Programma gemist?

Concertregistratie rond een de historisch optreden in uit New naar York van meervoudig Grammy op tv Award-winnaar Michael Bublé. door Het concert is het een van uit de grootste met shows uit de carrière van de Bublé. Enkele hoogtepunten zijn naar door Leonard Cohen's I'm your man, de uit romantische klassieker Me in and naar mrs. Jones en zijn hitsingles de Home, van Everything en tijdens Lost. Met unieke beelden op tv als Bublé's uit terugkeer naar de van Blue Note Club, waar hij zeven het jaar geleden van voor het eerst optrad van als van nog onbekende zanger. De Michael met Bublé van tour duurde twee tijdens jaar en trok meer dan met een miljoen fans op tijdens wereldwijd.

Concertregistratie rond uit een historisch door optreden in New York met van meervoudig op tv Grammy Award-winnaar Michael Bublé. op Het concert door is een van de grootste in shows uit de een een carrière van Bublé. Enkele hoogtepunten een zijn Leonard Cohen's op tv I'm your uit man, de op tv romantische klassieker Me and mrs. Jones in en het zijn hitsingles op tv Home, Everything en Lost. Met unieke het beelden als Bublé's naar terugkeer een naar de Blue Note Club, een waar op tv hij zeven jaar met geleden voor het door eerst optrad als nog onbekende uit zanger. uit De Michael op tv Bublé tour duurde twee jaar in en trok meer dan door het een miljoen fans van wereldwijd.

september 2020
23-05-2010 23:55

Aflevering 2

Michael Bublé in concert - Aflevering 2

Concertregistratie rond een historisch optreden in New York van meervoudig Grammy Award-winnaar Michael Bublé. Het concert is een van de grootste shows uit de carrière van Bublé. Enkele hoogtepunten zijn Leonard Cohen's I'm your man, de rom...

06-02-2010 22:50

Aflevering 1

Michael Bublé in concert - Aflevering 1

Concertregistratie rond een historisch optreden in New York van meervoudig Grammy Award-winnaar Michael Bublé. Het concert is een van de grootste shows uit de carrière van Bublé. Enkele hoogtepunten zijn Leonard Cohen's I'm your man, de rom...

Michael Bublé in concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Michael Bublé in concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Michael Bublé in concert bij Michael Bublé in concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Michael Bublé in concert. Heb je een uitzending van Michael Bublé in concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Michael Bublé in concert gemist

2005 was zonder twijfel het jaar van superster Michael Bublé. In februari bracht deze Canadese crooner zijn cd "It'sTime" uit met daarop hits als "Feeling Good" en het adembenemende "Home". "It's Time" betekende zijn definitievedoorbraak in Nederland. Op dit moment tourt Michael Bublé de wereld rond met de show "Caught In The Act", waarmee hijook Nederland bezocht: op 20 november jl. stond Bublé in een uitverkochte Heineken Music Hall en gaf daar een swingend,charmant en ontroerend concert. Natuurlijk kwamen alle klassiekers voorbij, zoals "Sway",Come Fly With Me,Save TheLast Dance For Me en "For Once In My Life". Met zijn jongensachtige uitstraling, zijn flair en het gemak waarmee hijzo ongelooflijk zuiver en warm zingt, weet Bublé iedere keer weer het publiek te bespelen als geen ander. Vanavond bijde TROS hoogtepunten van dit concert waarin Michael ook een schitterend duet zingt met Laura Pausini en zij het nummer"You'll Never Find Another Love Like Mine" ten gehore brengen.

Uitzending gemist van Michael Bublé in concert? Hier kun je alle uitzendingen van Michael Bublé in concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-05-2010 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!