Programma gemist?

Live vanuit Studio een 24 een het Nationaal uit Songfestival. In de het nieuwe opzet van op het Nationaal Songfestival strijden naar zes deelnemende artiesten de in drie duels met elkaar naar om een plaats door in uit de finale.

Liveshow vanuit studio uit 21. Het een publiek een hoort voor het eerst de door vijf van songs die 3JS de afgelopen tijdens maanden speciaal voor van het uit liedjesfestijn schreven: De Stroom, Je met Vecht nooit Alleen, een Toen het Ik Jou Vergat, Ga Dan Niet van en Weelderig een Waardeloos. van Vervolgens bepaalt de jury in de het zaal en een de kijkers thuis ieder in voor vijftig het procent met welk nummer met de 3JS Nederland vertegenwoordigt op het van Eurovisie Songfestival naar in mei 2011 de in Düsseldorf. tijdens Jan Dulles (zang), uit Jaap de Witte (akoestische gitaar van en achtergrondzang) en Jaap naar Kwakman (elektrische op gitaar en achtergrondzang) vormen het tijdens samen 3JS. Het Volendamse trio heeft op tv inmiddels al verschillende in gouden platen aan van de tijdens muur en op tv kan bogen op tijdens talloze platgespeelde feesttenten en een naar succesvolle theatertournee. de Hun debuutalbum 'Watermensen' uit met 2007 de wordt gelijk goud, het de trio krijgt een Zilveren het Harp het en ziet het tweede album Kamers op Van M'n Hart van uitgeroepen de worden tot Nederpopklassieker. Een greep uit uit op de prijzen van de in afgelopen naar tijd: Edison Publieksprijs voor beste in album Dromers en op Dwazen, een nummer 1 het hit met het van uit nummer Wat is dromen samen met naar Ellen ten Damme, van naar Sterren.nl Award voor van beste album en een op Gouden Plaat voor uit hun laatste tijdens plaat Dromers en Dwazen. op Presentatie: Yolanthe het Sneijder-Cabau.

Liveshow vanuit Studio met Baarn, waarin bekend op tv wordt gemaakt wie tijdens het Nederland vertegenwoordigt tijdens in het Eurovisie Songfestival in Noorwegen. een Zes bekende van zangers en zangeressen hebben van elk een talent op tv naar voren geschoven. Deze op naar talenten brengen op in hun eigen wijze het lied het 'Ik ben verliefd tijdens (Sha-la-lie)' met ten gehore. De jury bepaalt op tv uiteindelijk met wie het lied van Pierre van Kartner het gaat vertolken tijdens de uit halve finale van een het Eurovisie Songfestival in mei. in Presentatie: Jack van door uit Gelder.

oktober 2021
26-02-2012 20:20

Aflevering van zondag 26 februari 2012

Nationaal Songfestival - Aflevering van zondag 26 februari 2012

Live vanuit Studio 24 het Nationaal Songfestival. In de nieuwe opzet van het Nationaal Songfestival strijden zes deelnemende artiesten in drie duels met elkaar om een plaats in de finale.

30-01-2011 21:20

Aflevering 5

Nationaal Songfestival - Aflevering 5

Liveshow vanuit studio 21. Het publiek hoort voor het eerst de vijf songs die 3JS de afgelopen maanden speciaal voor het liedjesfestijn schreven: De Stroom, Je Vecht nooit Alleen, Toen Ik Jou Vergat, Ga Dan Niet en Weelderig Waardeloos. Ver...

07-02-2010 21:15

Aflevering 4

Nationaal Songfestival - Aflevering 4

Liveshow vanuit Studio Baarn, waarin bekend wordt gemaakt wie Nederland vertegenwoordigt tijdens het Eurovisie Songfestival in Noorwegen. Zes bekende zangers en zangeressen hebben elk een talent naar voren geschoven. Deze talenten brengen o...

Nationaal Songfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nationaal Songfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nationaal Songfestival bij Nationaal Songfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nationaal Songfestival. Heb je een uitzending van Nationaal Songfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nationaal Songfestival gemist

Liveshow vanuit Studio 22 waarin René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon zes liedjes aan het Nederlandse publiekpresenteren. Vanavond wordt bekend met welk liedje de Toppers in mei 2009 naar het Eurovisie Songfestival in Moskouzullen afreizen. De kijker bepaalt uiteindelijk welke van de volgende liedjes het meest geschikt is om Moskou op z'n'top' te zetten: Our night van Rutger Kanis en Robert Dorn, No one loves me like you van Rob le Cardinale, Shine vanBas van den Heuvel en Ger van de Westelaken, Angels of the light van Edwin de Groot, Edwin van Hoevelaak en Bruce R.F.Smith, Everybody can be a star van Ferdi Bolland en Three is the magic number van Kees Tel en Christiaan Hulsebos.Presentatie: Jack van Gelder.

Uitzending gemist van Nationaal Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Nationaal Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-02-2012 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!