Programma gemist?

Live de vanuit Studio 24 met het Nationaal Songfestival. In uit de nieuwe opzet door van het Nationaal een Songfestival tijdens strijden zes deelnemende artiesten in in drie duels met elkaar door om in een plaats in de naar finale.

Liveshow tijdens vanuit studio 21. in Het publiek hoort het voor het eerst de met vijf songs in die 3JS de afgelopen maanden door door speciaal voor het liedjesfestijn schreven: De in een Stroom, Je Vecht van nooit Alleen, Toen in Ik Jou Vergat, Ga Dan Niet van en Weelderig in Waardeloos. Vervolgens bepaalt de de jury naar in de zaal en de door een kijkers thuis ieder voor op vijftig procent de met welk nummer 3JS Nederland vertegenwoordigt in op het door Eurovisie Songfestival in mei van naar 2011 in Düsseldorf. Jan Dulles op (zang), het Jaap de Witte in (akoestische gitaar en achtergrondzang) en tijdens Jaap Kwakman (elektrische tijdens gitaar en achtergrondzang) naar vormen samen 3JS. Het van Volendamse trio heeft uit inmiddels al het verschillende gouden platen door aan de muur naar en kan bogen van op talloze platgespeelde feesttenten naar op en een succesvolle theatertournee. Hun naar debuutalbum 'Watermensen' uit 2007 door uit wordt gelijk goud, naar het trio krijgt een op Zilveren Harp en ziet van het tweede album Kamers de Van M'n Hart het uitgeroepen de worden tot Nederpopklassieker. met Een greep uit de prijzen tijdens van de in afgelopen tijd: van Edison Publieksprijs voor beste uit album op Dromers en Dwazen, een nummer 1 door hit met het naar het nummer Wat is dromen samen van met Ellen ten van Damme, van Sterren.nl Award voor van beste album en een Gouden Plaat het voor een hun laatste van plaat Dromers en Dwazen. Presentatie: Yolanthe op tv met Sneijder-Cabau.

Liveshow vanuit uit Studio Baarn, waarin bekend het uit wordt gemaakt wie Nederland vertegenwoordigt op tijdens naar het Eurovisie Songfestival in Noorwegen. tijdens Zes bekende door zangers en zangeressen hebben elk naar een talent naar in door voren geschoven. Deze talenten brengen op in hun eigen op tv wijze de het lied 'Ik ben verliefd (Sha-la-lie)' door naar ten gehore. De in jury bepaalt uiteindelijk wie het door lied van Pierre het Kartner tijdens gaat vertolken tijdens de halve door finale van in het Eurovisie door Songfestival in mei. een Presentatie: Jack van van Gelder.

mei 2021
26-02-2012 20:20

Aflevering van zondag 26 februari 2012

Nationaal Songfestival - Aflevering van zondag 26 februari 2012

Live vanuit Studio 24 het Nationaal Songfestival. In de nieuwe opzet van het Nationaal Songfestival strijden zes deelnemende artiesten in drie duels met elkaar om een plaats in de finale.

30-01-2011 21:20

Aflevering 5

Nationaal Songfestival - Aflevering 5

Liveshow vanuit studio 21. Het publiek hoort voor het eerst de vijf songs die 3JS de afgelopen maanden speciaal voor het liedjesfestijn schreven: De Stroom, Je Vecht nooit Alleen, Toen Ik Jou Vergat, Ga Dan Niet en Weelderig Waardeloos. Ver...

07-02-2010 21:15

Aflevering 4

Nationaal Songfestival - Aflevering 4

Liveshow vanuit Studio Baarn, waarin bekend wordt gemaakt wie Nederland vertegenwoordigt tijdens het Eurovisie Songfestival in Noorwegen. Zes bekende zangers en zangeressen hebben elk een talent naar voren geschoven. Deze talenten brengen o...

Nationaal Songfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nationaal Songfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nationaal Songfestival bij Nationaal Songfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nationaal Songfestival. Heb je een uitzending van Nationaal Songfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nationaal Songfestival gemist

Liveshow vanuit Studio 22 waarin René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon zes liedjes aan het Nederlandse publiekpresenteren. Vanavond wordt bekend met welk liedje de Toppers in mei 2009 naar het Eurovisie Songfestival in Moskouzullen afreizen. De kijker bepaalt uiteindelijk welke van de volgende liedjes het meest geschikt is om Moskou op z'n'top' te zetten: Our night van Rutger Kanis en Robert Dorn, No one loves me like you van Rob le Cardinale, Shine vanBas van den Heuvel en Ger van de Westelaken, Angels of the light van Edwin de Groot, Edwin van Hoevelaak en Bruce R.F.Smith, Everybody can be a star van Ferdi Bolland en Three is the magic number van Kees Tel en Christiaan Hulsebos.Presentatie: Jack van Gelder.

Uitzending gemist van Nationaal Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Nationaal Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-02-2012 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!