Programma gemist?

Live op vanuit Studio 24 op tv het Nationaal Songfestival. In een de nieuwe opzet de van het Nationaal Songfestival op tv strijden zes deelnemende de artiesten in de drie de duels met elkaar om op een plaats in de naar finale.

Liveshow door vanuit studio 21. Het naar publiek in hoort voor het eerst de door vijf naar songs die 3JS de afgelopen maanden in speciaal met voor het liedjesfestijn met schreven: De Stroom, Je door Vecht nooit Alleen, Toen met Ik Jou de Vergat, Ga Dan Niet van op tv en Weelderig Waardeloos. Vervolgens bepaalt de met een jury in de zaal en een de kijkers thuis met ieder de voor vijftig procent met welk nummer een 3JS op Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie op tv Songfestival op in mei 2011 in in Düsseldorf. Jan tijdens Dulles (zang), Jaap tijdens de Witte (akoestische gitaar de en achtergrondzang) met en Jaap het Kwakman (elektrische gitaar naar en achtergrondzang) vormen samen 3JS. Het op Volendamse trio door heeft inmiddels al op verschillende uit gouden platen aan de op tv muur en kan bogen een op talloze het platgespeelde feesttenten de en een succesvolle tijdens theatertournee. Hun debuutalbum 'Watermensen' uit op 2007 wordt met gelijk goud, het op tv trio krijgt een Zilveren Harp het tijdens en ziet het naar tweede album Kamers de Van M'n Hart uitgeroepen worden tot naar Nederpopklassieker. Een greep de uit de de prijzen van de door afgelopen de tijd: Edison Publieksprijs voor beste op album Dromers en een Dwazen, een een nummer 1 hit in met het nummer Wat tijdens is dromen samen met op Ellen ten op Damme, uit Sterren.nl Award voor beste album op en van een Gouden Plaat op tv voor hun laatste plaat Dromers het en Dwazen. in Presentatie: Yolanthe door Sneijder-Cabau.

Liveshow vanuit Studio door Baarn, de waarin bekend wordt met gemaakt wie Nederland op tv vertegenwoordigt tijdens het Eurovisie Songfestival uit door in Noorwegen. Zes de bekende zangers en zangeressen hebben in elk een talent naar in voren geschoven. Deze op talenten de brengen op hun eigen wijze tijdens door het lied 'Ik naar ben verliefd (Sha-la-lie)' door ten gehore. De jury op bepaalt uiteindelijk wie het lied met van Pierre de Kartner gaat tijdens vertolken tijdens de halve uit finale het van het Eurovisie Songfestival in mei. van Presentatie: met Jack van uit Gelder.

juni 2020
26-02-2012 20:20

Aflevering van zondag 26 februari 2012

Nationaal Songfestival - Aflevering van zondag 26 februari 2012

Live vanuit Studio 24 het Nationaal Songfestival. In de nieuwe opzet van het Nationaal Songfestival strijden zes deelnemende artiesten in drie duels met elkaar om een plaats in de finale.

30-01-2011 21:20

Aflevering 5

Nationaal Songfestival - Aflevering 5

Liveshow vanuit studio 21. Het publiek hoort voor het eerst de vijf songs die 3JS de afgelopen maanden speciaal voor het liedjesfestijn schreven: De Stroom, Je Vecht nooit Alleen, Toen Ik Jou Vergat, Ga Dan Niet en Weelderig Waardeloos. Ver...

07-02-2010 21:15

Aflevering 4

Nationaal Songfestival - Aflevering 4

Liveshow vanuit Studio Baarn, waarin bekend wordt gemaakt wie Nederland vertegenwoordigt tijdens het Eurovisie Songfestival in Noorwegen. Zes bekende zangers en zangeressen hebben elk een talent naar voren geschoven. Deze talenten brengen o...

Nationaal Songfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nationaal Songfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nationaal Songfestival bij Nationaal Songfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nationaal Songfestival. Heb je een uitzending van Nationaal Songfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nationaal Songfestival gemist

Liveshow vanuit Studio 22 waarin René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon zes liedjes aan het Nederlandse publiekpresenteren. Vanavond wordt bekend met welk liedje de Toppers in mei 2009 naar het Eurovisie Songfestival in Moskouzullen afreizen. De kijker bepaalt uiteindelijk welke van de volgende liedjes het meest geschikt is om Moskou op z'n'top' te zetten: Our night van Rutger Kanis en Robert Dorn, No one loves me like you van Rob le Cardinale, Shine vanBas van den Heuvel en Ger van de Westelaken, Angels of the light van Edwin de Groot, Edwin van Hoevelaak en Bruce R.F.Smith, Everybody can be a star van Ferdi Bolland en Three is the magic number van Kees Tel en Christiaan Hulsebos.Presentatie: Jack van Gelder.

Uitzending gemist van Nationaal Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Nationaal Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-02-2012 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!