Programma gemist?

In het nieuwe een programma de Briljant! krijgen een creatieve geesten en briljante de uitvinders de kans om hun uit concepten van voor een beter, schoner in en socialer Nederland met te pitchen op bij experts. Elke maandag in om 21:25 uur naar op RTL van 4. Presentator John in Williams is elke op tv week op een andere locatie waar op naar innovatieve denkers hun uitvindingen en door oplossingen voor maatschappelijke problemen van met presenteren. Aan het eind van elke het door aflevering wordt het briljantste concept door van het uit publiek beloond met in een geldprijs van in 10 duizend euro. Het naar programma gaat op naar zoek naar oplossingen voor een de problemen van met de moderne wereld. op De van experts beoordelen de door concepten op haalbaarheid, originaliteit de en presentatie. Wat er op tv voorbijkomt: onder andere kweekvleesburgers, een apps het voor het de upcyclen van tweedehands kleding, natuurlijke batterijen op voor het pacemakers en dynamostroken een op de een snelweg.

juli 2021
09-03-2020 21:24

Nieuw: Briljant!

Briljant! - Nieuw: Briljant!

In het nieuwe programma Briljant! krijgen creatieve geesten en briljante uitvinders de kans om hun concepten voor een beter, schoner en socialer Nederland te pitchen bij experts. Elke maandag om 21:25 uur op RTL 4. Presentator John Willi...

Briljant! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Briljant! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Briljant! bij Briljant! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Briljant!. Heb je een uitzending van Briljant! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Briljant! gemist

Programma waarin creatieve geesten en briljante uitvinders de kans krijgen om hun concepten voor een beter, schoner en socialer Nederland te pitchen bij experts. Elke aflevering wordt op een andere locatie opgenomen en aan het eind van elke aflevering wordt het meest briljante concept door het publiek beloond met een geldprijs van 10.000 euro.

Uitzending gemist van Briljant!? Hier kun je alle uitzendingen van Briljant! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!