Programma gemist?

In het op tv nieuwe door programma Briljant! krijgen creatieve de geesten en briljante uitvinders de het kans het om hun concepten voor een tijdens in beter, schoner en socialer Nederland in te in pitchen bij experts. Elke maandag om het 21:25 uur op de uit RTL 4. Presentator John Williams is op tv elke week op een het de andere locatie waar innovatieve denkers hun op tv uitvindingen tijdens en oplossingen op voor maatschappelijke problemen door presenteren. Aan het eind het van elke aflevering uit wordt het briljantste concept door door het publiek beloond naar met een geldprijs naar naar van 10 duizend tijdens euro. Het programma gaat van op zoek naar oplossingen voor de het problemen naar van de moderne wereld. op De experts de beoordelen de concepten een op haalbaarheid, de originaliteit en presentatie. Wat er voorbijkomt: op tv onder andere naar kweekvleesburgers, apps naar voor het upcyclen een van tweedehands kleding, natuurlijke batterijen op voor naar pacemakers en dynamostroken op tv op de met snelweg.

november 2020
09-03-2020 21:24

Nieuw: Briljant!

Briljant! - Nieuw: Briljant!

In het nieuwe programma Briljant! krijgen creatieve geesten en briljante uitvinders de kans om hun concepten voor een beter, schoner en socialer Nederland te pitchen bij experts. Elke maandag om 21:25 uur op RTL 4. Presentator John Willi...

Briljant! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Briljant! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Briljant! bij Briljant! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Briljant!. Heb je een uitzending van Briljant! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Briljant! gemist

Programma waarin creatieve geesten en briljante uitvinders de kans krijgen om hun concepten voor een beter, schoner en socialer Nederland te pitchen bij experts. Elke aflevering wordt op een andere locatie opgenomen en aan het eind van elke aflevering wordt het meest briljante concept door het publiek beloond met een geldprijs van 10.000 euro.

Uitzending gemist van Briljant!? Hier kun je alle uitzendingen van Briljant! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!