Programma gemist?

I Was tijdens Feeling het Epic - The op tv Vampire Diaries trekt je volledig mee in in een de sexy, dramatisch uit en mysterieus verhaal op tv over de twee vampierbroers op Stefan door en Damon; de uit één goed, de op ander slecht. Met het lot van het Mystic Falls in op het spel, moeten van Stefan een en Damon met hun in grootste in vijand vechten voor de laatste van battle.

We're naar Planning a op June Wedding - in The Vampire Diaries trekt tijdens je volledig mee uit in een sexy, in dramatisch en mysterieus verhaal over het de twee op vampierbroers Stefan en van Damon; het de één goed, de ander het slecht. Een bruiloft uit is snel gepland zodat naar Damon en naar Stefan een gevaarlijke naar vijand naar de buiten kunnen van lokken.

It's uit Been a Hell of a tijdens Ride tijdens - The een Vampire Diaries trekt een je volledig mee in een sexy, op tv dramatisch en mysterieus uit op verhaal over de tijdens twee vampierbroers Stefan en Damon; door de één goed, de een ander in slecht. Damon en Stefan bundelen door tijdens hun krachten tegen Cade met om Elena's kist te van beschermen, terwijl Caroline en tijdens Alaric met omgaan met op de groeiende krachten het van hun dochters.

The Lies uit Will naar Catch Up With You van - The de Vampire Diaries trekt je tijdens volledig mee in een met sexy, van dramatisch en mysterieus verhaal op over de op twee vampierbroers Stefan en Damon; tijdens de één goed, de door ander het slecht. Damon en Alaric worden van geconfronteerd met met een oude vijand naar nadat ze een wapen de de hebben gevonden dat Cade zou het kunnen het doden.

You op Made A Choice to Be met Good - The door Vampire Diaries een trekt je naar volledig mee in een door sexy, naar dramatisch en mysterieus verhaal de over de twee met vampierbroers Stefan en Damon; de op één goed, de het ander slecht. Cade naar keert het terug naar Mystic Falls een met nieuwe opdrachten uit voor Damon en in Stefan die door elk leiden een tot ondenkbare gevolgen.

Nostalgia's uit a Bitch - The met Vampire Diaries trekt van je een volledig mee in een sexy, met dramatisch en mysterieus tijdens verhaal over de de twee naar vampierbroers Stefan en Damon; de in één goed, de het ander slecht. een Caroline en Bonnie komen met Damons geest een binnen en beseffen tijdens dat Stefan de met sleutel is tot zijn lot. op Sybill concurreert met naar haar zus naar voor controle over de het naar bel.

The Simple met Intimacy of met the Near Touch - The het Vampire Diaries trekt door met je volledig mee in een sexy, naar dramatisch en mysterieus met verhaal over de met twee vampierbroers een Stefan tijdens en Damon; de op tv één goed, de ander in slecht. Mystic Falls wordt begroet naar door een een traditionele viering en de ook twee roekeloze broers. op Caroline blijft de ontkennen over de op tv toekomst.

We Have History van Together - The het Vampire Diaries op trekt je volledig naar mee in een sexy, de dramatisch en door mysterieus verhaal over een de twee vampierbroers Stefan naar en Damon; door de één goed, de op ander tijdens slecht. Stefan en Damon wonen een een supportgroep door voor woedebeheer bij in en zijn op tijdens zoek naar van hun volgende het slachtoffer.

juli 2020
01-11-2019 00:25

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

I Was Feeling Epic - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Met het lot van Mystic Falls op het spel, moeten Stefan e...

25-10-2019 00:25

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

We're Planning a June Wedding - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Een bruiloft is snel gepland zodat Damon en St...

18-10-2019 00:10

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

It's Been a Hell of a Ride - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Damon en Stefan bundelen hun krachten tegen Cade ...

11-10-2019 00:30

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

The Lies Will Catch Up With You - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Damon en Alaric worden geconfronteerd met ee...

27-09-2019 00:05

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

You Made A Choice to Be Good - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Cade keert terug naar Mystic Falls met nieuwe o...

20-09-2019 00:05

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

Nostalgia's a Bitch - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Caroline en Bonnie komen Damons geest binnen en beseffen...

13-09-2019 00:45

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

The Simple Intimacy of the Near Touch - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Mystic Falls wordt begroet door een tr...

06-09-2019 00:35

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

We Have History Together - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Stefan en Damon wonen een supportgroep voor woedebe...

The Vampire Diaries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Vampire Diaries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Vampire Diaries bij The Vampire Diaries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Vampire Diaries. Heb je een uitzending van The Vampire Diaries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Vampire Diaries gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van The Vampire Diaries, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van The Vampire Diaries gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van The Vampire Diaries? Hier kun je alle uitzendingen van The Vampire Diaries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!