Programma gemist?

Live vanuit de Studio 24 het in Nationaal een Songfestival. In de nieuwe opzet door van van het Nationaal Songfestival door strijden zes deelnemende artiesten in drie tijdens duels met een elkaar op om een plaats op in de finale.

Liveshow vanuit studio uit 21. van Het publiek hoort voor tijdens het eerst de vijf door songs op tv die 3JS de naar afgelopen maanden speciaal uit voor het liedjesfestijn schreven: De tijdens Stroom, naar Je Vecht nooit Alleen, op tv Toen Ik Jou een Vergat, Ga Dan op tv Niet en met Weelderig Waardeloos. Vervolgens bepaalt de een jury in de tijdens zaal en op de kijkers thuis een ieder voor vijftig op tv procent met welk nummer de van 3JS Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie tijdens Songfestival in met mei van 2011 in Düsseldorf. Jan Dulles (zang), van Jaap de op Witte op (akoestische gitaar en achtergrondzang) het en Jaap Kwakman (elektrische uit gitaar en achtergrondzang) het vormen samen 3JS. Het van Volendamse trio tijdens heeft inmiddels al verschillende op gouden platen in aan een de muur en door kan bogen op talloze de platgespeelde feesttenten door en een succesvolle theatertournee. in Hun debuutalbum 'Watermensen' uit 2007 van wordt gelijk goud, op tv het trio uit krijgt een in Zilveren Harp en ziet van het tweede album de Kamers Van M'n Hart de uitgeroepen worden tot de een Nederpopklassieker. Een greep uit door de prijzen in van de afgelopen de tijd: Edison Publieksprijs voor naar beste album in Dromers en Dwazen, een van nummer 1 hit met de het nummer in Wat is dromen samen de met Ellen ten naar Damme, Sterren.nl Award voor tijdens beste het album en een Gouden naar Plaat voor een hun laatste plaat naar Dromers en op tv Dwazen. Presentatie: Yolanthe van Sneijder-Cabau.

Liveshow vanuit Studio met Baarn, van waarin bekend wordt met gemaakt wie Nederland naar vertegenwoordigt tijdens het Eurovisie Songfestival het in uit Noorwegen. Zes bekende zangers en in zangeressen hebben elk de een talent met naar voren een geschoven. Deze talenten brengen op van hun eigen het wijze het lied door 'Ik ben op verliefd (Sha-la-lie)' op tv ten gehore. De naar jury bepaalt uiteindelijk wie in het lied van Pierre Kartner het gaat vertolken door tijdens de halve finale uit van naar het Eurovisie Songfestival het in mei. de Presentatie: Jack van door Gelder.

januari 2021
26-02-2012 20:20

Aflevering van zondag 26 februari 2012

Nationaal Songfestival - Aflevering van zondag 26 februari 2012

Live vanuit Studio 24 het Nationaal Songfestival. In de nieuwe opzet van het Nationaal Songfestival strijden zes deelnemende artiesten in drie duels met elkaar om een plaats in de finale.

30-01-2011 21:20

Aflevering 5

Nationaal Songfestival - Aflevering 5

Liveshow vanuit studio 21. Het publiek hoort voor het eerst de vijf songs die 3JS de afgelopen maanden speciaal voor het liedjesfestijn schreven: De Stroom, Je Vecht nooit Alleen, Toen Ik Jou Vergat, Ga Dan Niet en Weelderig Waardeloos. Ver...

07-02-2010 21:15

Aflevering 4

Nationaal Songfestival - Aflevering 4

Liveshow vanuit Studio Baarn, waarin bekend wordt gemaakt wie Nederland vertegenwoordigt tijdens het Eurovisie Songfestival in Noorwegen. Zes bekende zangers en zangeressen hebben elk een talent naar voren geschoven. Deze talenten brengen o...

Nationaal Songfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nationaal Songfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nationaal Songfestival bij Nationaal Songfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nationaal Songfestival. Heb je een uitzending van Nationaal Songfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nationaal Songfestival gemist

Liveshow vanuit Studio 22 waarin René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon zes liedjes aan het Nederlandse publiekpresenteren. Vanavond wordt bekend met welk liedje de Toppers in mei 2009 naar het Eurovisie Songfestival in Moskouzullen afreizen. De kijker bepaalt uiteindelijk welke van de volgende liedjes het meest geschikt is om Moskou op z'n'top' te zetten: Our night van Rutger Kanis en Robert Dorn, No one loves me like you van Rob le Cardinale, Shine vanBas van den Heuvel en Ger van de Westelaken, Angels of the light van Edwin de Groot, Edwin van Hoevelaak en Bruce R.F.Smith, Everybody can be a star van Ferdi Bolland en Three is the magic number van Kees Tel en Christiaan Hulsebos.Presentatie: Jack van Gelder.

Uitzending gemist van Nationaal Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Nationaal Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-02-2012 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!