Programma gemist?

In met het nieuwe programma Briljant! krijgen op van creatieve geesten en briljante tijdens uitvinders de kans om met hun concepten voor van een beter, in schoner en uit socialer Nederland te pitchen bij experts. naar Elke naar maandag om 21:25 uur op op RTL uit 4. Presentator John Williams een is elke van week op een andere op tv locatie waar innovatieve denkers hun op uitvindingen en van oplossingen de voor maatschappelijke problemen presenteren. Aan van het in eind van elke aflevering in wordt het briljantste concept door het het publiek beloond uit met de een geldprijs met van 10 duizend euro. Het programma gaat op op van zoek naar door oplossingen voor de problemen van de in moderne wereld. tijdens De experts de beoordelen de de concepten op haalbaarheid, tijdens originaliteit en presentatie. Wat een er voorbijkomt: onder op tv andere kweekvleesburgers, apps van voor het upcyclen van in tweedehands door kleding, natuurlijke batterijen voor pacemakers en door dynamostroken op de van uit snelweg.

augustus 2020
09-03-2020 21:24

Nieuw: Briljant!

Briljant! - Nieuw: Briljant!

In het nieuwe programma Briljant! krijgen creatieve geesten en briljante uitvinders de kans om hun concepten voor een beter, schoner en socialer Nederland te pitchen bij experts. Elke maandag om 21:25 uur op RTL 4. Presentator John Willi...

Briljant! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Briljant! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Briljant! bij Briljant! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Briljant!. Heb je een uitzending van Briljant! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Briljant! gemist

Programma waarin creatieve geesten en briljante uitvinders de kans krijgen om hun concepten voor een beter, schoner en socialer Nederland te pitchen bij experts. Elke aflevering wordt op een andere locatie opgenomen en aan het eind van elke aflevering wordt het meest briljante concept door het publiek beloond met een geldprijs van 10.000 euro.

Uitzending gemist van Briljant!? Hier kun je alle uitzendingen van Briljant! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!