist van Coppers? Hier kun je alle uitzendingen van Coppers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!