Programma gemist?

I Was Feeling op op tv Epic - The Vampire op tv Diaries trekt je op tv volledig mee tijdens in een sexy, dramatisch en mysterieus met op tv verhaal over de twee uit vampierbroers Stefan uit en Damon; de één goed, op tv de ander een slecht. Met het lot van tijdens Mystic Falls op het de het spel, moeten Stefan en Damon naar de met hun grootste vijand vechten voor uit de een laatste battle.

We're Planning a uit June op Wedding - The Vampire het Diaries op trekt je volledig mee in de een sexy, dramatisch en op mysterieus verhaal de over de twee vampierbroers van Stefan en op Damon; de de één goed, de de ander slecht. Een bruiloft is van in snel gepland zodat met Damon en Stefan een uit gevaarlijke vijand naar buiten een kunnen de lokken.

It's door Been a Hell of op tv a Ride op tv - The Vampire Diaries trekt door je uit volledig mee in op tv een sexy, de dramatisch en mysterieus verhaal op over de twee vampierbroers uit Stefan en uit Damon; de door één goed, de ander slecht. Damon tijdens door en Stefan bundelen hun krachten tegen door uit Cade om Elena's door kist te beschermen, terwijl van Caroline en Alaric in omgaan met de op groeiende krachten van hun van dochters.

The tijdens Lies Will Catch tijdens Up With You met - The door Vampire Diaries trekt je de volledig mee in een in sexy, dramatisch het en mysterieus verhaal over in de twee vampierbroers uit Stefan en tijdens Damon; de één goed, een de ander slecht. met Damon met en Alaric worden geconfronteerd door met een oude vijand nadat in ze een een wapen hebben gevonden dat naar Cade de zou kunnen door doden.

You Made van A Choice to een Be Good - een The Vampire Diaries trekt tijdens je volledig in mee door in een sexy, dramatisch en mysterieus op tv verhaal over het de twee vampierbroers Stefan op en Damon; de op tv één goed, de met ander slecht. naar Cade keert terug het naar op Mystic Falls met nieuwe een opdrachten voor Damon uit en Stefan op tv die elk leiden tot ondenkbare in gevolgen.

Nostalgia's in a Bitch - het The Vampire Diaries trekt je tijdens volledig in mee in een sexy, op tv dramatisch en mysterieus uit verhaal over naar de twee vampierbroers Stefan tijdens en van Damon; de één goed, de ander door op tv slecht. Caroline en Bonnie komen met Damons geest binnen en in beseffen naar dat Stefan van de sleutel is tot zijn door lot. op Sybill concurreert met haar zus het voor controle over een de het bel.

The van Simple Intimacy of in the Near Touch - The een Vampire uit Diaries trekt je volledig op mee in een sexy, het dramatisch en mysterieus tijdens verhaal over de in met twee vampierbroers Stefan naar en Damon; de de één goed, de de ander slecht. Mystic Falls wordt op tv begroet door in een traditionele viering tijdens en ook twee roekeloze in broers. Caroline blijft ontkennen door het over de toekomst.

We Have History de van Together - The Vampire Diaries trekt in je volledig mee een in een sexy, een de dramatisch en mysterieus verhaal over op tv de op twee vampierbroers Stefan en Damon; in de door één goed, de ander het slecht. Stefan en Damon wonen van een supportgroep in voor op tv woedebeheer bij en zijn op zoek een naar hun volgende uit op slachtoffer.

februari 2020
01-11-2019 00:25

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

I Was Feeling Epic - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Met het lot van Mystic Falls op het spel, moeten Stefan e...

25-10-2019 00:25

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

We're Planning a June Wedding - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Een bruiloft is snel gepland zodat Damon en St...

18-10-2019 00:10

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

It's Been a Hell of a Ride - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Damon en Stefan bundelen hun krachten tegen Cade ...

11-10-2019 00:30

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

The Lies Will Catch Up With You - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Damon en Alaric worden geconfronteerd met ee...

27-09-2019 00:05

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

You Made A Choice to Be Good - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Cade keert terug naar Mystic Falls met nieuwe o...

20-09-2019 00:05

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

Nostalgia's a Bitch - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Caroline en Bonnie komen Damons geest binnen en beseffen...

13-09-2019 00:45

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

The Simple Intimacy of the Near Touch - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Mystic Falls wordt begroet door een tr...

06-09-2019 00:35

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

We Have History Together - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Stefan en Damon wonen een supportgroep voor woedebe...

The Vampire Diaries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Vampire Diaries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Vampire Diaries bij The Vampire Diaries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Vampire Diaries. Heb je een uitzending van The Vampire Diaries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Vampire Diaries gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van The Vampire Diaries, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van The Vampire Diaries gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van The Vampire Diaries? Hier kun je alle uitzendingen van The Vampire Diaries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!