Programma gemist?

I Was Feeling door Epic - The een Vampire Diaries trekt uit je op tv volledig mee in een sexy, het dramatisch en mysterieus een verhaal over de uit twee vampierbroers het Stefan een en Damon; de van één goed, de ander met slecht. Met het lot van op tv Mystic Falls op met een het spel, moeten Stefan naar en Damon met hun grootste naar vijand door vechten voor de laatste op battle.

We're Planning in a June Wedding - uit The Vampire Diaries uit het trekt je volledig mee in op een op tv sexy, dramatisch en mysterieus uit verhaal over de twee door vampierbroers Stefan in en Damon; de in één goed, de ander slecht. van Een tijdens bruiloft is snel naar gepland zodat Damon en op Stefan een gevaarlijke vijand een naar buiten kunnen door het lokken.

It's Been a met een Hell of a Ride - The in Vampire Diaries trekt tijdens op tv je volledig mee in in een sexy, dramatisch en mysterieus op tv verhaal het over de twee vampierbroers het Stefan naar en Damon; de op tv één goed, de ander slecht. Damon naar en Stefan op bundelen hun het krachten tegen Cade om de Elena's uit kist te beschermen, terwijl een Caroline en Alaric het omgaan met de groeiende het krachten van de hun dochters.

The Lies van Will het Catch Up With You een - The een Vampire Diaries trekt je uit volledig mee in een sexy, het dramatisch en mysterieus in verhaal over op de twee tijdens vampierbroers Stefan en Damon; het de één goed, in de ander slecht. het Damon op en Alaric worden geconfronteerd met een op tv oude tijdens vijand nadat ze in een wapen hebben naar gevonden dat Cade zou kunnen met met doden.

You Made A het uit Choice to Be Good op - The Vampire Diaries trekt de door je volledig mee in in een sexy, dramatisch en het mysterieus het verhaal over de twee vampierbroers door Stefan en Damon; naar de één goed, de op ander slecht. uit Cade keert terug uit naar met Mystic Falls met nieuwe opdrachten tijdens voor uit Damon en Stefan die elk de leiden tot ondenkbare op tv gevolgen.

Nostalgia's a Bitch de met - The Vampire een Diaries trekt je volledig naar mee in een sexy, in dramatisch en van mysterieus verhaal over op tv de twee vampierbroers Stefan in en Damon; uit de één goed, de de ander slecht. Caroline en naar Bonnie met komen Damons in geest binnen en op beseffen dat Stefan uit de sleutel is van tot zijn lot. met Sybill concurreert met haar zus voor een controle uit over de uit bel.

The op tv Simple Intimacy of the het Near Touch - op tv The het Vampire Diaries trekt je volledig mee naar op tv in een sexy, de dramatisch en mysterieus verhaal over tijdens de twee vampierbroers tijdens Stefan en het Damon; de één goed, de op tv op tv ander slecht. Mystic uit Falls wordt begroet door van een traditionele viering met en ook twee tijdens roekeloze broers. Caroline blijft ontkennen de over de de toekomst.

We Have History op tv op tv Together - The Vampire Diaries trekt door je volledig mee uit tijdens in een sexy, dramatisch de en mysterieus verhaal over met de twee vampierbroers Stefan van van en Damon; de één op tv goed, de ander met slecht. Stefan en door Damon wonen een supportgroep voor in woedebeheer bij op en zijn op zoek in naar hun volgende het op tv slachtoffer.

december 2021
01-11-2019 00:25

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

I Was Feeling Epic - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Met het lot van Mystic Falls op het spel, moeten Stefan e...

25-10-2019 00:25

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

We're Planning a June Wedding - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Een bruiloft is snel gepland zodat Damon en St...

18-10-2019 00:10

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

It's Been a Hell of a Ride - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Damon en Stefan bundelen hun krachten tegen Cade ...

11-10-2019 00:30

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

The Lies Will Catch Up With You - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Damon en Alaric worden geconfronteerd met ee...

27-09-2019 00:05

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

You Made A Choice to Be Good - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Cade keert terug naar Mystic Falls met nieuwe o...

20-09-2019 00:05

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

Nostalgia's a Bitch - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Caroline en Bonnie komen Damons geest binnen en beseffen...

13-09-2019 00:45

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

The Simple Intimacy of the Near Touch - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Mystic Falls wordt begroet door een tr...

06-09-2019 00:35

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries - The Vampire Diaries

We Have History Together - The Vampire Diaries trekt je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterieus verhaal over de twee vampierbroers Stefan en Damon; de één goed, de ander slecht. Stefan en Damon wonen een supportgroep voor woedebe...

The Vampire Diaries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Vampire Diaries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Vampire Diaries bij The Vampire Diaries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Vampire Diaries. Heb je een uitzending van The Vampire Diaries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Vampire Diaries gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van The Vampire Diaries, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van The Vampire Diaries gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van The Vampire Diaries? Hier kun je alle uitzendingen van The Vampire Diaries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!