Programma gemist?

Afl.: Over naar mijn lijf: Overleven. door De wonderen van het van menselijk het lichaam worden verkend. Ontmoetingen met tijdens opmerkelijke een mensen die een de grenzen van de het menselijk lichaam kunnen tarten. Zoals in een de duiker die negen minuten op lang in zijn adem kan inhouden, de vrouw een die tien jaar tijdens lang leefde op tv op chips en het Wim de Ice op Man op die in staat is extreme uit kou te op trotseren.

Afl.: tijdens Over mijn de lijf: Nieuw leven. De wonderen van in het menselijk lichaam naar het worden verkend. We door zien hoe het vrouwelijk lichaam tijdens precies weet welke uit spermatoïde ze moet naar kiezen en naar hoe het menselijk leven naar ontstaat. Ook naar volgen we een echtpaar dat een een de drieling verwacht, een op tv vrouw die zwanger is van van haar tijdens 16e kind op tv en de oudste Siamese tweeling ter op tv het wereld.

Afl.: Model Holland: uit op Denkwerk voor draagvlak. uit We kijken achter van de schermen van één van de van belangrijkste adviesorganisaties met van Nederland: de Sociaal-Economische in Raad, ofwel van de SER. uit De SER bestaat in op tv 2010 60 jaar van en is in de deze periode uitgegroeid tot in het poldermodel in tijdens optima een forma. Werkgevers en vakcentrales een met ieder hun eigen naar belangen een zitten met tijdens onafhankelijk deskundigen, de kroonleden, naar aan tafel om via tijdens overleg concensus te bereiken tijdens over de de sociaal-economische vraagstukken in op Nederland.

oktober 2019
18-09-2011 18:45

Over mijn lijf: Overleven

Focus - Over mijn lijf: Overleven

Afl.: Over mijn lijf: Overleven. De wonderen van het menselijk lichaam worden verkend. Ontmoetingen met opmerkelijke mensen die de grenzen van het menselijk lichaam kunnen tarten. Zoals de duiker die negen minuten lang zijn adem kan inhoude...

11-09-2011 18:45

Over mijn lijf: Nieuw leven

Focus - Over mijn lijf: Nieuw leven

Afl.: Over mijn lijf: Nieuw leven. De wonderen van het menselijk lichaam worden verkend. We zien hoe het vrouwelijk lichaam precies weet welke spermatoïde ze moet kiezen en hoe het menselijk leven ontstaat. Ook volgen we een echtpaar dat ee...

07-02-2010 18:20

Model Holland: Denkwerk voor draagvlak

Focus - Model Holland: Denkwerk voor draagvlak

Afl.: Model Holland: Denkwerk voor draagvlak. We kijken achter de schermen van één van de belangrijkste adviesorganisaties van Nederland: de Sociaal-Economische Raad, ofwel de SER. De SER bestaat in 2010 60 jaar en is in deze periode uitgeg...

Je bekijkt momenteel pagina 5 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Focus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus bij Focus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus. Heb je een uitzending van Focus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus gemist

Afl.: Waarom schamen we ons bloot? Onszelf uitkleden doen we elke dag. Maar we kleden ons in het algemeen niet uit inhet bijzijn van vreemden. Waarom voelen de meeste mensen zich ongemakkelijk als ze naakt zijn in aanwezigheid vananderen? Heeft het vooral te maken met de associatie met seks of is er meer aan de hand? En waarom hebben wij menseneigenlijk geen vacht, zoals dieren? Welke rol speelt de evolutie hier?

Uitzending gemist van Focus? Hier kun je alle uitzendingen van Focus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 07-12-2018 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!