Programma gemist?

Concertregistratie naar rond een historisch optreden het in op tv New York van meervoudig Grammy Award-winnaar tijdens Michael Bublé. uit Het concert is een tijdens van de grootste de de shows uit de carrière een van Bublé. Enkele hoogtepunten zijn in Leonard uit Cohen's I'm your man, de in romantische klassieker naar Me and mrs. de Jones en uit zijn hitsingles op Home, Everything en Lost. naar Met unieke beelden als met Bublé's terugkeer naar de door op Blue Note Club, waar hij op zeven jaar de geleden voor het eerst optrad met als het nog onbekende naar zanger. De Michael met Bublé tour duurde op tv twee jaar en trok meer dan van tijdens een miljoen fans tijdens wereldwijd.

Concertregistratie door rond een historisch een optreden in New York van de meervoudig met Grammy Award-winnaar Michael Bublé. van Het concert uit is een op tv van de grootste shows uit de in carrière van het Bublé. tijdens Enkele hoogtepunten zijn Leonard de Cohen's I'm van your man, de door romantische klassieker Me and mrs. Jones met en met zijn hitsingles van Home, Everything en Lost. Met unieke het door beelden als Bublé's een terugkeer naar de Blue Note door Club, waar in hij zeven jaar geleden in voor het eerst door optrad de als nog onbekende zanger. De door Michael in Bublé tour duurde tijdens twee jaar en trok meer naar dan een in miljoen fans een wereldwijd.

april 2021
23-05-2010 23:55

Aflevering 2

Michael Bublé in concert - Aflevering 2

Concertregistratie rond een historisch optreden in New York van meervoudig Grammy Award-winnaar Michael Bublé. Het concert is een van de grootste shows uit de carrière van Bublé. Enkele hoogtepunten zijn Leonard Cohen's I'm your man, de rom...

06-02-2010 22:50

Aflevering 1

Michael Bublé in concert - Aflevering 1

Concertregistratie rond een historisch optreden in New York van meervoudig Grammy Award-winnaar Michael Bublé. Het concert is een van de grootste shows uit de carrière van Bublé. Enkele hoogtepunten zijn Leonard Cohen's I'm your man, de rom...

Michael Bublé in concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Michael Bublé in concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Michael Bublé in concert bij Michael Bublé in concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Michael Bublé in concert. Heb je een uitzending van Michael Bublé in concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Michael Bublé in concert gemist

2005 was zonder twijfel het jaar van superster Michael Bublé. In februari bracht deze Canadese crooner zijn cd "It'sTime" uit met daarop hits als "Feeling Good" en het adembenemende "Home". "It's Time" betekende zijn definitievedoorbraak in Nederland. Op dit moment tourt Michael Bublé de wereld rond met de show "Caught In The Act", waarmee hijook Nederland bezocht: op 20 november jl. stond Bublé in een uitverkochte Heineken Music Hall en gaf daar een swingend,charmant en ontroerend concert. Natuurlijk kwamen alle klassiekers voorbij, zoals "Sway",Come Fly With Me,Save TheLast Dance For Me en "For Once In My Life". Met zijn jongensachtige uitstraling, zijn flair en het gemak waarmee hijzo ongelooflijk zuiver en warm zingt, weet Bublé iedere keer weer het publiek te bespelen als geen ander. Vanavond bijde TROS hoogtepunten van dit concert waarin Michael ook een schitterend duet zingt met Laura Pausini en zij het nummer"You'll Never Find Another Love Like Mine" ten gehore brengen.

Uitzending gemist van Michael Bublé in concert? Hier kun je alle uitzendingen van Michael Bublé in concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-05-2010 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!