Programma gemist?

Concertregistratie op rond een historisch het optreden in naar New York van meervoudig Grammy uit Award-winnaar Michael op tv Bublé. Het concert van is een van een de grootste shows uit de tijdens door carrière van Bublé. Enkele naar hoogtepunten zijn Leonard Cohen's naar I'm naar your man, de romantische klassieker Me het and mrs. Jones tijdens en zijn van hitsingles Home, Everything en op op tv Lost. Met unieke beelden als de Bublé's terugkeer naar de naar Blue op Note Club, waar hij het zeven jaar geleden de voor het naar eerst optrad op tv als nog onbekende zanger. De een Michael Bublé tour duurde tijdens twee in jaar en door trok meer dan door een miljoen fans het wereldwijd.

Concertregistratie rond naar een historisch tijdens optreden in New York op tv van meervoudig Grammy tijdens Award-winnaar Michael Bublé. met Het van concert is een op van de grootste shows uit de het carrière van Bublé. met Enkele hoogtepunten zijn tijdens Leonard de Cohen's I'm de your man, de romantische naar klassieker Me and mrs. door Jones en zijn hitsingles naar Home, Everything het en Lost. Met unieke de beelden op als Bublé's op tv terugkeer naar de uit Blue Note Club, waar hij tijdens zeven uit jaar geleden voor het eerst optrad tijdens als door nog onbekende zanger. De op Michael Bublé op tour duurde op twee jaar en door trok meer dan op een miljoen fans tijdens wereldwijd.

mei 2020
23-05-2010 23:55

Aflevering 2

Michael Bublé in concert - Aflevering 2

Concertregistratie rond een historisch optreden in New York van meervoudig Grammy Award-winnaar Michael Bublé. Het concert is een van de grootste shows uit de carrière van Bublé. Enkele hoogtepunten zijn Leonard Cohen's I'm your man, de rom...

06-02-2010 22:50

Aflevering 1

Michael Bublé in concert - Aflevering 1

Concertregistratie rond een historisch optreden in New York van meervoudig Grammy Award-winnaar Michael Bublé. Het concert is een van de grootste shows uit de carrière van Bublé. Enkele hoogtepunten zijn Leonard Cohen's I'm your man, de rom...

Michael Bublé in concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Michael Bublé in concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Michael Bublé in concert bij Michael Bublé in concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Michael Bublé in concert. Heb je een uitzending van Michael Bublé in concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Michael Bublé in concert gemist

2005 was zonder twijfel het jaar van superster Michael Bublé. In februari bracht deze Canadese crooner zijn cd "It'sTime" uit met daarop hits als "Feeling Good" en het adembenemende "Home". "It's Time" betekende zijn definitievedoorbraak in Nederland. Op dit moment tourt Michael Bublé de wereld rond met de show "Caught In The Act", waarmee hijook Nederland bezocht: op 20 november jl. stond Bublé in een uitverkochte Heineken Music Hall en gaf daar een swingend,charmant en ontroerend concert. Natuurlijk kwamen alle klassiekers voorbij, zoals "Sway",Come Fly With Me,Save TheLast Dance For Me en "For Once In My Life". Met zijn jongensachtige uitstraling, zijn flair en het gemak waarmee hijzo ongelooflijk zuiver en warm zingt, weet Bublé iedere keer weer het publiek te bespelen als geen ander. Vanavond bijde TROS hoogtepunten van dit concert waarin Michael ook een schitterend duet zingt met Laura Pausini en zij het nummer"You'll Never Find Another Love Like Mine" ten gehore brengen.

Uitzending gemist van Michael Bublé in concert? Hier kun je alle uitzendingen van Michael Bublé in concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-05-2010 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!