Programma gemist?

In het op nieuwe programma Briljant! de krijgen creatieve op tv geesten en in briljante uitvinders de de kans om hun concepten van voor een naar beter, schoner en socialer Nederland te van naar pitchen bij experts. Elke in maandag om 21:25 uur op op op tv RTL 4. Presentator John Williams is elke tijdens uit week op een andere locatie uit waar van innovatieve denkers hun uitvindingen en van oplossingen voor maatschappelijke problemen op tv uit presenteren. Aan het van eind van elke aflevering wordt het het briljantste naar concept door tijdens het publiek beloond met een een geldprijs van op 10 duizend euro. Het programma een gaat op zoek uit naar oplossingen voor het de de problemen van de moderne wereld. De van experts beoordelen de uit concepten op haalbaarheid, een originaliteit en van presentatie. Wat er van voorbijkomt: onder de andere kweekvleesburgers, apps voor in het upcyclen van tweedehands in kleding, van natuurlijke batterijen voor pacemakers de en dynamostroken een op de met snelweg.

april 2021
09-03-2020 21:24

Nieuw: Briljant!

Briljant! - Nieuw: Briljant!

In het nieuwe programma Briljant! krijgen creatieve geesten en briljante uitvinders de kans om hun concepten voor een beter, schoner en socialer Nederland te pitchen bij experts. Elke maandag om 21:25 uur op RTL 4. Presentator John Willi...

Briljant! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Briljant! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Briljant! bij Briljant! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Briljant!. Heb je een uitzending van Briljant! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Briljant! gemist

Programma waarin creatieve geesten en briljante uitvinders de kans krijgen om hun concepten voor een beter, schoner en socialer Nederland te pitchen bij experts. Elke aflevering wordt op een andere locatie opgenomen en aan het eind van elke aflevering wordt het meest briljante concept door het publiek beloond met een geldprijs van 10.000 euro.

Uitzending gemist van Briljant!? Hier kun je alle uitzendingen van Briljant! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!