Programma gemist?

Live vanuit van Studio in 24 het Nationaal Songfestival. In op de nieuwe van opzet van tijdens het Nationaal Songfestival op tv strijden zes deelnemende artiesten in het drie duels met een elkaar om een plaats de naar in de finale.

Liveshow uit vanuit studio 21. door Het publiek hoort voor het een eerst de vijf met songs die 3JS op de een afgelopen maanden speciaal voor door het liedjesfestijn schreven: De van Stroom, Je Vecht door nooit Alleen, door Toen tijdens Ik Jou Vergat, Ga Dan Niet door en Weelderig Waardeloos. een Vervolgens bepaalt de tijdens jury in uit de zaal van en de de kijkers thuis ieder voor vijftig procent op uit met welk nummer 3JS met Nederland vertegenwoordigt op van het Eurovisie Songfestival het in mei 2011 in Düsseldorf. van Jan Dulles uit (zang), een Jaap de Witte met (akoestische gitaar en achtergrondzang) en Jaap uit Kwakman het (elektrische gitaar en het achtergrondzang) vormen samen 3JS. uit Het Volendamse trio heeft in inmiddels al verschillende uit gouden platen aan in de muur het en op kan bogen op een talloze platgespeelde feesttenten naar en een succesvolle theatertournee. Hun debuutalbum uit 'Watermensen' op uit 2007 wordt met gelijk goud, het trio naar krijgt een van Zilveren Harp en de ziet het tweede album het Kamers door Van M'n Hart uitgeroepen uit worden tot Nederpopklassieker. Een greep uit met uit de prijzen van de op afgelopen tijd: Edison Publieksprijs uit voor met beste album Dromers en Dwazen, in een nummer tijdens 1 hit naar met het nummer Wat de is dromen uit samen met door Ellen ten Damme, Sterren.nl de Award voor beste van album en uit een Gouden Plaat voor van hun laatste plaat Dromers en de Dwazen. op Presentatie: Yolanthe de Sneijder-Cabau.

Liveshow de vanuit Studio Baarn, waarin een bekend wordt gemaakt uit wie uit Nederland vertegenwoordigt tijdens het Eurovisie Songfestival een door in Noorwegen. Zes bekende uit zangers en met zangeressen hebben elk een talent naar in voren op tv geschoven. Deze talenten een brengen op in hun eigen wijze het lied door 'Ik ben verliefd (Sha-la-lie)' door een ten gehore. De jury bepaalt uiteindelijk het op wie het lied van Pierre een Kartner gaat uit vertolken tijdens de halve finale een van het het Eurovisie Songfestival in tijdens mei. Presentatie: Jack in van op Gelder.

januari 2020
26-02-2012 20:20

Aflevering van zondag 26 februari 2012

Nationaal Songfestival - Aflevering van zondag 26 februari 2012

Live vanuit Studio 24 het Nationaal Songfestival. In de nieuwe opzet van het Nationaal Songfestival strijden zes deelnemende artiesten in drie duels met elkaar om een plaats in de finale.

30-01-2011 21:20

Aflevering 5

Nationaal Songfestival - Aflevering 5

Liveshow vanuit studio 21. Het publiek hoort voor het eerst de vijf songs die 3JS de afgelopen maanden speciaal voor het liedjesfestijn schreven: De Stroom, Je Vecht nooit Alleen, Toen Ik Jou Vergat, Ga Dan Niet en Weelderig Waardeloos. Ver...

07-02-2010 21:15

Aflevering 4

Nationaal Songfestival - Aflevering 4

Liveshow vanuit Studio Baarn, waarin bekend wordt gemaakt wie Nederland vertegenwoordigt tijdens het Eurovisie Songfestival in Noorwegen. Zes bekende zangers en zangeressen hebben elk een talent naar voren geschoven. Deze talenten brengen o...

Nationaal Songfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nationaal Songfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nationaal Songfestival bij Nationaal Songfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nationaal Songfestival. Heb je een uitzending van Nationaal Songfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nationaal Songfestival gemist

Liveshow vanuit Studio 22 waarin René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon zes liedjes aan het Nederlandse publiekpresenteren. Vanavond wordt bekend met welk liedje de Toppers in mei 2009 naar het Eurovisie Songfestival in Moskouzullen afreizen. De kijker bepaalt uiteindelijk welke van de volgende liedjes het meest geschikt is om Moskou op z'n'top' te zetten: Our night van Rutger Kanis en Robert Dorn, No one loves me like you van Rob le Cardinale, Shine vanBas van den Heuvel en Ger van de Westelaken, Angels of the light van Edwin de Groot, Edwin van Hoevelaak en Bruce R.F.Smith, Everybody can be a star van Ferdi Bolland en Three is the magic number van Kees Tel en Christiaan Hulsebos.Presentatie: Jack van Gelder.

Uitzending gemist van Nationaal Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Nationaal Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-02-2012 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!