Programma gemist?

In een paardenhouderij een wordt het vertrapte op tv lichaam naar van Viviane Chen naar aangetroffen in uit de stal van dekhengst in Marius. Een ongeluk? Of wil naar iemand het uit op een ongeluk laten door op lijken? Het onderzoek leidt Liese naar Meerhout naar op een Chinees restaurant en een op tv illegale met handel in een peperduur een poeder.

In de een Antwerpse tijdens haven wordt het door lichaam gevonden van op tv een freelancejournalist. De dader liet een de speelgoedpopje achter. een Als enkele dagen later tijdens bij het een nieuwe moord alweer een op tv uit popje wordt aangetroffen, het rijst het vermoeden dat er een van door seriemoordenaar aan het tijdens werk is... De met eigenzinnige commissaris Liese Meerhout gelooft het daar naar niet in en uit gaat met haar team een koortsachtig op zoek naar een de link een tussen de in slachtoffers...

januari 2021
08-03-2020 19:02

Dim sum

Coppers - Dim sum

In een paardenhouderij wordt het vertrapte lichaam van Viviane Chen aangetroffen in de stal van dekhengst Marius. Een ongeluk? Of wil iemand het op een ongeluk laten lijken? Het onderzoek leidt Liese Meerhout naar een Chinees restaurant en ...

08-03-2020 18:03

Ato

Coppers - Ato

In de Antwerpse haven wordt het lichaam gevonden van een freelancejournalist. De dader liet een speelgoedpopje achter. Als enkele dagen later bij een nieuwe moord alweer een popje wordt aangetroffen, rijst het vermoeden dat er een seriemoor...

Coppers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Coppers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Coppers bij Coppers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Coppers. Heb je een uitzending van Coppers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Coppers gemist

Belgische politieserie die zich afspeelt in Antwerpen. De eigenzinnige commissaris Liese Meerhout gaat op zoek naar gerechtigheid en wordt in haar werk bijgestaan door hoofdinspecteur Michel Masson.

Uitzending gemist van Coppers? Hier kun je alle uitzendingen van Coppers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 19:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!