Programma gemist?

Concertregistratie op tv rond een historisch van optreden in het New York van meervoudig Grammy het Award-winnaar Michael Bublé. op Het concert is een de een van de grootste naar shows uit de van carrière van Bublé. Enkele op tv hoogtepunten zijn Leonard Cohen's een I'm your van man, de romantische klassieker Me naar and mrs. Jones tijdens en zijn naar hitsingles Home, Everything en naar de Lost. Met unieke beelden als een Bublé's terugkeer naar naar de tijdens Blue Note Club, waar uit hij zeven jaar geleden voor in het eerst optrad op tv van als nog onbekende zanger. op De Michael Bublé tour duurde in van twee jaar en trok meer dan tijdens een naar miljoen fans op wereldwijd.

Concertregistratie rond een naar historisch optreden in in New de York van meervoudig Grammy naar Award-winnaar Michael Bublé. op Het concert van is een van de een grootste op tv shows uit de carrière van Bublé. de Enkele het hoogtepunten zijn tijdens Leonard Cohen's I'm your man, tijdens de romantische klassieker op Me op and mrs. Jones en tijdens zijn hitsingles door Home, Everything en Lost. Met unieke van beelden op als Bublé's terugkeer naar de met de Blue Note Club, waar hij zeven de jaar op tv geleden voor het eerst de optrad als nog tijdens onbekende zanger. De uit Michael Bublé met tour duurde twee de jaar en trok meer op tv dan een miljoen het fans de wereldwijd.

januari 2020
23-05-2010 23:55

Aflevering 2

Michael Bublé in concert - Aflevering 2

Concertregistratie rond een historisch optreden in New York van meervoudig Grammy Award-winnaar Michael Bublé. Het concert is een van de grootste shows uit de carrière van Bublé. Enkele hoogtepunten zijn Leonard Cohen's I'm your man, de rom...

06-02-2010 22:50

Aflevering 1

Michael Bublé in concert - Aflevering 1

Concertregistratie rond een historisch optreden in New York van meervoudig Grammy Award-winnaar Michael Bublé. Het concert is een van de grootste shows uit de carrière van Bublé. Enkele hoogtepunten zijn Leonard Cohen's I'm your man, de rom...

Michael Bublé in concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Michael Bublé in concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Michael Bublé in concert bij Michael Bublé in concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Michael Bublé in concert. Heb je een uitzending van Michael Bublé in concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Michael Bublé in concert gemist

2005 was zonder twijfel het jaar van superster Michael Bublé. In februari bracht deze Canadese crooner zijn cd "It'sTime" uit met daarop hits als "Feeling Good" en het adembenemende "Home". "It's Time" betekende zijn definitievedoorbraak in Nederland. Op dit moment tourt Michael Bublé de wereld rond met de show "Caught In The Act", waarmee hijook Nederland bezocht: op 20 november jl. stond Bublé in een uitverkochte Heineken Music Hall en gaf daar een swingend,charmant en ontroerend concert. Natuurlijk kwamen alle klassiekers voorbij, zoals "Sway",Come Fly With Me,Save TheLast Dance For Me en "For Once In My Life". Met zijn jongensachtige uitstraling, zijn flair en het gemak waarmee hijzo ongelooflijk zuiver en warm zingt, weet Bublé iedere keer weer het publiek te bespelen als geen ander. Vanavond bijde TROS hoogtepunten van dit concert waarin Michael ook een schitterend duet zingt met Laura Pausini en zij het nummer"You'll Never Find Another Love Like Mine" ten gehore brengen.

Uitzending gemist van Michael Bublé in concert? Hier kun je alle uitzendingen van Michael Bublé in concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-05-2010 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!