Programma gemist?

Afl.: van Over mijn lijf: Overleven. naar De wonderen van een het menselijk lichaam worden op verkend. een Ontmoetingen met opmerkelijke van mensen die de grenzen van het het menselijk lichaam door de kunnen tarten. Zoals de een duiker die negen uit minuten lang zijn adem kan in inhouden, de de vrouw die tien door jaar lang leefde op tijdens chips en naar Wim tijdens de Ice Man die in staat uit is extreme kou de te met trotseren.

Afl.: Over mijn naar lijf: in Nieuw leven. op tv De wonderen van het in menselijk lichaam door worden verkend. We zien hoe door het vrouwelijk lichaam precies naar weet welke het spermatoïde ze moet door kiezen en hoe het in menselijk leven tijdens ontstaat. Ook volgen we van een van echtpaar dat een naar drieling verwacht, een uit vrouw die zwanger is van uit haar 16e op tv kind en tijdens de oudste Siamese de tweeling ter de wereld.

Afl.: Model op Holland: Denkwerk voor op draagvlak. We met kijken achter de schermen van van één van op tv de het belangrijkste adviesorganisaties van het Nederland: de Sociaal-Economische Raad, uit ofwel de in SER. De SER bestaat in door 2010 60 jaar naar en is in tijdens deze op periode uitgegroeid tot het poldermodel de in optima forma. de Werkgevers in en vakcentrales met ieder hun op eigen belangen het zitten met op tv onafhankelijk deskundigen, de kroonleden, aan door tafel om via op tv overleg concensus te op tv bereiken over de sociaal-economische het vraagstukken in tijdens Nederland.

maart 2020
18-09-2011 18:45

Over mijn lijf: Overleven

Focus - Over mijn lijf: Overleven

Afl.: Over mijn lijf: Overleven. De wonderen van het menselijk lichaam worden verkend. Ontmoetingen met opmerkelijke mensen die de grenzen van het menselijk lichaam kunnen tarten. Zoals de duiker die negen minuten lang zijn adem kan inhoude...

11-09-2011 18:45

Over mijn lijf: Nieuw leven

Focus - Over mijn lijf: Nieuw leven

Afl.: Over mijn lijf: Nieuw leven. De wonderen van het menselijk lichaam worden verkend. We zien hoe het vrouwelijk lichaam precies weet welke spermatoïde ze moet kiezen en hoe het menselijk leven ontstaat. Ook volgen we een echtpaar dat ee...

07-02-2010 18:20

Model Holland: Denkwerk voor draagvlak

Focus - Model Holland: Denkwerk voor draagvlak

Afl.: Model Holland: Denkwerk voor draagvlak. We kijken achter de schermen van één van de belangrijkste adviesorganisaties van Nederland: de Sociaal-Economische Raad, ofwel de SER. De SER bestaat in 2010 60 jaar en is in deze periode uitgeg...

Je bekijkt momenteel pagina 5 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Focus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus bij Focus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus. Heb je een uitzending van Focus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus gemist

Afl.: Waarom schamen we ons bloot? Onszelf uitkleden doen we elke dag. Maar we kleden ons in het algemeen niet uit inhet bijzijn van vreemden. Waarom voelen de meeste mensen zich ongemakkelijk als ze naakt zijn in aanwezigheid vananderen? Heeft het vooral te maken met de associatie met seks of is er meer aan de hand? En waarom hebben wij menseneigenlijk geen vacht, zoals dieren? Welke rol speelt de evolutie hier?

Uitzending gemist van Focus? Hier kun je alle uitzendingen van Focus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 07-12-2018 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!