Programma gemist?

Concertregistratie rond naar een historisch optreden in met New met York van meervoudig Grammy tijdens Award-winnaar Michael Bublé. Het tijdens de concert is een van de grootste op tv shows uit de op tv carrière van op tv Bublé. Enkele hoogtepunten op zijn Leonard Cohen's een I'm de your man, de op tv romantische klassieker Me de and mrs. Jones en tijdens zijn hitsingles Home, Everything en de Lost. Met op tv unieke beelden op tv als Bublé's terugkeer naar de in Blue Note tijdens Club, waar hij een zeven jaar geleden met voor het op tv eerst optrad als nog onbekende van zanger. De Michael naar een Bublé tour duurde twee jaar naar en naar trok meer dan een miljoen tijdens fans het wereldwijd.

Concertregistratie rond met een historisch optreden in van het New York van meervoudig Grammy Award-winnaar op tv met Michael Bublé. Het concert is een op tv het van de grootste shows uit tijdens de carrière van op tv Bublé. Enkele hoogtepunten een zijn Leonard Cohen's door I'm tijdens your man, de tijdens romantische klassieker Me and mrs. Jones op tv en zijn tijdens hitsingles tijdens Home, Everything en Lost. Met uit unieke beelden op als Bublé's terugkeer naar de naar Blue Note tijdens Club, waar in hij zeven jaar van geleden voor het met eerst optrad als nog onbekende met zanger. De Michael een Bublé tour op duurde naar twee jaar en op tv trok meer dan het een miljoen fans tijdens wereldwijd.

januari 2021
23-05-2010 23:55

Aflevering 2

Michael Bublé in concert - Aflevering 2

Concertregistratie rond een historisch optreden in New York van meervoudig Grammy Award-winnaar Michael Bublé. Het concert is een van de grootste shows uit de carrière van Bublé. Enkele hoogtepunten zijn Leonard Cohen's I'm your man, de rom...

06-02-2010 22:50

Aflevering 1

Michael Bublé in concert - Aflevering 1

Concertregistratie rond een historisch optreden in New York van meervoudig Grammy Award-winnaar Michael Bublé. Het concert is een van de grootste shows uit de carrière van Bublé. Enkele hoogtepunten zijn Leonard Cohen's I'm your man, de rom...

Michael Bublé in concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Michael Bublé in concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Michael Bublé in concert bij Michael Bublé in concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Michael Bublé in concert. Heb je een uitzending van Michael Bublé in concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Michael Bublé in concert gemist

2005 was zonder twijfel het jaar van superster Michael Bublé. In februari bracht deze Canadese crooner zijn cd "It'sTime" uit met daarop hits als "Feeling Good" en het adembenemende "Home". "It's Time" betekende zijn definitievedoorbraak in Nederland. Op dit moment tourt Michael Bublé de wereld rond met de show "Caught In The Act", waarmee hijook Nederland bezocht: op 20 november jl. stond Bublé in een uitverkochte Heineken Music Hall en gaf daar een swingend,charmant en ontroerend concert. Natuurlijk kwamen alle klassiekers voorbij, zoals "Sway",Come Fly With Me,Save TheLast Dance For Me en "For Once In My Life". Met zijn jongensachtige uitstraling, zijn flair en het gemak waarmee hijzo ongelooflijk zuiver en warm zingt, weet Bublé iedere keer weer het publiek te bespelen als geen ander. Vanavond bijde TROS hoogtepunten van dit concert waarin Michael ook een schitterend duet zingt met Laura Pausini en zij het nummer"You'll Never Find Another Love Like Mine" ten gehore brengen.

Uitzending gemist van Michael Bublé in concert? Hier kun je alle uitzendingen van Michael Bublé in concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-05-2010 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!