Programma gemist?

Live op vanuit Studio 24 het van Nationaal Songfestival. met In de nieuwe opzet van tijdens het Nationaal Songfestival van het strijden zes deelnemende artiesten in drie met met duels met elkaar om een plaats op in de van finale.

Liveshow vanuit studio naar de 21. Het publiek tijdens hoort voor het met eerst de vijf songs die 3JS van de afgelopen op tv maanden speciaal uit voor het liedjesfestijn het schreven: De Stroom, de Je Vecht nooit Alleen, het Toen Ik Jou Vergat, op tv Ga naar Dan Niet en Weelderig Waardeloos. op Vervolgens bepaalt de het van jury in de zaal en uit de kijkers thuis ieder het een voor vijftig procent uit met welk nummer tijdens 3JS Nederland vertegenwoordigt op de het Eurovisie op tv Songfestival in mei 2011 in Düsseldorf. tijdens Jan Dulles (zang), in Jaap een de Witte (akoestische gitaar met en achtergrondzang) en uit Jaap Kwakman (elektrische gitaar het en achtergrondzang) vormen van samen 3JS. op Het Volendamse trio heeft op inmiddels al verschillende door door gouden platen aan de van muur en op tv kan bogen op naar talloze platgespeelde feesttenten en op een succesvolle theatertournee. Hun in debuutalbum op 'Watermensen' uit 2007 wordt uit gelijk goud, het trio krijgt op tv een van Zilveren Harp en ziet het uit tweede op tv album Kamers Van M'n een Hart uitgeroepen tijdens worden tot Nederpopklassieker. het Een greep naar uit de prijzen van de uit afgelopen tijd: Edison op tv Publieksprijs een voor beste album Dromers het en Dwazen, een door nummer 1 hit met de het nummer van Wat is een dromen samen met Ellen ten Damme, een op tv Sterren.nl Award voor beste album op en een tijdens Gouden Plaat voor hun op laatste tijdens plaat Dromers en Dwazen. Presentatie: Yolanthe een door Sneijder-Cabau.

Liveshow door vanuit Studio Baarn, waarin bekend tijdens wordt gemaakt wie met op tv Nederland vertegenwoordigt tijdens het met Eurovisie Songfestival in uit Noorwegen. Zes bekende zangers en naar zangeressen hebben door elk uit een talent naar voren de geschoven. Deze uit talenten brengen op tijdens hun eigen wijze het lied 'Ik met ben verliefd (Sha-la-lie)' een ten op tv gehore. De jury bepaalt uit uiteindelijk wie het lied op van Pierre Kartner de met gaat vertolken tijdens de de halve finale van het Eurovisie de Songfestival op in mei. tijdens Presentatie: Jack van op tv Gelder.

september 2020
26-02-2012 20:20

Aflevering van zondag 26 februari 2012

Nationaal Songfestival - Aflevering van zondag 26 februari 2012

Live vanuit Studio 24 het Nationaal Songfestival. In de nieuwe opzet van het Nationaal Songfestival strijden zes deelnemende artiesten in drie duels met elkaar om een plaats in de finale.

30-01-2011 21:20

Aflevering 5

Nationaal Songfestival - Aflevering 5

Liveshow vanuit studio 21. Het publiek hoort voor het eerst de vijf songs die 3JS de afgelopen maanden speciaal voor het liedjesfestijn schreven: De Stroom, Je Vecht nooit Alleen, Toen Ik Jou Vergat, Ga Dan Niet en Weelderig Waardeloos. Ver...

07-02-2010 21:15

Aflevering 4

Nationaal Songfestival - Aflevering 4

Liveshow vanuit Studio Baarn, waarin bekend wordt gemaakt wie Nederland vertegenwoordigt tijdens het Eurovisie Songfestival in Noorwegen. Zes bekende zangers en zangeressen hebben elk een talent naar voren geschoven. Deze talenten brengen o...

Nationaal Songfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nationaal Songfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nationaal Songfestival bij Nationaal Songfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nationaal Songfestival. Heb je een uitzending van Nationaal Songfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nationaal Songfestival gemist

Liveshow vanuit Studio 22 waarin René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon zes liedjes aan het Nederlandse publiekpresenteren. Vanavond wordt bekend met welk liedje de Toppers in mei 2009 naar het Eurovisie Songfestival in Moskouzullen afreizen. De kijker bepaalt uiteindelijk welke van de volgende liedjes het meest geschikt is om Moskou op z'n'top' te zetten: Our night van Rutger Kanis en Robert Dorn, No one loves me like you van Rob le Cardinale, Shine vanBas van den Heuvel en Ger van de Westelaken, Angels of the light van Edwin de Groot, Edwin van Hoevelaak en Bruce R.F.Smith, Everybody can be a star van Ferdi Bolland en Three is the magic number van Kees Tel en Christiaan Hulsebos.Presentatie: Jack van Gelder.

Uitzending gemist van Nationaal Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Nationaal Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-02-2012 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!