Programma gemist?

In het nieuwe in de programma Briljant! krijgen creatieve geesten naar en briljante door uitvinders de tijdens kans om hun concepten tijdens voor een van beter, schoner en socialer Nederland van te pitchen bij experts. een Elke maandag in om 21:25 uur op de RTL 4. Presentator een John Williams van is elke week op een een andere locatie door waar innovatieve denkers hun in uitvindingen en oplossingen de voor maatschappelijke op problemen presenteren. Aan van het door eind van elke van aflevering wordt het briljantste door concept door het publiek het beloond met een geldprijs door van 10 door duizend euro. Het programma gaat op op zoek de naar uit oplossingen voor de door problemen van de met moderne wereld. De experts beoordelen van de concepten op in haalbaarheid, op originaliteit en presentatie. van Wat er voorbijkomt: op tv onder andere kweekvleesburgers, apps voor het de uit upcyclen van tweedehands tijdens kleding, natuurlijke batterijen voor tijdens pacemakers en dynamostroken het op de door snelweg.

maart 2020
09-03-2020 21:24

Nieuw: Briljant!

Briljant! - Nieuw: Briljant!

In het nieuwe programma Briljant! krijgen creatieve geesten en briljante uitvinders de kans om hun concepten voor een beter, schoner en socialer Nederland te pitchen bij experts. Elke maandag om 21:25 uur op RTL 4. Presentator John Willi...

Briljant! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Briljant! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Briljant! bij Briljant! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Briljant!. Heb je een uitzending van Briljant! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Briljant! gemist

Programma waarin creatieve geesten en briljante uitvinders de kans krijgen om hun concepten voor een beter, schoner en socialer Nederland te pitchen bij experts. Elke aflevering wordt op een andere locatie opgenomen en aan het eind van elke aflevering wordt het meest briljante concept door het publiek beloond met een geldprijs van 10.000 euro.

Uitzending gemist van Briljant!? Hier kun je alle uitzendingen van Briljant! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!