Programma gemist?

Concertregistratie op tv rond een historisch optreden in door op tv New York van meervoudig Grammy Award-winnaar met Michael Bublé. naar Het concert is een uit van de tijdens grootste shows de uit de carrière het van Bublé. Enkele hoogtepunten de zijn Leonard een Cohen's I'm in your man, de romantische klassieker Me een naar and mrs. Jones en door zijn hitsingles Home, op Everything en naar Lost. Met unieke het beelden als Bublé's met terugkeer naar de Blue Note Club, in waar hij zeven van van jaar geleden voor in het eerst optrad in als nog onbekende zanger. De in Michael Bublé een tour duurde twee jaar en van trok meer dan op tv een miljoen in fans de wereldwijd.

Concertregistratie rond van een historisch optreden met in New op tv York van meervoudig de Grammy Award-winnaar Michael Bublé. Het het concert is een door van op de grootste door shows uit de carrière van Bublé. de Enkele op tv hoogtepunten zijn Leonard Cohen's op I'm your man, met de romantische klassieker uit Me and mrs. uit Jones uit en zijn hitsingles op Home, Everything en Lost. Met naar unieke beelden als in Bublé's terugkeer naar de tijdens het Blue Note Club, waar op tv hij zeven jaar geleden voor op tv het eerst op tv optrad als nog onbekende op zanger. De met Michael Bublé tour uit duurde twee jaar een en trok meer op tv dan een het miljoen fans met wereldwijd.

september 2021
23-05-2010 23:55

Aflevering 2

Michael Bublé in concert - Aflevering 2

Concertregistratie rond een historisch optreden in New York van meervoudig Grammy Award-winnaar Michael Bublé. Het concert is een van de grootste shows uit de carrière van Bublé. Enkele hoogtepunten zijn Leonard Cohen's I'm your man, de rom...

06-02-2010 22:50

Aflevering 1

Michael Bublé in concert - Aflevering 1

Concertregistratie rond een historisch optreden in New York van meervoudig Grammy Award-winnaar Michael Bublé. Het concert is een van de grootste shows uit de carrière van Bublé. Enkele hoogtepunten zijn Leonard Cohen's I'm your man, de rom...

Michael Bublé in concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Michael Bublé in concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Michael Bublé in concert bij Michael Bublé in concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Michael Bublé in concert. Heb je een uitzending van Michael Bublé in concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Michael Bublé in concert gemist

2005 was zonder twijfel het jaar van superster Michael Bublé. In februari bracht deze Canadese crooner zijn cd "It'sTime" uit met daarop hits als "Feeling Good" en het adembenemende "Home". "It's Time" betekende zijn definitievedoorbraak in Nederland. Op dit moment tourt Michael Bublé de wereld rond met de show "Caught In The Act", waarmee hijook Nederland bezocht: op 20 november jl. stond Bublé in een uitverkochte Heineken Music Hall en gaf daar een swingend,charmant en ontroerend concert. Natuurlijk kwamen alle klassiekers voorbij, zoals "Sway",Come Fly With Me,Save TheLast Dance For Me en "For Once In My Life". Met zijn jongensachtige uitstraling, zijn flair en het gemak waarmee hijzo ongelooflijk zuiver en warm zingt, weet Bublé iedere keer weer het publiek te bespelen als geen ander. Vanavond bijde TROS hoogtepunten van dit concert waarin Michael ook een schitterend duet zingt met Laura Pausini en zij het nummer"You'll Never Find Another Love Like Mine" ten gehore brengen.

Uitzending gemist van Michael Bublé in concert? Hier kun je alle uitzendingen van Michael Bublé in concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-05-2010 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!